Нинова: Борисов предаде управлението на задкулисието

Председателят на БСП предложи на НС на БСП социално-икономически план за възстановяване от кризата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че тя и Курнела е част от задкулисието.С участието си в ,,приватизацията”,подкрепа за всички антибългарски проекти ограбващи България и подкрепа за ограбващите и с яростна кампания срещу действия и реализации на правителството в подкрепа на обикновените хора,бизнеса,санирането,строителство на инфраструктура,борба със зооепидемииите и пандемията.И саботиране,лъжи и клевети както в настоящето и изказване

дори и така да е - по-добре българското задкулисие, отколкото нинова и руското задкулисие

Но е пропуснала най важното от което всички политици бягат. Трябва създаване на Закон за спекулата,и забрана на държавни служители да вземат комисионни.И по двата закона ,ако ги нарушиш затвор без право на обжалване.

Те нали си имат имена.Иначе,ще излезе,че четем книга за световната конспирация.

И с корнелката и без корнелката шайката червени, никога, ама никога няма да се облажат.

Ще цитирам изказване на Ангел Найденов за Корнелия Нинова. Той каза, че "Вече яма никакво значение какво казва, щом ТЯ го казва! Мисля, че е убийствено точен! Ще го перефразирам за бетонните глави! Каквото и Нинова да казва, то няма никакво значение, защото Тя/ Нинова/ го казва!. Човекът иска да каже, че толкова много е лъгала, мамила, мошеничела, крила истината, подвеждала, ..че е загубила отдавна доверието на хората и на нея се гледа като на лъжливото овчарче. И никой не може, дори и да иска да и вярва. И това го казва член на Висшия съвет на БСП а не някой от политическите и противници. Ясъщност след вчерашния пленум Нинова едва ли има сериозни надежди да "убеди" съпартийците си в каквото и да е било. И дори да стане отново лидер, то тя няма да има тежестта за това място, освен чрез разцепление, което не е много лошо в крайна сметка за България!

Лидерката да каже къде са парите на партията .

ОТ ПЛЕНУМА РАЗБИРАМЕ ЧЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ ДЕЙНОСТИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ- ВЪЗНИКВА ВЪПРОС- ПРЕДАДЕНИ ЛИ СА ФАКТИТЕ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВООХРАНИТЕЛНИ ОРГАНИ, РАЗСЛЕДВАЩИ, ПРОКУРОРСКИ СТРУКТУРИ, АКО НЯМА ФАКТИ, ЗАЩО СА ТИЯ ИСТЕРИЧНИ ПРИКАЗКИ- ТОВА СЕГА КЛЕВЕТА ЛИ Е, НЕ Е ЛИ КЛЕВЕТА....

приемате парите на прасето сте по-гнусни от торбата с лайна -боко

знаят го и непросветените! тулупът бе избран и използван за тази цел. скоро Бълагария няма да я има!

ще останат само магистралите и ГЕРБ А ДАНО....АМА НАДА ЛИ

Браво Корни, ние ти верваме. Нашта Партия е права дори и да греши. На следващите избори ша спичелим заветните 3 7/8 %. С Бкп Бсп напред.

Бивулицата мучи тъжовно ?

Тия тотално. Оглупяха.

Черно-белия свят на БСП: щом ГЕРБ са черни, значи БСП са бели! Като не е бяло, значи е черно! Очерним ли ГЕРБ, занчи нашата кирлива риза автоматично става бяла! БСП от поне 20 години залагат на тази комунистическа тактика на дискредитиране и вярват, че тя ще им донесе успех! И така те вече 20 години чакат, че чакат още 20! Още живеят в 90-те! Толкова са закостенели, че даже нищо ново не могат да измислят!

Хо хо хо На тази днес й биха шута, а тя продължава да мята лайна! Комунистическа наглост!

Нинова запя старата песен на нов глас! Нищо ново от към БСП! Отново нищо полезно и нищо позитивно, само омаскаряване, орезиляване, дискредитиране, компрометиране на правителства, министри, депутати, политици, платени тролове по форуми, платени статии и репортажи по вестници и телевизии, ПР-агенции.

Борисов не е дал управлението на задкулието; Открай време задкулисието управлява Борисов. Задкулисието пише закон на Борисов, 700 млн. лв. приходи от Божков са зачеркнати; Задкулисието пише закон на Борисов, Горанов опростил 20 млн. дълг на "Артекс" към НАП, властта напазарувала ВИП апартаменти с тераси, барбекюта и асансьори; Задкулисието пише закон на Борисов, Горанов подарил 58 млн. лв. на Домусчиев; Задкулисието пише закон на Борисов, Горанов подарил 43 млн. лв. на Гергов... И накрая Шехерезада напазарувала вила за 1 млн. лв.; А Шах Шахриар къща в Барселона за 3 млн. евро...

Каскет.

