2/3 от българите: Енергията от протестите е пропиляна

Социологическо проучване показа, че близо две трети от българите смятат, че протестната енергия на нацията от началото на годината е пропиляна.

Обратно в новината

Коментари - 2/3 от българите: Енергията от протестите е пропиляна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това беше целта. Затова този плъх наречен президент насрочи изборите възможно най-късно

Основните цели на инспирираните от Енергийната Мафия протести са постигнати.Свалено е правителството,провалило им далаверата АЕЦ БЕЛЕНЕ,помогнато е на лобистката партия БСП за изборите.А евентуално след спечелване на изборите от червените можем да очакваме и реверанса от тяхна страна-отваряне отново на Далаверата БеляНЕ.С което цялата игра ще стане кристално ясна!!!!

В момента нищо в администрацията не работи. Всички чиновници се ослушват, кой ще си отиде след изборите. Тежко им горко на политиците след това. Още по тежко, ще е с новите сметки за ток, да видим тогава оправданията на ГЕРБ.

Протестите утихнаха защото ние не сме единни. Когато се постигна успех се започна неслушането - никой никого не слуша, това роди разцеплението, после се появиха едни чичковци и лелки които започнаха да ни убеждават че без партиите не можем въпреки че в констутицията е записано, че "всеки има правото да избира и да бъде избиран" и никъде не става въпрос че това се случва само чрез партия. Та мисълта ми беше, че не си познаваме законите, което е основно правило за демокрацията и след това продължаваме да се разделяме по различни принципи и критерии. Докато ние като граждани не се обединим под знамето на едни основни принципи и програми нищо добро не ни чака. Това важи и за политиците, за които не бива да допускаме да приемат закони които са само в тяхна полза и нечии интереси, но не и народни и за да се случи всичко трябва да си извоюваме правото на вето върху закони и нормативни актова за които виждаме че не са в наш интерес, както и правото да отменим такива чрез референдуми, НО това не бива да става само и единствено защото предложението е дошло от една или друга политическа сила. Трябва да впрегнем здравия разум, а не политическите или спортни пристрастия да работят за напредъка на държавата.

Само програмно правителство.Това е управията за нас.Никакви партии.Вижте колко е хубаво без тях.Всичко си функционира не по/зле от преди.Вижте ги с какво се занимават през цялото време.Плюят се и се ругаят с една единствена цел.Да се докопат отново до депутатската заплата!

разбрахте ли какви лаина са останали в балгаря....лицемери и продазници ?????!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Полиция , Данс , Гдбоп , Политици ,Съдебна система = Терористи !!!!!!!!!

Ако това проучване се доближава до истината, след изборите ситуацията наистина ще е патова! ГЕРБ не правят абсолютно мнозинство!

Пропиляна-защото бе контролирана от престъпни тъпанари като Станишко и престъпния бизнес.

Четвъртит на масите,пари за водачите или нещо друго и край на протестите с краен резултат 00.Кой не им се изреди на водачите.Улицата е срината.

Целта на част от "протестиращите" беше да се даде основание на ГЕРБ да се оттегли от властта и да не трупа повече негативи!

