17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медийният комфорт на политическата класа живееща в охолство и необясними пари не гарантира комфорт на лицата от медиите. Свият ли кранчето на еврофондовете ще стане страшно.

muhoebec@

Едно от емблематичните лица на bTV получи статуетката "Златна секира" на церемония в Музея на спорта на Националния стадион "Васил Левски" в София. OТ това получих позиви за повръщане

Празнувах си в къщи . И НЕ МЕ ОБРАХА ! Препоръчвам го на всички ! Може и да не звучи атрактивно но е ефективно

Чакай, че не разбрах! Начи няма да живееме, за да не ми влязат в къщата. На бас, че полицията знае кои са - поименно и по региони. Я марш с твоите препоръки бе сельо!

Предлагам надомна работа ,реална !!!Работата се състои във въвеждане на кодове ,които генерират реклами .Не е измама ,няма как да ви убедя без да пробвате .Реални приходи от 100 до 200 долара като начало ,просто се регистрирайте и всичко зависи колко време ще отделите ,УСПЕХ https://ekmoney.xyz/1021878031959/

А аз предлагам да ти разпоря корема ,да извадя червата и собственоръчно да те обеся на тях ,после ще хвърля остатъците ти на двора да ги изядат кучетата ми! Ясно ли ти е педал долен!

Щото се казваш Амет или по-принцип? Не казвай, всички се сетиха!

Емблематични при Бакърджиев са непрекъснатите му неточности и грешки, които показват повърхностен подход към работата, липсата на професионализъм и слаба подготовка преди да се появи в ефир. За обира му съчувствам и дано да открият крадците. Ужасно е да видиш дома си поруган и в такова ужасно състояние.

Много посредствен журналист. Но въпреки това получава яка заплата.

Журналист, получил наградата... "Златната секира":)))?!? Найс, а:)))?!?

Няма само обикновените граждани да страдат. У нас журналистите обслужват управляващите обирджии и след като за тях всичко наоколо е нормално и по цял ден само ни говорят глупости, които им е наредено да ни казват то крайно време е и на тях да им се връща, няма само обикновения човек да бъде тормозен.

Бая благословии е отнесла тази "емблема", държи се назидателно и дори нагло на моменти, а елемнтаризма и фразирането му не подхождат за човек от телевизията. Но за обира му съчувствам.

ТЪРСЕТЕ СИ ГИ ДОЛУ ! ЩОТО НИЕ НЕ ВРЪЩАМЕ НИЩО, ДОРИ ДА Е КРАДЕНО !

За обира - лошо. И аз съм обиран и знам колко газдно се чувства човек да види жилището си в този вид... Но е б ем ти телевизията, щом тоя и е "емблематичното" лице...

Някой гладен е бил. Вие в това бтв вземате заплати свят да ти се завие..начело с ,,КИКИМЯН''

Ама какви хубави вербални свирки прави кекеменя, а? Ти можеш ли така като него да полягваш набацзито и на когото още му кажат?

Тоя е стара свирка не го мислете ,мен по ме интетесува Цънцарката що я шитнаха ,явно не го умее надуването на гайдата, като Тонката Кукумян

Лошо е това, което се е случило със семейството. Но, в професионален план, аз този човек въобще не го разбирам какво говори. Предъвква думите някак си и е неразбираем. Има нужда от логопед и за това той трябва сериозно да си помисли!

Аз също нищо не му разбирам, когато представя спортните новини и не само

КОЙТО ПРЕДЪВКВА , КРИЕ НЕЩО ! ПРОСТО ДА ПРОВЕРЯТ МОМЧЕТАТА ИСТИНА ЛИ Е ПОГОВОРКАТА :)

Това са вече "емблематичните"лица,трябва да се задоволим с тях.Аз лично винаги загасям телевизора ,когато той коментира нещо.

и аз веднага сменям канала

Дали си журналист или някакъв друг - това няма значение - гадовете са длъжни да проверят кой какво има. По време на комунизма имаше също интересни зарибявания от такива мошеници - минават и звънят по вратите като казват, че са от "санепид" служба и ако домакините искат отрова за хлебарки нека си оставят едно бурканче пред входа за другия ден. Следва обикаляне на района и там, където няма бурканчета, след дълго звънене се уверяват, че е празен от собственици и си вършеха работата спокойно !! Изобретателни са, така че трябва да сме доста бдителни, при тях работното време е 24 часа в денонощието !!

