Петима задържани за нападението на журналисти

Петима са задържани за нападението на екипа на Нова телевизия вчера в Самоков. Инициаторът Трайчо Василев пък заяви: "Аз съм циганин, позволено ми е да лъжа".

Обратно в новината

Коментари - Петима задържани за нападението на журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така приказват само хората на които им се струва че са над закона и системата. А в България е пълно с такива.

Ние българите в чужбина трябва непременно да си извоюваме правото да гласуваме! Да ги видя тия отрепки, колко пари ще ми предложат, да гласувам за тях!

ДПС е партия на циганите.Онези с шалварите по Родопите са само за заблуда пред света.Местан мазно им говори на турски за да ги държи непрекъснато в 15 век та манговците да паразитстван на спокойствие.

ДПС вече могат да си предлагат всекиго, защото купуват гласовете. А простакът ще ги слуша и ще изпълнява. Добре действат. Скоро всички ще бъдем принудени да гласуваме за тях.

d4

Пиже-дървосекач-бракониер. Да извади и покаже разрешителното за дърводобив. В Самоков всички тъмнозелени "дървосекачи" притежават такива. Пиже - с трети незавършен клас ще определя дневния ред на общината. Пиже- с н,ам колко си присъди, висящи дела и т.н. е недосегаем за правосъдието, защото е кандидат от листата на ДПС. Бахти и "демокрацията"! Що нЕма повече Пижевци и б,ат Салевци? Да се оправим веднъж и завинаги!!

Имаше статистика, че махалата в Самоков преди е гласувала за ГЕРб, на други избори за ДПС, ... кой колкото даде или им разреши да секат или "забрави" да ги проверява за нещо. Разберете, дори 100% от тези да гласуват за РБ например, те ще си останат същите и пак там ще живеят ( правят кочина ). Едното гласуване нищо не променя.

Ма те си гласуват не за да се промени нещо, а за кинтите на момента. Два, три дни ядене и пиене и после пак както преди.

трайчо и местан са си лика прилика затова са от една партия !!!!!

спрете помощите на паразитите !!! или паразитите ще убият гостоприемника

и ви казвам,че няма да се предприеме нищо относно култивиране и ограничаване на всички животински прояви на съответните "граждани",защото на управляващите власт им е наредено- мултикултурализъм ,неолиберализъм.Това значи ,че на всички примитиви,знаете кои това им е "културна особеност"и начин на живот.Те могат да карат каруци по натоварени магистрали и софийски булеварди,могат да крадат,да лъжат,да убиват,да бият лекари,,чители и всички нас-БЕЗНАКАЗАНО.И това е само началото.Кой знае на какъв пъклен план сме пожертвани ние българите.

Пижи да те Лажем.

работа откъдето и да я погледнеш. Жална и майка на Б-я като няма кой да озапти тая нагла паплач. Такива наглеци заслужават да им теглят по един як бой. Журналистите, обаче вместо да изнасят истината за ежедневните цигански безчинства, дават на тия изроди възможност да говорят глупости и простотии по медиите

Господа управляващи, Вие които СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ за всяка прищявка ваша да променяте КОНСТИТУЦИЯТА, замислете се и променете законите, наредбите относно правата на ТЕЗИ ГРАЖДАНИ на Република България! Преди 1989 те не си позволяваха такива своеволия, вече НАГЛОСТИ! Преди 1989 те БЯХА ЗАДЪЛЖЕНИ да РАБОТЯТ и УЧАТ, както и да си ПЛАЩАТ сметките ... и пред закона да са равни с нас а не вечно ПОМИЛВАНИ и "с опростени дългове! Ето ви я ИНТЕГРАЦИЯТА господа! След това вече може да мислите да ги "интегрирате" в блоковете, кварталите и населените места. Тогава те ще са с по-друго мислене и поведение! И сами ще се интегрират.

Много точно казано.+1

ходи да видиш интеграция в апартамент,радиаторите на вторични,паркета в печката тия само казарма и да се бият срещу идил или при меркел нали са сирииски българи ще ги вземе вън от българия.И турците пищат от тях.....

Виновни сме ние БЕЛИТЕ, какво значи ,,позволено"?Само бой при залявяне и строг съд и затвор.Тая паплач е само на социални от нас .

Само ако бяхте видели Къщата на Пиже,със сигурност има доста по образовани Българи,които живеят доста по зле от този Раждясалият Пиже,Синовете му се занимават със пускане на незаконно ток от жиците по стълбовете на цена 20лв такса и толкова да им се плаща на месец от другите цигани,има източване на пари за милиони левове от Синовете на Пиже,и Бат Сали.А откраднатото от Чез да ви светна ние плащаме,като невъзвръщаема енергия във фактурата по 4лв на Българско Семейство.

Нямаме вече танкове, а един танков полк би решил проблемите с циганските катуни к циганите завинаги.

Полк? И ти си един "офицер"!? Става въпрос за няколко танка, които и без това за война не стават

Щом лъжеше - айде на топло за лъжесвидетелство. А какъв си - на кой му дреме. Там ще си не затова какъв си, а за онова, което си направил.

Истината е казал циганина! България е рай за простаците! От цялата случка радостното за мен е че,отървах себе си и децата ми от това приключение!

Отървал, ама нещо си те влече насам, щом четеш и пишеш тук.

Ебаси държавата. За да станеш шофьор, десети клас, за да станеш общ. съветник може и с основно. 100% нема такава държава.

НЕ ЛУД ТОЗ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА Е , А ЛУД И ПРОСТ КОЙТО МУ Я ДАВА , - НИЕ !!!!

