Коментари - Областните управители сменени, за да не попречат на изборите | Днес.dir.bg

Областните управители сменени, за да не попречат на изборите

Причината службеният премиер Огнян Герджиков да смени половината областни управители в страната са сигнали за некоректното им поведение.

Обратно в новината

Коментари - Областните управители сменени, за да не попречат на изборите | Днес.dir.bg

Коментари

ДА СЕ СМЕНИ И НА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ.ТАМ Е КАРАТ ДЕН ЗА ДЕН.

И Симеон ли се връща егати ?

Нали Слави се беше наежил, че били преминали прага и то с хиляди. Какво се оказа ВАС потвърди де факто с незначителна разлика резултата от ЦИК. Хора повече не се подвеждайте под манипулациите на чалгарите от т.нар. шоу! Самия Слави лъжеше в шоуто си като обяви лъжливо един репортаж от изборен процес у нас, а в последствие се оказа, че не и ни е лъгал.

В английски език, другари, има една хубава дума и тя е "scam". Погледнете точно в речника какво е нейното значение и съответните нюанси. Работата на служебен кабинет е да проведе избори и да поддържа основните дейности в държавата до избиране на парламент, който съответно да излъчи правителство, което рефлектира вота на гражданите. Не е работа на служебно правителство да сменя когото и да било, да "проверява" когото и да било и да прави реформи на каквото и да било. Българските граждани са жертва на поредната брутална измама, подтонвени от Номер 20.

Гарафе, не ми давай пример от чужди нам езици. Ако знаеш български, кажи на него. А не е лошо да си припомниш, какво правеха ГЕРБарите, когато спечелиха изборите. Тези герберски крадливи обласни управители НДСВ ли ги назначи или БСП???

Нали уж имаме отделна изборна администрация различна от областните управи. Която организира и провежда изборите. Как точно тогава областните управители щели да попречат на изборите? Мен ако питате тези от ГЕРБ са за гонене, но тези от БСП и НДСВ, също са за гонене. България е малка, няма дълга резервна скамейка с хора със знания и умения да управляват. Откъде да намерим хора да заменят досегашните управници? То и отвън не може да си внесем видяхме какви ги сътвори и внесения Симеон Сакскобургодски.

Тоя Герджиков с злобните си устнички показа колко голям продажник е.Смени областните оправници та да може да на помага на омразната БСП-БКП.

При население около 7 млн. и почти толкова избиратели /официаално/,а и около 3 млн . в чужбина/полуофициално/ и поне 1,2 млн. НЕПЪЛНОЛЕТНИ--сметката НЕ ИЗЛИЗА,поне за грамотните....

настъпва с всички сили. Тия хората на крадливия дедо бяха позатихнали ,ама сега генералчето като им даде шанс ,защо пак да не се облажат. Както здравата са изгладнели ще се видим в чудо ,ако дойдат на власт. Да не дава господ.

Като избраха фатмака Радев що не ви попречиха бе Запеков? Сега щели да ви попречат! На какво? Да не можете да ги фалшифицирате ли?

А твоите няма ли да попречат, Герджиков? Смешник! Но ще ни излезе доста скъпо царистчето!

Много правилен ход. Т.нар. областни управители са политически назначения на ГЕРБ - в много случаи без никакви административни умения, които са повече от сигурни, че ако падне ГЕРБ, и те си отиват. Ако изобщо си отиват просто в къщи, защото някои са директно за затвора.

Да сложим "другарите"- те си знаят работата за изборите. БСП на всяка цена най-накрая трябва да спечели.

Деба и вампира изкуфел...

Прав е човекът. Внася баланс. Половината областни управители от ГЕРБ а дугата половина от БСП. Дава рамо на столетницата. Като не ги иска народа, трябва да се помага. И да мяка и да вряка, партията трябва да се ...

само така махаи всичко и ревизий бой по това крадливо партийно племе това е най крадливата партия и колко заеми ни оставят

Царски шут и комунистически слуга.Изгонете и народа за да не ви пречи на "честните избори",временно защото има сведения за "нечестни заигравки"Къде си завършил право?Уволняваш по догадки,а не след ревизия за извършени нарушения.Защо признахте изборите за честни,а два месеца след тях,същите хора ще играят нечестно?Шуте придворен,клоуне царски,комунистическа маша,сарайско куче,защо вървите с/у народа български?Тройната коалиция ни оправи за 800 дни,а ти има няма за 30.