Така става като от АЛЧНОСТ съкратихте времето за празници , и Аз нямам време да обиколя всички - И послушни и НЕпослушни , да им раздам подаръците !!!! Всеки си иска подаръка , и който не е получил - Си го взема сам !!!!! Чиста Физика - Празното пространство винаги се запълва !!!

Няма да е лошо спортният журналист Бакърджиев да си оправи малко дикцията, интонацията и т.н.

Журналистите са най-ревностни защитници на мургавия етнос , чрез призиви за толерантност и крясъци , че имало кнесофобия , национализъм . Хубаво е , че и те се възползват от "трудовите" навици на мургавото малцинство .

Какво значение има какъв журналист е, какво са взели, какво е жилището му - той е човек и не може кой където и когото иска да напада. Сурови наказания трябва, Крумови закони.

Много ясно. Хората знаят къде са парите. Да дойдат примерно при мен, какво ще вземат? Една стара секция от 80-те, русенско легло или стар кинескопен телевизор тежащ 30кг. Направо ще им ги подаря :). Веднъж викнах един циганин да ги вземе, а той ми иска пари, че нямало къде да ги продаде и така си останаха вечно мои :).

и да изтреете коментара пак ви казвам, че пишете пишете глупости какво емблематично лице е този плужек

както каэва эа нова година да продължаваме да надграждаме яко

Един от най-посредствените спортни журналисти. Добре че е фейсио та да научим тази световно значима новина..

аз лично нямам приятел или познат, който да не е ставал жертва на надомен грабеж за последните 20г. Но няма страшно - полицията отчита високи резултати....

Петьо

Пак ще купиш Пепи. Живот и здраве. И браво на Гери за чашките.

Е , че този ''Facebook'' , нали е за това , да се похвалите кой са го обрали днес ?! Нищо ново за Новата Година на ''Острова на спокойствието '' !!!! Аз като прочета : '' Обраха....'' , '' Откраднаха ..... '' - И повече НЕ чета нататък - Какво толкова , че са откраднали малко гащи - Обраха цялата държава за има-няма 30г. и никой нищо не каза , та сега за няколко дрънкулки , струва ли си да се коментира ?! Нито ще е първият случай за тази година - Нито ще е последният ?! В Бг няма кражби , просто Социализмът е на такова високо ниво , че просто нещата само сменят притежателя си - Взели от този - Той пък ще вземе нещо ''друго '', я незаслужен бонус , я някоя далъверка - Гладен никой не е останал и няма и да остане !!!!

Пак да нахлуят при него!

Пенеже е известно телевизионно лице може и да намерят извършителите. За мен е изненада получаването на наградата. Твърдя, че Бакарджиев не е добър спортен журналист. Излизана екрана неподготвен, прави доста грешки в спортове, които мен ме инетересуват, а сигурно и в другите спортове, няма дикция, сутрешните му "коментари" приличат на махленски разговор. Получаването на наградата показва само колко ниски са критериите на журито.

Много точно казано. Освен това е злобен и преди всичко коментира само "жълтото" около спортистите. А иначе , какво да кажа за кражбата, изключително неприятна работа. По-гадно е дори от това да ти откраднат новата кола. Но няма страшно - Родната полиция ни пази!

най интересното на форума е че има такива които подкрепят

В никакъв случай не одобрявам кражбата, но ми прави впечатление, че напоследък и за най-дребното нещо хората скачат, стават зли и пожелават смъртта на някого. А, когато това го правят и публични фигури, звучи още по-грозно.

Никой не пожелава смъртта на никого. Предвид родното правосъдие, очаква се възмездие за престъпника в рамките на земния му път да няма. Иначе, ако верно вземе че се гътне по-раничко, лошо няма, даже за добро ще е.

очакван ефект на десетилетията прекарани в толерастия, визирам и соца в това число.

в софия половината апартаменти в един или друг момент са обирани, това не е новина

В държава, която самата краде от влоговете ни в банки (КТБ), в която собствеността не е гарантирана, в която застрахователи и охранители "пазят" вместо полицията, хранена с нашите данъци, не може да се очаква друго. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Смени плочата, спамер

Ами той доста е получил от живота - получава голяма заплата за някакви си тъпи спортни новинки, излизаше с Вики Петрова, когато тя беше млада и хубава. Ожени се за Мис България.

Значи този сутиен ,е на Мис България - Няма лошо !!!! Не са знаели крадците , че той може и да е по-скъп от много други боклуци , ако го обявят на търг ?!

И за какво беше всичко - Ахо - Ихо , ядене , пиене , '' Да е честита....''' , Ракети и Гърмежи - Пък тя Новата 2019 - Започва , а и се очертава да си е същата като старата - МИЗЕРНА , КРАДЛИВА и ПРЕСТЪПНА ?!

