НСО забранява вдигане на дрон във въздуха при церемонията на Радев и Йотова в събота

На церемонията на площад "Свети Александър Невски" в София ще се влиза през три входа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мунчо е нпълнил гащите от шубе.

Кой би си причинил това? Да види, какво?

Хахаххааха и Мунчо Фатмака се взе много на сериозно ... :):):) Повервал си е че и него трябва да го пазим като началника му другаря Пyткин ... :)

Абе важното е да има хоро накрая

Парите от тази безумна церемония по време на чума можеха да бъдат дарени за лекуване на деца, мать вашу красную! Не можело да се излъчи по електронен път от зала в президентството.....тъмночервени комунисти Чорап и Джурналистка щели се покланят трижди на черквата и да нацелуват всички икони вътре.

Мунчо от много рано започна да се страхува от НАРОДА си!

Мадуро II

Целта е единственият дрон във въздуха да се управлява от самия Радев. Ще бъде монтирана и успоредка, на която Президентът да направи 20 кофички за радост на избирателите си.

Баце можеше да бъде всякакъв, обаче не го беше страх да отиде без охрана при хората! Мунчо е като Първанов едно време - с 20 пазванта около него, да го пазят от народната любов!

да го е страх, като се движи с брониран джип ? Освен това той никога не е бил президент и не е трябвало да присъства на подобна церемония . Сегашният ппремиер с брониран джип ли се движи ? И него ли го е страх ?

България е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. Президента е декор, мебел останал от социълизъмът. Властта по Конституция е в ръцете на Премиера контролиран от НС. С'чась-то понял, сука бля?

в 11ч- в събата няма да има никого на площада! нормалните хора ще си идат на село, на почивка или на риба, или ще си приготвят обяда със семействата!! на този цирк ще са само идиотите!

От какво се страхуват?! Нали целокупния български народ ( кремълската група на Шаро) го обичат?!

Надебелях и станах като СВИНЯ след като се ваксинирах. Преди да се ваксинирам бях като млада ГАЗЕЛА, само 45 килограма и 874 грама

Що бе, радеф че се комплексира ако види нещо фъркато? На гугутките и врабците ще забранявате ли да фъркат?