за да не попречат на изборите... Довърши си изречението! На кого да пречат? Какво се подготвя? Ще има ли избори изобщо? Щото, като те слушам, май вече имаш и крайните резултати.

Хей царисте, май си забравил как те изгониха от Народното събрание реди време? Дали не е доило пак такова време да те изгонят на стари години и от България накрая? А областните управители на левицата няма ли да пречат на изборите или Нинова ти нареди това като посредник е бил "президента на народа"? Да беше сменил всичките управители за да не си подозрителен, но уви, няма начин да ги пипаш тези на другарите?

Ей Гержик, мишко такава - областни управители има морално право да сменя РЕДОВНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО- не ти!!! Кой си ти мишко таква, че да сменяш областни управители с кадри на БСП и НДСВ? От къде на къде!!!

Министър председател е проф. Герджиков и има законно право да направи всичко необходимо за провеждане на честни избори. То рекетьори и мафиоти нямат морално право да управляват държава, ама го правят втори мандат. Проф Герджиков има не само морално право, но и задължение да разкара бандитите от държавата.

Бандити и мафиоти са майка ти и баща ти!!! Казвам ти урунгел с урунгела, че няма МОРАЛНО право да сменя областни управители!!!

Той да не е господ, бе малоумнико. Или е най-чистият в България? Колко нещо окрадоха от родината ни с Крадлив дедо? Що за демокрация е това назначен уптравник да гони хора от постовете им само по предположения? Това си е чист тоталитаризъм, другарю. Дори Сталин и Хитлер не са действали толкова безпринципно и арогантно. Но има и Видовден. Герджика, ще му се изпари напереността и ще се сгерджоса много скоро.

Другаря герджиков, всеизвестен слуга на симеон сакскобурготски (съветски агент и не е цар, защото не е коронясан), и подлога комунистическа да отговори как при тези областни управители спечели президентските избори комунистическия генералисимус радев, а сега имал подозрения, че не били почтени? Да считаме ли в такъв случай президентските избори за манипулирани? И ако и юрист, да отговори може ли в правото да наказваш някого защото имаш подозрения, че е некоректен. Къде останаха фактите? А неговото господарче симеончо къде са му царските аксесоари - корона, жезъл ...

А не си ли спомняте, че служебното правителство на Близнашки (назначено от Плевнелиев) също уволни повечето областни управители, и ги замени с кадри на ГЕРБ? При това положение, защо и сегашното служебно правителство да не го прави?!

Щото претендира , че е честно.Ама май само на думи.

освен,че говори само за неговите глисти и лайната на внука си, да си показва охлювската физиономия, сигурен, че всичко е забравено и самочувствието е безгранично, може да унижава хората до безумие. всичките си приятели назначи на министерски постове, няма как да му се има и грам доверие.ЖАЛКО. РЕЗИЛ.

така ми наредиха другарите от бкп -бсп и не мога да не се съобразявам с тяхното решение нали те ме сложиха на този пост и трябва да изпълнявам че после ще отчаквам някои постче в държавата след изборите а може и посланик в чужбина

превантивни мерки за да са сигурни, че се направят нещата само за тях. Така както миналия път смениха търговските по посолствата. Важно е да се вземе властта, за се смачка народа и да се КРАДЕ. план на К-я.

БРАВО БЕ , ГЛАВЧЕВ - ТИ СИ ЦЯЛ ПОЕТ БЕ !

Щом половината областни управители са съмнителни значи и генералчето е нелигитимно, импийчманд за Радев!

"Разбира се, много внимателно бяха взети предвид различни съображения, тъй като всеки опит да се подменят всички областни управители ще показва едно пристрастие, което ние не бива да проявяваме" Е това е ключа за бараката. Всичко в едно изречение.

ЩЕ ГО ОХАРАКТЕРИЗИРАМ САМО С ЕДНА ДУМА - М Р Ъ С Н И К !!!!!! АБСОЛЮТНО. Н Е Д О Р А З У М Е Н И Е!!!! КОРНЕЛИЯ МИ Е ПО-СИМПАТИЧНА!!!! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТЯ Е ВЪРЛА КОМУНИСТКА И НЕ ГО. К Р И Е!!! А ТОЗИ ,,Н Е У Т Р А Л Е Н,, Г Е Й, УЖ БЕШЕ МНОГО ПРИНЦИПЕН?!?!?!?! O SANCTA SIMPLICITAS!!!!!

