Радев прави свой съветник шеф на НСО?

Името на ген.-майор Дяков, който е съветник по военна сигурност на президента Радев, се появи като най-вероятна кандидатура за шеф на НСО, научи Дир.бг.

Обратно в новината

Коментари - Радев прави свой съветник шеф на НСО? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с простотиите,си!

Радев е умствено ограничен шапкар с просташко изражение и манталитет.И е като клонинг на бай Тошо.Погледнете речите на "нашия пръв партиен и държавен ръководител" през 60-те и 70-те години на миналия век на някой пленум,конгрес или партийна конференция и ще забележите поразителната прилика!

Летец президент слага кашик за шеф на НСО. Кога да очакваме един подводничар за шеф на МВР и едно ПВО за шеф на ДАНС? След това военният преврат е в кърпа вързан - няма да има нужда от каквото и да било!

И като принципно решението на МС защо Радев поставя негов човек, предлага и издава указ за назначаване? Омръзнаха ми незаконните изцепки на тоя летец, който го подкара така както го даваше в поделението на летците, назначаваше и правеше какво му хрумне без да зачита закона. Но от този пост да си позволява това е страшна грешка. Бойко, не спи, търси си правата човеко. Иначе на другите избори нито з тебе нито за комунягите няма да си мръдна пръста да гласувам. То се е видяло че продължаваме надолу и никой не го е еня за оправяне на страната и хората които останахме.

Тоя мошеник си набутва неговите хора пак! Пак ще е някой предател, работещ за Сорос, 100%!

Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка!

проЗд!

Е как! Нали борим гербаджийската шуробаджанащина с бесепарка шуробаджанащина, защото се е доказала вече над 70 години!

Нищо ново!Всяка коза за свой крак!

В Сирия загиват братушки ви от краварски нападения, а вие ..... "Убитите и ранените сред руските наемници от Частната военна компания "Вагнер" в Сирия са стотици. Последната цифра, която получих е от източник от Сирия и той говори за 217 убити", съобщи Игор Гиркин, бивш "министър на отбраната" на самопровъзгласилата се "Донецка народна република", цитиран от link. Няма точна информация за ранените и изчезналите по време на обстрела. В обстрелваната колона е имало около 500 души. Информацията косвено се потвърждава и от министъра на отбраната на САЩ Джеймс Матис, който съобщи, че на 8 февруари по каналите за комуникация руското Министерство на отбраната е било предупредено за операциято, но от Москва заявили, че там не се намират никакви руснаци. Телевизия CBS също съобщава, позовавайки сена свои източници в Пентагона, че в Сирия са убити руски наемници. Conflict Intelligence Team (CIT) смята, че става дума за бойци от ЧВК "Вагнер", която действа в района на нефтените находища в долината на Ефрат.

Какво общо има горният коментар с темата?

Браво господин Президент! Сега дай на съд това говедо Ангел Антонов заради хилядите золуми които свърши, да полежи малко в затвора, ане да е консул в Русия!

А крантата ще влезе ли в СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР

а бе да попитам, това комунделите не бяха ли против връзкарството и уреждането на познати на висши постове ?

НСО е по военния закон. Да го спазват. Да се въведе там ред и дисциплина. Радев уреди селския.

И тоя ли е каун ?

Човек без служба, станал генерал, покрай омразната на всички в БА военна полиция! Служба създадена по примера на краварите, която съществува заради самата себе си! Не ги уважавам тези хора!

Добър избор, браво президент !

Умен ход. ВИФаджия не става за военен съветник. Ред и ЗОВС в НСО. Правила в званията. Охранител полковник не.

КОГА НСО Е БИЛО КЪМ МО БЕ ТЪПАНАРИ ?

Трябваше направо да назначи генерал Деса за шеф на охраната, тя и без това е такава де факто!

Всички коментари са тъпи и несириозни.Много глубци има.

Вземи да назначиш Митьо Гестапото, че нещата съвсем да си дойдат на мястото.

Генерал командир на бодигардове, това само в България го има. Абе лумпени, генералите по света командуват армии, не пожарникари, охранители и няколко скапани изтребители. У нас има повече генерали, отколкото войници и повече професори, отколкото студенти, да не говорим, че направиха академици циркаджии, артисти и синове на актквни борци против фашизЪма и капитализЪма

Още един физкултурник на висока позиция! Освен това е и земляк на президента. А като прочетох че е започнал и като щабен офицер и пъзела взе да се нарежда! Този служба не е видял!!!

КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ИМА ЛИ?

Налага се. Да може Десито да джитка пийнала из София и да й покажат къде е копчето за буркана, че да не я спират.Управляват ни сетете се какви.

Айде сега и началника на баретите е КРАЙНО време да си ходи след всичко,което сътвори !

изберете мене!

Написаното тук хубаво звучи както винаги за заемащите постове във власта.Иначе дотук, после едва ли ще чуем нещо за него ако освен не подаде оставка или пенсионира.

Е сега вече спокойно ще могат да си вършат далаверите. Ако полицаите не бяха спрели колата на ХСО с жена му, нямаше да узнаем че "ГОЛЕМИЯТ БОРЕЦ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА" СЪЩО СЕ ОБЛАЖВА ОТ ВЛАСТТА.

Ето ти тъпи фатмаци на квадрат---ХРАНТУТНИЦИ !

Къде е последната новина- американците подготвят частично нападение на Северна Корея- тайничко подготвяли това и онова.

ОЩЕ ЕДИН КОЙТО НЯМА И ГРАМ ПОЗНАНИЯ,АМАН ОТ ХРАНТУТНИЦИ !

Радев въведи ЗОВС - военния закон в НСО. Какво означава полковници и подполковници без Военна академия пазванти ? До майор с курс може. Законът !!!!!!!! За всички.

Напълни се президенството с тъпи фатмаци хрантутници !

За друго не става . Там му е мястото на полицая - военен от ВИФ а не да дава акъл по военни въпроси в президенството. Там е бос и е гаф на Радев. Съселското момче. По Хасковски да го уредим. На Радев му трябва читав общовойскови съветник пък бил той и пенсионер в кондиция. Но не от ВВС. Общовойскови минал по ерархията.

Дали ще е съветник на Радев или "ухо" на Боко, на мен ми е все тая, щото никой, слава Богу, не се грижи за моята охрана.

Най - после едно смислено решение! НСО е най - отвратителната служба в България! Да не дава господ да срещне неин кортеж! Да се изкорени милиционерщината в тази служба! Щом е по военния закон трябва да се ръководи от военен! Стига тъпа милиционерщина!!!

За това си гневен

Добре де, в това НСО толкова ли няма подготвен собствен кадър,та му насаждат военен?!

що му натресоха социоложка,а сега шефа им е военен човек... Греда удряш!

За сведение НСО е по военния закон! Стига тъпа милиционерщшна! Сега разбра ли?

ТИ ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ТАКА ТИ ОТТЪРВА ДА ТЪЛКУВАШ ЗАКОНА, КОГА НСО Е БИЛО КЪМ МО ?

да живее президента и да пукне дано тоя соросоиден боклук бойко дето е за тая проклета и. конвенция, който го види в църква да го анатемосва

Да живей! Вечна дружба!

Вижте там Нинова и Решетников какво ще кажат за кандидата...

Глупости пишеш невежо човече ! Генерал Дяков е ерудиран, интелигентен и с доказани професионални качества човек...не е като Антонов измислен генерал в нарушение на всякакви закони !!

Ама, разбира се ;)) То в тази държава няма един човек, дето да не е Експерт ;))

и всички до един са , експерт- лешпери.!!!