Лена Бориславова: Образованието трябва да е приоритетът ни

Образованието трябва да е приоритетът ни. Европа се нуждае от по-широко скроени лидери. Дебатите за Истанбулската конвенция са неконструктивни.

Обратно в новината

Коментари - Лена Бориславова: Образованието трябва да е приоритетът ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това име Бориславова ми напомня нещо! Децата на комунягите учат в чужбина както преди и дават всекиднено акъл на децете на тези, които скачаха по митингите! Трябва политическо желание за справяне с това беззаконие в България!

" Да би мирно седяло, не би чудо видяло"Що ти трябваше да се правиш на интересна, само си навлече негативизма на хората. Айдукатствай си там и не се захващай с неща дето не са ти по "багажа".

Брех,това не го знаехме!Браво,момиче-Ще ставаме азиатци,джендъри и какво ли не с такива "учени"глави!

Те, още едно говео с диплома. Ама, Лено, що се не засрамиш или и срам нямаш?! Абе, къде ви намират такива, със самочувствие и тъпи на ''г*з". Смени си държавата, като не ти изнася България и отношението на българите към третополовите. А, интелект кога ще развиете, всичките, дето защитавате загубени каузи?! Хубаво се движите срещу прироата, ама да не ви помете всичките скоро, че ще пищите тогава.

на Слави показаха депутат, който от трибуната на Бундестага, преди да говори по същество /което беше едно изречение/, се обърна към присъстващите в залата и към .60 вида джендъри...има го в ютюб-Steffen Koeniger...мислех,че се шегува, но след това намерих таблица с изброените джендъри-действително са 60 вида....

koЛено, направо ми се доповръща докато ти четях простотиите! Ей, и ти ли се имаш за "образована", курвичке? Ако това ти е образованието, значи си по-тъпа и от врабеца на балкона ми! Орбазованието може да бъде само в ИСТИНАТА, а не във вашия кретенски педерастки сатанизъм! Ти не си никаква адвокатка, не познаваш нито един от законите на страната, камо ли Конституцията! При теб не бих дошъл никога за съвет, даже и за секс не бих дошъл в кантората ти. Защо ли? Отговарям кратко - щото си адски тъпа. Ако ми решиш уравненията на Максуел или Шрьодингер, ако ми разтъпкуваш чл. 19 (2) от КРБ, тогава ще си променя коментара. Иначе не, по-добре се скрии, защото в България има много умни хора, хора, които разбират на много високо ниво същността на материята, живота и енергията. Има и много добри прависти, които ако ти прочетат простотиите, веднага разбират колко си прозрачна, тоест тъпа.... Хайде иди и си направи една мастурбация, не се измъчвай повече, за нищо не ставаш към момента! Не вярвай на ония, които те лъжат, че си гоуемата работа. Аз пък ще ти кажа една каубойска поговорка - американска де - онова белото на върха на птичето лайно, също е пилешко лайно.

любим президент Рони беше казъл: Най-справедливото накъзание за тъпотата е бедността. Като чета по-долу коментарите ми става ясно, защо българите са бедни.

А за твоята неграмотност , какво трябва да е ''накЪзанието'' - как мислиш ?!

не бе...!!! този е от ,,богатите нагъзани,,...!!!

Тъй ли, той и Рим е бил богат, мнооого и то, владеел е повече от половината свят, ама накрая варварите са нахлули и са изколили големит отворковци римляните както са си били опънати по лежанките. Такива ми ти работи поклоннико на Рони.

Бреййй, от Брюксел са впрегнали всички български еничари да ни обясняват колко е хубаво да си педераст..... явно яко ги сърбят дирниците....

Лена Стаматова = Лена Бориславова ?! Колко символично, по истамбулски! Дава се трибуна на нечути и незнайни защитници на Истамбулския Троянски кон!

Лена, не си права! Не може да вкарвате либерастките си възгледи през задния ход! Що не ви отърва - има си начини. Но българския народ е против педерастията и това скоро няма да се промени. Свиквайте!

Е нали това е целта ЗАДНИЯТ вход да стане ПАРАДЕН.

Ленче не си живяла, нито пък си опознала родната земя и народ: "Отечество любезно, как хубаво си ти!... Ти рай си, да; но кой те прилично оценява? Не те познават даже децата ти сами и твойто име свято не рядко ги срами! Какъв ли свят прекрасен в теб йоще скрит остава? Какви ли тайни дремят, богатства, красоти по твоите долини, поля и висоти? Ти рай си, да; но кой те прилично оценява?".