Аз лично- не смятам , че енергията на хорат е пропиляна ..по скоро тя донесе нещо много позитивно: Създаде първата по рода си опозиция на досегашната политическа върхушка - ТОВА СА ПАРТИЯ - ДЕМОКРАТИЧНА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА !!! - ТЕЗИ ВЪЛНЕНИЕ-НАКАРАХА ХОРА ОТ НАРОДА - ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ- В ИМЕТО НА РОД И РОДИНА ...- В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!! НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ В ИЗЦЯЛО ПРОМЕНЕНОТО МИСЛЕНЕ НА БЪЛГАРИНА- ТОЙ СИ Е ПАК СЪЩИЯ -И ЩЕ МУ ТРЯБВАТ ВЕКОВЕ НАРОД МИЗЕРИЯ И УПАДЪК- ЗА ДА СЕ УСЕТИ НАКРАЯ - КОЙ МУ Е ВИНОВЕН ЗА СЪСТОЯНИЕТО МУ ... МАЛКО СА ХОРАТА - ОСЪЗНАВАЩИ , ЧЕ НАРОДА НИ Е РАЗДЕЛЕН УМИШЛЕНО - ОТ САМИТЕ ПОЛИТИЦИ- НА "КОМУНИСТИ" И "АНТИКОМУНИСТИ"..ИЛИ НЕКОМУНИСТИ ...- А ТОВА Е ПЪЛНА ИДИОТЩИНА... КОМУНИСТИТЕ СА САМО ОНИЯ КОИТО СА ВЪВ ВЛАСТТА - И СА ОТ ЕДНАТА СТРАНА НА "БАРИКАДАТА"..- А ВСИЧКИТЕ НИЕ , ОСТАНАЛИТЕ - КОИТО СМЕ ДОЛУ- ТРЯБВА ДА СМЕ ОТ ДРУГАТА СТРАНА ...- ЗАЩОТО ВЛАСТТА Е НАСОЧЕНА ДА НИ КРАДЕ НАС , ДА НИ ЛЪЖЕ НАС . ДА НИ ИЗПОЛЗВА НАС ....- РАЗБЕРЕТЕ ДРАГИ МОИ СЪГРАЖДАНИ- ИСТИНАТА Е , ЧЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ НИТО БСП НИТО ГЕРБ -НИТО ДПС -ИЛИ ПЪК СДС ,... ДСБ ,.. КУНЕВИ-ПРЪМОВИ ...- БЯХА ЛИ ВСИЧКИТЕ ТЕ НА ВЛАСТ- БЯХА - ДОКАЗАХА ЛИ , ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО- ДОКАЗАХА..- АМИ ДА ГИ МАХАМЕ ТОГАВА ...- Е ДО ПРОТЕСТИТЕ - ТУК БЕ ПРИОБЛЕМА- НЯМАЛИ ТИЯ -ИЛИ ОНИЯ - АЛТЕРНАТИВА ... ТЦТТЦТЦ- АМИ СЕГА- СЕГА ИМА ПАРТИЯ-И ТЯ Е НАРОДНА - ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ПО МЕСТА- ЧЕ САМО ХОРА ОТ НАРОДА СА КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДТСАВИТЕЛИ ...- В НИКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ НЯМА ТАКИВА ... АЗ ЛИЧНО- ЗА МЕНЕ СИ ВЕЧЕ ИЗБРАХ - ЩЕ СИ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ- ДЕМОКРАТИЧНА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА - С БЮЛЕТИНА НОМЕР 19 - А ЗА ВСИЧКИ ВАС - НЕ ЗНАМ ...- ИМАТЕ СИ ГЛАВИ-МИСЛЕТЕ СИ - А ПОСЛЕ СИ ТЪРСЕТЕ СМЕТКА - САМИ , НА ОНИЯ КОИТО ВИЕ СТЕ СИ ИЗБРАЛИ ... И ДА ВИ КАЖА- ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ - ДАЛИ СА ЕДИН ФАЙТОН ХОРА- И КАКВО СА КАЗАЛИ ЗА ТЯХ РАЗНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ТЕХНИТЕ ИЗМЕКЯРИ ....

УМИРАЩИТЕ СА ГЕРБ БЕ- НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАШ КАКВИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ -И КАК СЕ ТОПЯТ ЕДИН ДРУГ - САМИ ..- И СЕ РАЗПАДАТ ...

Енергията на хората се пропиля защото не особено интелигентните лидери на протестите не формираха общо политическо движение с ясна физиономия. А е много просто, даже им написах какво да правят. 1.Никакъв диалог с досегашните - обещание за тежка разправа с лицата от прехода. 2.Корпоративен данък 30 % 3.Отмяна на прехода и всичките му правни последици. 4.Отказ от глобализацията. 5.Физическо унищожение на представителите на организираната престъпност, до 3 месеца. 6.Отмяна на всякакви регулации за малкия и среден бизнес до спад на реалната безработица под 4 %....и т.н.