Курито не е никаква комунистка. Тя е откровена крадла и лъжкиня. Комунистите ги избиха преди девети септември 1944 г.

ПРИЕМАМ БЕЗАПЕЛАЦИОННО ЗАБЕЛЕЖКАТА!!!!

СПЕШНО ТРЯБВА ДА СМЕНИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И НАЙ- ВЕЧЕ НА ОБЛ. ПАЗАРДЖИК.НАЙ- КОРУМПИРАНАТА ОБЛАСТ.

Давай Герджиков, махни гнилите ябълки от държавата, изрежи ракът ГРОБ до дъно без разсейки..

Освен областните управители,сменете и кметовете!Хората които са ги избрали да бъдат временно изселени,в деня на изборите,защото има сведения,че и те "ще се заиграват непочтено"Това ще допринесе до честни избори,с резултати каквито бяха при Живков-99,8 процента. Ние,пък имаме сведения,че ти играеш най-гнусната и непочтена игра,която в правото се определя като престъпление.Обичай си царя,слугувай на комунистите,но не заблуждавай народа.Каза,че ще бъдеш честен и внимателен при решенията си за да не стане,"ЧЕ вместо да изпишете вежди,да не извадите очи"Оказва се,че веждите проскубахте,а очите ще ви вадим ние,излъганите.

Someone

Може ли Герджиков смислено да обясни как точноедин областен управител може да попречи на изборите?

мълчи,ама когато трябва си казва тежката дума.Ако няма подготвяната от сега манипулация и нагласяне на предстоящите избори,БСП-то ще гледат власт през крив макарон.

МНОГО МИ Е СМЕШНО, КАТО СЛУШАМ БРЪЩОЛЕВИЦИТЕ НА ТОЗИ ГЕРДЖИКОВ !! МА ТОЛКОВА ЛИ Е ИЗКУКУРИГАЛ, ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ МУ ВЯРВА !! АМА ТЕ СА ТАКИВА ДРУЖКИ (имам в предвид т.н. царисти ) С КОМУНОИДИОТИ И ГАДЖАЛИ, ЧЕ Е ОЧЕВАДНО ТОЗИ ДА И СЕ ГЪЗИ !!! ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЪСИПВАХА ВСИЧКО ЗАЕДНО !!! ПАРДОН 800 ДНИ И МАЛКО ПОВЕЧЕ !!!

комунизмът пак се върна

При предишните избори,за президент,нямаше ли сведения за "непочтено заиграване".Ако е имало то и президента не е избран почтено.Как след два месеца ги обявихте в "непочтено заиграване" или както ви изнася.Царска и комунистическа милост няма.Съгласно разсъжденията на придворният шут-Радев е избран непочтено,народът е измамен.Имаме нелигитимен президент.

,,Сменихме ги да не попречат на изборите,,.Сложихме наши верни за да ни помогнат за изборите. Тея точно като румънските мекерата ни смятат за идиоти и глупаци

ще мине и Орешарски по слугинаж и надупване.

са му отнели дипломата по Право и са го инструктирали по сталински - няма човек , нама проблем !

Всички кметове на ГЕРБ, цялата администрация на ГЕРБ, избирателните комисии на ГЕРБ. Всичко е готово за подмяна. Едни 14 областни за пред хората сменени и те ореваха орталъка. А Близнаков когато смени всички ЗАЩО не плакахте. Бъдете спокойни гербери. Само вие ще останете да съществувате!!!

Прави разлика между ИЗБРАН кмет и НАЗНАЧЕН областен управител!

разкарват да не попречат на изборите,а другите от БСП и НДСВ да нагласят изборите както е поръчано от двете централи.Герджиков,този път ще ти покажем пътя и повече да не се вясваш в общественото пространство.Гиди мазен плазмодии и червей.

На тази възpаст всички пpофесоpи стpадат от стаpческо оглупяване затова пpави и говоpи каквото му казва Нинова, не всички хоpа обаче подлежат на маниполиpане, на много им ясно за какво става въпpос.

На снимката,като ,че л-Сланинова,го подпира отзад,за,да не падне!...