Тая пък, кога стана известна, кога започна и акъл да дава?

.

Тая се опитва да ни пързаля по тънката лайсна! Момиченце, там където отиваш ние от там идваме, грозофилче. Нито си умна, нито красива, тъп третополов подръжник. Сега може да ми пратиш превантивно, за накърняване на женското достойнство, мутрите на ИК.Току виж, след теб съм обидил някоя друга комплексарка.

Изобщо не си прав - Лена е интелигентна и добре изглеждаща млада дама. Нищо, че тук малко се е пообъркала...

Така се раждат третополовите- малко пообъркани.

Поредната тунингована, дипломирана, парашутирана, инструктирана, нахранена, обвързана, безпощадна, универсална активирана бойна единица на СЕ срещу българското общество.

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО ЗЛОБНИ И ЖАЛКИ ХОРА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ. СЪЖАЛВЯВАМ ВИ ИСКРЕНО!

Сотире, взимай повече витамин Д в зимните месеци и всичко ще ти изгледжда прекрасно.....

Тези, които искат признаването на трети пол са същите, които искат намаляване на възрастта за сексуални отношения с деца

бла,бла,бла,бла,бла,бла,бла...утре следващата ,,бла-бла,,...!!! когато българската нация се вдигнала срещу изпращането на нашите евреи в концлагери, германският посланник писал за нас че сме изостанали и не разбираме идеите за една бъдеща европа...??? прости сме и сега...??? че не слушаме ,,европеиците,,...???

Потомците на идеолозите за "чистотата" на арийската раса сега ги ухапа друга муха.

Дали не са били прави европейците? Щото виж, тия дето изтребиха евреите къде са, а къде сме ние -добрите... Но сега сме подложени на ликвидация самите ние. А като гледам, няма мераклии да се застъпят за нас. Всички настъпват...

Девойче, първо роди деца, после ги отгледай и после ще видим на кого ще повериш обучението им. И тогава, ако имаш още мерак учи баба си как се правят бебета.

Фулбрайт ..., хм, защо ли не ми се нрави? И говори малко несвързано. Джендър ли е, що ли? Май кариера прави!

Тази обрязана ли е ? Айде първо някой да те поиска моме.

Хубава и умна жена, но се хванала с най мръсната професия в България, или трябва да стане маша на мутрите и да натрупа състояние или да води жалко съществувание. Адвокатите, съдиите и прокурорите са най корумпираните в мутренска България -100%

Те знаят да подбират и разбират от жени. А и изкъсо ги държат. Не като да ги бият или нещо на сила, де, ама все пак... Та не за тях си въвеждат джендърството в България, а за вас, умници.

Прочетох две биографии(авто може би) на госпоицата. За 27 год е успяла да завърши право в СУ, нещо си в Германия и магистр. в Харвард(с 30 000 $, които в общи линии стигат за ПОЛОВИН ГОДИНА, АМА ТЯ С ТИЯ ПАРИ БЕШЕ И В ГЕРМАНИЯ УЧИЛА ), освен това била навъртяла и 5-6 год. трудов стаж тук/там та и в класация на форбс успяла да влезе. Сметах , сметах и установих че не само гимназията е прескочила, ами и част от прогимназията..... дОКАТО НАКРАЯ НЕ УСТАНОВИХ , ЧЕ Е КОМСОМОЛЧЕ ВСЪЩНОСТ ОТ "ДА(Й) БЪЛГАРИ(О)" . е ВЕЧЕ ВСИЧКО МИ Е ЯСНО.

Тая магистратура в ХАРВАРД(Лидершипс програм ) ходят 12 ДЕН на лекции КИХАТ по 30.000$ и стават Дипломантки с мега гъзарска тапия нещо като оаня с конския фейс-министър Ангелакова

Точно като тия от ДАЙ България.Например Радан Кънев по майка еврейн по призвание любител на мъжката любов неговите съдружници от адвокатската кантора "НАТАН Кънев и ко" са ЗАВЪРШИЛИ Университета в ХАГА (който случайно е спонсиран от Световния Еврейски Конгрес .Кантората пък съвсем НЕслучайно е на 50-60 метра су ИРАНското посолство и редовно се посещава от американци и евреи нещо подслушават персийците докато кантората нещо няма клиенти пък на печалба а ве все случайности

Акъл от фотошопни снимки не ща, па ако ще и да са от женския еквивалент на Mr. Obvious

Въпрос към адвокатката: Защо българската камериерка, изритана в главата от швед, не получи задължителното обезщетение от Швеция, полагащо се по тази конвенция?