оБЩО ТАКОВА- НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ФОРМИРА .. ТОВА НЕ Е НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ .. ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ... ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА СВОЯ ИЗБОР... СЕГА Е ВРЕМЕ НАРОДА ДА ПОКАЖЕ , ЧЕ Е СЪЗРЯЛ ЗА НОВОТО И ЗА ПРОМЯНАТА ..- ИЛИ ПАК ДА СИ СЕДИ У ДОМА ПРЕД ЧАШКАТА- ДА ПСУВА ЖЕНАТА И ДЕЦАТА-А НА ИЗБОРИТЕ-ПАК ИЛИ ДА НЕ ИДЕ-ИЛИ ДА ИДЕ И ПАК ДА СИ ГЛАСУВА ЗА НЯКОЙ ОТ ВСИЧКИТЕ ДОСЕГАШНИ ПОМИЯРИ-ПОЛИТИЦИ- С ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДИЦА- "ДА ГО ОПРАВЯТ"... АМИ-НЕКА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ- ТЕ НАИСТИНА ЩЕ ГО "ОПРАВЯТ"....

Цоциоложката, дето е на държавна ясла, значи не е така. Не й обръщайте внимание - манипулира ви. На 12 май си знаем - ще я съсипеме завинаги. Долу Герб, долу мутро-милиционерите!

И да, И не. - та, Колега : А. Как Виждате Левски и Ботьов Днес да Действат ако Не ползват Днешните Неща ?! Б. Ножът Е Готов ! (Ни е дръвен, ни железен, а просто - Финансов !!!)

КАКВА ЕНЕРГИЯ?, КАКВИ ПРОТЕСТИ?, "ПРОТЕСТИРАЩИ /АТАКА И ТЕМ ПОДОБНИ:ДА ИЗГОНИМ "ЧУЖДИТЕ ПОНОПОЛИ ОТ БГ" ??? В БГ ИМА ХУБАВА ПОГОВОРКА: "НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА"....... ЧУЖДИТЕ ПОЛИПОЛИ В БГ СА : БКП И ТЕХНИТЕ ПРОЗВОДНИ ПРЕЗ ДЕСЕТИЛЕТИЯТА, А ТОВА ГО ЗНАЯТ НЕ САМО МАЛЕТНИТЕ В БГ А И В "ТАНДЖИКУПИСТАНАН"

ВСИЧКО Е ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ !!! НЯМА ПО СТРАШНО ОРЪЖИЕ ОТ ГЛАДА!!! СЛЕД ТЕАТЪРА НАРЕЧЕН ИЗБОРИ ЩЕ ПОСЛЕДВА ОТНОВО ВДИГАНЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА И ТОТАЛНОТО СМАЗВАНЕ НА ВСИЧКО КОЕТО ВСЕ ОЩЕ ДИША !!! НИЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНА !! ПРИНУЖДАВАТ НИ ИЛИ ДА НАПУСНЕМ БЪЛГАРИЯ, ИЛИ ДА СЕ САМОЗАПАЛИМ С ЛИТЪР БЕНЗИН !! ВРЕМЕ Е ДА ГИ ЗАПАЛИМ. НЕКА ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ГОРИ В АДА !!! ВРЕМЕ Е ДА ОСВОБОДИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧУЖДИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ МОНОПОЛИЗИРАЛИ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО !!!!

Най-мощния и всеобхватен колонизатор е между ушите на българина!

Ти изрод ли си?

Външни сили също не искат да има пробуден народ в България.За това се говори и в "Доклад на ЦРУ за България.Българите не представляват проблем-доклад на Ричард Морнингстар".Има го за сега в интернет.Там се казва ,че в България са изключителна рядкост хората ,които биха могли да отговорят какви са идейните постановки на различните идеологии и обществени строеве като комунизъм,социализъм,капитализъм,демокрация ,либерализъм и др.Именно тази идейна неграмотност и съсредоточаване на образованието в грешна посока е в интерес на външни сили.Изповядването на някакъв идеал е опорочен ,а национализма е сведен до фашизъм..Политиците са изключително корумпирани,както и държавният апарат.Това пак е в интерес на чуждите сили.на Америка.Българите не биха се противопоставили на чуждите интереси,поради своята бедност,дезориентираност и стрес.Тотална медийна бомбандировка,с различни проблеми,отвличащи вниманието.Българите не могат да разберат,че всяка една битка,която водят е битка между интересите на парите и интересите на човека,като разумно същество.Да се смени ценностната система и да се ограничат ролята на парите в управлението на държавата и обществото.Българите не осъзнават ,че не им трябват лидери ,а учители с идеи.

