Коментари - Росен Петров напусна партията на Бареков | Днес.dir.bg

Росен Петров напусна партията на Бареков

По взаимно съгласие ПП "България без цензура" освободи Росен Петров от всички заемани от него постове в партията.

Обратно в новината

Коментари - Росен Петров напусна партията на Бареков | Днес.dir.bg

Коментари

Брех! Вътрешният министър, разузнавачът Петров уволнен. Брех !!!

изпълни си ченгесарската мисия

Смешно, тъжно, лепкаво-мазно...Това е усещането ми при споменаване името на Росен Петров! Бил интелектуалец!!!! И на какво точно отгоре се е самообявил за такъв? Заради милиционерската школа? Заради нескопосаните му "журналистически" напъни? Покрай Слави си беше намерил тих пристан ама взе, че си повярва! После плю на всичко , щото бил "български офицер"! Сега - обещал на майката!!! Пълен смешник! Поредния тъпунгер, наклал се на държавната софра!!!

Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти, каза евродепутатът Николай Бареков. На бързи обороти работят всички в парламента само за себе си! Пореден цирк на клоуни и крадящи данъци "политици". За каквото гласуваха избирателите на Бареков - такова получиха. Същото важи и за гласувалите за ПФ, РБ ! А ГЕРБ, ДПС и БСП - са ясни отдавна - извод Алеко Константинов още е много прав!

Няма по-голям цирк от българската "политика"! Росен обещал на майката на Бареков... Майка му (на Бареков) е мила женица. Факт! А.... Това ли ни е политиката? Смешници.... (Щяха да са, ако не се бъркаха в "политиката".)

попаднах на една политическа предизборна агитка на тези двамата запотени и отегчени в едно полумазе на един провинциален град това късно лято и единствено и само от интерес какво се случва в България на живо, след като се върнах за малко след над девет години. та тези двамата бяха ясни, тях не ги коментираме, суетящите се наоколо прилежаща част от екипа също, но стоях и гледах от стълбите горе хората в залата, слушах популистките и неподготвени изказвания на тези двамата, гледах хората и наистина недоумявах на изключителното им лековерие и необяснимо желяние да загубят един час от собсвеното си време на подобно събрание Не искам да коментирам детайли от политическата карта на България, само споделям едно външно впечатление - неподготвени хора, безсрамно губещи времето на дошлите да ги слушат и евентуални техни избиратели. Предполагам, сходна е картинката и с предсставители на други партии, поне от това, което се вижда от дистанция.

има нещо неуравновесено и инфантилно в този младеж, но че се отдалечава от чалгата- това е добре!

Срамното за българина беше не безумното гласуване за поредното политическо недоразумение, а доускането на поредните клоуни да се кълчат, назидават и пръскат плюнки и обещания в лицето на изтерзания народ още много преди това.

На Дудука,започнаха,да му се запушват една,по една дупките,май?!

"Тръгвам си от партията, но оставам в групата на Българския демократичен център ДРУГАРЮ РОСКО,КОГАТО ЧОВЕК СИ ТРЪГВА ,ТОЙ НАИСТИНА СИ ТРЪГВА!АКО ДЪРЖИТЕ НА ИМЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО СИ ..НАПРАВЕТЕ ГО И ИЗЛЕЗТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!ЗАЩОТО ТОВА ТВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ В МОМЕНТА МИ ПРИЛИЧА КАТО НА УЩИПАНО БЕБЕ КОЕТО РЕВЕ ЗА НАЙКА СИ, НО НЕ ПУСКА БИБЕРОНА! ИЛИ МАЙ БИБЕРОНА Е МНОГО ГОЛЯМ И НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ?!?

Не се изненадвам, че Р. Петров е напуснал партията на Бареков, изненадах се, когато влезе в тази партия.

