Новият кмет на Пловдив положи клетва. Какво обеща?

Здравко Димитров обеща, че ще създаде обществени съвети по всички важни теми и приемни за гражданите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам на всички кметове бивши ,районни ,на главни архитекти,районни да им се издигнат паметници че погребаха Пловдив. Вместо да расте града навън можеше в която си иска посока да расте,те ни причиниха неудобствата да паркираш ,да се движиш нормално по улиците, да дишаш.Всяка стара къща стана на по 6 етажа.Вижте бул Южен,Руски,Васил Априлов уникални решения.Не ги беше срам да ни тормозят за ремонти от по 500-600 м по години-прословути кръгово движение Ц.гара -Мола,Пред Тунела 16 м фуга 1 година -Ц.поща-Райфайзен банк,Пред Бриколажа,насирането на бул Южен,Коматевско шосе. Браво на всички тях.Спят спокойно.Сега ще гледаме новите избранници какви чудеса ще сътворят.

Гласувах с "неподкрепям никого" на последните местни избори. Надявам се чрез действията си новият кмет да промени мнението ми.

Демек си гласувал за тоз чиляк. Нали знаеш че гласовете се преразпределят

Това което даже неговата менТа каза в прав текст какво са правили гербераските кандидати - популизъм и обещания дето няма да се изпълнят ама поне ще се излъжат още вярващи..:(((((

Е какво мое да обещае, освен да краде повече, да дава част от краденото на тиквата и сие. Друго - каквото стане. Ако стане. Като не стане - здраве да е.

Демек обеща че не обещава нишо. И няма идея какво има за правене и ще пита "експертите" от общинския съвет. По едни въпроси за след кметуеването му (20-30 г напред). Господ да ни е на помощ. Какъвто областния оправител такъв и кмета ! А, и НАЗДРАВЕ на всички гласували за него.