Нова опашка и напрежение за ваксини пред "Пирогов"

В Университетската болница "Света Анна" имунизациите бяха подновени в 16 часа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството и НОЩ приемат план за ваксиниране по групи,както е нормално в уредените правови държави. Една сутрин Борисов измисля причина и за да увеличи броя на ваксинираните обявява , зелени" коридори и плана както и други планове на управляващи по заповед на авторитарния ни управляващ отиват в кошето.Днес хаоса с ваксинирането е пълен и опашките пред болниците са показателни .Реално погледнато личните лекари не записват за ваксиниране поради липса на ваксини или лично решение и изпращат пациентите си към голямите болници на опашката на Борисовия ,,Зелен коридор".

Пореден ден на лъжа! Няма никакви опашки, пълни глупости да зомбират хората да тичат за ваксинки

Тези, които тичат да се ваксинират първи, са абсолютни егоисти. Уж го правят за всеобщото добро, да се намалили броя на заразените и брътвежи от този сорт, но... Същите тези са наясно, че след ваксинация стават преносители за следващите 2 седмици, т.е. ще заразяват N на брой хора, докато те самите уж са защитени. Нямало да носят маски, нямало да спазват ограничения и щели да пътуват нагоре-надолу да сеят зараза, за да задоволят собствените си себични нужди. Уважение към такива имам нулево. Дори няма да засягаме темата, че сами се подлагат на медицински експеримент без аналог в човешката история.

от чужбина дойдоха толкоз народ и имат претенции как преди старците и учителите каква е тая лудост

луди хора болни от пропаганда да си сложят отрова в телата. да ги накарах едно дръвче да засадят няма да го направят а да си сложат отрова са върви.

Ваксинен маратон от една болница тичай до другата, после до третата. Бягането е полезно за вашето здраве.

По опашките има ли предпазни мерки? Там 1.5 м... маски, проветряване? Питам за братовчеда.

Оп тая снимка всеки ден я слагате

Идеята за "зелените коридори" има няколко цели: 1.да се показват опашки, колко много българите искат да се ваксинират 2.да се повиши предизборно% на ваксинираните 3.да се реализират ваксините на Астра Зенека, които бяха стопирани в редица страни. 4.да се плаши населението, особено по-възрастното, че ваксините няма да стигнат за всички. 5.да се угоди на евентуалния "избирател", че ще може да ходи на почивка в чужбина и да работи там. Всичко това няма нищо общо със здравето на нацията, а се прави само с предизборни цели от страна на Борисов. Жалко за авторитета и дипломите на професорите от НОЩ начело със здравния министър, които се държат като пудели на гербаджийския вожд-идиот!

Професор Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм). С превод на български: https://www.youtube.com/watch?v=_ck-bYAX5pA&feature=youtu.be

Че ставаше дума за реално опасна заразна болест от типа на чумата, с изключително висока смъртност, а не пародийната Корона сега. Само си представете, че наистина масово трябва да се погрижат за всички хора. 90% ще измрат по улиците и то не защото няма да има лечение от някакъв вид, а защото ни управляват дебили. Едно хубаво има на целия цирк с тази Корона и то е, че стана ясно като бял ден на какво ниво сме. И не само ние, а глобално.

кое е пародийното двама познати бяха по месец в кома единият излезе другия казаха, че го изключват тая седмица живи, здрави си бяха не са срари хора кое е пародия - да си на 50, да си месец в кома и да загубиш 40 кг мама му стара, плампате глупости тука за пари

Различните организми понасят вирусите по различен начин, дори и да са напълно здрави. И от инфлуенцата може да има такива случаи. По-скоро проучете как са били третирани вашите познати в болницата - защото това е голям проблем в момента по цял свят в търсене на повече случаи и повече драма. Това, което се случва в цял свят е криминално престъпление срещу човечеството - не изпадайте в паника и не се водете от прекалени емоционални подбуди, защото именно това се цели в момента!

