Кабинетът предложи 24 нови посланици, ген. Никола Колев отива в Хага

Предложени са 24 нови посланици за одобрение от президента, съобщи външният министър Николай Младенов след края на изнесенито заседанието на кабинета, което се проведе в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът предложи 24 нови посланици, ген. Никола Колев отива в Хага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горе-долу разбирам съображенията на управляващите за назначението на Колев. Старая се да разбера и съображенията на генерала да приеме поканата. Не мога обаче да разбера как така Колев служи перфектно с правителства от всички цветове на дъгата. Дали защото служи на родината, както всички замесени ни убеждават. Големият артист знае кога да слезе от сцената. Ако закъснее става за посмешище, генерале.

ама то Ватикана си стана фамилно за Маричкови.Новия КМ-мл.кои е по ред от тази фамилия и няма ли друг подходящ ами те направо превзеха Ватикана.Дори папите се сменят нали

Струва ми се,че бъркаш. Германецът пише: "...добро начало /смяната на посланиците/,напук на ВАС,които се правят на европейци." Затова направих извода,че новите посланици се правят по-успешно на европейци /не на българи!/ ,отколкото НИЕ и сменените посланици. Но не се учудвам на хора с никове като From Germany и Peytsch да имат мислене на българи,а логично мислене...

stanibu@

Децата на бившите Господари, станаха Господари на нашите деца ! Гарантирано от ГЕРБ.

По комунистическо бащата на Кирил Маричков беше пожизнен комунистически посланик във Ватикана. Наследствени ли са посланическите постове?

Новият ни посланик в Италия - Ангел Чолаков е син на: - Христо Ангелов Чолаков (псевдоним "Якимов") - бивш началник на протокола в канцеларията Н президента Желев и - Жасмин Николова Генова-Попова (псевдоними "Жужа" и "Чолаков") - бивш посланник в Швеция Това е добре известно и на премиера и на външния министър защото името на майка му - Жасмин Попова изскочи в списъка с посланиците от ДС по същто време докато тя се кандидатираше за съдия в Европейския съд, а по същото време синът й - новият посланик в Италия, беше личен съветник на премиера. Наистина ли някой вярва, че намеренията на това правителство са чисти?

Ееех, ген. Колев заслужава пенсия-има и стажа и годините. Що зорлем карате баш войника да се мазни по килимите като някое цивилен лайнар , както би казал Швейк!?

Този Колев, онзи Колев полиглотът ли е, дето преподава по холандски?

че генерал колев е завършил нидерландаска филология,не знаете ли.хонландския му е като втори маичин език.те всичките военни са с по 3-4 чужди езика,като почнете от старшината че стигнете до зкпч.на такива простаци им се полага наи-сладкия кокъл.

Посланикът във Ватикана е избран по настояване на самата Ватикана. Искали са един път да им пратят някой, който не е милиционер и в същото време да е виден византолог, за да си имат приказката с него.

Само не разбрах защо трябва да се троши държавна пара за посланик във Ватикана след като имаме такъв в Рим, Италия?!? А че листата не е от случайни хора си личи отдалеч. Лошото е, че политическите назначения си отиват с партията, която ги е пробутала, та ставаме за смях пред чужденците.

А посланника ни в Швейцария защо забравихте да разкарате. Заедно с цялата пасмина некадърници в посолството ни там!

Николай Младенов произхожда от червено комунистическо семейство. Ако бащата на Николай Младенов не беше служител на ДС, Николчо никога нямаше да стане комсомолски секретар в английската гимназия и министър на външните работи! Само деца на служители на ДС и на ЦК на БКП притежаваха правото да учат в английската гимназия в София и да следват в Чужбина. Николчо беше привилегировано протеже на ДС! И ако ДС не се беше разпаднала, сега той щеше да работи там!

Николчо е евреин,служил в еврейската армия,гражданин на Израел,какво прави такъв човек на ключовия пост Министър на външните работи си отговорете само!Интересно е също Кирил Маричков що за посланик ще бъде в ключово място като Ватикана?