Айде, разбрахме че цял свят не спи и крои пъклени планове как да унищожи България! И българите са някакви зомбита, подложени на тотална обработка! Сега ти като знаеш цялата истина какво правиш - как бориш врага, кой учител следваш?!

Не виждаш ли ,че човека говори точни неща?Аман от отворковци!И от такива умници като тебе сме на това дереже!

Остави на мира Ц.Р.У.-на американците всичко им е на ред.Съсредоточи се върху проблема за заплащането на изравнителните сметки на топлофикация и си плати тока.Ако ти остане нещо-пии една ракия за успокояване понеже си много напрегнат за американските проблеми.Ха на здраве!

Нееее, не е пропиляна. Сега се лови риба в мътни води - тока ще скача, водата искат да вдигнат, лекарствата скочиха с над 100%(няма как да е друго яче, след като Огнян Донев е дясна ръка на Президента)...Но, ще минат изборите и горко им на тези, които ще управляват и не се съобразят с проблемите на хората!

Зелените, бюлетина номер 26. Това е, ако искате да си дадете гласа за някого, който е взел активно участие в организацията на протестите по един куп жизнено важни за БГ въпроси; за някого, чиито листи се състоят само от млади, чисти хора, професионално ориентирани към Зелената идея и в чиито листа няма нито един щатен или нещатен агент на ДС; за някого, който знае с каква цел се стреми към Парламента (да защити националния интерес не само на хората, но и на природата, все още останала в България). Гласувайте за единствените истински зелени, ако искате поне една чиста, не политически, а морално и граждански ангажирана формация да успее да влезе в Парламента!!! Това ще ни гарантира, че на мошениците-окупатори на прехода в България, независимо от коя драматургична секция на БГ-театрото го играят (БСП, ГЕРБ, ДПС, НДСВ, РЗС, АТАКА, ДСБ или каквито там бяха т.нар "сини" и прочее сволач, в това число и комсомолката Меглена Кунева) ще им бъде с една идея по-трудно като си прокарват корпоративно-олигархическите интереси и лобита в бъдещия Парламент! Зелените са чисти, ако не вярвате - влезте в сайта им и проверете какви хора са в списъците им. Нека да ги вкараме в Парламента, така както навсякъде из развитите европейски страни има зелени в Парламентите!!! Нека дадем едно рамо на Пирин, на Витоша, на Черноморието, на природата на България срещу цекоминевщината!

Стига ни агитира Марийке.Не си единствена-има и други кат теб агитатори Марийке.Иди през почивните дни на "Зелено"на Витоша и се успокой.

Чичо Доктор-е, ти по-добре си гледай болните, и гледай да не ги предозираш преждевременно, щото ще ти секнат много бързичко комисионките от фармацевтичния бизнес - поддържай ги по-дълго време на системки и на лекарства, че да капе от чичко Аптекарчо... Що се отнася до мен - последното нещо, което може да ми се лепне като етикет е "агитатор" . Аз съм от поколението, което помни комсомола и партията, и съм от антиобщественически настроените хора до степен, че ме приеха в Комсомола едва в девети клас,... хората от моята генерация знаят какво значи това. Така че за агитации точно не ми говори... Опитвам се да споделя своето честно мнение, защото не желая да живея в държава, където олигархията и мръсният бизнес диктуват всичко. Това е. Но материалът за съжаление е кофти и не струва. С това съм напълно съгласна с бившия премиер. Така че този материал си заслужава скапания, мизерничък животец, който живее...

Ох, момиче ! - Освен да Ви/ви поздравя с едно-Типично-Мое от Green Day ...позволете мен-сиромаха да Ви/ви напомня че засега (Засега !) сиренето Е с пари (Навсякъде по Тази Планета !)

Не съм момиче, голям човек съм и съм видяла две и двеста, в това число - и сирене, и пари - повече от достатъчно за един живот. Само че спечелени с бачкане, а не с машинации, спекулации и кражби. Така че знам, че може и иначе. Може,... но човек трябва да е по-малко алчен; да мисли първо какво дава, а после какво ще вземе и колко; и... в общи линии това отличава БГ материала от онзи малко по на запад и на север, уви. Ако имаше малко разум в БГ, щеше да се мисли за устойчиво развитие и бизнес, ама не - на балканеца, и в частност булгаристанеца му дай от всичко по много... или нищо. Затова обикновено си остава с нищото. А менторите му строят хотели-небостъргачи по места, където един австриец би постоил семпла алпийска хижа (и би печелил от нея повече)... Кво да обяснявам. Сечи си там дървата, докато още има, пък после ходи в Коми - там все ще са останали за сечене.