Има ли изненадани, че Росен Петров е напуснал Барековата партия? То няма да е изненадващо Бареков като я напусне, а какво остава за Росен Петров. Тая схема, ако предпочитате сценарий - е отдавна написан. Погледнете на Изток, погледнете назад: все едно и също. Популярно лице от екрана - суетата му е трамплин, известността му е заряд, и ето ти политик за един-два сезона. До него една-две мадами за цвят. Листата е дълга - Митко Цонев говорител на Царя; Милена Милотинова, Калина Крумова, Велизар Енчев - депутати; Волен Сидеров, Николай Бареков - лидери. Всеки играе според актьорските си възможности, а на обществото според потребностите - то, горкото, изглежда пристрастено към ГМО култури и евтини политически сериали. Няма и още една изненада - Росен Петров ще се възползва до последно от депутатските облаги. Само партията е отесняла за неговата душа, иначе остава в Народното събрание. Някой Баракова ли спомена? Щом школата в Симеоново може да произвежда журналисти, защо пловдивско училище да не може да прави депутати. След Весела Драганова - мандатоносител и Нина Чилова - министър, нищо не ни учудва. Дори и Слави Бинев, а и шоуто трябва да продължи. Пейката на Баракова е дълга - госпожата седи сама на цял ред в Народното събрание и до нея има места за запълване.

на олигофрените гласоподаватели на Бареков и сие, носете си със здраве поредния забит отзад.

Поредното недоразумение.Щом ги избираме.

отвратително ченге и човек, ДС в действие, продажен и подъл

Като разбра, че партията на дудука няма да спечели изборите, и той съответно няма да стане вътрешен министър..естествено си плю на петите. Жалко. Щеше да е първият министър, който никой не можеше да води за носа..

Ринотмет го изринаха "неговите" .... МУХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХА

Ей пекинез нали вървеше след дудука като кученце, защо сега го изоставаш? Аман от измекяри брат.

Е, Росене, винаги си бил тъп-ами кортика ще ти го върнели оня откачения, на когото пристана в ефира бре? Защо ни занимават с разни полуидоити, бивши шапкари.

Роскааа, Роска, излъгаха те много добре! Как му повярва на Барека, ми той е по-ниско интелектуален от теб!

А, тука си в грешка-и двамата са еднакво тъпи.Никога не съм хранел илюзия, че тоя Р е нещо повече от полуграмотен милиционер.

ПОНЕ ВЗЕ ЛИ СИ ЕДИН ПЛАКАТ НА БАРЕКА , ЗА ДА СИ ГО ЦУНКАШ И ЗАСПИВАШ С НЕГО ??????

Ей,такива са 80% от дупедатите в НС.

Абе да ви питам и вас какво правите в парламента и кой ви прати там , ама то парадокси в БГ-то МНОГО , така че един повече нищо не е

ТОИ Е ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И НЕМОЖЕ ДА РАБОТИ НА БЪРЗИ ОБОРОТИ КАЗА ГЕВРЕКОВ. ПРЕВОД:РОСКО ПЕТРОФФ Е ПЪЛЕН ИДИОТ.

Е,Роска,каква стана тя?Облиза задника на онова мекере и като те изоставиха реши да напуснеш.Биваше ли толкова да се излагаш?

Sm3hurk0

Деградирал тип ! в буквален и преносен смисъл и продължава да се разпада.

Не е по различен от партията която представлява с гевреков начело!

КАКЪВ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ИЗПУСНАХМЕ!!!ХА-ХА-ХА!!!!

Този палячо не целуваше ли снимката на Дудука публично и не беше ли готов да е вътрешен министър?Сега кандиса само на една депутатска заплата завалийката?

Теко

Една депутатска заплата с представителните и разните участия в комисии е не по-малко от 7-8 бона.

Ние Сами си изработваме разни Измислени "иииМблиматични" пЕрсони, белким заприличаме на "новите си задокенски братчета". Та и тоз май го калесахме за нашенския "Мики Рурк". Ама така измислените работи са само "чекия на изгладения разум". Толкова много коментар, за една измислена "Чекия".

Плъх!

партия страшно недоразумение.връзва се нещо с ванко1,ъндърграунд омайници и т.н.човекът се е усетил в срок.

Този бил много просто момче...

Сетила се Мара!

ко ши праим ся, без военен специалист като него...

от снимката! Помните ли как гледаше никито дудука :)))) като че ли е Господ Бог....

Та тоя си е бил един най-обикновен ГЪЗОЛИЗЕЦ!

Алелееееееее!!!! Ми сега ко шъ прайм:)

не и чак такъв интеуегент, за да натиска копче...ще предизвика някоя авария

mnogo jalko ,sega kade shte tarsime takav erudiran ministar na mvr?????????

Най-смешната партия за последните 25 години:)

не и чак такъв интеуегент, за да натиска копче...ще предизвика някоя авария

е, защо така умаловажавате Жорж Ганчев! ма той човека от УСА си дойде да ни оправи.... пък ние така да се отнесем и с него и с други разни....

