Коментари - Нов екшън на "Тракия" - шофьор извади пистолет след засичане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този с пищова дали не е много прост.

Незабавно да му се отнеме пистолета!!!!

Поредният ненормалник помислилсе за нещо повече на пътя.

Какво означава "засичане"??? Караш в лявата лента със 140 км/ч, наближаваш два тира, единият решава да изпреварва другия и това пред теб. Е, и? Намаляш, изчакваш да се изпреварят, най-много 20-30 секунди, хайде да е минута-две. И после продължаваш пак със 140 км/ч. Какво му е сложното, че да се ядосваш, че да размахваш муслули, оръжия... Егати тъпанарските драми...

Това, което се случва по пътищата в България, показва колко сме невъзпитани, липса на всякакви човешки качества- търпение, толерантност. И всички са тръгнали в София, а нямат манталитет да живеят в столицата. Жалко за останалите хора, аман от простаци.

Ама "транспортьорът" кара с 200. Трябва да си убие скоростта и после пак да я достига - разходи са това...

След като му пречат колите, явно мястото му не е на пътя.

Колко жалък се е почувствал човека с пищова щом е решил да плаши с него.....

Така е, но някои имат само една мозъчна клетка и не могат да мислят толкова

Що за изроди в тази държава?

Дървар.

Те такива са ни тузарите. Карат автомобил за 100 000, ама иначе с газово и нямат пари за нови гуми да си вземат. Хахахах....

Дивия запад в съвременен прочит.

Всеки счита че "неговото право" трябва да наложи. Учтивостта ,възпитанието се считат за слабост. Незачитането правата на другия е в размери които до сега се считаха за манталитет на престъпниците. Сред като влязахми в ЕС милини българи отидоха да видят Европата....това ли видяха там? Тия дето се държат като диваци излизали ли са извън пределите на татковината? Ако са....толкова по-жалко.

По всяка вероятност ще му вземат разрешителното, пистолета няма как. Но без разрешително може да седи само в районното, защото в него пише номера на оръжието.

Защо се нахвърляте върху човека бре? Вас не ви ли засичат? Не ви ли бомбат на светофарите от лентата за направо? Не ви ли се бутат на околовръстното в лявата лента при половин кола дистанция от предния? Да, изваждането на пистолет не е решение, ама когато някой се опълчи срещу горните безобразия веднага бива оплют?

Не много, а е прост като казма, хахахах ! Аман от комплексарчета !

ще ми развява оръжие, как не се е намерил някой да го думне тоя келеш

Тояга?

Така наречените юристи са най-големите боклуци. Съдии, прокурори, адвокати - всичко трябва да мине през комина в Белене при бъдещия народен съд.

Да му се отнеме оръжието ...може би в расрешителното му пише за самоотбрана ,отбранявал се е от другия шофьор ........но защо никой не каза нещо за организацията на движението според мен това е държавна политика да се затруднява движението с недомислени знаци и ограничения и вечните ремонти по магистралите ако може да се нарекат магистрали да се хранят полицайте и да се нагнетява напрежение у хората за да се отвлича вниманието от истинските проблеми на безпомощното ни управление.

Нивото в държавата с всяка година става все по-ниско.

такова "животно" нема - адвокат с чисто криминално досие!

Да го съдят на пробация и да се води осъждан, да го видим как ще адвокатства!

адвокатите са по-големи боклуци и от циганите, с някои изключения

Не вади оръжие, ако не си готов да стреляш с него. Та два въпроса към теб: 1. Готов ли си да гръмнеш някой, ако те засече? 2. Готов ли си да те гръмнат, ако ти засечеш някой - волно или неволно?

sawo

Абсолютна глупост е да се размахва пистолет и то на автобус... Но. Тирове и автобуси обикновено са най-големите нарушители след мутрите, летящи с 200. Карат с 82 и тръгват да изпреварват друг тир или автобус каращ с 80, на метри пред вас докато карате със 140. При това дори не се смущават, за тях е съвсем нормално това.

адвокатът е сбъркал професията .той е роден за катаджия .

По нашите земи всеки е гъзар с оръжие докато не дойде време да го използва. Адвоката не е попаднал на правилния човек иначе щеше да му се евакуират зъбите в аварийната лента.

