РБ предлага нова разузнавателна служба - ”огледална на ДАНС”

Законопроект, с който се създава нова разузнавателна служба и се прилага лустрация за бивши кадри на ДС и армейското разузнаване преди 1989 г., внесоха от РБ.

Обратно в новината

Коментари - РБ предлага нова разузнавателна служба - ”огледална на ДАНС” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изцъкленият гном бил много компетентен, и ние да не знаем! Ама няма как да е иначе, нали е десният ташак на Гаргамел?

ще събира външнополитическа, военна и икономическа информация. .... край на вицовете, отваряме белене

ДАР е първата българска аеропланна работилница. До кога тъпизми , ДАЙнекой лев, СЕМки и бонбонки, не НеСеТе по двора само абревиатури пораждащи смях. ДАР ще дарява на чуждите разузнавания ли?

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Корман Исмаилов е като тимуровец в сравнение с Касим Дал, колега. Само проверете колко често лети до Анкара и Рияд.

Че след управлението на тази "дясна дреп" днес...бсп ще ни се стори като светия грал. Жалко за "ДЕМОкрацията" Добре дошли в цетрализираната нова власт ЕУ със една централизирана банка която се захранва от федералния резерв,който печата зелени хартиики без никакво покритие! Честит ви нов робовладелски строй... Жалко..... "свободата Санчо...се крепи на върха на копието" Дон Кихот.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Далече преди това вие ще отговаряте за системно проповядване на фашизъм.

само един разузнавач- Боев, другите са куклички от детски театър. Разузнавателна служба трябва да има колоссально финансиране, и откъде ще е?

Да им сложат бялото пияно да свирят на площада - друго не могат.

Изтрещялия "генерал" Атанасов, който до сега си изкарваше хляба като "на всяка манджа мерудия" във всяко ТВ предаване, май се опитва да си намери сериозна работа!

Най-вече ми харесва частта, в която се регламентира, че новата служба ще е подчинена на премиера- в случая на Боко... ще има една чистка на политически противници и интернет-опозиция-ела та гледай! Май ще трябва да си постваме коментарите, чрез прокси-сървъри- иначе-лошо...

Само да допълня! Тия от Реаниматорският блок са ТОТАЛНИ малоумници - с триста зора привлякоха към себе си гласовете на абсолютно обезвереният български десен ИЗБИРАТЕЛ и сега с действията си тотално ще го доубият /дясно мислещият избирател/ и в близкото и не толкова близко бъдеще десни в Парламента НЯМА ДА ИМА!!! А може и точно и това да е била ЦЕЛТА - за това да е било ПЛАТЕНО..................!!!!?

Ти такова, като лустрация чувал ли си като какво ще да рече? Точно такова ни трябва, прави са РБ браво!!! Само че... да са подчинени на преимера? Ми той е бивш член на БКП, трябва да го сменят май?

айде стига с тея служби ше ви майката.колко служби имаме и какво-никоя не можа да предотврати краха на КТБ.мама ви крадлива и корумпирана.

Чудесна идея на РБ!

Пълни РЕАНИМАТОРСКИ глупости..............................! Все едно от ДАНС става нещо, та ще му правят идеалният "огледален" образ!!!

И кой че е шеф на тая служба, негово превъзходителство американския посланик ли?

Давайте,напълнете държавата с още агенции-контра,реконтра,чекмедже контра,тупан контра....

Ако се предложи и приеме лустрация половината Народно събрание трябва да напусне местата си,включително и министър-председателят и много от министрите,Председателят на Народното събрание ,заместници ,независимо от етнос и религия.

Само аз ли забелязвам, че всики преди избори са много загрижени за хората в БГ но първата им работа, след като вземат властта, е да подчинят силовите структори. РБ, под формата на реформи, иска същото. Имали значение името на службите, важо е какво правят. По делата ще ги познаете.

Страшна работа бяха нашите разузнавачи от онова време,веднага с чадър прободоха кракът на един български писател зашото издал държавната таина че Тодор Живков е голям простак!

Кой е копиеносеца? Сведенията са, че Марков е бил военен разузнавач на България. Както са ти казали, тъпите българи или руснаци нямат високи технологии и не могат да конструират такова устройство. Остава интересът на Скотланд ярд и МИ5. Имат технологии и повод.

