Коментари - Нов екшън на "Тракия" - шофьор извади пистолет след засичане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На такива да им се забранява носеното на пистолет, да им взимат разрешителното. Утре може да удари 2 ракии да почне да гърми в квартала! Следейки новините последните дни ми прави впечатление, че или някой ще ти извади нож или пистолет. Къде са тръгнали всички въоръжени до зъби. Само аз явно съм доста заблуден, че не съм се заредил с нещо - будала!

Може ако си вземе за адвокат клана Марковски.

Знаете ли какво означава "500 адвокати на морското дъно"? Нищо особено, само "едно добро начало".

С двеста кара, засича, псува, вади пистолет и не спазва никакви правила прослойката на нискоинтелигентните нищожества. Нищо не можете да направите. Просто се пазете, отстъпвайте и не ги предизвиквайте! И помнете: това са нищожества и каквото и да направите, няма да ви разберат.

Вече не е с чисто криминално минало!!!

Един адвокат от В.Търново също размахваше пищов и хвърляше бутилки по Люси Иларионов, не се разбра какво му се случи.....

Не може да ползвате глупавия термин "засичане" без да е изяснена ситуацията. В 90% от случаите се ползва от всяква измет караща с 200, ако не им дадеш път. Общо взето правилата са пожелателни и колкото по-не ги спазваш си по-голям пич. Масово е непознато и преминаването през кръгово с две ленти примерно, въпреки големите табели за организацията, пича си цепи направо!

това не е магистрала! това е третокласен селски път, водещ единствено към гробищата.

Сега се обсъжда поведението на ганьовците, не магистралата. Тия работи стават и по селските кърища.

Жълти зъбки и нерби лабави...

А засичането от автобусния геврекчия не се ли счита за пряка опасност за живота на изпреварващия го и семейството му ?!Защо да не извади законно притежавано оръжие тогава?

теб случайно да не те е засичал валяк-този за да е засечен явно е говорил по телефончето и е карал с 5о и е шарил наляво надясно иначе не виждам как ще стане

Няма да публикувам какво казва Петър Дънов в една беседа за адвокатите, защото ще го цензурират! За незапознатите с езика на Дънов само ще кажа, че е изключително деликатен и сдържан, и за да каже нещо дето биха го цензурирали в "дира", значи положението с тази "прослойка" действително е било винаги тежко и нетърпимо.

Едва 99% от адвокатите създават лош инидж за Гилдията.

А останалия 1% просто го потвърждава!

Когато полицаята започне да си върши работата и про-активно да наказва нарушителите, а не да чакат началниците да им кажат за какво да спират на пътя, нещата ще се влошават. Несправедливостта дразни хората. Това е факт и е доказано. Несправедливо е нагли хора да погазват закона и да остават ненаказани (пример шофьор каращ с 220км/ч по магистралата да пристиска коли (къси-дълги нон-стоп от половин км) каращи и изпреварващи камион със 140 км/ч при ограничение от 140). Друг пример- задръстване 2 км и тарикати каращи в аварийната лента, освен в случаите когато полицаи не го указват да се преминава в аварийната лента. За сега всички управляващи и медии се постараха да наврат пътните полицаи в миша дупка - полицейско насилие и някакви пълни измишльотини (визирам едно клипче на една кифла, на коята "добър вечер може ли личната карта" тръгна да се съпротивлява и това било полицейско насилие). Така вече не им дреме и не им се занимава, след като знаят, че ако тръгнат да "оправят" нещата, е много вероятно да си изпатят. Така че докато в медиите не започнат да дават новини кой за какво е наказан (да се втълпи на обществото, че има справедливост), то нещата много трудно ще се наредят. Успешна седмица на всички!

Някой няма ли да напише имената на този тюфлек и в КОЙ ВУЗ се е учил на такива обноски???

Някой знае ли ЗАЩО този с "чистото криминално минало" носи пищов със себе си?

По принцип си има правила и ако отговаряш на тях няма нищо нередно на носиш пистолет в себе си. Въпрос на личен избор. А този, че е някакъв имбецил е друга тема..

Ха-ха станахме дивият запад в действие и държава с бездействие...

Адвокат?Завършил БСУ,където и магаре да вържиш ще завърши и ще стане топ адвокат.Само ненормалници останаха тук. Като видиш какви са ни управляващите- най долни престъпници какво да очакваш.

За превишена скорост отнемат книжка, кола, а за размахване на пистолет хвърчейки по магистралата 24 часа и си свободен. Вземете му книжката поне!

Една тояга и един морков поне да изяде!

Това адвокатче освен ,че е невъзпитано е и много глупаво ,тръгнал да размахва пистолет пред 30-40 пътника свидетели ,добре ще е да публикуват името му и кантората където работи за да не се излъже някой да наеме този нещастник да го защитава .

Как деликатно се премълчава марката на леката кола. Че може да се окаже луксозна, а малоумният й шофер - нечие синче.

Ако насочи оръжие към неподходящият човек ,само за сплашване ,сега трябваше да го опяват. Оръжие никога не се вади , ако няма да стреляш , но комплексари колкото щеш.

Не знам колко малка пешка трябва да има човек, за да си купи автобус за лично ползване. Много ясно че шофьорът на автобуса е обикновен бачкатор и съвсем подходящ.