Герджиков,заиграваш се непочтино.Смените,трябваше да бъдат след извършени ревизии и установени нарушения,а не след,казаха ми,имам сведения.Кой ти каза?,царят или Курнелия?По чий списък работиш?Оказа се ,че си царски слуга и комунистическа маша,която подготвя нечестни и манипулирани избори.Беше се заклел в гроба на майка си,сега сложи ръка на сърцето си и отиди да се закълнеш,че не изпълняваш нареждания и че не връщаш тройната коалиция.Който е виновен го обяви,а не всеки ден да ни съобщаваш имена.Радев,зад граница казва,че държавата се е развивала добре,може би са допринесли и тези хора които уволняваш?Кажете истината.Стига с царските лъжи и комунистическата мъгла.Оказа се,че си мръсник!

"една жена на пазара" ми каза...

Е,това е друго.Звучи някак си по-нормално.А жената знае ли,че ти е казала или ти си научил от нейна приятелка?Да не задълбаваме.Важното е да стъпим на здрава основа.

Много глупаво скроена теза,г-н Герджиков!Сменяте тия от ГЕРБ,а назначавате тия от БСП и НДСВ ?

Те са едно. Разлика няма. Просто сега поемат същия курс БСП защото герб се компрометираха брутално. Промяна няма да има.

Негово Величество каза!Решенията бяха взети след коронясването на ген.Радев за президент от Курнелия,царя и...сарай ага.Аз като придворен слуга, изпълнявам.Царят пък изпълнява исканията на комунистите,за да си вземе от България още благини.Обръчите не са за пренебрегване.Всичко върви по списъци и план.ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ,МОЖЕ БИ,ЧЕСТНИ!ВЕРВАЙТЕ МИ!

...оправя...останаха му,месец и малко!...

Областните управители сменени, за да не попречат на изборите Да разбирам, че новите няма да пречат. Абе Герджиков всички сте едни и същи.

"биха препятствали възможността за такива избори..." звучи като "Бих съм се бил напил...." Къде са мотивите?

Ние в Пресцентъра на Партията държим да отбележим, че ниският резултат на Румен Радев на изборите за президент се дължеше изцяло на областните управители, които активно прокарваха машинациите на ГЕРБ.

С това "отвратно" нещо като премиер - зеленото чорапче Радев загуби всякакво доверие. И той като предишния прецедент ще е "кукла на конци".

Главата ти е пълна с червени бръмбари!...

по сигнали ли работи или с доказателства ?

Коментари - Областните управители сменени, за да не попречат на изборите | Днес.dir.bg

Областните управители сменени, за да не попречат на изборите

Причината службеният премиер Огнян Герджиков да смени половината областни управители в страната са сигнали за некоректното им поведение.

Обратно в новината

Коментари - Областните управители сменени, за да не попречат на изборите | Днес.dir.bg

Коментари

ДА СЕ СМЕНИ И НА ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ.ТАМ Е КАРАТ ДЕН ЗА ДЕН.

И Симеон ли се връща егати ?

Нали Слави се беше наежил, че били преминали прага и то с хиляди. Какво се оказа ВАС потвърди де факто с незначителна разлика резултата от ЦИК. Хора повече не се подвеждайте под манипулациите на чалгарите от т.нар. шоу! Самия Слави лъжеше в шоуто си като обяви лъжливо един репортаж от изборен процес у нас, а в последствие се оказа, че не и ни е лъгал.

В английски език, другари, има една хубава дума и тя е "scam". Погледнете точно в речника какво е нейното значение и съответните нюанси. Работата на служебен кабинет е да проведе избори и да поддържа основните дейности в държавата до избиране на парламент, който съответно да излъчи правителство, което рефлектира вота на гражданите. Не е работа на служебно правителство да сменя когото и да било, да "проверява" когото и да било и да прави реформи на каквото и да било. Българските граждани са жертва на поредната брутална измама, подтонвени от Номер 20.

Гарафе, не ми давай пример от чужди нам езици. Ако знаеш български, кажи на него. А не е лошо да си припомниш, какво правеха ГЕРБарите, когато спечелиха изборите. Тези герберски крадливи обласни управители НДСВ ли ги назначи или БСП???

Нали уж имаме отделна изборна администрация различна от областните управи. Която организира и провежда изборите. Как точно тогава областните управители щели да попречат на изборите? Мен ако питате тези от ГЕРБ са за гонене, но тези от БСП и НДСВ, също са за гонене. България е малка, няма дълга резервна скамейка с хора със знания и умения да управляват. Откъде да намерим хора да заменят досегашните управници? То и отвън не може да си внесем видяхме какви ги сътвори и внесения Симеон Сакскобургодски.

