17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спрете хейта, момчета! Завиждате, че не можете да се качите върху мантинелата или пък да обърнете колата по таван!! ЕЕЕ, не всеки го може . . , това е то!

Най-скапаните шофьори са в т.н. столица. Освен липса на всякаква култура на пътя, те са с дрога, с алкохол, и с нагло самочувствие.

Как тай скапаните ве, я качи се ти върху мантинелата, да те видим, а? Щото аз не мога, признавам си, ----

прекалено силно! И тъщата я боли!

Ба тиа коли побесняха.Яхат мантинели, обръщат са, фърлат са, мятат са.Що тей праят ся?

предкорминлните устройства са си изгубили... това което го нямат...

направо 'фъркат

Селяндурите които до вчера караха талиги след като продадоха нивите на дедовците си и се качиха на коли нов внос се помислиха за безсмъртни фараони.

Ако има държава вече щеше да вземе някакви мерки за южната дъга на околовръстното шосе. От много години там е скоростна отсечка за избиване на комплекси. Дори и да искаш там не може да караш според правилата. Ако се опиташ да спазваш ограничението на скоростта ще бъдеш подложен на огромен риск от това някой да те отнесе. Там тирове , бетонови, огромни камиони карат със скорост над 100-120км. ,а автомобилите изключвайки времето на задръстванията със скорости и над150км. А катастрофите от страшни по-страшни са ежедневие. Единственото решение е засилен контрол.

Бах ти способните хора.

Съвет № 12 Време е да извадите от гардероба торбичката със умения от миналата зима !

Скоро карам по улица в прованса,наредили сме се 4-5 коли на 100 метра и изведнъж някой ми се залепва отзад.Давам газ и виждам идно суфиянчи.Имаше място за над 50 автомобила,но говедото така си е свикнало -да се бута.

9. Първият дъжд прави дъжда по-хлъзгав, а облачното време намалява видимостта.

Прикриватурата иска по високи наказания, но не иска да спре продажбата на шофьорски книжки... И прокурори катастрофират, че и децата им, но това се покрива..

Нова порция селяни в София, на които това им е първа зима.

аман от любители на летни гуми

Како, погледни обърнатата кола. Погледни я пак. Сигурна ли си, че тази кола точно е с летни гуми? Спрете се с тези летни гуми да оправдавате безумното шофиране. Не мислете, че зимните гуми ви правят безсмъртни.

никакви съвети за гуми и не знам си какво няма да помогнат. трябва всяка кола да заглушава сигнала от телефоните докато е в движение и като спре сигналът да идва за да спрат тия малоумни млади шофьори да си зяпат в телефоните докато шофират и да не следят движението и пътя. това е причината за тези нелепи инциденти. Всеки втори си зяпа телефона. Най ме кефят баровците със скъпите коли дето говорят по телефона държейки го с говорителя към тях насочен напред. Баси тия скъпи мерцедеси и беемвета нямат ли връзка с мобилен телефон бре? Ако пък сте толкова тъпи че да не можете да си настроите колите бе купете си по едно хендс фрии по 50 лева са деба, кажете на продавача да ви го пеърне с телефона и готово нали сте баровци... смех в залата, много прост народ остана тука, тегаво се живее вече , а и не е безопасно.

Евала 9. Първият дъжд прави дъжда по-хлъзгав, а облачното време намалява видимостта.

Пътищата ни в окаяно състояние, липсва пътна маркировка, адекватна сигнализация.. Манталитета ни на маймуни с автомати.

За водачи: 1. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви. 2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично. 3. Винаги се оглеждайте наляво и надясно, когато пресичате на червено. 4. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение. Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата. 5. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимството ви. 6. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и клаксонирайте, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението. 7. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях. За пешеходци: 1. Никога не пресичай на зебра или ако има подлез не го използвай (По възможност пресичай колкото се може по-често Цариградско шосе, а през време на коледните пости пресичай и по автомагистрала Тракия и Хемус). 2. Никога не спирайте пред кола освен, ако тя не е полицейска или не лети със 200 километна в час (справка: Вж 1. Пресичане на магистрали) 3.1 [Отнася се за бабички] Никога не се оглеждай докато пресичаш 3.2 [Отнася се за млади] Винаги като пресичаш отдели поне 1 минута да стоиш посредата на пътното платно 4. Първото свободно място в автобуса ще бъде и последно, заемете го светкавично. 5. Контакт с очи с друг пешеходец, чакащ да се качи в автобуса автоматично прави правото ви да слезнезнете пръв невалидно. 6. Винаги когато е възможно пресичайте на червено човече. Ако водачите ви клаксонират ги напсувайте "Ко искаш уа галош". Ако някой от тях даде газ скочете пред него и го накарайте да набие спирачки и да предизвика верижна катастрофа. Вие сте в правото си да не платите нищо от щетите. 7. Винаги вървете по улицата - така ще накарате шофьорите да се хвърлят в насрещното платно, а там ще се погрижат за тях.

Съветите къртят!

Да особено този: 9. Първият дъжд прави дъжда по-хлъзгав, а облачното време намалява видимостта. Дано Лилето не шофира днес!