щото трябва да отидат да я ритнат в свеция - ха ха ах. честно казано ми се струва че конвенцията не е за ритане на камериерки - ама може и да бъркам.

Образование е широко понятие-сега се лансира примерно Финландският модел -нормално образование,еднакво ценен е както чистачът на тоалетна,така и професорът по квантова физика,еднакво се игнорират идиотът и вундеркиндът,и двамата са извън стандарта ,стремеж към здрава,щастлива нация чрез сауна,екология,социална хармония

...пък после казвайте, че външността не е от значение за кариерата...

Момичето лавира, но колкото и да си умел не можеш да избягаш от въпроса... Подкрепя ИК, защото Европа умира и се движи назад спрямо Азия, т.е. Азия се плоди и развива, Европа - не. Това е вярно, но Азия се плоди и развива, точно поради ЛИПСАТА на такава конвенция, да хората там са различни, имат други разбирания, но ролята на МЪЖА и ЖЕНАТА не се оспорват и замъгляват с разни джендърски теории, затова и бъдещето принадлежи на Азия, зтук съм съгласен с Лена. Европа се самоунищожава, тук вече няма да се раждат деца, а ще се развива хомосексуализма и джендърството, дотук добре, ама така деца се не раждат... Нищо че опитите в Анадола продължават...

Mnogo, mnogo umna mlada gospojitsa!Bravo! When i see young and very smart Bulgarian like Ms Lena Borislavova, I become more optimistic about the future of our Nation ! When I read the comments,I see how right she is ! And also these comments make me feel ashamed that I share the same genes with those people!

You're not alone my friend! Today we're two, tomorrow - more.

Дали вие двамата знаете достатъчно българския език за да прочетете ВЕЧНИЯТ ФЕЛЕЙТОН на Алеко Константинов - "Пази боже сляпо да прогледа".

F*ck you and the idiot below. Knowing English doesn't make you smart!

Apparently...

Липсва й опит, който е добре да придобие преди да изразява мнение пред обществото. Момата е умна, не увърта и не лъже, важното е мнението й да бъде правилно разбрано, без емоции. Ако прочетете мнението й за ИК и го осмислите, ще видите, че се измъква доста умело. Да, подкрепя конвенцията ... всеки има право на мнение, стига да не го налага на другите. Но противно на мнозинството поддръжници на тази конвенция не твърди, че в тя е само и единствено за правата на жените, нито че в нея не става дума за трети пол. Реално не лъже, за разлика от платените клакьори ... и силно се надявам да не е сред тях. Не е права обаче за едно - обсъждане на конвенцията трябва далеч не е минало времето за това. След опитът тихомълком да ни бъде натрапен този юридически троянски кон, малко по малко хората започнаха да осъзнават смисъла на думите в нея и значението им за обществото.

Смесването на темата за конвенцията и за мигрантите е вредна! Конвенцията се занимава с отдавна съществуващи връзки в едно общество и се опитва да ги преосмисли и постави на по-справедливи основи. Тя реорганизира и модернизира едно вече съществуващ общество. Приемането на голямо количество мигранти, идващи от далечни и различни култури винаги е изпитание както за мигрантите, така и за обществото -приемник. Смесването на тези два фактора може да има повече вредни, отколкото конструктивни резултати и накрая млякото да се "пресече"!

И двете неща са вредни. Признаха ясно - конвенцията цели да направи хората безмозъчни пионки.

И с какво точно приемането на конвенцията превръща хората в пионки?

... анкета... "Във въпросника децата са питани къде ходят до тоалетната в мъжката или в женската, а и дали предпочитат да носят суитчър или рокличка "...

Хайде първо момата да поработи, да добие опит, да вземе да роди едно две деца. Има още много да учи от живота, преди да започне да учи нас.