Абе тояга трябва да играе здраво, ама не само срещу политиците, ами срещу всички дето ядат от наште данаци и осигорофки ! ЗАРАДИ МРЪСНИТЕ МЪРЗЕЛИ ОТ НОИ СЕГА ШЕ ОСТАНА БЕЗ ПАРИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ ! 200ЛВ. БОЛНИЧНИ МИ ДЪЛЖАТ ЗА БОЛНИЧЕН ОТ НАЧАЛОТО НА МАРТ И ОЩЕ НЕ СЪМ ГИ ПОЛУЧИЛ !!! САМО ТОЯГА ОПРАВЯ РАБОТАТА ! БОЙ ДО СПУКВАНЕ !

щом си бил в болнични и ти не си се преработил,тояга и за теб,и то по-дебела и за останалите 7 млн.търтея в тая държав

Аз кат си плащам редовно осигуровките имам право на болничен, когато се разболея !!! Недей да ми давай акъл колко съм се преработил ! След кат ме мотаят така аз мога да почна да тарикатея и да се осигурявам на половин ден ! Ако до утре не ми преведат дължимите пари следващия месец няма да се осигурявам !

Тъпанар ... Щом си плаща осигуровките и като се разболее , което е нормално да ти се случи някога, получаваш обезщетение ...

"осигорофки" - за такива като тебе трябва тояга! Предлагам на неграмотните да им се забрани да гласуват... как така някакъв неграмотник ще ми определя бъдещето?

аз плащам осигорофки по 400-500лв. на месец варират тва е повече от твойта мизерна заплатка сигурно ама ся си купих кола тоя месец да хода до Гърция за празниците и нямам много кеш и тея 200 кинта дет ми ги дължат мързелите в НОИ дет само подпират масите по цял ден си ги искам ! Инак ше кажа на мойта счетоводителка да ме води по ведомост чистачка в мойта собствена фирма и ше се осигурявам на минималната ! За кво да ги храна тея мързели а ?

тези протести бяха организирани от бсп и за това се оказаха импотентни като организаторите им...това не бяха протести на мнозинството и това е другата причина...такаче забравете за тези лумпени използвани за користните цели на станишев.

На вниманието на 150. У наше село имаше двама старци, които като сядаха в кръчмата си казваха; "Хайде да си говорим за неща дето няма да станат". И сладко си пиеха ракийцата.

Има и надежда. Първата крачка беше добра, върхушката се уплаши. Но не трябва да се спира, не трябва пак да се залита след политиците. Следващо правителство, каквото и да е то - 100 дни и ако нищо не мърда на улицата , всички и аут. Следващо...100 дни, ако не става - аут. Докато господа политиците не разберат, че единственият начин да управляват е да управляват правилно, иначе аут.

kgb777kgb

Чудесно , само ми кажи как точно да стане и с КОГО ???? Не искам да ме управляват и един ден ДОКАЗАНИ срадци като БСП , ДПС , Пръмова , разни синьо-лилави и прочее "гнус" !!! Така наречените лидери на протестите са едни обикновени нещастници , подставени лица или случайно попаднали на гребена на вълната ! На такива вярвам по-малко от на всеки друг !!! За да победим олигархията , трябва много точно да знаем КАКВО искаме и то да е реално изпълнимо , да знаем КОЙ искаме да го свърши и ако не го свърши какво следва !!! С тези правила правя 30 години бизнес и вярвай ми пак е трудно !!!

Ето ти какво, да дресираме така наречения елит. Да бъде набито в главата на всеки един от тях, че в никакъв случай няма да бъде търпян, защото байрака му е едикакъв си цвят. Да им стане ясно, че всяко кривване ще се накаже с блокади, а защо не и с барикади. На въпроса кой, той ще се намери. Хората не избират времето, времето избира хората. Това не е бизнес, това е борба за оцеляване.

