Бареков: Парламентарната група на ББЦ няма да се разпадне

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков заяви, че не очаква парламентарната група на партията да се разпадне, въпреки че вече има един отцепник.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Парламентарната група на ББЦ няма да се разпадне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ И ОЩЕ КАК!! ТОЗИ ШАНТАЖ ДЕТО КУПИ ИСКА ПАРИЧКИ ЕЕЕЕЙ МУНЧО, А ЛЪЖИТЕ ДЕТО ИЗБЪЛВА, СА ТВОЯ КАУЗА, А НЕ НА ТЕЗИ ДЕТ ТИ ПОВЯРВАХА!!

Новият съюз ще се казва Цензура с герб

Бaрекaтa ще отиде в политическия нaфтaлин преди дa е зaпочнaл дейност,той е поредния жaлък плaтен политически проект,жaлко зa тези зaблудени души,които глaсувaхa зa него! Човекa си осигури 4 години рaхътлък в Брюксел и пенсия нa 50 г.възрaст в рaзмер нa 18550 евро нa месец,a нa глaсувaлите от зaдните редици-хорa и ръченици...!

Това не никаква партия,това са шайка платени малоумници,приличащи си едно към едно с Капута.

ЩЕ....СЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

кво стана с Миро Мазното?

Имайки предвид цялостния облик на партията ви, най вероятно бизнес рефлекса на твоите депутати ще заговори много скоро. Препоръчвам ти, ако искаш да имаш група да вдигнеш осезаемо мизата. Както всички знаем, ти си велик в обещанията. Няма да ви ги припомням, обаче тук в групата, няма да минеш само с обещания. Ще ви се наложи да шарите здраво. Като се има предвид и количеството и силата ви като парламентарна група вие сте на ход с шаренето. В противен случай следва претопяване, отлюспване,роене и прочее неприятни за вас мероприятия. Търсете спонсори.

Бареков, ти си позор за България!! Толкова много лъжи изказа, че и ти вече се омота в тях. А А какво ще правиш в Брюксел - там ще те неритат още на първата година.

тя, парламентарната група на ББЦ ще се вмирише, преди да се е разпаднала!

На игрището в Коматьово руса биолошка тичка, Бойко тарикатски смигна, към него съ заприпка! Припеф: Бойко, внимавай зорко, не се излагай, като спортис - каратис, Бой-ко, внимавай зор-ко, с интимни въшш-ки, ще се зара - зиишш ...

Дудука излъга глупавия народ и се скри зад 18000 евро в Брюксел.Получава титла главен лъжец на републиката. Но къде се скри баба Нешка, което се беше напърчила да става депутат. Срещу колко КТБ лева се продаде.Нали беше голяма комунистка,или за нея не останаха от" социалните" пари.

Нешка никога не е била голяма комунистка! Тя е вечната опозиция, опозиция е дори и на самата себе си!Каквото и да измисли, си опонира на себе си, и затова никога нищо не е измислила!

май забравихте че бареков в предният парламент имаше двама депутати , без да е участвал на избори , и му осигуриха стая без да има право на това . тогава не рева . сега ще реве !

те и сега пак ще му останат двама депутати, с тази разлика, че сега участва в избори.

е, тя групата ще се разпадне, ама кво го бърка дудука. той си изпълни целта за него си чрез заблудата на избирателите.