"Бориславова, която е била стипендиант на фондация "Фулбрайт". ЗАЩО НЕ ОСТАНАДА РАБОТИШ В ГЕРМАНИЯ,КОЯТО ТЕ Е ОБРАЗОВАЛА ТАКА ЕРОГЕЙСКИ ШИРОКО СКРОЕНО,А СЕ ПРИБРА ТУК КЪДЕТО НИКОЙ НЕ ТЕ РАЗБИРА И ИСКА? ЗАЩОТО ЗА ТУК СА ТЕ ГОТВИЛИ.ТАМ НЕ ТЕ ИСКАТ.

"Бориславова намира продължаващите дебати за Истанбулската конвенция за излишни, неконструктивни и преминали всякакви разумни граници:" ...и аз съм на същото мнение след като се запознах с мнението на г-жата .Няма смисъл да ни предлагате мнението на псевдолидери като нея ....Не на ИК !

не знам за вас, но на мен ми псина всеки ден да се появяват по медиите някакви европроституки, да ни клатят пръст, че сме били с тесен мриоглед, и че трябвало да приемаме всякаква ислямска паплач със средновековни нрави

ПОНЕ ДА СПОДЕЛИ КАКЪВ СОЦИАЛЕН ПОЛ СИ Е ИЗБРАЛА , ЗА ДА Е ПО-УБЕДИТЕЛНА ВЪВ ВИСОКОМЕРИЕТО СИ !

Госпожо aдвокaт, бихте ли просветили aудиториятa, зaщо екипите GREVIO сa нaднaционaлни, нaдконституционaлни , неприкосновени и тях зaкон не ги лови? :)

Току що тази НАПОРИСТА ЕВРОКОМСОМОЛКА ви каза(С МНОГО ДУМИ) - "тъпи сте, нямате право да мислите, камо ли да се изказвате, ще правите това кво ви кажем ние УМНИТЕ".

добре е да мислиш позитивно, макар това за неформалните лидери отдавна да се изтърка съвсем, но освен всичко друго- ако всичски станат лидери, ще имаме ситуация "много вожд, малко индианец". А ние си я имаме и без Фулбрайт и ИК, и, както всички виждат, тази ситуация не е никак ползотворна. Говорите автоматично, със заучени клишета и изобщо не се замисляте за същността на нещата- мили неопитни и наивни деца,отгледани в саксии, няма как да сте убедителни пред един народ, видял толкова много интензивно страдание за толкова кратко време.

Нещата не се случват случайно!Та, не разбрах, Азия е пример, и са много...., а те кога приеха еднополовите бракове , конвенциите и тн. либерални политики, за размножаване????Ех, сладурке, как си ги наизустила, ама и в правото се иска мислене!

Моме,в по голямата си част българския народ е грамотен,доста повече от либерастите по света.Ако имате предвид циганите,то те нито са българи,нито някога ще ги образовате.И още нещо,възпитанието е по важно от образованието.Но него вече го няма.Има казина,соросоиди и всякаква друга паплач.А най отгоре са Ганя,Дочоолу и Гочоолу,т.е. гербавите купувачи на гласове.Те това ни е проблема,а не това което си въобразявате.

Явно днес Дира е ришил да засили оборотите: 1. М.Габриел за Истанб.Конвенция 2. Експерт от НПО за дом.насилие 3. Лена Би. за дебатите около ИК УТРЕ СИГУРНО ЩЕ ПУСНАТ 4 материала. До месец с това темпо ще има по 99 статии ЗА джендърните безумия на Сорос, САЩ и ЕС

"Да си лидер означава ... и да допринесеш за някаква промяна." Така е, но има "добри" и "лоши" лидери! Пример за втората категория е Адолф. Водил е народа в неправилна посока. Авно и Лена Б. е такава. ИСка да приемем самоубийствени джендърни принципи. Доказателството го дава самата тя: "Либерална Европа умира като демография и се издига Азия. Там е бъдещето на света". А тя ни кара да следваме умиращата Европа. НЕ, МЕРСИ!

Никога няма да гласувам за такъв ЛИДЕР, който иска "някаква" промяна, а не положителна. "Зеленото" си е "зелено" (който както иска, така да го разбира! - като зеленчук или като долари). Няма как такова зелено девойче да ми дава акъл!

Зеленото девойче, изглежда долар, ама е зеленчук....

Коя е пък тази?И защо трябва да и чета бъщолевениците й.Голям капацитет на нафукана кифла,която ни казва колко сме прости.Ай,сиктир.Писна ми от обработка.НЯМА ДА СТАНЕ!