Хайде кажи какво означава "да управляват правилно"? Ама конкретни мерки, както и всяка от тях какъв ефект има в/у обществото/икономиката, не ония алабалистики дето ги дъвкахте по Орлов мост.

Виждам Броненосци. Акостиращи на Офицерския и/или кацащи до Каблешков. Както И по Всички кътчета у Нас. Отвсякъде. -------- Свалям Ви шапка !

Някой разумен човек да е очаквал друго нещо? Аз не съм. Не сме доживели този етап на развитие. Рано ни е. Все пак сме още в 19 век.

Мммм...Ммммм... И още Много Мммм ! (Виждате Само Повърхността. ... Погледнете И Бъдете долу за Да Видите Същността !!!)

Енергията на Станишев не стигна да спретне един протест като хората. Каквото и да направи соц. лидерът, все е грешка. И резултатът се обръща против него.

Ей сега ще се търкули лятото,а се очертава жестока и гладна зима. Вместо да си губите времето с безполезни статистики ,запретвайте ръкави и осигурете работа и доходи на хорат. Иначе и без прогнози на всички е ясно къде и как ще иде енергията след няколко месеца.

И по какъв начин се осигурява работа? Правителството ще започне да строи заводи и ще назначава работници?

А да си видял някой от кандидатите да се занимава с този въпрос?!!! Интересува ги всичко друго,но не и проблемите на хората. Още римляните са го казали ''хляб и зрелища''. Ако продължават да се заливат с помия вместо да свършат малко работа ще им припари ама здравата и то скоро скоро. Пък като не са кадърни да го измислят как да стане да вървят да копаят на нивата вместо да се возят в министерски коли. В момента времето е такова ,че хората гледат да изкарат нещо от градините.Нищо не се е разминало,само се е поотложило.

За съжаление това проучване показва истината. Борисов се уплаши, че протестите ще свалят рейтинга на ГЕРБ до изборите и вместо да седне на една маса с протестиращите и да вземе някакви мерки срещу монополите взе, че си хвърли оставката. Това му поведение обаче ме навежда на мисълта, че играе на страната на монополите срещу народа си. Пожелавам на следващото правителство първите задачи да бъдат в областта на доходите, заетостта, разбиване на монополите и коренно различна здравна реформа!

Следващото правителство ще е правителство на една хубава в кавички коалиция и резултата ще е плачевен. Нещата ще станат по зле и от сега.

Не ! ... Ако-ли Трябва и щука Ще подкарам да мутаковам таковата !!!

1. Той седна на една маса, но те не искаха. 2. Всички викаха долу и когато Бойко подаде оставка - изведнъж "Що се скри" и 3. Как да седнеш на една маса с полуидиоти, крайни русофили, чегеваристи и всякаква лумпена паплач, която се е добрала до микрофона????

КАК НЯМА ДА СЕ ПРОПИЛЕЯТ, КОГАТО ГЕРБ КУПИ ВСИЧКИТЕ ""ЛИДЕРИ"" ТЕ КУПИХА С ПАРИ НАРОДНОТО НЕГОДОВАНИЕ - ТОВА СА ГЕРБ! ТРЯБВА ДА СТАЧКУВАМЕ ЗА ДА ЖИВЕЕМ КАТО ИСТИНСКИ БЕЛИ ХОРА!

Въпросните кухари никога не са били лидери. Те са обикновени плазмодии, които са караха като селски тетки. Никой никога не ги е избирал, затова протестите просто бяха един абсурден цирк сборище на лумпени и ултраси

Какви протести.На фона на 6 млн.България това бяха шепа хора.Веднага след първия протест им лъсна дъто.

В БГ изобщо няма протести! Само дето и държава скоро, ИЗОБЩО няма да иам!

Явно както винаги сме закъснели но да си припомним нашенското "септември ще бъде май"...и всичко ще е много "жестоко" след "търпението" ВЕЛИКО!!!! Няма да ни отвлекат вниманието от БКП и ДПС золумите със разни постановки записи и други средства за симулиране на "невинност..загриженост и доброта" Този филм първа серия ми я разказа ДЯДО ми втора серия БАЩА ми...лека ИМ пръст а трета и четвърта серия съм ги гледал и изпитал на гърбът си ЛИЧНО.......

