Майстори на дезинформацията

Той редовно публикува новини, които изглеждат като истински, а всъщност са абсолютна измислица. Има дори фирма за разпространяване на фалшиви информации.

Обратно в новината

Коментари - Майстори на дезинформацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжливия сайт ПЕТЕЛ няма ли да се затвори?

А тук русофилистията чете и вярва на такива новини. Или ги създава - къде безплатно, къде за копейки...

Изобщо не са за копейки. Яки мангизи снасят от кремъл на драскачите да пропагандират колко е велик путин, русия. А в същност мога да ви кажа, че като изключим 2-3 големи града, руския народ живее в нищете и се е лумпенизирал от пиене.

Дезинформаторите са тъпи соросоидни копеленца и за тях трябва дървен Господ!

Тоя от вашите бе, момче. :)) Какви сороси те гонят? :)))

Хората нямат какво на ядат, те дезинформации ще ми пишат.

Майсторите на дезинформацията са се загрижили за фалшиви новини. Google щял да прави инструмент за филтриране на фалшиви новини. Плоски, та чак вдлъбнати. Оправдаха шпионажа в мрежите с борба с тероризъм, каквато така и не видяхме. Сега ще оправдаят цензурата с борба с дезинформацията, която по принцип идва от тях. Целта е да ниспускат скопена информация, само колкото и каквото искат да знаем - "Работническо дело". Жалките им кампании са като съшити с бели конци и естествено официоза DW е пръв сред борците за правилната мисъл. Ай сиктир бе.

Не мога да повярвам, сигурно редакторите нарочно са сменили руските сатрапи с американски борци за свобода. Американец не би могъл да излъже и да публикува новина с невярно съдържание.

ФБР... МБР... КОМУНИСТИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВИРТУОЗИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ !

а какво да кажем за ГЛОБАЛНАТА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ на америк.медии, че имало някаква "умерена" опозиция в Сирия. Това да не би да е истина? Всички там са терористи-ислямисти!

ВВС пусна дезинформацията на ЦРУ, че Путин има милиарди, че е убил Литвиненко, че е убил Немцов, и т.н. Да не говорим колко лъжи се пуснаха за Тръмп!

Я кажи някоя лъжа за Тръмп? :))) Аз срещнах само тази, че ако бил се кандидатирал щял да е като републиканец, че републиканците били много тъпи. :))) Че ги гепва за Путините не беше лъжа. Той си се оправда. Че ще строи стена, че е я затваря, че ще пресушава блатото. :)) Кое викаш ще направи първо? :)))

Путин не бил богат. Богат бил приятелят му виолончелист, Сергей Ролдугин, койт имал два милиарда в офшорки жт внос на музикални инструменти. Много скъпи тез виолончела, брей.

Че коя по - голяма медия не е майстор на дезинформацията?

Колер е легионер с трети ранг в психоджунглата. Използва National Public Radio за да покаже целта в огледалото, в момента в който отвориха вратата му. Тоест, който подмени "крайнодесните" с "крайнолеви", по закона на действието и противодействието, ще гребе от кацата с мед и с двете ръце. Системата няма защитна функция срещу последствията от подобен конфликт. Фаталното е, че в този сблъсък се ражда истината, а тя е отрова за режима. Единственият реален момент в който човек става по-умен е когато проумява колко е прост. Колер е добър, много добър. П.С. По повод на дезинформацията е достатъчно човек да погледне заглавието+тект и да повярва на внушението, че дезинформацията задължително означава използване и съчиняване на лъжи. Защото разбира се, няма как да се накъдри и подбере истината и това също да бъде дезинформация, невъзможно е майсторите дезинформатори да ползват истината за да дезинформират и точно за това да са "майстори", нали..!?

МЛДИТЕ ГЕРМАНКИ НЕ ГИ ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ РУСНАЦИ :))) ...

Браво на пича, намерил е сам начин да копира големите играчи и те му завидяха. Той направо е дилетант на фона на мощната пропагандна масмедийна машина на всички т.н. световно известни медии опериращи по целия свят, като СНН или Блюмбърг или ББС или Ал Джазира или темподобни.

А РТ и Спутник, стожери на истината, а? Като и ТАСС... Айде, не на мен тия, моля. :)))

Дойче Веле са се уплашили че ще им земат хляба с платената пропаганда...