Тоя Герджиков с злобните си устнички показа колко голям продажник е.Смени областните оправници та да може да на помага на омразната БСП-БКП.

При население около 7 млн. и почти толкова избиратели /официаално/,а и около 3 млн . в чужбина/полуофициално/ и поне 1,2 млн. НЕПЪЛНОЛЕТНИ--сметката НЕ ИЗЛИЗА,поне за грамотните....

настъпва с всички сили. Тия хората на крадливия дедо бяха позатихнали ,ама сега генералчето като им даде шанс ,защо пак да не се облажат. Както здравата са изгладнели ще се видим в чудо ,ако дойдат на власт. Да не дава господ.

Като избраха фатмака Радев що не ви попречиха бе Запеков? Сега щели да ви попречат! На какво? Да не можете да ги фалшифицирате ли?

А твоите няма ли да попречат, Герджиков? Смешник! Но ще ни излезе доста скъпо царистчето!

Много правилен ход. Т.нар. областни управители са политически назначения на ГЕРБ - в много случаи без никакви административни умения, които са повече от сигурни, че ако падне ГЕРБ, и те си отиват. Ако изобщо си отиват просто в къщи, защото някои са директно за затвора.

Да сложим "другарите"- те си знаят работата за изборите. БСП на всяка цена най-накрая трябва да спечели.

Деба и вампира изкуфел...

Прав е човекът. Внася баланс. Половината областни управители от ГЕРБ а дугата половина от БСП. Дава рамо на столетницата. Като не ги иска народа, трябва да се помага. И да мяка и да вряка, партията трябва да се ...

само така махаи всичко и ревизий бой по това крадливо партийно племе това е най крадливата партия и колко заеми ни оставят

Царски шут и комунистически слуга.Изгонете и народа за да не ви пречи на "честните избори",временно защото има сведения за "нечестни заигравки"Къде си завършил право?Уволняваш по догадки,а не след ревизия за извършени нарушения.Защо признахте изборите за честни,а два месеца след тях,същите хора ще играят нечестно?Шуте придворен,клоуне царски,комунистическа маша,сарайско куче,защо вървите с/у народа български?Тройната коалиция ни оправи за 800 дни,а ти има няма за 30.

за да не попречат на изборите... Довърши си изречението! На кого да пречат? Какво се подготвя? Ще има ли избори изобщо? Щото, като те слушам, май вече имаш и крайните резултати.

Хей царисте, май си забравил как те изгониха от Народното събрание реди време? Дали не е доило пак такова време да те изгонят на стари години и от България накрая? А областните управители на левицата няма ли да пречат на изборите или Нинова ти нареди това като посредник е бил "президента на народа"? Да беше сменил всичките управители за да не си подозрителен, но уви, няма начин да ги пипаш тези на другарите?

Ей Гержик, мишко такава - областни управители има морално право да сменя РЕДОВНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО- не ти!!! Кой си ти мишко таква, че да сменяш областни управители с кадри на БСП и НДСВ? От къде на къде!!!

Министър председател е проф. Герджиков и има законно право да направи всичко необходимо за провеждане на честни избори. То рекетьори и мафиоти нямат морално право да управляват държава, ама го правят втори мандат. Проф Герджиков има не само морално право, но и задължение да разкара бандитите от държавата.

Бандити и мафиоти са майка ти и баща ти!!! Казвам ти урунгел с урунгела, че няма МОРАЛНО право да сменя областни управители!!!

Той да не е господ, бе малоумнико. Или е най-чистият в България? Колко нещо окрадоха от родината ни с Крадлив дедо? Що за демокрация е това назначен уптравник да гони хора от постовете им само по предположения? Това си е чист тоталитаризъм, другарю. Дори Сталин и Хитлер не са действали толкова безпринципно и арогантно. Но има и Видовден. Герджика, ще му се изпари напереността и ще се сгерджоса много скоро.

Другаря герджиков, всеизвестен слуга на симеон сакскобурготски (съветски агент и не е цар, защото не е коронясан), и подлога комунистическа да отговори как при тези областни управители спечели президентските избори комунистическия генералисимус радев, а сега имал подозрения, че не били почтени? Да считаме ли в такъв случай президентските избори за манипулирани? И ако и юрист, да отговори може ли в правото да наказваш някого защото имаш подозрения, че е некоректен. Къде останаха фактите? А неговото господарче симеончо къде са му царските аксесоари - корона, жезъл ...