ПАТАК ЧЕРВЕН ТИ КЪДЕ ВИДЯ КЪЩАТАТА ВЪВ БАРСЕЛОНА КЪТО ОТ СЕЛОТО НЕ СИ ИЗЛЕЗНАЛ

Септември БКП щели да правят нов бардак със стари к.ви! Избора щял да бъде между музейните експонати Нинова и Добрев! Няма нито едно ново лице! Няма никаква промяна! Няма нищо ново! Пак старата песен на нов глас! Та така "обновената" БКП искала да спечели следващите избори, които "старата" БКП губеше от 2005 година до сега! Успеха им е в кърпа вързан... на ГЕРБ!

Е те за това ги МРАЗЯ тея от БСП до мозъка на костите си! Заради помията, заради плюенето, заради мерзавщината им! Е те за това никога няма да гласувам за тях! Е те затова хиляди напуснаха БСП! Тези политиканти от БСП са толкова ЗАГУБЕНИ, че вече 15 година не могат да го осъзнаят това! РАЗБЕРЕТЕ! Това ОТВРАЩАВА! Това НЕ ви прави симпатични!

Браво. Чудя се кой ненормалник ти е сложил минус.

Съгласен съм с Корнелия Нинова и нейната Програма , Прекрасна Програма ! А че Борисов не Управлява е ясно от деня в който унищожиха КТБ ! Делян Пеевски е Управляващия България , а Борисов е дървеното човече Пинокио , ДС е Недосегаемо , Дядото на Делян Пеевски държи всички досиета на знакови лица в Управлението на Държавата ! Ще гласувам за Нинова , ако остане Лидер на БСП !

Нинова ти ли си? Ти трябва да си, понеже няма кой друг да те харесва и да ти прави реклама!

Кой ликвидира КТБ ЧЕРВЕН ТИКВЕНИК.

Спомням си времето когато заплатата ми беше равностойността на 10долара и комунягите бяха на власт, а румен гечев също беше на власт. Тези КОМУНЯГИ днеа ми говорят за задкулисие?! КУР на нела

Айде како-батко пи една студена. Стига вече дава акъл, никой не ти го иска, даже и другите комундета. Само разкажи, що за идеалист си щом изръшка всички партии.

Семейното подоходно облагане на Нинова е чиста дискриминция, а прогресивното подоходно облагане е крайно неадекватно за икономическата действителност. Тази женица ни предлага катастрофа. Явно ще е скандално опасна. БСП предлага вдигане на данъците и иска власт- странно- трябва всички да са луди!

pavtal@

Нинова ще продължи със зъби и нокти да се бори за лидерството в БСП, а това е добре, защото още повече ще втръсва на всички с недалновидната си политика, която нанася все по-големи щети на самата БСП. В крайна сметка в това няма нищо лошо, защото много отдавна е време тази партия, която ту се представя за поивече от 100 годишна, ту за сравнително нова социалистическа партия, така и не намери истинския образ и трябва да напусне политическата сцена.

Нинова не разбра ли че много губи с опорната точка"стани да седна" без да предложи нещо по-различно за добруването на народа.ха.ха.ха С фатмака ще са зад борда на следващите избори..ха.ха щото пеят фалшиво двуглас..ха.ха

Нинова докара централата на Позитано до фалит,сега иска и държавата.Нема нужда,всички серии от този филм сме ги гледали.

Дай боже всекиму такъв фалит. ГЕРБ така ли провеждат избори? Кога, че нещо не си спомням?! Там избор няма, защото това не е партия, а си е частна лавка. По интереси! Интереса клати феса. Мълчиш си и гушката ти е пълна. Защо не обичат Нинова някои в БСП? Ами защото тя въведе неща, които много хора не могат да и простят. На първо място въведе мандатност и за правото да си в парламента и в ръководните структури на БСП. Имаше хора, които бяха несменяеми и искаха да се пенсионират като депутати или като ръководители в БСП. Нинова даде път на младите и това е нормално. Нормално, нормално, ама някои не могат да и го простят. Заради ограничено мислене и кръгозор.

Защо пак прогресивно, а не семейно облагане? Защо единият на заплата 3000 лв да се облага повече от двамата на заплата 1500 лв?

Приположение, че 50% са в сивия сектор и ге осигуряват на минималната, а в плик получават 1500 лева? Значи един служител осигуряван на реалната ще бъде прецакан и той и неговото семейство? Прогресивен, само когато никъде не приемат пари в кеш, а само с карта. Тогава искат - не искат, ще трябва да те осигуряват на реалната.

Борисов не успя да вземе управлението от задкулисиито.

А 10 години какво уя си питА?

А 20 години преди него шундрата си ли питАха?

Айде, Корнело, нема нужда!Ти по-добре кажи де е партийната субсисдия от 20 млн. лева!!!Там при субсидията на Копейкин??