bTV се дистанцира от поведението на Росен Петров

Бившият ТВ водещ Росен Петров ще бъде зам.-председател на партията "България без цензура". bTV се разграничи от поведението му и го нарече "възползване".

Обратно в новината

Коментари - bTV се дистанцира от поведението на Росен Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста лакеи се присламчват към новото раково образувание в държавата с претенциозни думи без покритие, в т.ч. и този близач. Целта е да изпапкат парите на Цеци Василев, Д. Пеевски и Доган. Тъжно ми е за ВМРО. Изглежда от алчност винаги хващат губещата карта.

ХАМЕЛИОНИ В България от клон на клон прескача пак хамелион. Прескачат ловко те безспир, да пада само келепир. Прескачайте хамелиони, примамвани от милиони, сипете купища лъжи, народа непробудно спи...

Никога не е късно да станеш за срам и смях.

Какъв "офицер"е този муньо - от десет години е в шоу бизнеса и в далаверата!

Само като му видиш физиономията ти е ясно, че не става за нищо! Камо ли да гласуваш за такива!

А за теб, без да съм ти видял физиономията, мога да кажа с 100% увереност, че и за чеп за зеле не ставаш.

Всичко е Пеевски.

аз мислех, че това е кенеф, пък то било кочина...

Е как така съвсем случайно срещна Бюрековата мама и как позна тази че тази обикновенна женичка е майчицата на Бюрека бре Роско!?!

първо мини на пластичен хирург, та да е красив вътрешния ни министър - като Румен Петков, като Цецо и др.

Соцкомунизма създаде типове КОМУНОИДИ- зли,злобни, завистливи,лъжци , двулични крадци и подлоги за пари. Комунизма е духовно заболяване при което БКП е права и когато греши и винаги и навсякъде всичко се изопачава от опорни т. За съжаление разполагат с милр. и купуват- политици, социолози, журналисти, държ. служители,съд прокуроратура, митници,КАТ ... Родината е раково болна,загива Изхода е Оставка, Съд, Лустрация

Соцкомунизма създаде типове КОМУНОИДИ- зли,злобни, завистливи,лъжци , двулични крадци и подлоги за пари. Комунизма е духовно заболяване при което БКП е права и когато греши и винаги и навсякъде всичко се изопачава от опорни т. За съжаление разполагат с милр. и купуват- политици, социолози, журналисти, държ. служители,съд прокуроратура, митници,КАТ ... Родината е раково болна,загива Изхода е Оставка, Съд, Лустрация

Капута Бюрек не става.Никой няма да гласува за него.Хората ще гласуват така ГЕРБ-21 % БСП-20 % ДПС-12 % АТАКА-7 % РБ-5 % КАПУТА-3 % НФСБ-3 % АБВ-2 % Това ще бъде на евроизборите...

Значи пак победа, направо да го назначават барабар Цвъкиту. Добре, е парламентарните избори са чак през 2017!

Не е така . Ти ще бъдеш първи ! Зад теб втори ще е някой от ДПС...

-Паднал ми е носът!-казал Роко. -Че,наведи се да си го вдигнеш!-рекъл Дудука. АТАКА-ПОБЕДА! ДРУГОТО Е ГМЕЖ...

да де, само че АТАКА = ДПС. Погледни чие правителство крепят в момента ...

Верно, не могат всички да сме хубави, има и грозни - това е колорит, но да си отблъскващ и гаден - това вече е показателно.Бягай от този човек.

Другари ,защо ИЗБЯГАХА от БТВ ,толкова много ---ПОДГОТВЕНИ КАДРИ??? Не искам отговор ,...ТОЙ Е ЯСЕН ! МноО ви по-ЗДРАВИ от Ицата Бисеров,Делян Пеевски,и ..... кУрифея в България , негово ВИСОКО МуШЕННИЧЕСТВО,...дрОгаря СУЛТАН-ДОГАН.

Надявам се балъците да гласуват за БСП-то.Надявам се те да са определен контингент и да се разпилеят по Бареков, АБВ-дано се кандидатира.Аз няма за кого да гласувам освен за ГЕРБ, защото БСП е против него, а враговете на моя враг са мои приятели. Нарочно сложиха Кунева начело на реформаторите.Много не я обичат, искат да гласуват за сините, но не с нея начело. А и там все измекяри.Ако си млада - бягай.Аз се радвам,че поне децата ми са надалеч.

баба ми казваше преди 20г. гледай против кого лаят от БСП и гласувай за тях- нямя да сгрешиш. И нашият род така гласуваме вече 20 години и не смятаме ,че сме сгрешили.

Ами махнете го от ефир този грозник, че и без това ми се повръща от визията му и после сънувам кошмари! Хем грозен, хем некадърен, и без това не е журналист - МАХНЕТЕ ГО! После го осъдете за това, че е водил партийна агитация и то безплатно- сезирайте Цацаров!

