Коментари - Нова серия от катастрофи в София: Кола се преобърна на Околовръстното, друга "яхна" мантинела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо изненадващо, вече всики разбраха че могат да карат пияни, дрогирани и без умения - наказния няма.

Освен че пътните условия са отвратителни (дупки, лош асфалт, липсваща маркировка и осветление и тнт ), липсва тотално някаква организация на движението което само допълнително изневря шофьорите и създава задръствания и рискови ситуации... а като добавим и не малкия брой тотално неадекватни и неподготвени шофьори - друг резултат няма как да се получи . И лошото е че дори да се вземат смислени мерки сега (което грам няма изглед да се случи), ще има ефект поне след 4-5години ... демек - свиквайте, скоро няма да се промени това !

5 катастрофи да станат по пътищата и движението в целата държава е блокирано от Връшка чука до Резово

Че кой да наложи тези наказания!? Милиционерите не работят, те само искат привилегии и високи заплати, не са отишли в мвр за да работят

егати държавата ...

Ако пътищата са в перфектно състояние-няма да има катастрофи така ли? Значи, колкото е по-хубав пътя-толкова повече идиотите зад волана натискат газта и съответно се получава поредната катастрофа. И са тия катастрофи не са виновни пътните условия а шофьорите. И още нещо-има едно такова наречено съобразяване с пътните условия. Когато пътните условия не са добри-съответно ще караш с по-ниска скорост и по-внимателно.

Шимпанзета на пътя!

да идват танковете, демек като за нашите лунни пътища и оф-роад терен, пък рубикът да ми светка, да ме подпира отзад, отпред челно - все тая

От индивиди, които снимат, стават "тапите"....

А случайно да сте виждали сутрин патрули и камери за скорост на околовръстното?!? Липсва отводняване на самите пътища, както и асфалта е с ниско качество. В съчетание с комплексарщината зад волана - резултатите са налице... 12-ти съвет - по възможност не тръгвайте или ползвайте градски транспорт.

С галоши найста употреба с дот от годината на производство на колата - така става. Пичове, ако не ви пука за собствения ви живот, както и на тези, които возите - замислете се, че има и други на пътя. Като не можете да си позволите да поддържате кола - ползвайте градски транспорт.

Е, как не работим? Работим ескорт на пияни шофьори срещу 200 лева.

Сиво, грозно, изпочупено, хергелета от 15-годишни таралясници, яхнати от озверели примати, псуващи се по светофари и задръствания.

Бахти олигофрените !

Не карайте автомобили по Бойковите тиквени пътища нито лете нито зиме нито в дъжд нито на слънце!

Напълни се с рептили,от всякъде и като се помислят за някакви след като се намират в София.Резултата е ясен.

Бе я се стегни, този и с гъсенични вериги да е, пак ще намери начин да кацне на едно дърво. Какво са му виновни гумите, проблемът е в главата. Това със зимни гуми е лобито на мутренските гумаджийници.

Държавата са хората ... което не говори добре за нас всички, за съжаление ...

Клошари ... Сър!!!

5. Задължително спазвайте по-голяма дистанция с предния автомобил Това никой не ме оставя да направя, дори и при най-голямо мое желание. Ако оставя разтояние от 2 коли, задължително се напъхват пред мен. За кратко пак оставям и пак същото. Културата на шофиране е под всякаква критика, пътищата и ифраструктурата като цяло - също.

Айде още един разбирач. Те хората само си губят времето да правят смески, които остават гумени под 10 градуса, кво се мъчат, да вземат да те питат теб.

София е грозна и кичозна кочина, фабрика за производтство на зверове в получовешки облик.

Какво перфекто бе, на сто метра дупки неосветено калпав асфалт итн… колко още няма знаци няма маркировка..! Бойко Арчи пари в Барселона , другите в Гърция , народа не може да се придвижва и да съществува ей сега нови 20-30 милиарда ще откраднат баси гербаджиите скапани сте ! Боклук бойков калинака скапана!!!

Два три километра?

Идиотите зад волана са си идиоти и винаги ще ги има... както и таланти дето и на самолетна писта да ги пуснеш ще намерят стълб да се ударят в него ... Но нормалните пътища и организация на движението улесняват значително трафика и го правят по-безопасен.