E щом като си евреин(и имаш правото законно с нотарялен акт)да станеш външен министър,и аз искам да съм евреин ,само да не ми скалпират пишката с 2 сантиметра че боли.

Аболютно същото важи и за Плевнелиев. Всички са един дол дренки.

Всичката Мара втасала,та първата работа на Плевнелиев е да оправи хората си като посланици или в безбройните "комисии" към президентството! А това,че България отива към румънския сценарий - не му пука! Правителството и да си отиде,той ще остане цели 5 години!

Ще стои ако го търпим. От нас зависи.

И тука има агенти, само че от прикритите, дето са по-добри от останалите. На това му се вика порнография. Е-е-е, важното е жадният за хляб и зрелища измъчен български народ да е доволен.

Е,то кво излиза изпращат за посланици само агентите които са минали курс по преподготовка а на другите ще плащаме неустойка.

Някой може ли да ми отговори...Посланиците ги махат,а консулите,които са пакет с тях,ще ги махнат ли?

Цялата Желева свита - свита и пресвита.

Р.Желева вероятно е цвете в сравнение с новоназначените. Нали им беше началник...

Синът на бездарния китараджия станал посланик. Ако е юрист или политолог, нямам нищо против, но се вижда, как седесарчетата се набутват и погубват синята идея. Просто нямам думи за такива нагли същества. Баща му пееше: "Аз не съм комунист и никога няма да бъда ...". Но го направи по комунистически, та ги размина комунистите.

Бащата на Кирил Маричков беше комунистически посланик във Ватикана по комунистическо. Обаче синът му пее: Аз не съм комунист. Само че пропя това след като комунизма падна, естествено. След като до промените е ползвал облагите на комунистическата номенклатура.

кои би свирил толкова дълго време в BG без политическа подкрепа от цк на бкп,може да сме прости и наивни но не чак толкова..беше наи- репресирания музикант които е поддържан изкуственно на върха.ако беше кадърен(кирил маречков)щеше да се докаже и някъде другаде,а тои си седи на топло,да не изпусне народната наследническа пенсия.

Ето ги истинските "приоритети" на новото президентче, да набута свои хора, където може. А някой имаше глупостта да му повярва, че ще се заеме с икономиката. Шуробаджанащината прелива от всякъде.

Някой може ли да ми отговори...Посланиците ги махат,а консулите,които са пакет с тях,ще ги махнат ли?

Браво! Синът на убиеца Кирил Маричков ще стане посланик! Кои синове на други убийци ще изпратят на дипломатически постове?

Това бързане не е на добре. Някой ще пострада. Мирише на амарьорщина.

Е най-много съм мразил да се сменят хората по постовете с наши хора. Никога това не е полезно за държавата. Как пък веднъж някой не каза абе тези са от друго правителство ама са кадърни, няма да ги пипаме? То затова сега куцо и сакато е шеф и България е най-мизерната държава в ЕС!

Малко чЕкай, чЕкай малко. Какво прави Стефчо Тафровия в този списък? Нима са обхванати от амнезия и са позабравили ГЕЙ изпълненията му от предишните назначения? Да започнем примрно от Рим където дълго след заминаването се получават ГЕЙ списания и покани за същите събития. Дали пък не си другаруват пак по тази линия със сегашния шеф на вънкашното ни ведомство? Да се чудиш и се маеш! Ченге ли да е ГЕЙ ли да е? С тези ли кандидатури ни заплашваше Николайчо Младеновия? Това ли извади из под завивката? Тежко ни хора, тежко ни! Да са ни честити новите назначения!

предимство, второто е, че е хазарин.

И това е добро начало. Експедитивно и напук на ВАС които се правят на европейци. Сега следва да се подменят роднините и агентите сред персонала по посолства и консулства. Това са "уредили се" на сладка служба хора които не се интересуват от проблемите на обикновени български тграждани зад граница. А вече има толкова много които живеят в собствени жилища и имат добро име и силни контакти по местата на службите. Защо България да праща в командировка и да плаща наеми на обикновенни служители ?

От коментара ти долавям,че според тебе новите посланици ще се правят по-успешно на европейци. Или се лъжа?

Честито на печелившите!