мястото на ББЦ е в лудницата с диагноза параноидна шизофрения

"ДОБРО УТРО", ЧАК СЕГА ЛИ СЕ ОСЪЗНА! ХОРАТА МУ ИМАХА ТАКОВА ДОВЕРИЕ А ТОЙ СЕ ЗАБИ В ББЦ. СЕГА ДОВЕРИЕТО МН ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ. НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВА В ББЦ А ДА ОТИДЕ НАПРИМЕР В ПФ, ТАМ МУ Е МЯСТОТО ПРИ ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ!

сам се изпусна, излъгъл командира си, че можел да рисува и да стане писър зад бюрото вместо да прави тринировки. скатавка и лъжец. толкова е тъп, чекато го разправя се хили като дяволче. има го в нета. май точно като се наведе на барека

А защо мълчат Нешка и Дърева ? Преди изборите не млъкваха....

щото са на.кани до ушите ,затова мм

няма кинти, вътрешният за това се дръпна, сега остава и премиера да се оттегли:)

при нас "шерше ла фам" - стана "шерше мъни"...

Партии като тази ми показват, че всички останали партии в парламента заслужават поне малко уважение.

Ковачки не плаща заплатите, а налива пари на партийката на Бареков. След КТБ на ред е той.

Интелектуалец?! Рубладжийски милю със сифилитична камба, който хем величае достойните българските офицери от миналото, хем си обича комуната, която ги изби или съсипа по концлагери! Но, какво да правиш, малолетните курвета от Шуменско искат пари! Да се пръждосва!

Ето си красноречив пример за поговорката, че "всеки народ си заслужава управниците". Щом се намериха добри хора да гласуват за тези, за Бареков, за Росен, значи си заслужаваме да сме на това дереже.

Ех, заблудени овчари и Роската и Бюрекоффф, те смятаха, че дълго ще КРАДНАТ от КТБ, но "ква" стана, затвориха кранчето на 'щастието" на тези еднодневки...и далаверата нещо се разсъхна, нали Росенчо?... Беж, да бегате и то по-далеч та чак до Сибир да се затриете!

Коментари - Росен Петров напусна партията на Бареков | Днес.dir.bg

Росен Петров напусна партията на Бареков

По взаимно съгласие ПП "България без цензура" освободи Росен Петров от всички заемани от него постове в партията.

Обратно в новината

Коментари - Росен Петров напусна партията на Бареков | Днес.dir.bg

Коментари

Брех! Вътрешният министър, разузнавачът Петров уволнен. Брех !!!

изпълни си ченгесарската мисия

Смешно, тъжно, лепкаво-мазно...Това е усещането ми при споменаване името на Росен Петров! Бил интелектуалец!!!! И на какво точно отгоре се е самообявил за такъв? Заради милиционерската школа? Заради нескопосаните му "журналистически" напъни? Покрай Слави си беше намерил тих пристан ама взе, че си повярва! После плю на всичко , щото бил "български офицер"! Сега - обещал на майката!!! Пълен смешник! Поредния тъпунгер, наклал се на държавната софра!!!

Той е интелектуален човек и не може да работи на бързи обороти, каза евродепутатът Николай Бареков. На бързи обороти работят всички в парламента само за себе си! Пореден цирк на клоуни и крадящи данъци "политици". За каквото гласуваха избирателите на Бареков - такова получиха. Същото важи и за гласувалите за ПФ, РБ ! А ГЕРБ, ДПС и БСП - са ясни отдавна - извод Алеко Константинов още е много прав!

Няма по-голям цирк от българската "политика"! Росен обещал на майката на Бареков... Майка му (на Бареков) е мила женица. Факт! А.... Това ли ни е политиката? Смешници.... (Щяха да са, ако не се бъркаха в "политиката".)

попаднах на една политическа предизборна агитка на тези двамата запотени и отегчени в едно полумазе на един провинциален град това късно лято и единствено и само от интерес какво се случва в България на живо, след като се върнах за малко след над девет години. та тези двамата бяха ясни, тях не ги коментираме, суетящите се наоколо прилежаща част от екипа също, но стоях и гледах от стълбите горе хората в залата, слушах популистките и неподготвени изказвания на тези двамата, гледах хората и наистина недоумявах на изключителното им лековерие и необяснимо желяние да загубят един час от собсвеното си време на подобно събрание Не искам да коментирам детайли от политическата карта на България, само споделям едно външно впечатление - неподготвени хора, безсрамно губещи времето на дошлите да ги слушат и евентуални техни избиратели. Предполагам, сходна е картинката и с предсставители на други партии, поне от това, което се вижда от дистанция.