И какви велики тайни може да издаде "българския писател" плейбой и комарджия? Вероятно интимното окосмяване на дъщерята на Тато. То затова, ако се убиваше, половината български народ трябваше да си замине.

Джуджето отново имитира активност. Икономическо разузнаване не е нужно, защото България няма икономика. Контролирана от Международния валутен фонд, тя няма право на собствени решения. Военното разузнаване не е нужно, при положение, че всичко е контролирано от САЩ. Те имат достатъчно специални служби и квалифицирани специалисти.

Тове нещо че свърши некаква работа колко БОРКОР свърши ама сигурно че има не малък бюджет и понеже са агенти че се арчи без отчет.

Имам предложение,което ще ни постави в крак с най-новите тенденции в партньорските военни и специални ведомства - да бъде въведена американо-европейската директива за допускане на гей-лесбийски /пардон,сори,с различна сексоална ориентация/ кадри в тези организации.Турския ни партньор лудо ще се зарадва!!!

тук съм

И срещу коя Държава ще водим Война ???? РБ - към вас е въпроса .

Срещу Московското царство, както през 1916-та.

С бюджет от осем лева и пеесе стинки най-много да преборят гъбички по краката. ЦРУ-то с шейсе милиарда долара бюджет не разбраха, че Русия ще прилапа Крим, ти очакваш нашите да се справят. А пък и не сме 1916 а един век по-късно.

,,дар,,??/ ,,държавен анонимен рекет,,???

Новата служба да изфаща сички български кавали слуги на руснаците и тия де подскачат тука в дира и плюят ЕС и НАТО

Поради липса на технически и финансов ресурс, ДАР да публикуват адрес и работно време на приемната за всички, които плюят НАТО и ЕС, че плюещите сами да ходят там за справка/разпит/арестуване.

Отново "Стани, че да седна !". Гласувал съм за СДС и после за Костов, но разбирам, че съм бил наивен глупак. Всички са боклуци и мислят само за себе си. Дано Господ ги накаже жестоко !

Така е. Глупак си. Особено с последния си коментар. Другите не ги знам.

Умен??????

Нова власт - нови хрантутници. Сега този тов политически буламач, докато си уреди всички свои кадри на топли длъжности, колко ли още нови структури ще създадат.

БРАВО ГЕНЕРАЛЕ ! ТИ СИ АМЕРИКАНСКИ КОНЯК КУРВОАЗИЕ :)

Последните букви са за благозвучие

ТО И ЗА АМЕРИАКНСКИ КОНЯК НЕ СЪМ ЧУВАЛ :)

Този с гръцкото име какво търси в парламента, СКАТ къде блее? А Хекимян докога ще го търпим? О, неразумний и юроде Каракачанов, поради що се срамиш от турския си род и язик????

Големият проблем е, че повечето са или с гръцки, или еврейски имена. Какво да ги правим разни ивани, георгиевци, илиевци, атанасовци... Под нож, братче! Къде що не е Борис или Кубрат - секирата. Ще бием ИД по рязане на глави.

Може да почнем от оня с латинско-еврейското име Валери Симеонов.

НЕ трябва да се обединяват. Дори шапката на военното трябва да е предложено от Президента. Много шантав и продажен народ има тук. Трябва застраховка.

ако искате да стане по добре в България е време да се правят неща, които изкарват пари, а не които поглъщат пари. На нас работещите не само , че ни писна, но вече ни е невъзможно да издържаме измислените структури. Стуга гаври вече... когато вземам Х лева а вие искате да ви финансирам с Х+У , където Х>0 и У >0 няма как да стане. Балона е пред спукване и ако не се осъзнаете ще бъдете пометени при спукването му.

...данни,имена за служители на ДС и тяхната вредна дейност,нека ги изнася и разобличава,защото от години само слушаме общи приказки и нещо като отрицателни митове за ДС. Все пак в България не сме някакви малоумници да бъдем манипулирани по такъв начин. КОНКРЕТНИ ИМЕНА,КОНКРЕТНИ ДЕЙСТВИЯ! За изнесените до момента от комисията по досиетата лица,да се дадат и данни за конкретната им престъпна дейност,точно с какво са увредили държавата или лице и т.н.