Качило се всяко на кола и писка....

Същите капути карат като немски бабички в Европа. Ама тук няма Какво ще правим сега? . Камерата снима, получаваш си честитката и ако не платиш става интересно. Същото можеше да стане преди поне 10 години в БГ, ама явно подкупите към Кат са сериозни и няма политическа воля.

„2. Задължително карайте с по-ниска скорост. “ Страхотен съвет за българския шофьор, който ще го тълкува по следния примерен начин: От 120 градско на 100. Формулирайте го по-точно! Примерно: Спазвайте ограниченията за скоростта. Съобразявайте се с пътните условия и интензивността на трафика, като при необходимост карате дори със скорост по-ниска от забранителната/препоръчителната. Ама май става прекалено сложно за доста хора пък и доста ресурс се изисква, за да се напише?!…

Анархията в Булгаристан е пълна. Цяло чудо е, че след 12 години директно управление на Мафията все още има такава държава.

Ама първо се научи да броиш. И второ-до преди вашата промяна тия неща не се случваха всеки божи ден, както се случва сега.

Добрия шофьор и с каруца да е, ще кара безопасно според възможностите. Идиота и с ново ферари с 48 км пробег само, пак ще яхне мантинелата.

Психяса!!!! Мат,ряла Баце!!!!

На нас война ни не требе!

Не бъдете идиоти! Просто карайте по-бавно и си оставете и без друго кухото его в къщи!

Ганьо е мърляч. Какво его може да има един Ганьовец?

Пълно е със селяци, които не могат да карат и си мислят че те са произвели автомобила! Не се съобразява с околните и не показва никакъв респект към другия водач. Никъде не съм виждал по нагло и тъпо шофьорско племе от ганьовското!

Защо по околовръсното няма камери? Камери и яки глоби. Само така може да се въведе някакъв ред. По Околовръсното ограничението е 80 км/ч, а карат с над 100.

и камери да има файда няма след като има записи наказания няма ....виж случая зорова дъщеря на пършевицата уби един и 2ма инвалиди в 2 катастрофи даже книжката не и взеха...

Щото софиянци избягахме в чужбина и селяните дойдоха в София. А те, знае се, не могат да карат в градски условия.

Така, точно тебе софианецо чаках да се изкажеш. И как е в чужбината, разбраха ли и там колко безполезни и мързеливи са шопските цървули? Добре, че са селяните да има кой да работи в тая държава. А теб да не те мислим, ти си се уредил в чужбината, клошар.

Аз съобщавам нещо, което е факт. Много софиянци се изнесохме в чужбина и сега София е пренаселена с хора от провинцията. Ти обаче твърдиш неща, които са неистини. Не ме познаваш и няма как да знаеш колко печеля, и каква ми е длъжностната характеристика. Разбира се, не се обиждам на такива като теб, защото селските хора рядко завършват гимназия и им е трудно да комуникират с хора извън техните среди.

5. Задължително спазвайте по-голяма дистанция с предния автомобил Това никой не ме оставя да направя, дори и при най-голямо мое желание. Ако оставя разтояние от 2 коли, задължително се напъхват пред мен. За кратко пак оставям и пак същото. Културата на шофиране е под всякаква критика, пътищата и ифраструктурата като цяло - също.

Два три километра?

6. Носете си новия пистолет, ако нямате бухалка, парче тръба поне 40 см може да свърши работа. Ножът се подразбира. Авджиите може да пъхнат и скъсена ижовка в жабката.

Дистанцията е според скоростта и условията - ако се опитвате да седите на 2 коли разстояние в задръстване или при движение с 20км/ч - нормално да се вреждат пред вас всички ... При 130км/ч и 2 коли дистанция са малко .

Разбира се, напълно сте прав/а! Но тук говорех за градско движение, без задръстване - в диапазона 40-80Км/ч. при 130-140 съм далеч по-консервативен по отношение на дистанцията също.

Клошари ... Сър!!!

Напълни се с рептили,от всякъде и като се помислят за някакви след като се намират в София.Резултата е ясен.

София е грозна и кичозна кочина, фабрика за производтство на зверове в получовешки облик.

Що не си седите на село ами всички се бутат в софия?

Ами така правим и се смеем на озверелите софийски батки.

По улиците на софия-всичките селянчета сте се изсипали в софия.

Чекайте сега и аз да се изтропам по темата за простия шоп. То това, че шопите са прости парчета е ясно отдавна, ама да ви кажа защо толкова мразят новодошлите. Ами просто е: шопа е тъп, нагъл, завистлив, свикнал да живее с родителите си до над 30 години. Също така мама и тате му осигуряват всичко, от което разглезеното шопче има нужда. Мързеливи сте, некадърни сте. И аз искам като ида на Боровец да карам ски да имам къде да паркирам, ама шопарите са превзели всички паркинги. И не на последно място:всички известни българи, прославили България по света във всякакви сфери са не-шопи. Правете си сметка колко сте безполезни столичанчета.

Не карайте автомобили по Бойковите тиквени пътища нито лете нито зиме нито в дъжд нито на слънце!

