Въоръжен грабеж на фирма в Пазарджик, двама са простреляни

Въоръжен грабеж е извършен в офис на строителна фирма в индустриалната зона в Пазарджик снощи. Собственикът на фирмата и брат му са простреляни при нападението.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен грабеж на фирма в Пазарджик, двама са простреляни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАПАДАТЕЛИТЕ БЯХА ОБЛЕЧЕНИ С ПАЛТА И ПАНТАЛОНИ.На краката си бяха обули обувки но чорапи не видях.Имаха и шапки.Май бяха и с маски но това не мога да твърдя защото може това да им бяха лицата.Това за сега.Дано съм бил полезен на нашета народна ПОЛИЦИЯ!

Пазарджик вече е малкия Тексас от тридесете години.Какви ли не работи се случват там.

собственик на джебчийски бизнес обран,е малко му е ,искам пак и пак и пак дай боже всеки ден да го обират ....не ни занимавайте с отрепки

Смешна работа - 20 хилки и толкова шум. Вчера Пеевски си купи малко завод за 8 млн и.. нищо.

Не виждам нищо сензационно във такава новина за обир! Всеки краде по свой начин! То цяла банка КТБ беше ограбена по рафиниран и перфектен начин без следи,а само това ли?Не гангренясва ли българската държавност и не лъсва ли инстинското лице на (нашите хора) на комунизма?

Комунизъм в България никога не е съществувал. Сега се вижда лицето на бандитския капитализъм. Ти къде живееш?

Спас Спасов е от пазарджишкото село Звъничево. Твърди се, че преди години той е бил свързан с джебчийски групи в чужбина, съобщава link. На местните избори тази година синът му - Антон Николов, беше избран за общински съветник от БСП. С парите от джебчийство е финансирал избирането на сина си за общински съветник.Явно е дължал пари. Това че мафията си има държава не е виц.

Тиквата разправя, че "някой" клател държавата??!?!?!? Не Тиква, ТИ я клатиш държавата, защото не си за високия и отговорен пост Премиер!!!!!

Твърди се, че преди години той е бил свързан с джебчийски групи в чужбина, съобщава link От дет дошла парата там и отишла!

въобще не се учудвам- работа йок пари и злато чок

Нито комунистите,нито фашистите,нито демократите са виновни за това дередже на България.Малко са чували за Стратфор и малко знаят че още преди 25 години Стратфор предначерта пътя на България при бъдещата глобализация в така наречената група на "Племена със знамена".Присъединяването и към ЕС влизаше в този план за да се контролира финансово-икономически страната и да не шава като например Сърбия от начертания път.България е бъдеща провинция на приетата в ЕС Турция,която не е в групата "Племена със знамена".Всичко останало е самозаблуждение!

са виновни, защото не реагираха

Няма връзка между Стратфор, ЕС, България. Затова и никой не е чувал за Стратфор. За "племена със знамена" - то си е глупост просто. Като кодовете с цветове - измислици за хора, които не могат да четат.

Ето това е основното заблуждение-липсата на връзка.Стратфор е уж прогностична организация но всъщност е глашатая на американската политика и публичния говорител на АНС ,ЦРУ,Пентагона и Билдерберг.Стратфор просто показва на всеуслушанеие настояшите и бъдещи действия на американската политика.България не фигурира в прогнозите му-тя вече практически не съществува!

Вместо да застанат тихо пред една кана с червено, да резнат мръвка, па да я положат върху леко запечен хлебец с риганче и капка зехтин, па да се орахатят, те излезли грозни работи да вършат, да си прецакат живота своя и на другите. ей такива да ги съдиш и да им изпраскаш максимални присъди. Ама де го онзи дето да каже на ВКС какво да правят с такива?

zeddd

Бъчварова кога ще си подаде оставката?

Както се казваше в древната мутренска притча "Да бе вноска плащало, не би чудо видяло".

Бивш джебчийски тартор, настоящ златар, синчето - общински съветник от БСП, печели общински поръчки за фирмата. БСП-арско ел класико.

Нападателите сигурно имат да плащат здравни осигуровки.

Без значение е фамилията от коя мафия е. Факт е, че подобна случка може да се случи на всеки в България, без значение от неговата принадлежност. Подобни случки буквално се превърнаха в ежедневие. А и не всяка се публикува в новините.

