Маскирани пребиха служителка и обраха бензиностанция

Четирима маскирани мъже са ограбили бензиностанция на пети километър край Шумен, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Маскирани пребиха служителка и обраха бензиностанция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За толкова малко пари, почти е сигурно, че са цигани.

добре пак се тарси топлата вода в цял свят през ношта е отворено едно прозорче плашташ зареждаш и си отиваш но при нас с широко отворени врати еми какво очаквате пална простотия

Мъжът е би "таен клиент" на "Петрол"!Минал е да провери как носят службата.

Жената подала сигнал с паник бутон. На мястото е изпратен екип на бърза помощ...... Без коментар.....

ми да, това в случай, че някой от престъпниците без да иска се е наранил, да го превържат бързо да не вземе да умре случайно след обира

Нищо сериозно. При демократичният режим се случват такива неща.

Тук си в голяма грешка - при демокрацията има ред и се спазват правила, а това в България е някаква форма на анархия или по-скоро диктатура на простотията.

Да , като е демокрация , има бензиностанции , които работят и през ноща . Чудо на чудесата .

Милиционер- мутра какви резултати очакваш?

Само в Петрол ли или на други бензиностанции жените дежурят самички. Сигурно двойна надница дават да се навие човек да му завират пистолет в главата.

Баси държавата, и престъпниците ни калпави!Четерима човека провеждат обиржийска акция за 200 лева! И децата знаят, че нощем в магазините няма много пари.Основният оборот се прави денем, и той се прибира вечерта.

защо да не се случват такива неща, като това тука отдавна не е държава, а един разграден двор начело на който двор е сложен един тиквоподобен слуга на американци

Ти определено не си гражданин на тази държава . И ако не знаеш такива неща са се случвали и преди , и не само в България .

Този аджеба "случаен" клиент ли е бил?!?В малките часове,самичък с бензинаджийката.Уравнение с много неизвести?!

.... и взеха крупната сума от 240 лева.... Сега няма да има нищо по- заслужено да влязат в панделата за по 10 години, защото са пълни идиоти и мързеливци. Даже не защото са идиоти, а мързеливци, които не могат да изкарат с честен труд 240 лева. Колко жалки гнусни човечета са само!

И в панделата ще си живеят на наш гръб. Издръжката на един паразит е 1000лв/месец.

Тоше, виждаш ли твоите хора от Шумен вече стигнаха американците. Светла ти памет.

Що за тъпак трябва да си, да организираш още трима, да се маскирате, да пребиете двама, за огромната сума от 240 лева...

Ами като знаеш, че 1) Няма да те хванат, 2) Дори по някаква случайност да те хванат, няма да могат да те осъдят и 3) Дори да те хванат и да успеят да те осъдят, присъдата ще е малка а може и условна и ще излезеш след няколко месеца 240лв. са по 60лв на човек, една надница в Европейска България е 30лв (15 евро), това са 2 надници за половин час работа - не е зле, като се има предвид, че в БГ по-често хора печелят шестици от тото-то отколкото МВР залавя бандити!!

Че кой друг го е направил ако не Путин?

Това е фейк нюз! Гарантирам, че с пъпеша и траверса държим под контрол целия крими контингент!

Това сигурно е някаква стара първоаприлска шега - в България такива работи не стават. Всичко е мирно и тихо, има само мир и любов, битовата престъпност е намаляла, организирата - хич я няма вече, преборихме контрабандата, до всяка дупка има полицай, във всяко село има камери, всички престъпници са в затворите - на СИГУРНО място?!

По цял свят стават такива работи! Не гледате ли "От местопрестъплението - Маями"??