Страшен избор, няма що. Едната от новите дами е бабичка, беше върла бесепарка, а пак се е пребоядисала. Да ви е хаирлия!

И тук е пълно с доносници, вижда се! Докога ще ни се мотат тези доносници из краката? Намери се най-сетне правителство, което да ни отърве. Не може хора работили против народа си, сега да работят за него. Това е абсурдно

Е дано този в Лондон да е по-кадърен. Настоящият все едно го няма. Плюят ни по британските вестници, а посолството мълчиииии..... Обаче ,ако кажат нещо за Румънците или Гърците, техните посланици веднага реагират.

К.Д. е много добър професионалист - никакви емоции и лични отношения, само задачи, точни срокове и доклад за изпълнението. Отличен избор!

Ти явно не си наясно,че Лондон ни е плюл от векове. За тях няма никакво значение кой е посланик - и Господ да пратим /имам предвид Б.Болисов/ България пак ще бъде оплювана...

А кои да бъдат? Доносници като агент Гоце, така ли? Щото БСП други "специалисти" не признава. Ако пък са резиденти на руската разведка - още по-добре

Правилният ДС-агент и бивш министър от правителството на ГЕРБ - Б. Димитров!!! В Македония например!!!

Агент Гоце не е бил доносник,а сътрудник на външното разузнаване на ДС по македонския въпрос. Не случайно това започна да дава плодове и завчера Македония бе здраво притисната от ЕС да се самоопредели и да престане да присвоява историята на други народи - визира се българския. А ти явно газ пикаеш,че преди 1989 г. не си ставал и за чеп на каца,та не ДС,но и ЦРУ не би вербувало тогава такъв нещастник да работи против България. Затова не те и подозирам,че имаш пръст в мръснишката антибългарска операция покрай атентата срещу папата.

Той и сега не става за чеп на каца. Не може да направи и разлика между доносник и агент, но може да плюе.

въпроса защо след преврата от 1989 г. външно се оглавява винаги от хазари? Сега този ще го напълни с племето си. Който знае отговора е наясно с онова, което се случва с България.

и аз не се виждам в списъците

ЛУД УМОРА НЕМА, особено в подвижната лудница Булгаристан.

стоп,стоп,стоп - нищо не се виждам аз и този-KGB-то

грешка - не нищо,а нещо

Добре, добре. Бавно и мъчително нещата потръгват. Сега отново ще настане вой, вълчи вой на доносници от ДС. Както само те могат да вият - като линейка на спешен случай или като младо педалче на сефте. Но важното е да бъдат махнати. така ще покажем че наистина имаме нова визия за нещата. Интересно е и друго. колко от тези отзованите доносници ан ДС ще се върнат в България. Този въпрос е много актуален с оглед на това че тези мушмуроцои са работили и за руската и съветска разведка. И тия, които не се върнат - със сигурност са руски или съветски агенти. Защото след като не са на дипломатическа служба и не работят за чужди служби няма нищо по-естествено от това да се върнат в България. и да сио продължат дипломатическата кариера в МВнР. Никъде не е казано че трябва да работят непременно в чужбина. И да не гледаме още един нов епизод на "Мисия Лондон"

вървят в желаната чи.утска посока. Нали така чи.ут? Само че тази посока е нежелана от българите и скоро ще я променят.

>>"3.Ватикана Кирил Маричков " та за къф " ние тоя там?! нещо стокообмен? нещо култура?

Това е синът му.Не се изказвай "компетентно",моля.Или и на децата е забранено да се занимават с дипломация,ако родителя се занимава с култура?

синът на кого - на първия посланик на България във Ватикана със същото име - и точно този, за когото всички се сещат в първия момент. Пази Боже сляпо да прогледне!!!!!

няма лошо детето да се занимава, ама да го беше чувал някой някъде този "известен италиански адвокат"?Или с това име имат нотариален акт за Ватикански посланици?

Тук е важен Дядото така че тук говорим не за сина, а за внука поразучете малко ;-)

На всичко отгоре му потулиха и убийство на жена през 90-те. Уж бил казал тогава - все на мен ли ще се случат такива простотии? Тъжна и жалка работа с този човек.