Стрелял ли е, не е? Този срещу когото го е размахал знае много добре какво е направил, питай него! Аз няма да засека никого, особено на магистрала, защото си карам в средната лента със 130 и изпреварвам само когато погледна идва ли някой зад мен, било то и с 200!

Ако насочи оръжие към неподходящият човек ,само за сплашване ,сега трябваше да го опяват. Оръжие никога не се вади , ако няма да стреляш , но комплексари колкото щеш.

Как деликатно се премълчава марката на леката кола. Че може да се окаже луксозна, а малоумният й шофер - нечие синче.

Не знам колко малка пешка трябва да има човек, за да си купи автобус за лично ползване. Много ясно че шофьорът на автобуса е обикновен бачкатор и съвсем подходящ.

Това адвокатче освен ,че е невъзпитано е и много глупаво ,тръгнал да размахва пистолет пред 30-40 пътника свидетели ,добре ще е да публикуват името му и кантората където работи за да не се излъже някой да наеме този нещастник да го защитава .

Май ще си следващия в новините . . . радетел на уличното правосъдие, докато не го набият. Ще слушаме и за теб как на мравката път правиш, стига да не е на по-малко от 200 метра от теб, за да не ти пречи

За превишена скорост отнемат книжка, кола, а за размахване на пистолет хвърчейки по магистралата 24 часа и си свободен. Вземете му книжката поне!

Адвокат?Завършил БСУ,където и магаре да вържиш ще завърши и ще стане топ адвокат.Само ненормалници останаха тук. Като видиш какви са ни управляващите- най долни престъпници какво да очакваш.

Т.е - видиш ли автобус, вади пистолет

Ха-ха станахме дивият запад в действие и държава с бездействие...

Айде стига чешане на езика, почвай да работиш!

Някой знае ли ЗАЩО този с "чистото криминално минало" носи пищов със себе си?

Някой няма ли да напише имената на този тюфлек и в КОЙ ВУЗ се е учил на такива обноски???

Когато полицаята започне да си върши работата и про-активно да наказва нарушителите, а не да чакат началниците да им кажат за какво да спират на пътя, нещата ще се влошават. Несправедливостта дразни хората. Това е факт и е доказано. Несправедливо е нагли хора да погазват закона и да остават ненаказани (пример шофьор каращ с 220км/ч по магистралата да пристиска коли (къси-дълги нон-стоп от половин км) каращи и изпреварващи камион със 140 км/ч при ограничение от 140). Друг пример- задръстване 2 км и тарикати каращи в аварийната лента, освен в случаите когато полицаи не го указват да се преминава в аварийната лента. За сега всички управляващи и медии се постараха да наврат пътните полицаи в миша дупка - полицейско насилие и някакви пълни измишльотини (визирам едно клипче на една кифла, на коята "добър вечер може ли личната карта" тръгна да се съпротивлява и това било полицейско насилие). Така вече не им дреме и не им се занимава, след като знаят, че ако тръгнат да "оправят" нещата, е много вероятно да си изпатят. Така че докато в медиите не започнат да дават новини кой за какво е наказан (да се втълпи на обществото, че има справедливост), то нещата много трудно ще се наредят. Успешна седмица на всички!

Едва 99% от адвокатите създават лош инидж за Гилдията.

Няма да публикувам какво казва Петър Дънов в една беседа за адвокатите, защото ще го цензурират! За незапознатите с езика на Дънов само ще кажа, че е изключително деликатен и сдържан, и за да каже нещо дето биха го цензурирали в "дира", значи положението с тази "прослойка" действително е било винаги тежко и нетърпимо.

А останалия 1% просто го потвърждава!

По принцип си има правила и ако отговаряш на тях няма нищо нередно на носиш пистолет в себе си. Въпрос на личен избор. А този, че е някакъв имбецил е друга тема..

А засичането от автобусния геврекчия не се ли счита за пряка опасност за живота на изпреварващия го и семейството му ?!Защо да не извади законно притежавано оръжие тогава?

Една тояга и един морков поне да изяде!

Жълти зъбки и нерби лабави...