нищо ново на изборите страна с 80% деб.илно носеление е нормално да се управлява от мутри пък били те и второ поколение комунисти котж бонкянското да не говорим за партийната секретарка от плевен дето беше кандидат президент на герб про.дажник да про.дажника мила моя майнольо и едни нас.рани антикомунисти дето ближа.ат червения банкянски за.дник и плюят комунисти дето вече ги наяма де - освен началите им

Сами се втурнахте скоропостижно към отвъдното! Е ще го разберете след няколко месеца, ама ще е късно!

0

Си4ки ше омрем!

От начало, управляващите обвиняваха хоратя, че не искали да се ваксинират. Сега хората искат да се ваксинират, но няма достатъчно ваксини... Иначе, по твърдения, пак на управляващите, всичко било супер, а България била за пример... Ходѝ им вярвай после!

Изскубаните вежди и напомпанияс Ботокс, влиза защото е мишка и какво му каже ония с джипката и изпълнява като кученце

Гаден си, не знам кой визираш, но не си прав. Истината е че няма угодия . Като ги молят да се ваксинират не искат, разни провинциални учителки, не искат, а влизат да учат децата. Персонал в ресторанти не искат, а ни поднасят храна. Други пък искат веднага, ще ги имунизация, но до вчера нямаше ваксини. Всеки ИСКА нещо, но дали дава на обществото, колкото иска. Все недоволни, ужас!

90% от тукашната аудитория няма как да те разбере.

Какви приоритетни групи, всичко е една каша заради зелените коридори. Хронично болните пак ги оставиха последни яко да мрът та да направят икономия на бюджета.

който се уреди го лекуват по системата на ББ, който не се уреди по системата на Мангъров.

който не му уйдисва - на 4-4-ти да ходи да уволнява едните и да назначава другите

0

А който иска да ви дриска и на двете партии, барабар с червената ви патерица Славчо?

Няма нещо, което гейберастите не могат да осерат. А след това наглият им вожд да се бие в гърдите и да се хвали.

се наредили към сътъра

... Борисов разпореди ... на лекари. Едно време комунистите управляваха с постановлнения. А, наследниците им сега с рапоредби. Впрочем, това е нагледен пример, как се дискредитира една система (и то здравна) от най-виско ниво. = Едно облечено във власт неграмотно говедо се меси в неща, от които нито разбира и нито са му работа! Цъвсем отделна тема пък е, че т.н. "зелини коридори са дргото име на хаоса", както пред време сполучливо ги опреличил един лекар.

Ех, колко мъка и най-вече простотия има по тез наши земи Боже....

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

0

А в руските аптеки има ли я?

Ха ха

Руска ваксина няма защото няма производствен капацитет. Китайските дори китайците не искат да им ги слагат. Успокой се. Скоро ще може да си купуваш по няколко. Фармацевтичната индустрия работи на пълни обороти. Днес имаше една статия, че Астра Зенека купува друга компания за 79 млд. Това е годишният ни бюджет кажи речи. Така че ще ти се даде възможност да те оскубят.

0

На Бойко главата му не увря, че такова нещо като "зелени коридори" просто не работи. Правете като в белите дължави и приоритизирайте първо възрастни, после придружаващи заболявания, после останалите, защо изобретяваме топлата вода?

Тия на тав опашка са страшна утайка

На връх Баба Марта чух по радиото че в Холандия можело да ти определят дали си болен или заразен като влезеш в специално подготвена камера и се изкашляш яко?!?!?!Аз смятам да чакам когато у нас открият камера в която като влезеш и се изпърдиш ЯКО да ти кажат дали си заразен,болен,с налични антигени,или ваксиниран срещу Ковита!!!КОМПЛЕКСНО ИЗСЛЕДВАНЕ,НАЛИ???

Копнеят за фъксинка.