Защо не се повдигнат обвинения за расизъм на този циганин? Като не е българин, да връща паспорта и да заминава за родината си.

Този път ДПС се изложиха много с тази кандидатура на престъпник- 7 присъди !! Местан знае ли какво става в партията?

Ако познае колко е 3 х 12 става Или ако напише правилно думата депутат

Гордей се българино,потомък на велико,славно племе!Профанизацията,идиотията ,обезличаването и циганизацията ти са гарантирани,след като ще се равняваме под знемената на "ТИТАНИТЕ ОТ ДПС "нашите незаминими експерти и лауреати на карлуковската академия,великаните Бат Сали,Пиже,Вотката и още знайни и незнайни изучени до основно образование вождове и домогващите до властта индивиди!Няма държава и държавност,а само едни безродни кръвосмучещи народът,безлични и следящи единствено за своя келепирец,обитатели на българския парламент,начело с отявлени мутри и престъпници!Идват избори,какво ще направиш бе мазохист българино?

Това е,самата истина Гласуваш за Борисов,получаваш Местан,и Мангали със осми клас и 7 присъди да ви бият като кучета.и вие няма какво да кажете.

Всеки запознат поне малко с медицината знае,че паразитите се настаняват и размножават бурно там където има хранителна среда и ниско ниво на съпротивителни сили.Размножават се бурно и безмилостно докато приемната среда не загине.Тогава загиват и те поради липса на храна.Ето това в момента представлява страната ни,хранителна среда с най голям брой паразити на глава от населението в цяла Европа.За лечение вече е късно.Това е част от плана на едно племе решило да се настани по нашите земи в недалечно бъдеще.

За съжаление, равносметката е, че българите ставаме все по-безсилни срещу наглостта, безочието, бруталността, чувстото на безнаказаност и огромните претенции за права на циганите!

я пак? те или ние сме повече? ама с мрънкане не става. пък и мъже не останаха в тая държава ...

Мислех да му тегля една майна на този безочлив циганин...ама то не си струва да си цапам устата заради него!!!Само не ми е ясно къде ни е държавата,,,къде е полицията....трябва да си ги намерим-време е!!!!!

Заради този и Бат Сали ЕНЕРГОТО увеличиха такса Оществена отговорност ли беше, какво беше там

ЕНЕРГОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ КРАДЕ И КОЙ ЗАЩИТАВА КРАДЦИТЕ И ЗНАЕ КАК ДА СИ ПОИКРИЕ ЗАГУБИТЕ

всичко му е позволено,той може да реши,че му е позволено и да коли и беси.

Депутатът Бат Сали: Пиже е рентабилен за квартала Кво значи да е рентабилен: събира рентата на ДПС ли

и всичко му е позволено.Ами той като е циганин може и да коли,какво ще кажете,може и да е канибал.

Може и правата му не трябва да се нарушават.Ако от БХК знаят що клетви са отнесли от хората, да не дава Бог да се сбъднат.

Помислете за кого гласувате, защото в противен случай такива неграмотни боклуци ще ни управляват...

Друг такъв индивид във листатата на Бат Сали за общиснки Съветници като този Манго Пише,се оказа и един друг на снимката със прякор ''ВОДКАТА''когато го пита Ани Салич кой е този на 4та позиция и тогава като го каза Бат Сали това паднах от масата от смях,но забележете Водката му е прякор,защото пиел само водка,и нищо друго,но във умерени количества:)

от изказването на Местан разбрах: 1. когато има гаф, не употребява думи като "майчин език", малцинство, етнос.... 2.Ако си със 7 присъди, може да станеш общински съветник от ДПС, стига да не биеш журмалисти... ??

Излиза, че циганина черен НЕ Е БЪЛГАРИН и може да лъже, защото репортерката е БЪЛГАРКА и тя не бива да лъже ! Отнемете българското гражданство на тези цигани със самочувствие, че НЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ...

Пиже,бъди евро гей,ти си ром,не циганин!

DIDA

Какви избори, какви 5 лева. И ще ме карат да гласувам; НИКОГА!!!

ТОГАВА ЦИГАНИ И НЕГРАМОТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЩЕ ТЕ КРАДАТ - ЗАКОННО !

DIDA

Ами щом ЗАКОНЪТ е на тяхна страна, така ще бъде! Sorry!!!

DIDA

Щом законът е на тяхна страна, така ще бъде! Sorry!

И този лъжлив циганин, като стане общински съветник, по-малко ли ще лъже? А началникът му, Бат Сали, колко лъже?

Властите в тази наша държава дават ли си сметка къде е границата на търпимост спрямо наглостта и безнаказаността и престъпността на циганите? И че в един момент ще се случи нещо страшно и тогава нито призиви за толерантност, нито европейски защитници на измислени права на циганите в ущърб на тези, които работят, за да ги издържат тях и многобройната им сган, ще помогнат.

ДПС ще си загубят турците заради циганите.

Вече ги е изгубило. Особено по градовете. Затова разчитат на купените цигански гласове.

Много яко Самоков люлката на махалата в България ни показва какво ще се случи с българите когато станат малцинство. Е достатъчно им беше на ромите един третоар в махалата и той струваше милиони отпуснати от ЕС за тяхното цивилизоване се работеше усърдно а на най- послушните им се разреши безраборна сеч.

Всички беди ,в Бг от 1989г.,до днес идват от ДПС... Бсп им предостави ,И ПАРИ,И ТЕРИТОРИЯ ,И ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ НА ТЕХНИТЕ ФИРМИ ,И ----ВЛАСТ----. ДПС не са във властта ,ТЕ СА ВЛАСТТА---27г.. Не можем да ги стигнем .