Новият кмет запали коледните светлини във Варна (снимки)

Живото коледно дърво в центъра на морската столица е отрупано с нови декоративни елементи, а за настроението на деца и възрастни беше организиран и празничен концерт

Обратно в новината

Коментари - Новият кмет запали коледните светлини във Варна (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кмете Много са ти снимките в интернет, а града се нуждае от стопанин. Вече цяла Кайсиева градина е тъмна. Какъв е този ремонт бе? Тотален мрак. Изключено е цялото осветление. Той лампчики открива, пръдльо. Досега беше изключено осветлението по главните улици, а вече е тотално всичко. Мърлячи. А - забравих, твоите приятели от Хидрострой правят ремонта.

Запалил светлините на Варна. Кмете! На спирката срещу бившия Дом Младост (посока към центъра) информационното табло за автобусите стои вече месец може би тъмно. А е възлова спирка през която минават 8-9 линии. На автогарата пък онзи ден чаках. Погледнах таблото, няма го. Стърчи от земята една метална тръба, около метър и половина висока. Някой е счупил пръта, няма го и таблото. На спирка "Тих труд" където чакат и инвалиди, под спирката някога е имало бетон, а сега остри камъни (едър чакъл) в които слепите хора могат да си разбият главата. Ако се спънат. На обратната страна (игрището Локомотив) част от тавана на спирката го няма. След урагана преди две-три седмици. Досега никой не е поправил. Зее голяма дупка горе, като за силен дъжд. На спирка "трансформатора" за към центъра, част от пода под навеса е разбит и на две нива. Абсолютно неудобно за чакане при лошо време. Иде ми да заснема всичко това с фотоапарат и да качвам снимки в нета, все едно сме в Азия или Африка дори.