Не е пропиляна, а е задушена с приьоми на ДС! Нито една партия няма сметка от будно гражданско общество. Ние нямаме средна класа, бедни сме като църковни мишки и на фона на младата ни нация не може да се очаква друго!

Тази зима пак ще има протести. Токът е висок а безработицата ще е същата. Разбиване на монополи няма да има независимо дали ще е на власт БСП или ГЕРБ.

Струва ми се че Ситуацията у Нас е Детайлно-Описана в Добрите Стари Книги. - И да !, казва се Затишие Пред Буря.

СЛЕД 12 МАЙ ОТНОВО НА УЛИЦАТА.СТАРИ ПАРТИИ ВЪН.САМО НОВИ.ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е СТРАШНОО....ЗАБАВНО

нови? Гледали сме го вече този филм. Нови лица нов морал нови месии.... и т.н. Резултата знаем какъв е. Нов мозък му трябва на българина.

Не НОВА РЕПУБЛИКА ни трябва!

Да вярно е, че е пропиляна енергията на протестите.НИКОЙ НЕ ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСА: ЗАЩО? Защото тези, които ги организираха бяха подставени лица както следва : 1.Движението на Янаки Ганчев от БСП.На пресконференцията в БТА н авъпрос на журналист срещу дясната ръка на Янаки Ганчев- Людмила: Какво е правила на конгреса на БСП, защото се е изказала там на трибуната, тя отговори, че ги е информирала за протеста. 2. Движението на фалшивата тройка водачи: Янко Петров, Дончо Дудев, и Ангел Славчев пък изпълняваха поръчки на ГЕРБ.Те се проявиха през неделните дни на 10.02;.17.02;.24.02;.03.03.и т.н. Бях на всичките.Те имаха за цел само да вдигат патардията и по този начин да привлекат много граждани, които евентуално след изборите да бъдат съюзници на ГЕРБ.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ПРИ КОГО ОТИДОХА ДА ПРЕГОВАРЯТ И КАКВО ДА ИЗИСКВАТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ. кОИТО БЯХМЕ СРЕЩУ тОПЛОФИАКЦИЯ - СОФИЯ и аз бях събрала две подписки: едната за финансова ревизия на топлофикация д о Сметната палата, а другата до Парламента за законови промени.Аз не съм от организаторите.Просто РЕШИХ ДА ДЕЙСТВАМ, КОГАТО ИЗЛЯЗОХ НА 10.02. НА ПРОТЕСТТА.УЧАСТВАЛА СЪМ В НЕ ЕДИН ПРОТЕСТ И ПРЕЗ ЛЯТОТО.АЗ ГИ ВНЕСОХ БЕЗ ТЕ ДА ЗНАЯТ.МЕЖДУ ДРУГОТО НИКОЙ ОТ ТЕЗИ "ВОДАЧИ" Не СЕ Е ИНТЕРИСУВАЛ НЕЩО ДА НАПРАВИ ЗА ХОРАТА.Те отидоха да искат промяна и от кого ЗАБЕЛЕЖЕТЕ от Йорданка Фандъкова.При тази ,която въведе всички измами на топлфикация и която дори когато пое общината Топлофикация не изиска първо ревизия, за да се знае с какво разполага Топлофиакция. Нещо повече ТЯ Е ГЛАВНОТО ВИНОВНО ЛИЦЕ за това ,че бяха вляти ПАРИ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ОТ ВЕЧЕ пРЕМИЕРА- БОЙКО БОРИСОВ през 2010г.Тя излъга ТРИМАТА ПРЕГОВАРЯЩИ С НЕЯ /фАНДЪКОВА/ И ПЕЧЕЛЕШЕ ВРЕМЕ , ЗА ДА ЗАТИХНАТ ПРОТЕСТИТЕ. ТРИМАТА, ОСОБЕНО Янко Петров се занимаваха с глупости като напр. на листчета написани партиите и той показваше на лумпени пред парламента да стъпват върху тях..

Отдалеч и отгоре - имате право че Така изглежда. ...но Де-Факто - A Fire Burns Below !