Корнелий

Т.е - видиш ли автобус, вади пистолет

По нашите земи всеки е гъзар с оръжие докато не дойде време да го използва. Адвоката не е попаднал на правилния човек иначе щеше да му се евакуират зъбите в аварийната лента.

адвокатът е сбъркал професията .той е роден за катаджия .

sawo

Абсолютна глупост е да се размахва пистолет и то на автобус... Но. Тирове и автобуси обикновено са най-големите нарушители след мутрите, летящи с 200. Карат с 82 и тръгват да изпреварват друг тир или автобус каращ с 80, на метри пред вас докато карате със 140. При това дори не се смущават, за тях е съвсем нормално това.

Когато направят 3 активни ленти ние с автобусите няма да се пречкаме на Вас идиоти застигат и светкат даже и на места където скоростта е ограничена да не говорим при задръствания за наглеците в България каращи По аварийната лента в Германия тя служи за това а именно да се направи достъп на автомобили за реагиране при ситуация вие като задръстите и тази лента ще трябва хилекоптер мислене трябва светулковци със яки коли и силни светлини

адвокатите са по-големи боклуци и от циганите, с някои изключения

Да го съдят на пробация и да се води осъждан, да го видим как ще адвокатства!

такова "животно" нема - адвокат с чисто криминално досие!

Нивото в държавата с всяка година става все по-ниско.

Да му се отнеме оръжието ...може би в расрешителното му пише за самоотбрана ,отбранявал се е от другия шофьор ........но защо никой не каза нещо за организацията на движението според мен това е държавна политика да се затруднява движението с недомислени знаци и ограничения и вечните ремонти по магистралите ако може да се нарекат магистрали да се хранят полицайте и да се нагнетява напрежение у хората за да се отвлича вниманието от истинските проблеми на безпомощното ни управление.

Така наречените юристи са най-големите боклуци. Съдии, прокурори, адвокати - всичко трябва да мине през комина в Белене при бъдещия народен съд.

ще ми развява оръжие, как не се е намерил някой да го думне тоя келеш

Тояга?

Не много, а е прост като казма, хахахах ! Аман от комплексарчета !

Защо се нахвърляте върху човека бре? Вас не ви ли засичат? Не ви ли бомбат на светофарите от лентата за направо? Не ви ли се бутат на околовръстното в лявата лента при половин кола дистанция от предния? Да, изваждането на пистолет не е решение, ама когато някой се опълчи срещу горните безобразия веднага бива оплют?

Не вади оръжие, ако не си готов да стреляш с него. Та два въпроса към теб: 1. Готов ли си да гръмнеш някой, ако те засече? 2. Готов ли си да те гръмнат, ако ти засечеш някой - волно или неволно?

Мартин

Стрелял ли е, не е? Този срещу когото го е размахал знае много добре какво е направил, питай него! Аз няма да засека никого, особено на магистрала, защото си карам в средната лента със 130 и изпреварвам само когато погледна идва ли някой зад мен, било то и с 200!

Корнелий

Май ще си следващия в новините . . . радетел на уличното правосъдие, докато не го набият. Ще слушаме и за теб как на мравката път правиш, стига да не е на по-малко от 200 метра от теб, за да не ти пречи

Всеки счита че "неговото право" трябва да наложи. Учтивостта ,възпитанието се считат за слабост. Незачитането правата на другия е в размери които до сега се считаха за манталитет на престъпниците. Сред като влязахми в ЕС милини българи отидоха да видят Европата....това ли видяха там? Тия дето се държат като диваци излизали ли са извън пределите на татковината? Ако са....толкова по-жалко.

Дивия запад в съвременен прочит.

Дървар.

Що за изроди в тази държава?

Колко жалък се е почувствал човека с пищова щом е решил да плаши с него.....

Това, което се случва по пътищата в България, показва колко сме невъзпитани, липса на всякакви човешки качества- търпение, толерантност. И всички са тръгнали в София, а нямат манталитет да живеят в столицата. Жалко за останалите хора, аман от простаци.

Какво означава "засичане"??? Караш в лявата лента със 140 км/ч, наближаваш два тира, единият решава да изпреварва другия и това пред теб. Е, и? Намаляш, изчакваш да се изпреварят, най-много 20-30 секунди, хайде да е минута-две. И после продължаваш пак със 140 км/ч. Какво му е сложното, че да се ядосваш, че да размахваш муслули, оръжия... Егати тъпанарските драми...

Ама "транспортьорът" кара с 200. Трябва да си убие скоростта и после пак да я достига - разходи са това...

Те такива са ни тузарите. Карат автомобил за 100 000, ама иначе с газово и нямат пари за нови гуми да си вземат. Хахахах....

Така е, но някои имат само една мозъчна клетка и не могат да мислят толкова

При движение в лявата лента поради изпреварване, всяко едно принудително натискане на спирачките поради това, че някой от дясната лента на движение се премества в лявата (било то и да изпреварва), се нарича "засичане". Ако засичания кара с над 140 км/ч няма морално право да има претенции. Ако си кара с до 140 км/ч е наказуемо за изпреварващия с по ниска скорост шофьор.

Поредният ненормалник помислилсе за нещо повече на пътя.

Незабавно да му се отнеме пистолета!!!!

След като му пречат колите, явно мястото му не е на пътя.

По всяка вероятност ще му вземат разрешителното, пистолета няма как. Но без разрешително може да седи само в районното, защото в него пише номера на оръжието.

Този с пищова дали не е много прост.