Въобще не карайте автомобили. Защото те са най-виновни за катастрофите. Като нямаш автомобил не само че няма да катастрофираш ами и път не ти трябва.

Бахти олигофрените !

Сиво, грозно, изпочупено, хергелета от 15-годишни таралясници, яхнати от озверели примати, псуващи се по светофари и задръствания.

По времето на комунизма-само нови москвичи и лади и тук там е по някой трабант. Чат-пат и някой варбург и естествено задължително партийните волги. По пътищата нямаше никакво движение съответно нямаше и никакво задръстване.

Рупай сега банан по 5 лева килото и носи евтини китайски дънки по 50 лева.

Ето например тебе не са дошли да те приберат двама милиционери и да те смажат от бой в районното заради коментарите ти. И за разлика от времето на комунизма-мога да ям каквото си искам и когато си поискам. Защото магазините са пълни. И мога да отида и да си поръчам да ми доставят автомобил според финансовите ми възможности, а не да чакам партията да решава. Същото важи и за жилището ми и за всичко останало. Пък вие, ако желаете партията да решава вместо вас-заминавайте за северна корея. Там дори и прическата и дрехите ви се определят от партията.

Ама на кой му пука ти какво може да правиш, фашизоид? Що да не си върнем ллагерите и Белене и да ходиш да чукаш камънье, капиталистче крадливо?

Вие радетелите за комунизма и белене ще само клавиатурни плъхове в интернет. Що не излезеш на площада да викаш искаме си комунизма искаме си концлагерите искаме си политическата полиция? Кога да чакам да се покажеш да дойда да те видя?

Спокойно, ще дойде и това време, ще ти се порадваме на площада преди да изядеш лопата в главата, или да заминеш да си отработваш ограбеното от народа.

С галоши найста употреба с дот от годината на производство на колата - така става. Пичове, ако не ви пука за собствения ви живот, както и на тези, които возите - замислете се, че има и други на пътя. Като не можете да си позволите да поддържате кола - ползвайте градски транспорт.

Бе я се стегни, този и с гъсенични вериги да е, пак ще намери начин да кацне на едно дърво. Какво са му виновни гумите, проблемът е в главата. Това със зимни гуми е лобито на мутренските гумаджийници.

Айде още един разбирач. Те хората само си губят времето да правят смески, които остават гумени под 10 градуса, кво се мъчат, да вземат да те питат теб.

Пич, точно защото хората не си губят времето, съзадават всесезонната гума.

А случайно да сте виждали сутрин патрули и камери за скорост на околовръстното?!? Липсва отводняване на самите пътища, както и асфалта е с ниско качество. В съчетание с комплексарщината зад волана - резултатите са налице... 12-ти съвет - по възможност не тръгвайте или ползвайте градски транспорт.

От индивиди, които снимат, стават "тапите"....

да идват танковете, демек като за нашите лунни пътища и оф-роад терен, пък рубикът да ми светка, да ме подпира отзад, отпред челно - все тая

Шимпанзета на пътя!

егати държавата ...

Държавата са хората ... което не говори добре за нас всички, за съжаление ...

Политиците са държавата, а тях ги избират циганите и турците

Ти що не ги избираш политиците ами чакаш циганите и турците да ги избират?

5 катастрофи да станат по пътищата и движението в целата държава е блокирано от Връшка чука до Резово

Освен че пътните условия са отвратителни (дупки, лош асфалт, липсваща маркировка и осветление и тнт ), липсва тотално някаква организация на движението което само допълнително изневря шофьорите и създава задръствания и рискови ситуации... а като добавим и не малкия брой тотално неадекватни и неподготвени шофьори - друг резултат няма как да се получи . И лошото е че дори да се вземат смислени мерки сега (което грам няма изглед да се случи), ще има ефект поне след 4-5години ... демек - свиквайте, скоро няма да се промени това !

Ако пътищата са в перфектно състояние-няма да има катастрофи така ли? Значи, колкото е по-хубав пътя-толкова повече идиотите зад волана натискат газта и съответно се получава поредната катастрофа. И са тия катастрофи не са виновни пътните условия а шофьорите. И още нещо-има едно такова наречено съобразяване с пътните условия. Когато пътните условия не са добри-съответно ще караш с по-ниска скорост и по-внимателно.

Какво перфекто бе, на сто метра дупки неосветено калпав асфалт итн… колко още няма знаци няма маркировка..! Бойко Арчи пари в Барселона , другите в Гърция , народа не може да се придвижва и да съществува ей сега нови 20-30 милиарда ще откраднат баси гербаджиите скапани сте ! Боклук бойков калинака скапана!!!

Идиотите зад волана са си идиоти и винаги ще ги има... както и таланти дето и на самолетна писта да ги пуснеш ще намерят стълб да се ударят в него ... Но нормалните пътища и организация на движението улесняват значително трафика и го правят по-безопасен.

Нищо изненадващо, вече всики разбраха че могат да карат пияни, дрогирани и без умения - наказния няма.

Че кой да наложи тези наказания!? Милиционерите не работят, те само искат привилегии и високи заплати, не са отишли в мвр за да работят

Е, как не работим? Работим ескорт на пияни шофьори срещу 200 лева.