Късмет ,че не е срещнал майката на Болен или Доган и да разбере " че тя може да е родила добър син" и тогава, ......а може преди следващите изборе да ги срещне. Тоя или не е добре или нас ни взима за балъци!

Ама, Росене, ти нали си бил офицер бе! Какво е това:"ще разкрия много неща, на които съм бил свидетел търговия с влияние, как се купуват обществени поръчки, кой ги печели, как, как се назначават журналисти. Тогава много водещи и доста политици може да гледат света през едно по-тясно прозорче"? Че ти си длъжен да ги разкриеш тези неша, дори и без всякакви лъже, покрито, защитено свидетелствуване!! А, и да те питам, да си чувал нещо за офицерската чест?!! А знаеш ли ти, лъже патриотар и набеден офицер, че символът и душата на офицерската чест е именно офицерският кортик? Защото плененият офицер, останал без чест, предава своя кортик!! А ти твоя го захвърли като дъвка пред Бюреков! Аз също съм бивш офицер, но дори и като такъв, има да чакаш да ти дам кортика си! Кортика ми ще го вземе някой, ама не след първа кръв, ами след последна кръв! Дори и кортика на баща ми, който не е вече на този свят, ще получиш само през трупа ми, демек никога!!! Може би не знаеш, но в България все още има офицери, хора на честта и дълга, апропо, говорех и от тяхно име.

Защо когато пишете за тезии двамата хората възприемат всичко това като реклама на презервативи?

Ми той май става вече само за бареков политик.

хм плюете по Росен все едно ви е виновен за всичко негативно досега...нали искате нови лица? или костов,Боко,Доган и Станишката са ви любимците..

Виж му приятелите , за да разбереш какъв е даден човек!

в коневръза! Срещу когото говорят всички, за него ще се гласува!!!!

Чудя се, този вдлъбнат нос на Росенчо да не е от шмъркане на дрога??? Странни реакции вади този човек...

БТВ винаги се дистанцира от реалността!!!!А,що се отнася до Росен Петров?????Циркаджията си избира цирка....т.е. среща на потребности...Аз лично не съм изненадана....

счупен нос на боксьор и подпухнала физиономия е готов за министър на ВР - родните гангстери ще се разбягат от ужас още преди изборите !

си избрахте Боце, така ще си иберете и Барека :) ВЕрвайте ми ! А , и "царо" така си го избрахте - на един дъх и без капка ум ! "Демократи" недоклатени :))

Ама не сме си избирали Гея, Бея и Злодея комуниго пр..а

и тоя превартя, да се хване с ветропоказателя бареков, жалка картинка... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КОМУНИСТИТЕ ОТ БТВ СЕ ДИСТАНЦИРАТ ОТ КОМУНИСТА РОСЕН...ХА ХА ХА .ПО СТАР ВИЦ ОТ ТОЗИ ,НЕ БЯХ ЧУВАЛ СКОРО

Боже, де що има боклуци и измекяри в тая държава се канят да ни управляват. Сега и тоя главоч и той... Вице на Бареков и министър на вътрешните работи... Чета и не мога да повярвам, честно. Ако тая пасмина влезе в парламента с България е свършено.

водещ на телевизия и сценарист ще управляат държавата ;-) Алоооо капутите това не е турски сериал, деба и боклуците!

На всички съфомци, които имаха позиви за повръщане от днешните новини ... радваите се бе хора, не повърнахте ... явно имате здрави стомаси!!! И никога, ама абсолютно никога, няма да страдате от булимия ... физическа, политическа или финансова!!!

А ДА ГО ДАДАТ НА ПРОКУРАТУРАТА,ЧЕ ИЗПОЛЗВА НАЦИОНАЛЕН ЕФИР ДА СИ ПРАВИ ЛИЧЕН ПИЯР.КОЙ МУ ДАВА ПРАВО НА ТОВА?

Открай време бТВ водят антибългарска политика! По тях освен турски сериали и американски филми друго не може да видиш!

в случая обаче са точно от другата страна - не са съгласни със скрита пропаганда на Пеевски

Роско е поредното доказателство,че сме лош "матрял".

Вие..да

Айде и Петров отива на бунището като Карбовски :'(

Разбирам разочарованието на тези,които са харесвали Петров,поради избора му точно в барекова среда да се завърти.То е голямо,за да има толкова коментари,но са толкова излишни.Не е първият втурнал се,да се пробва за политическия келепир,за да е сензация.Бг парламент от край време е като селска баня(имаше хубава'песен такава..), та броят си въшките в него и затова искат много пари заплата.И това е най-добрата им дейност,понеже останалата е престъпност по бисеровската:само един краде повече,отколкото всичките цигани в Б-я! Това е толкова нормално,че никой никого не издава,а при фал,никой не му търси наказание.Е,как да не му се иска на Петров или другият подобно нещо?Факт е. Иначе,всичко може да ви говорят..Видяха им се дуп..тата.И на този избор всеки у нас има право,но що ни занимават чак с рекламата им от ефира ,нас,всички?! И в TV ли е безпорядък и без санкции?