има нещо неуравновесено и инфантилно в този младеж, но че се отдалечава от чалгата- това е добре!

Срамното за българина беше не безумното гласуване за поредното политическо недоразумение, а доускането на поредните клоуни да се кълчат, назидават и пръскат плюнки и обещания в лицето на изтерзания народ още много преди това.

На Дудука,започнаха,да му се запушват една,по една дупките,май?!

"Тръгвам си от партията, но оставам в групата на Българския демократичен център ДРУГАРЮ РОСКО,КОГАТО ЧОВЕК СИ ТРЪГВА ,ТОЙ НАИСТИНА СИ ТРЪГВА!АКО ДЪРЖИТЕ НА ИМЕТО И ДОСТОЙНСТВОТО СИ ..НАПРАВЕТЕ ГО И ИЗЛЕЗТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА!ЗАЩОТО ТОВА ТВОЕТО ПОВЕДЕНИЕ В МОМЕНТА МИ ПРИЛИЧА КАТО НА УЩИПАНО БЕБЕ КОЕТО РЕВЕ ЗА НАЙКА СИ, НО НЕ ПУСКА БИБЕРОНА! ИЛИ МАЙ БИБЕРОНА Е МНОГО ГОЛЯМ И НЕ Е ЗА ИЗПУСКАНЕ?!?

Не се изненадвам, че Р. Петров е напуснал партията на Бареков, изненадах се, когато влезе в тази партия.

Има ли изненадани, че Росен Петров е напуснал Барековата партия? То няма да е изненадващо Бареков като я напусне, а какво остава за Росен Петров. Тая схема, ако предпочитате сценарий - е отдавна написан. Погледнете на Изток, погледнете назад: все едно и също. Популярно лице от екрана - суетата му е трамплин, известността му е заряд, и ето ти политик за един-два сезона. До него една-две мадами за цвят. Листата е дълга - Митко Цонев говорител на Царя; Милена Милотинова, Калина Крумова, Велизар Енчев - депутати; Волен Сидеров, Николай Бареков - лидери. Всеки играе според актьорските си възможности, а на обществото според потребностите - то, горкото, изглежда пристрастено към ГМО култури и евтини политически сериали. Няма и още една изненада - Росен Петров ще се възползва до последно от депутатските облаги. Само партията е отесняла за неговата душа, иначе остава в Народното събрание. Някой Баракова ли спомена? Щом школата в Симеоново може да произвежда журналисти, защо пловдивско училище да не може да прави депутати. След Весела Драганова - мандатоносител и Нина Чилова - министър, нищо не ни учудва. Дори и Слави Бинев, а и шоуто трябва да продължи. Пейката на Баракова е дълга - госпожата седи сама на цял ред в Народното събрание и до нея има места за запълване.

на олигофрените гласоподаватели на Бареков и сие, носете си със здраве поредния забит отзад.

Поредното недоразумение.Щом ги избираме.

отвратително ченге и човек, ДС в действие, продажен и подъл

Като разбра, че партията на дудука няма да спечели изборите, и той съответно няма да стане вътрешен министър..естествено си плю на петите. Жалко. Щеше да е първият министър, който никой не можеше да води за носа..

Ринотмет го изринаха "неговите" .... МУХАХХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХА

Ей пекинез нали вървеше след дудука като кученце, защо сега го изоставаш? Аман от измекяри брат.

Е, Росене, винаги си бил тъп-ами кортика ще ти го върнели оня откачения, на когото пристана в ефира бре? Защо ни занимават с разни полуидоити, бивши шапкари.

Роскааа, Роска, излъгаха те много добре! Как му повярва на Барека, ми той е по-ниско интелектуален от теб!

А, тука си в грешка-и двамата са еднакво тъпи.Никога не съм хранел илюзия, че тоя Р е нещо повече от полуграмотен милиционер.

ПОНЕ ВЗЕ ЛИ СИ ЕДИН ПЛАКАТ НА БАРЕКА , ЗА ДА СИ ГО ЦУНКАШ И ЗАСПИВАШ С НЕГО ??????

Ей,такива са 80% от дупедатите в НС.