ПРИЛИЧА НА БЕКЯРСКА КВАРТИРА ПРИ ТИЯ ЗАПЛАТИ ДЕТО ГИ ПОЛУЧАВАТ 20Г.

Не дай Бог да влязат и у вас, че да видиш на какво ще заприлича домът ти...

за квартирата по принцип става въпрос, за обира съжалявам много е лошо и на никой не го пожелавай

Навремето Крум ненапразно е въвел закони. Сега нашите избраници въвеждат беззаконие. На кой каквото му отърва.

Като написа Крум, че се сетих. А какво става с Крум Савов?

Кое му е "емблематичното"? Името му ми е непознато, но както и да е, гадно е да тършува някой из дома ти, че после и с полиция да се занимаваш... Все пак, добре е крадците да се насочат в правилна посока - най-добре да се пробват с политици, че дано тогава се мотивират да променят нещо и да не се стига до по-драстични мерки с народната любов.

Възмездие няма да намерят, поне в земния си път. Добре, че се е оплакал във фейса, в такъв слушай няма смисъл да се звъни в полицията. Те ще бъдат недоволни защото трябва да регистрират кражбата и ще навреди на статистиката за кражбите.

за тази телевизия и за този сайт не мога да кажа и една добра дума

Поспортувахме у тях, но нищо съществено не намерихме. Извиняваме се, че поразхвърляхме, както е видно от фотоса. Какво тренираме ли? Разбира се, че алпинизъм и бързо бягане поне на 200 м. Айде, бълха го ухапала, пак ще ги изкара, там добре им плащат да плещят.

Чудя се какво толкова дава този човек на обществото, че получава толкова всичко, и макар и грозен и противен, хубава жена се примами

е как ве не ги ли видиш има си самочувствие на успял човек - то в днешно време най-нахалните и зли джурналисти като разнасят злободневни клюки и преповтарят разни информации и ги дават по телевизура се мислят за богове бе

Тоя пък в каква мизерия живее какво има да му обират мръсните чорапи ли?

е след като жилището е претарашувано от обирджиите. Не дай Боже да влязат и у вас, да видиш какво е "мизерия"...

Босфора тв не са ли тези които зашитават ромире /не пиша друго защото ще ме цензурират/ не са ли онези които правеха едни репортажи от каруница, босфора те винаги дават думата на лрилинално проявенк, а на полцята отделят 10-15 сек време. Спомням преди месеци когато тъмнолилави пуснали силно музика през ношта, нападат патрула изптрстен да им направи забележка. В резултат пишицая с комоция, имаше интервю с него от бопницата за не повече от 10-15 сек. После отделиха 4-5 мин време от махалата онези да се оплакват как после отишла жандарчерита. Еми така господа платени. И вас ще ви бият, грабят,насилват

може и нещо умно да си искал да напишеш, ама ... иди хапни едно шкембе с една биричка и пробвай пак, този път по-бавно и внимателно :)

много неприятен тип, чудя се как го държан на екрат, а те емблематично лице, егати неприятното лице с още по неприятен глас

хехе възмездие иска човека, отвратително е чувството да те оберът и крадците за теб стават някак много-долни много неприятни хора и с покрусената си душа искаш възмездие..., но сега се зачудвам дали понякога журналистите не са в ролята на много долни крадци ровичкащи в чужди животи търсещи керливи ризи у хората които да изтипосат на показ и не подбират методи - мръсни или чисти важен е ефектът . ся нищо незнам за тоя журналист - мисля за мачовете да говореше тук там и дали не беше точно този дето ядоса гриша ганчев - "ти къщичка за птичета строил ли си?"

Същият е. Самата кражба е грозно нещо, ама този каквото е натворил, това и сега сърба явно. Помним какви ги говореше преди време.

Брей, че и кълне!

той да не би да е превилигирован!

Точно тоя едва ли е обран случайно...

За българинът да кълне наляво и надясно. Само за възмездие говорите. Други такива хора няма. Чужденци да ги оберат няма да кълнат така

Ще се усмихват и ще благодарят.

Ли е за теб да ги защитаваш,като са безсилни българи освен да кълнат ,друго не остава,все една клетва ще стигне някой виновен

И като кълнат та какво -Да не го е стигнало някой - Най-много да надебелее ?! Ето на това му се казва : Да живееш '' На улица Хармония....- Вие в кой век живеете...? - за кражби не сте ли чували ...... ?- Влизат обират те ...и готово ?!