Що не си седите на село ами всички се бутат в софия?

Политиците са държавата, а тях ги избират циганите и турците

6. Носете си новия пистолет, ако нямате бухалка, парче тръба поне 40 см може да свърши работа. Ножът се подразбира. Авджиите може да пъхнат и скъсена ижовка в жабката.

Въобще не карайте автомобили. Защото те са най-виновни за катастрофите. Като нямаш автомобил не само че няма да катастрофираш ами и път не ти трябва.

Дистанцията е според скоростта и условията - ако се опитвате да седите на 2 коли разстояние в задръстване или при движение с 20км/ч - нормално да се вреждат пред вас всички ... При 130км/ч и 2 коли дистанция са малко .

Ами така правим и се смеем на озверелите софийски батки.

По времето на комунизма-само нови москвичи и лади и тук там е по някой трабант. Чат-пат и някой варбург и естествено задължително партийните волги. По пътищата нямаше никакво движение съответно нямаше и никакво задръстване.

По улиците на софия-всичките селянчета сте се изсипали в софия.

Рупай сега банан по 5 лева килото и носи евтини китайски дънки по 50 лева.

Ти що не ги избираш политиците ами чакаш циганите и турците да ги избират?

Щото софиянци избягахме в чужбина и селяните дойдоха в София. А те, знае се, не могат да карат в градски условия.

Защо по околовръсното няма камери? Камери и яки глоби. Само така може да се въведе някакъв ред. По Околовръсното ограничението е 80 км/ч, а карат с над 100.

Пълно е със селяци, които не могат да карат и си мислят че те са произвели автомобила! Не се съобразява с околните и не показва никакъв респект към другия водач. Никъде не съм виждал по нагло и тъпо шофьорско племе от ганьовското!

и камери да има файда няма след като има записи наказания няма ....виж случая зорова дъщеря на пършевицата уби един и 2ма инвалиди в 2 катастрофи даже книжката не и взеха...

Не бъдете идиоти! Просто карайте по-бавно и си оставете и без друго кухото его в къщи!

На нас война ни не требе!

Разбира се, напълно сте прав/а! Но тук говорех за градско движение, без задръстване - в диапазона 40-80Км/ч. при 130-140 съм далеч по-консервативен по отношение на дистанцията също.

Психяса!!!! Мат,ряла Баце!!!!

Добрия шофьор и с каруца да е, ще кара безопасно според възможностите. Идиота и с ново ферари с 48 км пробег само, пак ще яхне мантинелата.

Анархията в Булгаристан е пълна. Цяло чудо е, че след 12 години директно управление на Мафията все още има такава държава.

„2. Задължително карайте с по-ниска скорост. “ Страхотен съвет за българския шофьор, който ще го тълкува по следния примерен начин: От 120 градско на 100. Формулирайте го по-точно! Примерно: Спазвайте ограниченията за скоростта. Съобразявайте се с пътните условия и интензивността на трафика, като при необходимост карате дори със скорост по-ниска от забранителната/препоръчителната. Ама май става прекалено сложно за доста хора пък и доста ресурс се изисква, за да се напише?!…

Ето например тебе не са дошли да те приберат двама милиционери и да те смажат от бой в районното заради коментарите ти. И за разлика от времето на комунизма-мога да ям каквото си искам и когато си поискам. Защото магазините са пълни. И мога да отида и да си поръчам да ми доставят автомобил според финансовите ми възможности, а не да чакам партията да решава. Същото важи и за жилището ми и за всичко останало. Пък вие, ако желаете партията да решава вместо вас-заминавайте за северна корея. Там дори и прическата и дрехите ви се определят от партията.

Ама първо се научи да броиш. И второ-до преди вашата промяна тия неща не се случваха всеки божи ден, както се случва сега.

Същите капути карат като немски бабички в Европа. Ама тук няма Какво ще правим сега? . Камерата снима, получаваш си честитката и ако не платиш става интересно. Същото можеше да стане преди поне 10 години в БГ, ама явно подкупите към Кат са сериозни и няма политическа воля.

Качило се всяко на кола и писка....