Абе да ви питам и вас какво правите в парламента и кой ви прати там , ама то парадокси в БГ-то МНОГО , така че един повече нищо не е

ТОИ Е ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И НЕМОЖЕ ДА РАБОТИ НА БЪРЗИ ОБОРОТИ КАЗА ГЕВРЕКОВ. ПРЕВОД:РОСКО ПЕТРОФФ Е ПЪЛЕН ИДИОТ.

Е,Роска,каква стана тя?Облиза задника на онова мекере и като те изоставиха реши да напуснеш.Биваше ли толкова да се излагаш?

Sm3hurk0

Деградирал тип ! в буквален и преносен смисъл и продължава да се разпада.

Не е по различен от партията която представлява с гевреков начело!

КАКЪВ ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ИЗПУСНАХМЕ!!!ХА-ХА-ХА!!!!

Този палячо не целуваше ли снимката на Дудука публично и не беше ли готов да е вътрешен министър?Сега кандиса само на една депутатска заплата завалийката?

Теко

Една депутатска заплата с представителните и разните участия в комисии е не по-малко от 7-8 бона.

Ние Сами си изработваме разни Измислени "иииМблиматични" пЕрсони, белким заприличаме на "новите си задокенски братчета". Та и тоз май го калесахме за нашенския "Мики Рурк". Ама така измислените работи са само "чекия на изгладения разум". Толкова много коментар, за една измислена "Чекия".

Плъх!

партия страшно недоразумение.връзва се нещо с ванко1,ъндърграунд омайници и т.н.човекът се е усетил в срок.

Този бил много просто момче...

Сетила се Мара!

ко ши праим ся, без военен специалист като него...

от снимката! Помните ли как гледаше никито дудука :)))) като че ли е Господ Бог....

Та тоя си е бил един най-обикновен ГЪЗОЛИЗЕЦ!

Алелееееееее!!!! Ми сега ко шъ прайм:)

не и чак такъв интеуегент, за да натиска копче...ще предизвика някоя авария

mnogo jalko ,sega kade shte tarsime takav erudiran ministar na mvr?????????

Най-смешната партия за последните 25 години:)

не и чак такъв интеуегент, за да натиска копче...ще предизвика някоя авария

е, защо така умаловажавате Жорж Ганчев! ма той човека от УСА си дойде да ни оправи.... пък ние така да се отнесем и с него и с други разни....

мястото на ББЦ е в лудницата с диагноза параноидна шизофрения

"ДОБРО УТРО", ЧАК СЕГА ЛИ СЕ ОСЪЗНА! ХОРАТА МУ ИМАХА ТАКОВА ДОВЕРИЕ А ТОЙ СЕ ЗАБИ В ББЦ. СЕГА ДОВЕРИЕТО МН ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ. НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВА В ББЦ А ДА ОТИДЕ НАПРИМЕР В ПФ, ТАМ МУ Е МЯСТОТО ПРИ ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ!

сам се изпусна, излъгъл командира си, че можел да рисува и да стане писър зад бюрото вместо да прави тринировки. скатавка и лъжец. толкова е тъп, чекато го разправя се хили като дяволче. има го в нета. май точно като се наведе на барека

А защо мълчат Нешка и Дърева ? Преди изборите не млъкваха....

щото са на.кани до ушите ,затова мм

няма кинти, вътрешният за това се дръпна, сега остава и премиера да се оттегли:)

при нас "шерше ла фам" - стана "шерше мъни"...

Партии като тази ми показват, че всички останали партии в парламента заслужават поне малко уважение.

Ковачки не плаща заплатите, а налива пари на партийката на Бареков. След КТБ на ред е той.

Интелектуалец?! Рубладжийски милю със сифилитична камба, който хем величае достойните българските офицери от миналото, хем си обича комуната, която ги изби или съсипа по концлагери! Но, какво да правиш, малолетните курвета от Шуменско искат пари! Да се пръждосва!

Ето си красноречив пример за поговорката, че "всеки народ си заслужава управниците". Щом се намериха добри хора да гласуват за тези, за Бареков, за Росен, значи си заслужаваме да сме на това дереже.

Ех, заблудени овчари и Роската и Бюрекоффф, те смятаха, че дълго ще КРАДНАТ от КТБ, но "ква" стана, затвориха кранчето на 'щастието" на тези еднодневки...и далаверата нещо се разсъхна, нали Росенчо?... Беж, да бегате и то по-далеч та чак до Сибир да се затриете!