Абсолютно невярно! Сред циганите престъпността е много, значително по-висока отколкото сред българите. Просто не ги гонят, когато не се разправят с българи. А и вече цигани и на българи посягат безнаказано.

От няколко стотин показани разстрела през периода на демокрация и просперитет, знаеш ли колко % са на цигани? А за рекетьорството, за мутрите, а за обирите по пътищата?

Най-голямата мафия е отговорна за липсата на милиарди и за лошото икономическо положение на народа и държавата. А в тази мафия роми почти няма.

Не са си платили "рекета" затова са били наказани - най-вероятно полицейцска работа!

и аз чакам да се самоизбият - друг изход няма. Вижте ги само - бизнесмени - лихвари циганари. Кеф ми стана - вече почнаха да се крадат помежду си. Да видят как е! Аз ще им гледам сеира. Малко са ги ограбили - щом имат пари за частна линейка, за частна болница и то в София! Вместо да ги приберат на топло, наричат ги бизнесмени. А какво стана с бизнесмените-обирчии с къщите дворци, май и те общински съветници. И после живей тук - то и мигрантите ни заобикалят - тук ще идват само болни и старци.

Пич получил си грешна информация дай боже и на теб да ти се случи да видиш как е ;)

Няма държавност ,няма и държва.

Явно е , че фамилията е от червената мафия.Нарушили са си плащанията към столетницата, самозабравили са се и са започнали взаимно да се избиват.Но хак им е, защото кой създаде мафиотската държава България.Цк на БКП - БСП , които приватизираха на безценница държавата , но понеже повечето са некадърни, неможаха да удвоят заграбените пари и сега се ограбват взаимно.Жалкото е, че разбиха държавата, а народа доведоха до просешка тояга.Но радостно е , че взаимно се избиват.Това се случва винаги между мутрите.

В една болна държава изградена на догмата -Държавата е лош стопанин и онова кухо нещо наречено Демокрация трябша да се очакват такива и още по брутални неща. Хората останали без работа, елементарни перспективи и средства за живот озверяват..и мисля си, че рибата не може повече да се чисти от опашката трябва да се изхвърли главата и то ..цялата. Да се сменят самите принципи не да се прави козметика.

Най-после да чуя, че и цигани са обрани. Не се радвам на чуждото нещастие, но този факт показва, че вече у обикновените българи не остана нищо за крадене. И... нещо радостно, все пак - близо е времето, когато ще почнат и политиците ни. А те са много!

те генетично комунистите са си джебчии /казвам само обири на мандри/. Нашата полиция/милиция е главно от комунисти - нищо няма да направят, ама ги вижте на протестите хиляди, а иначе - няма ги. Сами ще се самоизбият.

България = Дивия запад.

Мафията царува, простотията робува!

е, щом всички герои в този случай са цигани, това не е работа на меверето, а на мешерето!

През ден има такава новина. Време е вече да ги пишат в Справочника, след прогнозата за времето. След като вече два мандата, народът избира да го ръководи бандит, естествено е да се върне бандитската епоха. Все едно живеем отново в средата на 90-те. Чалгата не спира, остава банките да започнат да гърмят и отново Валдес да запее : И ловец съм и рибар съм, на закона мамата е.... съм.

Българи нападат цигани за да ги оберат!

Циган -лихвар -комунист-джебчия -политик от БСП!

Благодаря за допълнителната информация - пострадалите са цигани. Предполагам, че нападателите също са цигани. Дали полицията работи по тази версия?

АКО в Бг имаше държавност ,то нямаше да има СОТ-ове и обири. Ама в ЦИГАНИЗИРАНА ДЪРЖАВА И ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ ,КАКВО ДА ОЧАКВАШ??? Всичко това се смята ,за '' НОРМАЛНО ''... ЕГАТИ И ТЪПОТИЯТА!

Ще има когато ето като тези пожелаят да има.

Има ли въобще полиция в тази джунгла България, която все повече заприличва на Дивия Запад?!?!?!!? Ако не искате да работите просто освободете места за някой, който има желание да помага на обществото!!!!

Как да хванат? След обира са свалили маските, облекли си полицейските униформи и са се притекли на помощ на колегите в блокадата. Така е в Б-я.

Пазарджик показва класа! Висока класа! Кой пореден подвиг регистрира пазарджишката полиция? Вече им изгубих броя.