...Като му видите мутрата на този....ще сте наясно ,че той е ...РАЗПАДНАТ още от времето ,когато свиреше на дудук,хвърляше гьобеци на радка пиратка и се заканваше на клитора ии така докато носеше букети, на този когото след това щеше да вкарва в затвора(а днес му прави пак "дудуци")....човек ....НЕ ЧОВЕК....А КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ...... ....ДО КОГА БЕ БЪЛГАРИ,БРАТЯ,ЩЕ ТЪРПИМ ТАКИВА ТОАЛЕТНИ ИЗПОЛЗВАНИ ЕДНОКРАТНО ...ХАРТИИ ДА СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВАТ С ЦВЕТОВЕТЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ФЛАГ И ДА ГОВОРЯТ ОТ ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ...ТЕ ЛИ СА "НАЙ-ВИСШЕТО" ОТ ...НАРОДА НИ???? ДО КОГА БЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ??? СЪБУДЕТЕ СЕ И НЕ СЕ РАЗДЕЛЯЙТЕ ЗА ДА ВИ "ЯХАТ" ПО-ЛЕСНО..... ЗАБРАВЕТЕ "ЦВЕТОВЕТЕ",ОСВЕН КАФЯВОТО,КОЕТО ТРЯБВА ДА ИЗМИЕМ ...ВЗАИМНО.!!!! Пламен Пенев...Българин,родолюбец, не припознал НИКОЙ от т.н . "Патриоти" и Националисти"...о.з...(служил като КВ на 19 години в Елхово),когато днешния "вожд"(мой набор) на националистите си е барал кожения пищов пред камерата,защото се е скатал от войнска служба и дълг към ...РОДИНАТА !!!! ....СРАМ И ПОЗОР...ТАКЪВ ДА МЕ ВОДИ В ЛЮБОВТА КЪМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ....

И Барека последва пътя, прокаран от Еврогей Станишко и духна за Брюксел. Много му пука за групата и тъпаците, гласували за него. Делянчо Катарзиса, вярното момче на Станишко вече е дал разрешение.

Как ще се разпадне бе Бареков , ти вече си в любимата си роля - ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ!!!Сега Бойко ще те гуши и дундурка , а ти ще лижеш яко - връщаш се към стария занаят , "лизач на засдника на Буда"!Браво ! Ти успя Барек , браво!!!

Няма да се разпадне, защото цялата група е вече в джобчето на Тиквата. Барабар с учителката. Просто тя ще е независим депутат "споделящ каузата на ГЕРБ". Боце има вече 99 депутата. Времето за покупка на останалите ще осигури ДПС.

Шило

http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=17592151 Готово е вече

абе той за теб ли танцуваше? малиии колко си проз....

ОБЩОТО МЕЖДУ ТУРСКОТО ДПС НА МЕСТАН И БЪЛГАРСКОТО ДПС НА БАРЕКОВ Е ТОВА, ЧЕ И ДВЕТЕ СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ЕДИН ЦЕНТЪР - САРАИТЕ НА ДОГАН И НЕГОВИТЕ ВОДЕЩИ ОФИЦЕРИ ОТ ТРЕТО ГЛАВНО НА ДС!!

Този човек е много лош .Нестава за политик ,камо ли за евродепутат. Само ще ни излага в Европа. Сидеров и Бареков са срам за България.

дудук... дудук беше... ..и дудук си остана... , а вие гласухте за дудук.. като сте дудуци...

Ами те, другите едва ли ще се поддадат на мръсните номера на мутрите.

Няма да се разпадне, заради нас, хората!

Очевидно вие сте безмозъчни говеда, а не хора

Сбирщайните на капута и фикуса са туморни ментета ,които трябва да се разбият с цялата мощ на държавата,до окончателното прибиране на престъпните им главатари Бареков и Сидеров зад решетките,а гласуващите за тях принудително интерниране в слабонаселени места на България без ток,вода и интернет !

Sm3hurk0

Борисов ще употреби Бареков, както преди време употреби Волен Сидеров.

И Янето

Няма да се разпадне, колкото и да им се иска на зложелателите.

Не мога да разбера смисъла на коментарите. Бареков си е л...о и това си е.

ако наистина вярваш втова което говориш то или лъжеш или си наистина много неадекватен

Само заради някаква си учителка едва ли ще се разпадне.

И аз така смятам!

Толкова бързо никой досега не е ставал политически труп!!!

Олигофрени, които гласуваха за такъв капут, си заслужават съдбата!

Шило

А такааааа! Сгодиха се! Гербер-цензурист, гербер-цензурист.

натърти ли се в Банкя, а сега върви п. си майчина!

Естествено, че ще се разпадне. Пари откъде? Тя КТБ замина. А Дудука е най-неуспешния проект на хидроинжинера на републиката.

В изборните листи попада който си плати.

Как става това да си "случайно попаднал" в партията и едновременно с това и в преференциалната листа?!?

Остава и да си признае !

Дреме ми на дедовия !

Ние пък се надяваме това да се случи.