Profo ...МОЖЕ ДА ОЗНАЧАВА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ ИЛИ ПРОФАНИЗЪМ.....И ДВЕТЕ ВАЖАТ ЗА НЕТА. нЕ СА СЛУЧАЙНИ ПИСЦИТЕ В ИНТЕНЕТ , НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 10 % СА АБДАЛИТЕ/ ПРОФАНИТЕ/. Останалите са на щат на Световните разузнавателни централи, които с техните отдели за дезинформация и контра-дезинформация, манипулират вероятният противник. Ако някой луд ми беше казал, преди 20 години ,че това ще е жестока реалност....бих му казал че е луд, а сега разбирам ,че аз съм лудият ползващ интернет. Размисъла остава за вас бедни ми зрители....... може би профани.

КАТО СВОБОДА И СВОБОДНА ЕВРОПА :))

Ние в Пресцентъра на Партията категорично отричаме да има такъв човек.

А тук си имаме един господин, който тъче на 100 стана и пуска коментари едва ли не денонощно. Ще го познаете по характерния стил - любимата му думичка е "краварите". Но при него положението е ясно - плащат му от фондацията на Шаренкова...

като се изкорени и светът ще стане наистина хубав. Това е. Дотогава - жалко за милиардите излъгани и огън да гори ЛЪЖЦИТЕ!

И тази гнус се разпространява от медиите под поощряващото заглавие "МАЙСТОРИ НА ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА". Какво да очакваме от подобна психология и реклама за подражание! Кои на света са прочути "дезинформатори" та от мръсните им лъжи са страдали и страдат стотици милиони хора. Кой е богоизбраният и Господ му е дал право да лъже другите и другите освен, че са лъгани ами трябва и да му се възхищават? ОТВРАТИТЕЛНО!

Този трол е излязъл на светло и печели пари, жалко че не е истински трол, защото ако беше щеше да се вкамени на слънчева светлина...

За пари. Какво повече имаше да описват? Само как са изпуснали да кажат, че Путин е виновен? ;)

Ами ето, КОИ пак са първи в дезинформацята и хибридната война - краварите, разбира се...

Името на човека почти сигурно е сменено. Но неслучайно е прилагал умения в полза на Тръмп.

маистори на дезинформация в българия не вървът "всичко може да е но не е така както е написанно в весника" българина има изграден имунитет против дезинформация тешко и горко на оня които вярва на радио , телевизия ,весници и други подобни средства за дезинформация

маЙстори, България, вървЯт, написаНо, ВЪВ весТника, БългаринЪТ, теЖко, коЙто, весТници!!! Иванов, никой не може да те излъже, ти самият си лъжа.

Сега е много лесно да се пускат фитили, в тоя интернет, фейсбуци, мейсбуци е пълно с лапни шарани.

Най после дира да напишат нещо за себе си.

Майсторите на дезинформацията насаждат страх у населението от мнима руска пета колона, показват несъществуващи разрушени болници в Алепо, наричат инакомислието "расизъм" или "популизъм", и упорито ни убеждават, че проблем с мигрантите няма. Късо им идва въжето.

Прав си, колоната изобщо не е мнима. :) Съвсем истинска си е. Виждам те. :)))

Това минава все още, но скоро ще стане непечелив бизнес. Много станаха лъжливите медии и започнаха да си пречат.

Също като Йотова днес - милионите от ЕС не били 160, а 106, в последствие се оказа, че останалите макар и със закъснение ще дойдат догодина!

А у нас с тази дейност се занимават путлерастки боклуци. Верно докарват си по 10 до 40 000, ама в рубли, което пак не е малко.

Да бе, аз в Москва за 30 000 рубли отидох на един театър!

Човеко работи и за ГЕРБ: 1. Икономически Растеж. 2. България е СТАБИЛНА 3. Безработицата намалява 4. Скъпи Джипки за Шейхове 5. Реформа в МВР 6. Реформа в Съд. Система 7. Искаме СУБСИДИИТЕ на партиите да са по 0.00 лв. на глас. 8. Няма криза с Бежанците 9. Бъчварова се справя блестящо 10. Ще купим НОВИ БОЙНИ САМОЛЕТИ ............................ и Още поне двеста подобни

Това да не си го чел от О новини,Скандално нет или Бултаймс.

В Бг , само измислените новини са ПЛАТЕНИ , ЗАТОВА НЯМА ДРУГИ НОВИНИ.