Корнелия Нинова: Бих гласувала и за десен кандидат при балотаж в София

Това би се случило, ако Мая Манолова не стигне до втори тур, поясни лидерът на БСП

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Бих гласувала и за десен кандидат при балотаж в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е намигване към десния електорат да гласува за БСП на втори тур.

Правилно Корни докато не ги докараш до десетина процента Бесепето никаква оставка !

Kurni pak se opitva da bjaga predi fortuna! Dokoga?

Мая Манолова: Имам 9 билборда срещу 1200 винила за Фандъкова. Тя води мръсна кампания срещу мен "Имам 9 билборда в София срещу 1200 винила за Йорданка Фандъкова. Тя води мръсна кампания срещу мен". Това обяви гражданският кандидат за кмет на Софи, подкрепен от БСП, Мая Манолова в сутрешния блок на бТВ. Тя обясни, че финансирането на кампанията ѝ е "абсолютно прозрачно". "Дала съм лични средства веднъж 15 000 лева, още веднъж 5 000 лева и съм платила няколко наеми за зали", разкри Манолова и уточни: „Всеки разход може да се види в сайта на Сметната палата и дарителите - на сайта на кампанията. По отношение на скандала с билбордовете, който вкара двата щаба в остра размяна на реплики, Манолова бе категорична, че в София има само 9 нейни билборда, а на опонентката ѝ -1200 винила, разположени на различни стени. Тя заяви, че не е знаела, че нейните партньори от ДБГ за сложили тези билбордове, на призна, че незнанието не я оправдава. Винилите от Фандъкова обаче били поставени в нарушение на наредбата на изискванията в предизборната кампания, подчерта Манолова. "Мръсните удари в кампанията идват от моя опонент, който иска да отврати хората, да не отидат да гласуват и изборите да се решават от твърдите ядра", каза Манолова. "Това, което ме учудва са личните нападки и обиди, които отправя към мен г-жа Фандъкова, че аз съм некомпетентна, несериозна, че нищо не разбирам, че нямам проекти. Ами ако съм била 14 години в Столична община, ще имам и аз проекти", заяви бившият омбудсман. Хекимян обаче се обърка и се обърна към Манолова с думите, г-жо Фандъкова“. Това леко смути събеседницата му и тя за минутка млъкна, но после каза „Да, добре“ и продължи с отговора на въпроса ѝ. "Кметът много прилича на омбудсмана, но кметът има много повече правомощия, защото освен да предлага, може да взима конкретни решения и да решава проблеми". Така започна интервюто на Манолова в ефира на ефира на bTV. "Всъщност задкулисието е в Столична община, а не в моите отношения. Таен кръг управлява обществения ресурс в София. Кръг от бизнесмени в столична община. Редят се обществени поръчки, прави се ремонт на ремонта“, посочи Манолова и уточни, че кръгът е от „орлетата на Борисов“. „Госпожа Фандъкова е един почтен човек според мен, тя просто остави друг човек да взима решенията вместо нея и по този начин нарушава интересите на столичани“, коментира Манолова.

Хората не са балъци, та да вярват на врели-некипели дърдорено от Нинова. БСП не плащало билбордовете на Мая Манолова, но и тя не си ги плаща сама, че даже не знаела, че имало такива?! Ами изглежда ги плаща вторият братовчед на Заю-Баю, който даже е надпартиен, така, както самата Мая Манолова! Ако някой вярва на това, то би било добре да потърси психитрична помощ. ТЕЗИ хора наистина ли ни мислят за ИДИОТИ? Хайде, тези, които не са гласоподаватели на БСП- както и да е, но самите хора, които гласуват за БСП- ТЕ ВЯРВАТ ЛИ НА ТОЗИ КОМПОТ? Това са реални пари на видни места и когато питаш кой плаща, то те мълчат и ..не знаят?! Мая Манолова, не знае, че има билбордове с нейния лик?! А пък Нинова ги видяла, но не била ги платила?! Другата бира е, че Нинова "щяла" да гласува за "десен" кандидат, ако Манолова не стигне втори тур. Че Манолова да не е ляв кандидат?! Тя си е типичен десен кандидат, но с лява реторика. Нещо като попа, тоест не гледай какво върша, ами слушай какво говоря. Всъщност Нинова би гласувала и за дявола с рога и копита и опашка, ако той може да махне омразния и Борисов, но след като това е извън прогнозите даже и на "Червен Кольо", следователно ще си гласува за Мая, като десен кандидат, но с отвращение, заюото онази и иска мястото и, даже получи над 11% при избора за лидер на БСП. Иначе Манолова е "съвсем", ама "съвсем" независима. Че чак от независимост е забравила, че тя дори не е юрист, а най-обикновен комсомолски деятел с диплома от съответното училище в Москва. И за последно, ако някой очаква Нинова да подаде оставка като шеф на БСП след какъвто и да е резултат от изборите, то има да чака от умрял писмо. Иначе тя, като председател на БСП я няма, когато се издигат кандидатите?! Дори и във Варна/като изключение/ кандидатът на БСП е издигнат от..НС на БСП, а не от Нинова?! Това да видиш?! Нинова е чиста като морска сирена, и НИКОГА не е казала думичка за Варна?! Къде са монасите от БСП за да ме опровергаят? Няма гииииииииии.

Леле,янке, колко глупости си написала. Изречение по изречение трябва да те опровергават.