А не си ли спомняте, че служебното правителство на Близнашки (назначено от Плевнелиев) също уволни повечето областни управители, и ги замени с кадри на ГЕРБ? При това положение, защо и сегашното служебно правителство да не го прави?!

Щото претендира , че е честно.Ама май само на думи.

освен,че говори само за неговите глисти и лайната на внука си, да си показва охлювската физиономия, сигурен, че всичко е забравено и самочувствието е безгранично, може да унижава хората до безумие. всичките си приятели назначи на министерски постове, няма как да му се има и грам доверие.ЖАЛКО. РЕЗИЛ.

така ми наредиха другарите от бкп -бсп и не мога да не се съобразявам с тяхното решение нали те ме сложиха на този пост и трябва да изпълнявам че после ще отчаквам някои постче в държавата след изборите а може и посланик в чужбина

превантивни мерки за да са сигурни, че се направят нещата само за тях. Така както миналия път смениха търговските по посолствата. Важно е да се вземе властта, за се смачка народа и да се КРАДЕ. план на К-я.

БРАВО БЕ , ГЛАВЧЕВ - ТИ СИ ЦЯЛ ПОЕТ БЕ !

Щом половината областни управители са съмнителни значи и генералчето е нелигитимно, импийчманд за Радев!

"Разбира се, много внимателно бяха взети предвид различни съображения, тъй като всеки опит да се подменят всички областни управители ще показва едно пристрастие, което ние не бива да проявяваме" Е това е ключа за бараката. Всичко в едно изречение.

ЩЕ ГО ОХАРАКТЕРИЗИРАМ САМО С ЕДНА ДУМА - М Р Ъ С Н И К !!!!!! АБСОЛЮТНО. Н Е Д О Р А З У М Е Н И Е!!!! КОРНЕЛИЯ МИ Е ПО-СИМПАТИЧНА!!!! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТЯ Е ВЪРЛА КОМУНИСТКА И НЕ ГО. К Р И Е!!! А ТОЗИ ,,Н Е У Т Р А Л Е Н,, Г Е Й, УЖ БЕШЕ МНОГО ПРИНЦИПЕН?!?!?!?! O SANCTA SIMPLICITAS!!!!!

Курито не е никаква комунистка. Тя е откровена крадла и лъжкиня. Комунистите ги избиха преди девети септември 1944 г.

ПРИЕМАМ БЕЗАПЕЛАЦИОННО ЗАБЕЛЕЖКАТА!!!!

СПЕШНО ТРЯБВА ДА СМЕНИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ И НАЙ- ВЕЧЕ НА ОБЛ. ПАЗАРДЖИК.НАЙ- КОРУМПИРАНАТА ОБЛАСТ.

Давай Герджиков, махни гнилите ябълки от държавата, изрежи ракът ГРОБ до дъно без разсейки..

Освен областните управители,сменете и кметовете!Хората които са ги избрали да бъдат временно изселени,в деня на изборите,защото има сведения,че и те "ще се заиграват непочтено"Това ще допринесе до честни избори,с резултати каквито бяха при Живков-99,8 процента. Ние,пък имаме сведения,че ти играеш най-гнусната и непочтена игра,която в правото се определя като престъпление.Обичай си царя,слугувай на комунистите,но не заблуждавай народа.Каза,че ще бъдеш честен и внимателен при решенията си за да не стане,"ЧЕ вместо да изпишете вежди,да не извадите очи"Оказва се,че веждите проскубахте,а очите ще ви вадим ние,излъганите.

Someone

Може ли Герджиков смислено да обясни как точноедин областен управител може да попречи на изборите?

мълчи,ама когато трябва си казва тежката дума.Ако няма подготвяната от сега манипулация и нагласяне на предстоящите избори,БСП-то ще гледат власт през крив макарон.

МНОГО МИ Е СМЕШНО, КАТО СЛУШАМ БРЪЩОЛЕВИЦИТЕ НА ТОЗИ ГЕРДЖИКОВ !! МА ТОЛКОВА ЛИ Е ИЗКУКУРИГАЛ, ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ МУ ВЯРВА !! АМА ТЕ СА ТАКИВА ДРУЖКИ (имам в предвид т.н. царисти ) С КОМУНОИДИОТИ И ГАДЖАЛИ, ЧЕ Е ОЧЕВАДНО ТОЗИ ДА И СЕ ГЪЗИ !!! ТОЛКОВА ВРЕМЕ СЪСИПВАХА ВСИЧКО ЗАЕДНО !!! ПАРДОН 800 ДНИ И МАЛКО ПОВЕЧЕ !!!

