Бареков: Пеевски и Василев - кой ми е баща, кой сестра?

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков коментира, че е един от най-силните хора у нас. Той се закани да прави реформи с парите на ДПС и ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Пеевски и Василев - кой ми е баща, кой сестра? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малее,братоци от 300 и повече коментари няма и един за Психото бареков .

Колкото и свестни хора да имаш около теб те не могат да ти дата нищо повече от разбиране и преданост.Сигорно разчиташ да осигориш голяма изборна победа без коалиции. Сам .За тгова определянето на бъдещити коалиациони партньори е особено важно. В последните 2 години обаче хората се промениха. Те се обезвериха и объркаха и за това са готовида повярват на всякакви популиски лозунги . Това е борба в която българския избирател трябва да има своята първостепенна важност.Който и да дойде да му покаже пътя, трябва да се нагърби с огромноа морална и пол. отговорност.

Че Бареков е идиот, идиот е , ама как го тъпят Каракачанов и Джамбаски, много пари трябва да са взели, ВМРО май не разбират, че ще потънат с тоя.

Душевно болните имат нужда от специално внимание. Такова обаче им се оказва в специализирани заведения наречени болници. И докато медиите обръщат такова внимание на хора като него, които с нищо не са доказали професионализъм и компетентност те ще са във властта и ще съсипват държават. Истинската медия трябва да отразява а не да манипулира общественото мнение, но dircite и много други като тях са "медии".

Бареков- ти си обединителя на нацията! За първи път в историята българската нация е на едно мнение- че си идиот!

но наи интересното е че има идиоти да гласуват за него

А бе- ние други не култивираме ли, освен самозабравили се идиоти?! Баси!

Ха ХА ХА !!!

Като станеш премиер, вземи мой Грую да та варди с дървото. Оти много та плюят..Па ти си много опак и викаш на плюнката " божа росица'"..Ама от мен да знайш: нищо, че си дудук,но от теб свирка не става..Само главата ти е дървена и езика дълъг.А то език кокали нема,ама кокали троши..Та вземи мой Грую за пазвантин..да те варди с дървото.

умря циганката дето ме хвали затова си се хваля сам. абсолютен GAY

А ако се организират и всички гласуват то тези двамата нямат шанс да са в парламента

Този е по зле от Сидеров.Цялата му политическа кариера се дължи на това,че Борисов го нарече много точно "Дудук".Затова му изби комплексарщината и реши да се доказва.Но доказа само че е "музикант".А Василев,Пеевски и Станишев това им трябваше-падна им като 6-ца от тотото на клошар.

Бареков, срам ме е че съществуваш.

Нещо много взе да ми приличаш на Хитлер!

не обиждайте фюрера, моля!

ФИРМИТЕ НА ЖЕНАТА НА БАРЕКОВ СА СВЪРЗАНИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И СОРОС И СА ОТ ПРОЕКТИТЕ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ.ОТТАМ СЕ ФИНАНСИРА ПАРТИЯТА НА ТОЗИ ЛУМПЕН.

Само формално, жена му е обикновена курва дето не може си обуе и гащите сама.

Я не се карайте и вдигате тупурдия! Все пак трябва да се помисли за контекста на приоритетите при усвояването на фондовете по дестинации и локации, и то много екзактно, за да няма алъш-вериш и агаларите хем да са доволни, и раята да се хили. Пак няколко кюфтета биха свършили работа. Машалла на таквъзи везири и бейове, дето турят поне на думи залъка и добруването пред келепира, анадънмо?

Неблагодарността е характерна за тези среди. Явно дудуков си е намерил друго татенце и друго батенце, иначе край на полетическата му кариера. Без купени гласове ще бъде твърдо извън НС и ще се затвърди като най голямата извънпарламентарна, опозиционна партия !

Това момче ме плаши, трябва спешно да отише на лекар, от думите му става ясно, че 11 процента са гласували за нов луд на българския политически небосклон и ако тези гласоподаватели не го осъзнаят, тежко ни.

11 процента при 35 процента активност не е страшно - това са на 100 човека трима-четирима. А и те са платени мангали.

Бареченце, не знам кой от двамата, какъв ти се пада, ама ако ти спрат финансирането наесен при едни избори, ще да го духаш до главозамайване. А това че си велик и единствен си личи по зениците на очите ти, понамали ги тези стимуланти бе, Наполеончо !!!

НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е БАЩА ТИ ЛИ БЕ БАЦЕ? ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ! ДОРИ И МАЙКА ТИ!