С тая бесепето са бита карта

нали си изкара собствен кандидат...

Държавата трябвало да има "съществена роля - здравеопазване, образование, сигурност, нужна е и помощ за икономиката" според Корнелия. Хм, Корнелия си иска соц-а. :))) Сега сме в лелеяния капитализъм и в РБ има БУМ НА МИЛИОНЕРИ: 09 Август 2019 БНБ: "Само за една година са регистрирани 90 нови българи с влогове над 1 милион лева. У нас има точно 916 милионери." България, НАЙ-БЕДНАТА ДЪЖАВА в ЕС, е С НАЙ-ГОЛЯМ РЪСТ НА МИЛИОНЕРИ!!! Същевременно ножицата между богати и бедни СЕ РАЗТВАРЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ... Да Ви е честита "демокрацията"! Някои с лични ВИП асансьори влизат директно в холовете си, други ровят в кофите за боклук, говорят си сами и спят по пейките. :(((

Теб също не те искаме... и пртията "майка" и червените номен -Клатурчици и проочие..

Тук са ме изтрили,защото писах ,че са гепили парите от субсидиите и горницата и нищо не са върнали ,а нямат пари сега за изборите.Нинова ,за вас хамелионите във властта важи поговорката"вълкът козината си мени ,нрава не.Не ви ли стига това което придобихте,защо сте толкова ненаситни ,не е на добро.Алчността ,лъжата,кражбата ,са най големите грехове.

и таа са връти като обран евреин

Че ТЯ, Корнелия, едно време, когато приватизира ТЕХНО ИМПЕКС не беше ли ДЯСНА !? Защо пак да не стане, ВРЕМЕНО!?

"Таф-Пром-Леви-Джоб"

За да решим тези и други проблеми, има сектори, в които държавата трябва да има съществена роля - здравеопазване, образование, сигурност, нужна е и помощ за икономиката", заяви лидерът на социалистите. Така казва Корнелия Нинова. Смея да добавя че това няма как да стане, ако не се въведе монопол. Иначе не сме никаква репубрлика, а само такава на книга. видя се, че фирмената ни монархия насадена след Кръгта маса не дава положителни резултати, освен по-дебели сметки в някоя швейцарска банка или в офшорка. За какъв чеп ни е нужна тогжава подобна организация, да гледаме как хора бъркат из кофите за боклук, а други да пият шампанско по 15 000 евро бутилката.Баста на такъв строй!!

Фурнаджийска лопата зад дебел букет.

Тая сме я слушали. Защо не връщате парите госпожа??? Пари за избори имате а да върнете надвзетите нямате.

Еми никой не й ги е поискал до сега, с новия главен прокурор ще се оправят нещата.

Осмата Божат заповид-не лъжесвидетелствай! -важи ли за Нинова? Цитирам "нашите кандидати се издигат от структурите - за разлика от други, където се посочват от лидера. " Оппаааа!-а във Bарна кой постави начело на листата Клисурова? Сега кой лъже?

Малии, винаги готов. И кога има време да язди често... скъпичък подарък за човек, който може да го поддържа - скъпичка поддръжка, егати социалистката, която се бори за пенсионерите и хората в неравностойно положение...

Е защо пишете минуси, а, защо?! Ми това дори не е подарък за човек от средната класа. Вие знаеше ли кои са били народните представители на работническата класа преди 9-и септември?

Како корни, помниш ли че десните партии подкрепиха Истанбулската конвенция ?

Защо триете постовете на хората? А курнела е ясна пак ше яде шпека на БОКО!

С тая бесепе е бита карта

Какъв е този букет с изкуствени рози?

Билбордовете с лика на М. Манолова са платени с дарения от безработни и пенсионери, които след това са били уведомени по електронната поща.

Ами като няма властта да рекетира олигарси и ''бизнесмени'' да и плащат разноските защо да не има дарения от пенсионери които с тези пари дето там са ги дали няма да прокопсат ако ги дадът на боко по магазините..

3евзек

Ние в Пресцентъра на Партията за българия точно вас търсехме. Оставете електронна поща, за да ви уведомим и вас колко пари сте дали.

Спокойно, след балотажа ще те преизберат за преДСедател на БСП-то.

Грам не ме интересуват глупостите на Курни но си мисля за горкото конче, тая биволица ще го смачка. Това че няма да подаде оставка е ясно, от власта ще си тръгне само с краката напред. Кое куче оставя кокала само.

Кой,оня с коврата ли

Това "нещо" е най-голямото недоразумение за всички комунистически времена...

Белот(аж), Всичко коз, и айде улево!

Излъчва наглост, напоритост ,нахалство.

10 000:30= 333,33км/ден... Пък бате боце само във ,, фейса,, се вози!

Напълно възможно. Само до Москва и обратно са към 5000.

изтъркани фрази. Важното е да е СВЕСТЕН, но такива вече няма, дори със свещ да ги търсиш!

Много ясно, Нинова! Едно време десните продаваха предприятия по един долар, а вие купувахте. Стари дружки сте си.

Едно време Нинова беше дясна бе.

впечатление че новите софиенци са някак по-загрижени за София от кореняците.

Iskam da iazdia kobilata Kurni

Ти и за дявола ще гласуваш само и само да влезеш във властта- акт на отчаяние.

Коня на нинова се казвал Дракис. Това е галено от Дракула.

А стига сте я афиширали тая смрад

в политиката бизнеса икономиката всичко опира до интереси