комунизмът пак се върна

При предишните избори,за президент,нямаше ли сведения за "непочтено заиграване".Ако е имало то и президента не е избран почтено.Как след два месеца ги обявихте в "непочтено заиграване" или както ви изнася.Царска и комунистическа милост няма.Съгласно разсъжденията на придворният шут-Радев е избран непочтено,народът е измамен.Имаме нелигитимен президент.

,,Сменихме ги да не попречат на изборите,,.Сложихме наши верни за да ни помогнат за изборите. Тея точно като румънските мекерата ни смятат за идиоти и глупаци

ще мине и Орешарски по слугинаж и надупване.

са му отнели дипломата по Право и са го инструктирали по сталински - няма човек , нама проблем !

Всички кметове на ГЕРБ, цялата администрация на ГЕРБ, избирателните комисии на ГЕРБ. Всичко е готово за подмяна. Едни 14 областни за пред хората сменени и те ореваха орталъка. А Близнаков когато смени всички ЗАЩО не плакахте. Бъдете спокойни гербери. Само вие ще останете да съществувате!!!

Прави разлика между ИЗБРАН кмет и НАЗНАЧЕН областен управител!

разкарват да не попречат на изборите,а другите от БСП и НДСВ да нагласят изборите както е поръчано от двете централи.Герджиков,този път ще ти покажем пътя и повече да не се вясваш в общественото пространство.Гиди мазен плазмодии и червей.

На тази възpаст всички пpофесоpи стpадат от стаpческо оглупяване затова пpави и говоpи каквото му казва Нинова, не всички хоpа обаче подлежат на маниполиpане, на много им ясно за какво става въпpос.

На снимката,като ,че л-Сланинова,го подпира отзад,за,да не падне!...

Герджиков,заиграваш се непочтино.Смените,трябваше да бъдат след извършени ревизии и установени нарушения,а не след,казаха ми,имам сведения.Кой ти каза?,царят или Курнелия?По чий списък работиш?Оказа се ,че си царски слуга и комунистическа маша,която подготвя нечестни и манипулирани избори.Беше се заклел в гроба на майка си,сега сложи ръка на сърцето си и отиди да се закълнеш,че не изпълняваш нареждания и че не връщаш тройната коалиция.Който е виновен го обяви,а не всеки ден да ни съобщаваш имена.Радев,зад граница казва,че държавата се е развивала добре,може би са допринесли и тези хора които уволняваш?Кажете истината.Стига с царските лъжи и комунистическата мъгла.Оказа се,че си мръсник!

"една жена на пазара" ми каза...

Е,това е друго.Звучи някак си по-нормално.А жената знае ли,че ти е казала или ти си научил от нейна приятелка?Да не задълбаваме.Важното е да стъпим на здрава основа.

Много глупаво скроена теза,г-н Герджиков!Сменяте тия от ГЕРБ,а назначавате тия от БСП и НДСВ ?

Те са едно. Разлика няма. Просто сега поемат същия курс БСП защото герб се компрометираха брутално. Промяна няма да има.

Негово Величество каза!Решенията бяха взети след коронясването на ген.Радев за президент от Курнелия,царя и...сарай ага.Аз като придворен слуга, изпълнявам.Царят пък изпълнява исканията на комунистите,за да си вземе от България още благини.Обръчите не са за пренебрегване.Всичко върви по списъци и план.ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДАТ,МОЖЕ БИ,ЧЕСТНИ!ВЕРВАЙТЕ МИ!

...оправя...останаха му,месец и малко!...

Областните управители сменени, за да не попречат на изборите Да разбирам, че новите няма да пречат. Абе Герджиков всички сте едни и същи.

"биха препятствали възможността за такива избори..." звучи като "Бих съм се бил напил...." Къде са мотивите?

Ние в Пресцентъра на Партията държим да отбележим, че ниският резултат на Румен Радев на изборите за президент се дължеше изцяло на областните управители, които активно прокарваха машинациите на ГЕРБ.

С това "отвратно" нещо като премиер - зеленото чорапче Радев загуби всякакво доверие. И той като предишния прецедент ще е "кукла на конци".

Главата ти е пълна с червени бръмбари!...

по сигнали ли работи или с доказателства ?