Капута ще е най-бързо провалилия се политик. На парламентарните избори ще е пълен крах. Ако го докара до 2 процента добре ще е. За съжаление изпращаме поредния луд в Брюксел.

Василев - баща, Пеевски - сестра, серГея - майка....Друго да питаш?

Яне Янев - гадже.

Парвеню! Ценностна система на павиан, маниери на диво прасе, мозък на пчела, скункс до каквото се докосне засмърдява...

и двамата са ти мъж....

поредната люспа саздадена от червените чингета и платена от червените вождове които стоят в сянка и дарпат конците.в балгаря може да има реално само две партии на този етап-комунисти и антикомунисти.този саморасляк и другото чучуло до него росен петров са произведение на бившите ченгета и парите им идват от старите партиици .самото название на партята е толкова глупаво колкото и лидера.по добре е балгария да баде без глупаци в европарламента като този комсомолец които споменава че ще вземе парите на герб и дпс но забравя за парите на столетницата-те са чисти като салза и изобщо не са крали.елементарен ,прост до безкраиност и не заслужава коментар.

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл!

До сега в парламента имаше един луд, сега стават двама.

Тоя е направо в брюкселския.Другият буйстващо луд комай е пред отпадане.Тъжният факт, е че не са единствените.

Има не малък шанс и двамата да отпаднат. Лошото е, че задкулисието винаги има план "Б"!

Ето значи какво се е пръкнало от смешението на баща и дъщеря-я...

Баща, сестра, сват - няма значение. Само финансирането е от значение.

Ако това как се изживява Бараков е меродавно, излиза че Робин Хууд е бил консерватор. Колко хубаво би било избирателите му да знаеха какви са именно ценностите на консерватизма. Баси клетия народ!

Парите да не пипа, че ще ги обезцени като Жан!

Това е просто един мръсник на ниско ниво, без потекло, без култура и без възпитание, С други думи едно нищо. Нарочно повтаря че е велик, белким нчкой наивник му повярва, но е всъщност едно голямо нищожество.

Азиз да внимава - тоя го надмина!

АБЕ НЕ РАЗБРАХТЕЛИ ВСИЧКИ ДО СЕГА НАТРУПАХА ПАРИТЕ ОТ НАС ! КАКВО СА ВЕЧЕ НЯКАКВИ СИ 50 лв, ТЕ ЗА 25 г, ОТКРАДНАХА МНОГО ПАРИ ЧЕ ТОВА ДА НИ ЗАЛЪГВАТ ПРЕЗ ГОДИНИ ЗА ИЗБОРИ Е НИЩО ПАРИ !!!!!

От Дудука вече ми се повръща. Кой го допусна на политическата сцена? И не трябва ли да има психотестове за всеки, който се напъва да влиза в голямата политика? Направо не искам да мисля каква излагация ще имаме в Европа с този ненормалник.

В една шведска тройка трудно се разбира кой, кой е .

баща му ум е баща , но сестра му му е майка , затова е луд . генетика .

Кажете му на човека кой му е баща, кой му е сестра.Явно това му е проблем като на повечето психичноболни.Достоен наследник на Йоло Денев!

Чистичък...Подмил се е...

Тоя бая попрекали с анабола

Ало!Другарю Бюреков!?Абе, вземи заведи твоя солтъшак Росенчо Петров при някой майстор-български дюлгерин!Докторите ясно, не ще да му помогнат вече!? Ама, майстора-дюлгерин може да го поодялка в сурата с мистрията, белким и той на човек да заприлича!?С това излъчване на сибирски шаман-чукча, изпоплашихте мало и голямо из държавата, бе!?

алоооо дира не ни занимаваите с простотии бе в ммомента има световно

Ники Дудука

Кой плаща, та на тоя макоумник да се обръща толкова внимание в медите, на всичкото отгоре непрекъснато пик...е срещу вятъра.

тоя е по нагъл и от станишев...

Бареков няма нито един симпатизант ползваш интернет! :)))

Не е проблем. Може да си плати. Да обмени опит с 'Позитано'

Дудук,сега кат секнаха паричките от Мустака кво шъ праиш?СЪСИ ти го наби здраво и вземи да си изгладиш раирания кустум че та чекат твоите мургави събратя с нетърпение.

Дудук,страхува ли те бат Боико?Щото много ядове ще има да береш оттук насетне.Демек шъ та мочат здраво у гъ....зо и от лево и от десно.

ти може да ми станеш булка на мене,а иначе пак си търси баща и сестра

ако знае какво дърво са му подготвили неговите чорбаджии ще му замръзне усмивката..