БТВ е нетолерантна телевизия.

Toi stavase samo v SOUTO na SLAVI. Proverete kolko sa go gledali v nedelnoto predavane.BTV,kak proiavi takova tarpenie kam negovoto nevzrachno predavane,che chak do 9.02.Zatova Bg.e v takav hal.Barekov,sega Petrov sigurno utre i niakoi drug sulu,pulu i nov Anton,ste pojelaiat da praviat kariera s darjavni pari.Sastite kato se nauchat da govoriat na 4 ezika i zavarsat ne govorilnia na plostadite i skola za spionaj, a 5-7 god.diplomatcia,no v universiteti ne v Afrika ili Bg,a ima utvardeni.Te pari imat za uchenie!!

Хахах, и тоя гнусен ченгесар с Бюрека. Тея хеймъри е ясно , няма да влезнат в големата политика, тея са от страна ръководните другари на Сава, Павел, чат,пат и Гоце.Росенчо, лилипУтче жалко, дедовците ти загинали, мръсни гниди, моите предци се стопиха зарад таквиз боклуци като вас, върви по дяволите!

Бях упрекнат, че съм деликатен, че в тази ситуация деликатността е излишна. И то само защото казах, че ако нещо не ме интересува го игнорирам. И че не приемам външният вид, на който и да е, да служи като довод срещу него. Защо бе, хейтърчета, не го пребиете? От написаното разбирам, че искате да изчезне, да се маха, какво ли не да стане с Росен Петров. Колко от вас го познават? Колко човека са го виждали на улицата и са контактували с него? Аз не съм, и по тази причина не критикувам, но за това няма причина да бъда руган и аз. Всеки има право да бъде избиран и да избира! На какво основание налагате забрани? Дали ще гласувате за него, дали аз ще гласувам за него, е друга тема. Дали ще спечели, пък е трета.

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ТВОИТЕ ПСИХИЧНИ РАЗСТРОЙСТВА!

Правилно, хакни още една скоросмъртница и набий жената!

Като прочетох, как Босфор ТВ била надпартийна и безпристрастна, направо се задавих с бирата от смях. Сега бТВ ще вият на умряло - тия двамцата пергиши Дудуклиев и Росенчо им знаят кирливите ризки и ще почнат да ги вадят. Ще се забавляваме! :)))

от де накъде, жандармерия ще пази от апаши и зли дори... успехите им до обяда..един с детектор за метал и другия го забравих. Да не са тръгнали по партизани по горите а вий дирници да си мълчите тука..

що търсят иманяри, когато убиват баби за 20 лв. убийци ли плашат, баби ли...

Умниците на Слави и Слави Трифонов всяка вечер ни обработват за мажоритарни избори. Това правят и някои уж умни журналисти като Зюмбюлев и др. Тези хора явно не познават българската психика. Какви личности ще избираме, като ние българите не уважаваме личностите? Ако в дискотеката ти се метнат две-три моми на врата ни и си мислим,че всички ни се възхищават. А истината е съвсем друга. Българите са злобни и завистливи.Оценяме хората според собствените си низки страсти. Сега някои не харесват Бареков, защото той...щом към него се присъединява Росен, значи и той...и вече ще го плюем. А сега е демокрация. Това не означава да мразим безспир. Това означава да изслушваме, да преценяме, да избираме. Никой не ни пришпорва. Трябва да мислим. Нали искаме нови лица в политиката?

не може ли първо да те пробвам чевенушке и после да решиш за партийно или за слави.

Трябва да мислим! Да,нужни са нови,съдържателни хора.Именно поради това и аз преценявам ,че Бареков не е лице.Той се доказа интригант. Показа способност само в това.Истерично напорист,самовлюбен ли е,..не ми се коментира. Петров щъка надам-натам,днес е за полит театър,а чрез гореспоменатия съвсем му падна "рейтинга". С такова съдружие проличава мерака му да се възползва , а не друго. Ще се види.

Da, dosta dobre sme pomislili i pretzenili - i dvamata podlizurkovtzi ne stavat.