Все повече е ясно, че ГЕРБ се готвят да ФАЛШИФИЦИРАТ изборите. Ако попитате хора измежду познатите си или измежду тези с които работите или когато ходите на почивка ще видите, че абсолютно единични случаи са тези които ще галсуват за Герб. Чрез машината за изпоачаване, манипулация и фалшификация на съвременната либерална "демокрация" - платените социо-лъжци ни се внушават предварително резултати, които Боце, Цецко и компания ще изфабрикуват. И дори гербаджии да разтрелят детска ясла на центъра на София - това пак няма да им се отрази на резултата. Както е казал СТАЛИН - важно е кой брои гласовете на изборите. Иначе 7-8 година София е строителна площадка, след изборите ще не спукат от увеличени сметки за ток и парно и бензин (сега чез ми е засякло ток от 19.02 до 04.03 за да си повярвам, че сметката ми е по-малка). Наистина работата отива към кланета.

Вярването, че която и да е партия се интересува от хала на редовия гражданин Едействителна ПОЛИТОЛИГОФРЕНИЯ!

ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА ОСНОВНИТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ, ДА СЕ ЗАДУШИ ТОЗИ ИЗБЛИК НА НЕДОВОЛСТВО НА НАРОДА! НЯКОЙ ГО ИЗПОЛЗВАХА ЧИСТО ПАРТИЙНО!

Какви протести, не видяхте ли, че това бяха в болшинството си разни безделници и лумпени, които си носеха алкохола и дрогата, правейки си веселба за сметка на нормалните хора, които работят и заради тях. От къде на къде, някакви си прошляци ще блокират основни пътни артерии, гари и площади, ревейки в хор "елате с нас, протестът е за вас???". Да не би аз, трудовият човек, който иска след работа да се прибере нормално в дома си, да съм щастлив, че някакви изроди ритат колата ми, хилят се с изкривени от алкохола лица, и крещят неразбираеми тъпотии. Още повече, че се доказа, че тези т.нар. протестиращи не знаят нито какво искат, нито защо, нито имат култура и образование да влизат във властта. Горко на България, ако те я ръководят. И сега, да не започнете да ме апострофирате, че съм от БКП, или ГЕРБ, или някоя друга партия - абсолютно не се вълнувам от партиите, казвам си мнението на един нормален трудов човек. Само се моля, никога да не идва пак КомунизЪма.

Протестите не бяха ефективни, затова. Само няколко по будни младежи се опитаха да протестират истински с бутили, камъни и боксове. Но усилията им не бяха подкрепени от общата овчата маса. Дори се намери някакъв полуидиот от овчата маса които каза че протестирал, но нямал нишо против герб.

Да,протестът не постигна нищо.Платени провокатори успяха да отклонят удара.Протестът обаче показа,че енергията на сплотените може да уплаши и управляващи и олигарси.Урокът е ясен.

Браво !

Ако 5те процента тиквено семе се отитат пак да фалшивицират изборите, след 12 май, Тиквата, Цвеклото, Калинки и Лилянки ще усетят енергията някъде дълбоко отзад.

Тотално, Колега ! (Пък ако-ли Трябва - esquerda, perecha, И Най-Вече - defrente !!!)

С протести, заради самите протести, ще настъпи анархия! Разни пуряци и скубли, даллеч по-необразовани и некомпетентни от Бойко Борисов, се бутат с лакти и какво ли друго не, да се изпъчат пред камерите нателевизиите за да с популяризират! Жалки кариеристи! Народе не им обръщай внимание! Има само два реални и автрентини политически полюса в България Десен - това е ДСБ и Ляв - БСП(Коалиция за България)! Всичко друго е менте!

Не мога да разбера дамо гласуващите за БКП/БСП. Дали са толкова прости или се надяват и те на бизнес?! Сигурно има някаква недефинирана от медицината болест- "ПОЛИТОЛИГОФРЕНИЯ" ?

"НОВИНА": Христо Бозов е освободен като кмет на Варна. 11:2429 април 2013 / Редактор Гергана Мишева/ обновено преди 37 минути

Нищо не е пропиляно. Нека вдигнат от юли цената на тока и парното и ще видят как енергията ще се концентрира върху главите им. Този път ще е по директно и брутално.

+++++++ !

ако никой не плаща,никой няма да излезе,ни юли,ни никога

Винаги е жалко щом нещо е пропиляно.