Няма данни,само си дрънкаме

Писах ти плюс, но има проблем. Много от изродите не са декларирани, защото са "много важни агенти". Те са ясни на всички, но една дума не можеш да кажеш - ще тесъдят за клевета. И то без да си клеветник.

В България сме точно някакви малоумници, които ги манипулира всеки желаещ, не само ДС.

ДАР ще се контролира от Сметната палата и от Народното събрание. Алоооооооооу, каква сметна палата бе, какви 5 лева - вие скложихте кръст на институцията и сегашния състав наброява един файтон хора. Същият кръст сложихте и на Агенцията за финансов контрол , та да може администрациите да си правят злоупотребите. А най-смешното е , че ще контролира Народното събрание! Народното събрание контролира само депутатите да не би някой да издъни някой лобистки закон и пожизнено да уреди получаването на бонуси от гърба на народа. Великите контролиращи от народното събрание - видя се колко контролирахте БНБ. Че то има ли грамотни сред вас, та да го сторят експертно - не е за вярване, кой бат Ви Сали ли ще е контролът, кой бе, кретени пълни. Мисля че вървите по тънкия лед на народното недоволство и е въпрос на време той да се пропука .

Мама му стара, кога тези негодници ще заработят в полза на народа си, на Родината си? ДАР? А защо не НАР? Каква е разликата? Ех дряновица нечегарена, ама убихте народа си негодници та и за дряновица вече не мисли! Но ще има точка разделна или Вие или Ние!

С напредването на технологиите ще се казва КУР-Космическо Универсално Разузнаване

Лустрация - добре звучи ... ноооо - за всички и до девето коляно.

стави нема ли да има...

Ей, тези комуняги не се наситиха да си натрапват Даровете!

правилно! има нужда! да се направи Kунева и генерал и шеф и на тази служба! повече хрантутници, по-малко народ! така да е!

тя няма ли да се отнася и за скоропостижно по политически причини, а не поради високи личностни и професионални качества, произведения в генералско звание Атанас Атанасов, който също е от тайните служби преди 1989 година и смени не една политическа партия?! "Законопроект, с който се създава нова разузнавателна служба и се прилага лустрация за бивши кадри на ДС и армейското разузнаване преди 1989 г., внесоха от РБ. ..... Ген. Атанас Атанасов от РБ, който е бивш шеф на контраразузнаването, определи новата агенция като огледална на ДАНС, която събра преди години контраразузнаването и военното контраразузнаване. " Това драги ни "реформатори4 е демагогия с цел на всяка цена здраво окопаване в държавната власт и използването на разузнавателната и контраразузнавателната информация за политически цели и пълен контрол на тези, които събират и обработват тази информация! Защо тези служби не са на пряко подчинение на и контрол от парламента, а се подчиняват на политическа личност от една партия?!

институции ще измислите за да уредите цялото сборище наречено коалиция, подкрепяща еди кой си. Кой ще ви храни , бе малоумници. Почти всеки втори трудоспособен стяга куфарите, и сега ще останете само с пенсионерите. От къде ще ви дойдат заплатите като премазахте бизнеса и сте отворили уста да налапате и последните остатъци от държавата. ДАНО да се задавите!

Много истини трябва да се прикрият, а това може да стане само със създаването на хаос в сигурността на страната....

Проверете в министерството и по-точно в ДАНС, където са архивите на НСС кога е назначен за служител на НСС Алексей Петров . Защо не се обърнете към НСС, към ДАНС, където са архивите, за да проверите кога е назначен? До колкото аз знам, назначен е по предложение на Атанас Атанасов през 1999 година от министъра на вътрешните работи Емануил Йорданов от правителството на Костов.. Никола Филчев

Е какво излиза? Ще си назначим още нищоправещи данъкоядци.Вместо да накарат наличните да си вършат работата, още баласт.Ми дайте тогава всеки да стане разузнавач или контраразузнавач/по желание/ и ще цъфнем.

Този генерал бил и е ефреитор и колко години е бил в строиа за да знае какво е ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ КАКВА Е НЕГОВАТА АРМЕЙСКА СЛУЖБА