Постът на вътрешния министър ми харесва. Още от малък си мечтаех да стана разузнавач, станах, така че за мене е естествено да си мечтая да стана вътрешен министър, казва през смях в интервю за "24 часа" водещият на "Нека говорят" Росен Петров, който публично обяви, че отива в "България без цензура". Баща ми е подполковник, вуйчо ми е полковник, другият ми вуйчо също, пояснява страстта си към пагона Петров, за когото се чу, че Бареков ще го прави МВР-шеф.Самият той е с чин лейтенант. Първо, бих военизирал пак полицията, бих върнал офицерските чинове, казва водещият на въпрос какво ще прави като вътрешен министър. Второто било да увеличи неимоверно секретната агентура, защото без агентура нямало полиция. Така се работи по целия свят, с агенти, казва Петров. Преди да увеличи агентурата обаче, би прочистил цялото МВР, защото било пълно с предатели. Петров смята, че между журналистиката и полицейската работа има много допирни точки. И двамата му дядовци умрели на фронта и той пазел честта им, което било гаранция, че няма да седне на масата на досегашните политици. В събота, по думите му, върху него бил упражнен натиск от bTV да се отрече от връзки с Бареков, при положение, че той гостувал в предаването му и по покана на ръководството на телевизията. Както БЛИЦ съобщи, в предаването си Петров призна, че желае да встъпи в партията на Николай Бареков. Повярвал на Бареков, тъй като срещнал майка му - бивша телефонистка от панаира в Пловдив. Сметнал, че такава жена не би родила нечестен човек. Приятелката на водещия се радвала много на решението му и му написала есемес: "Гордея се с теб, обичам те". "За мен мнението на приятелката ми е по-важно от група хейтъри във фейсбук, които ме заливат с помия от 13 години. Аз съм свикнал, заливайте ме", казва Росен Петров.

В тази Държава нито интелектуалци,нито работници останаха.......Къораво и куцо Политик става......Боже опази!!!

на тази ТЕРИТОРИЯ освен боклукчии и проститутки.... за друго няма работа

СлавиТрифонов всяка вечер от екрана реди политическата карта. Преди време организира свой пол.проект. Провеждаше и рекламираше своя независим кандидат. БТВ си траеше. На последните президентски избории Трифонов застана твърдо зад Кунева и провеждаше президентската и кампания. БТВ мълчеше. Ръководството на телевизията сега се осъзна. Лицемери и продажници. Росене, с теб съм.

На някои хора като Росен беше даден шанс, но сега някой си иска услугата обратно. Горкият Росенчо. Колко пъти да ви повтарям, че всичко си има цена и безплатен обяд няма.

Този не беше ли завършил школата в Симеоново? Една от спящите клетки, наследник на ДС...

Нещо такова. Те такива се харесват. Нещо като - "Ооо! Моето момче, ела при дядо".

Добро утро. Хеххехехх

ЛЕКА ПОЛЕКА , ТИКВЕНИЯ КОРАБ ........ПОТЪВА ... А МИШКИТЕ И ПЛЪХОВЕТЕ ... ПЪРВИ УСЕЩАТ ..И БЯГАТ ЛИ БЯГАТ ... КОГА ЩЕ СЕ УСЕТЯТ И НОРМАЛНИТЕ ТАМ ...ИЛИ НЯМА ТАКИВА .. ВСИЧКИ СА "КУПЕНИ" ..КАТО САМАТА ТЕЛЕВИЗИЯ БТВ... /то па една телевизия..кой ли я гледа .. явно няколкото хиляди самотни и недоклатени стари моми ../

бихме искали , регистрирани потребители на нова тв, че нашите данни и коментари няма да са използвани от друга медия, няма да сме подложени на натиск, че собственика на медията нова тв е отговорен за наши бъдещи проблеми ..финансово. регистрирах се, писах нещо веднъж там..и са..бтв медал няма да ми дават , нали.. а е толкова неудобно в хондурас без медал. защо ? защо толкова хора на опашка, получават предложения, на които не се отказва?

Оставете го! Нека да се пробва. на изборите ще се види дали са успели или не. Но се чудя на бТВ. Не съм забравил коментарите на Бенатова за ставащото в Катуница и това, че тази телевизия стана пословична с едностранно отразяване на събития. Имат ли право те да осъждат това поведение? Все пак това предаване им донесе и немалко приходи.

вашта памет не помни протестиращи и разстояние от репортери на бтв.. от точно преди година? разочарован съм от анонимни никове платени от бтв.

По-какво разбрахте, че съм платен от бТВ? Нищо не съм забравил, спокойно. Няма да пиша, че съм бил там, тъй като не съм, а чужда слава не ми трябва. Но едностранчивото предаване на редица събития от страна на бТВ е факт! А за регистрацията: Като гледам и Вие сте анонимен. Пък и не съм убеден, че една регистрация преодолява анонимността.

Кой го казва? И кого и защо да оставим "да се пробва". Остави ти някой "да се пробва" върху теб щом ти харесва. Но не можеш да искаш това от другите.

Върховно право на българският гражданин е да избира и да бъде избиран. Това, че опитва, не значи, че ще стане! Нали така?