Гледах по телевизията в какви "хладилни чанти" джи питата приемат ваксините. Това са чанти от 40 - 60лв. Имах такава "чанта" преди доста време за да си нося бирата в нея.Бирата ставаше на пикня. И я изхвърлих. Не харесвам топла бира. А тези мъкнат в такива "хладилни чанти" ваксини които имат строги изисквания относно температурния интервал. И после поставят компрометирани и негодни ваксини на простия матриял. И матрияла си мисли, че е защитен. След като ще се занимават с ваксини толкова ли не можаха да си купят по една читава хладилна чанта от 400 - 700лв.? Работа на Гигов е да следи за тези неща. Но Гигов е безотговорно говедо и не му пука. За това ако някой реши да се ваксинира да отдели малко време и да ходи при Генерала във ВМА. Поне ще е сигурен, че ваксината е получена както трябва, съхранявана както трябва и поставена както трябва. Личен лекар освен да пише направления, да издава болнични и да "лекува" по телефона за друго не става.

Защо изобщо личните лекари трябва да ходят да ги взимат, а не им ги карат? Тяхна работа ли е това?

Щото няма досттъчно бусове. Заети са с разнос на кренвирши за изборите.

Другаре цоциалисти!И да квичите и да се тръшкате пак отивате на заколение.Не разбрахте ли ,че повече власт няма да помиришете без въорежена борба?

Е как ще помиришат влст? Има още доста за крадене и герб трябва да краде.

в София дебилоселяндурите май са най-много и най-тъпи

привет от Калифорния на всички клавиатурни войни!!! умирам от смях в този сайт! тука положението със ковида е още по- лошо-имаме губернатор от ада - и естествено мерките са драконовски!!! ама и на него дните са преброени-ще го махаме законно с гласуване! и тука опашките са от сутрин до вечер и хората са толкова благодарни за ваксината -все едно им се дава злато или пари............. най-големият експеримент на света!!!! толкова е трудно за вярване но е факт...................

Ваксинират ги като добитък. Отврат! Българската простотия е уникална.

Пак фейк нюз

Е процента на ваксинираните цигани? Нулев.Ако ваксините ви струваха те щяха да са първи срещу 20 леваИ без да са коремни хирурзи знаят че са боклук.

Така се редяха и за банани по нова година на показния магазин при комунизма. Тъп народ.

Сега паникьосаните ководиоти са се скупчили пред болницата да чакат ваксини. Точно така се разнасят най-хубаво бацилите. Един заразен ковидиот да има и всички са в кюпа. После ваксини няма да им трябват :)

БСП и коалицията която се очертава със Слави и Десните , вече изглеждат на 90% от българите ,като .....Спасителите !!!! А Бухалкаджията Боко ни плаши със Спасението ! Бих гласувал за АБСОЛЮТНО ВСЕКИ... ..който може да ме спаси от ГЕРБ ! Да ме прости Господ,че го казвам.

Боко пак успя да скара народа. Не трябва ли да му се търси отговорност, че е разединител на нацията?

Що бе? Какво е разединил едно време само на външен вид не бяха хората разделени не се шукваше от СТРАХ.а сега всички плюят по който им падне а нямало свобода на приказването .да се чуди човек, опаки хора.а мангъров даже се хвали че бил проклет.

ковидо идиоти на опашка към отвъдното

Борисов и хайката бандити около него мислят само за далавери и колко ще открадната от хазната. Този упопомрачен човек мрази българския народ и по всякакъв начин ще се мъчи да си отмъсти за това че е принуден от 8 месеца да обикаля пущинаците с джипката, като вълк единак. Затова с ваксинацията Борисов ще подложи на още един мазохизъм българските граждани, което явно му доставя голямо удоволствие.

По себе си и твоите любимци

генно модифициран народ :(:(:( скоро няма да има нормални българи ако се поддадат на тези експерименти!!!!!!!!!!!! надявам се разумът да победи

Че то кога е имало нормални българи бе, ганьовец? Всичките се пишете номер едно, а държавата ви рине в тинята.

