17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еииии, не спряхте да лъжете. На положителните проби им викате "нови случаи". То бива тъпанарщина ама вие счупихте тъпомера

Тази "загриженост" е най-голямата измама!

А, имате ли данни от вчера, колко хора са били със затруднена дефекация и колко са били с диария ?

забелязвам, че откакто премахнаха тестовете за влизане в повечето европейски страни, броят на приети в болница вакцани в някои дни дори надминаваше 50% от приетите, при все че не знам дали са останали и 12-3%, които могат да водят вакцани, защото с бустер има около 700 хиляди, а другите не са си сложили бустер и който се е вакцал миналата година преди зимата, вече се води невакцан, това е много притеснително 40-50% от приетите всеки ден да са от тези 12-3% вакцани.

СЛУГИТЕ НА ДАВОСКИТЕ САТАНИСТИ ПОДДЪРЖАТ ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ НЯКОЙ БИЛ БОЛЕН! А БОЛНИТЕ СА ЕДИНСТВЕНО ТЕ! ДА ГИ ПРАТИМ ДА СЕ ЛЕКУВАТ В ЗАВЕДЕНИЯ ОТ ЗАТВОРЕН ТИП, ДО КРАЯ НА ЖИВОТА!

Къде е сега оня лудият математик, Витанов, който само ни обясняваше какъв апокалипсис идва и как едва ли не, ако не сме плътно затворени в нас, със 100 маски на всички дупки на тялото сложени, ще умрем всички от ковид?!?! Някой да го е видял да си е скъсал дипломата?!?!? Защото трябва!!!!! А и къде са всички, които обясняваха колко страшно нещо е този вирус?!?!?! Може ли и те да си скъсат дипломите публично?!?!! Защото, ето, че се оказах прав като казах, че това нещо и само ще си отмине!!!! Ама кой да ме чуе...?

ВЪПРОСЪТ Е КОГА АЗ, ТИ, НИЕ, ЩЕ РЕШИМ, ЧЕ МУ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОСТИ С НЕЯ!

Сега е военен експерт

Кажете ни моля и колко са настинали, колко са с диария и колко имат махмурлук

Това вече е статистика за кретени.

ги,не ги ли виждаш още носят маски