Какви талантливи и всестранно развити "бизнесмени" си имаме в България, а? Впечатляващо - джебчийство, златарство, строителен бизнес... Разните му там Гейтс, Бъфет, Слимас, Абрамович и т.н. ряпа да ядат пред нашите родни (или по-добре ромски) капиталисти. Дано като разследва въпросният обир "родната полиция" да се сети да се поразрови, ОТКЪДЕ идват и големите суми пари и... НАКЪДЕ отиват. Ха дано, ама надли...

Светили им маслото.

Нападателите са стреляли по полицейски - в краката, в ръката ... Но може и да греша ...

...отговорили със стрелба с огнестрелно оръжие??? НЕ, отговорили със стрелба с ЛЪК...Баси малоумните журналисти?!!!

Да ни е честита ГЕРБЕРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ!

ГЕРБ и демокрация е оксиморон. Нещо като "млад старец". Или "близка далечина". Или "светла тъмнина". Или "тъжна радост". Не аз съм избирал ГЕРБ. Не аз съм гласувал за ГЕРБ. Нито пък за БСП, нито за БКП. Аз за комунисти не гласувам. Аз гласувам само за ДЕМОКРАЦИЯ!!!

бледи копия на руските си събратя, закърмени са от ДС, отгледани,учени и закриляни са все от същите ченгета. Големият им разцвет беше по времето на Беров (подкрепян от ДПС, БСП и сини отцепници) и Жан Виденов (БСП). Легализацията им започна при Костов (СДС), а при Симо Нивестулката (НДСВ-ДПС) вече не се криеха да се появат и с министри и депутати (с които винаги са другарували). При ГЕРБ просто продължава една стара традиция с източно европейски произход и показана в популярния филм "Бригада".

Нападателите май са били професионали. Може би от ранно пенсионирани МВР кадри на една мутренска държава :( Явно 20те заплати не са им стигналли, и чукат частно...

Не си прав. Агенция "Партенка". Това са от бандата на Робин Худ и Вилхелм Тел. Топла връзка с Путин е Песков.

мутрата борисофф набавя средства за да купи коледен подарък на цеца секса,не му стигнаха 4 милиарда откраднати пари а иска още

Правителство ГЕРБ - 2, завръщането на мутрите. Гледайте, ще има и продължение. Всички познати ми казват, че става по-зле и не им вървят нещата, а бат Бойко и задочника на професор Величко Адамов дет си е плащал изпитите и днес е МинФин ми казват, че ставало по-добре. Как пък не!?

Абсолютно съм съгласен с теб, колега. Като нема какво, и как, да го направя, седа и чакам... Все някой близък ден ще дойдат германците... А иначе - не можахме да станем 16 република, обаче вече сме 52 щат та Щатите. Стрелят, бият, екшън, трилър, хепиент - зрелище ще има за всички. И пасти. Обаче да им напомня на тия тарикати горе, че тая с пастите е свършла много зле... Най-приятната дума за мен е, ЧЕСТИТО... Идторията веднъж е трагедия, след това - фарс, сега ще е катастрофа - ние сме свикнали. Стой и гледай. Аз ще дръпна едно кафенце с младшата...

Кво става в Мутристан бе? Що тъй - кораба ли потъва държавен или само мене тъй ми се чини. Стабилност, изборна победа (макар и с фалшификации), евромилиарди, магистрали, и невероятното 102ро място по пътища в света - гордостта на премиера. Май, май всичко е лъжа и освен крадене и мутри друго нЕма.

Потъва. Не ти се струва.

Твърди се, че преди години той е бил свързан с джебчийски групи в чужбина, съобщава link От дет дошла парата там и отишла!

link/r/13328/

Как е възможно синът да не носи фамилията на баща си? Мен това ме безпокои, за да знам може ли да се вярва на останалите измислици на журналиста.

говорим за братя от определено малцинство

Ей, какво става в тоя град Пазарджик? От една седмица само за престъпления и убийства се споменава в медиите!

Тия не са си платили 13 тите заплати на служителите си що бе оставихте служителите си без заплати за новата година не ви е срам.Или дължат пари на някое ЧСИ те така работят по коледа.

джебчии, пък бизнесмени, пък депутати- абе някакви криминални типове управляват държавата, а ние мрем при липса на пресеспектива и отчаяние. Ценности на престъпници- ще управлява държава това! И ще мисли за обществото! Глупости! Джебчията си е джебчия и като депутат!

Като има кой да им узаконява престъпленията на политическите мафиоти по изборите ще е така.