Stankov- what makes you think I live in Bulgaria? No matter where I live I am still Bulgarian- how about you-did you sell your soul to uncle Sam ? And you are ashamed to call yourself Bulgarian? You are quite a sad case man; I feel sorry for you:(

Защо се получава така? Обявиха,че в Германия има нам колко си милиона свободни дози на астра зеника и не им трбявали, а не ни ги пращат на нас за да тръгнат зелените коридори?

Най-вероятно някой трябва да им ги поиска официално...

И Швейцария се опитва да продаде , пробута т.нар. ваксини на Астра Зенека

Някакъв нали обесняваше, че хората не искали вкасини....

И Колко са на опашката?

Ти преброи ли и тези зад ъгъла? И да не искаш да ми кажеш, че в България просто отиваш и се нареждаш на опашка за ваксина?

Ваксинацията показва най-лошата страна на човешкото общество - опитът да се вредиш преди останалите за оцеляване, защото тези на опашката точно това си мислят. Те не са наредени по семейства, там егоизмът е на първа линия. Това качество е култивирано хилядолетия, но особена тежест получава при капитализма. За новият световен ред е важно да знаят тези хора, за да знаят, на кого да разчитат за мръсната работа.

Едва ли е работа на един национален институт за спешна помощ да прави елементарни манипулации.

Разбрах, че ще взимаме "на заем" ваксини от Франция и Германия, от тези , които те забраняват да се използват за хора над 55 годишни. Нашите медицински "корифеи " решиха обаче да ваксинират с тази ваксина възрастните хора у нас, какво ги интересува здравето на хората, да ги боцкаме там, пък каквото излезе!

Българското правителство така или иначе е заложило предимно на АстраЗенека, най-веротно заради цената (2 евро). Най-голям процент ваксини е поръчало от тях, за това и цикли ваксинацията. Наполовина доставки за 1то тримесечие, за второто също така казват от АстраЗенека. Сега и да искат да купят други от правителството, ще има да чакат, защото слотовете за закупуване на по-ефективните са заети за месеци напред. Евентуално руската от Сърбия да купуват примерно...? А всяка ваксина е по-добра от никаква за рисковите групи. . Вариант е да съди АстраЗенека. Те се оправдават, че проблема е ресурсен...но интересно как такъв няма за фабриките им в UK. Лично аз смятам, че ЕС трябва да прекрати бъдещи отношения с АстраЗенека и да бъдат лишени от достъп до европейския пазар по възможност.

Гледам снимка на някакво стадо , и то предимно стари екземпляри , виснали като при соца на опащки да ги ваксинират безплатно , ама не се знае с какво и за какво ! Нали е келепир ! Граби ,народе !

"Председателката на ЕК Урсула фон дер Лайен е задала въпрос защо руските власти не желаят да споделят цялата информация около клиничните изследвания на ваксината, като подадат заявление за регистрация в Европейската агенция по лекарствата. Фон дер Лайен попита и защо руските граждани нямат достъп до "Спутник V", а тя се предлага и изнася в други държави", съобщи пред БНР журналистката Йовка Димитрова.

Това си е тяхна работа, а Урсула да си гледа в нейната кочина

Това просто не е вярно, а е пропаганда. Вижте сайта на министерството на здравеопазването как върви имунизацията в Русия.

Който има планове да почива в Гърция ще се ваксинира.

А защо точно в селска Гърция, аз искам в Монте Карло ! И за там ли трябва ?

Нахъсват ги от руското посолство.

Абе анти ваксърчета. Защо има такъв интерес към ваксините. След толкова плюене пак се наплюхте. Хората имат повече разум от вас идиоти такива.

Щото професор каза че е биологично оръжие и хората искат още и още опити....

Лъжи , лъжи , лъжи. Най много лъже тиквата. Хаос и лъжи.