Николай Младенов осъди плановете на Израел за строеж на над 2300 жилища в Западния бряг

Представителят на ООН заяви, че плановете грубо нарушават международното право

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво щастие за българия е че имаме този титак на дипломацията, този балкански Кисинджър. С хора като него можем да бъдем абсолютно спокойни,че националният интерс ще бъде защитен

КОЙ ГО ПИТА П АТОЯ ИЗМЕКЯР???

Ха, ха, ха, евреин срещу евреи , има нещо гнило в България!

лицето Младенов е евреин и НИКОГА няма да застане срещу Израел! Това е театър з наивници...

Браво на Николай Младенов.

Николяйчо Младенов - куха персона със синекурна( но добре заплатена) длъьност - умиротворител на Близкия Изток. Той лично спретна едно голямо ешмедеме с много ядене и пиене в петзвездния хотел Риу Правец на банда сирийски главорези и людоеди( буквално), наричани от него "свободна сирийска опозиция". С пари на българския данъкоплатец. За което беше награден от вашингтонскиш господар със настоящата си службица. Аман от м..стии, продаьници, блюдолизци, майкопродавци и измекяри!

Един никому неизвестен мишок, осъдил една държава и етническа група която с едно щракване на пръстите си прави Американската Империя да танцува Хава Нагила! Неговата държава туко що плати $2 милиарда на САЩ за самолети а Израел а най големият получател на американски помощи, като Април миналата година, САЩ се задължи да даде на Израел безвъзмезна помощ от $38 милиарда за военните нужди на Израел през следващите 10г.

Не ги стройте защото скоро могат да ви ги бутнат

Спираме, щом казваш.

хубаво е че строят, тъкмо ще има за преселилите се там нашенски мургави българи. Младеноав не е съдия, за да съди. Но явно се има по велик и от самия Господ.

Те така все си заявяват, а онези не им пука и грабят земята на хората. Крайно време е както каза шефката на норвежките синдикати Израел да бъде бойкотиран.

като чета коментарите, както и самата статия, ми става ясно, че на тези, които плюят Израел, им е абсолютно неясно за какво става дума. Преди всичко, ако някога идете до тази уникална държава, веднага ще разберете къде евреите са сътворили чудеса и рай, и къде арабите живеят в мизерия и мръсотия... И ако не са евреите, тази територия щеше да е като всяка изостанала арабска държава (изключвам тези с петрол). Развитието на Израел като изключително високотехнологична модерна демокрация, с невероятни постижения във всички посоки на съвремието, включва цялата територия, вкл Западния бряг, но там няма никакви противоречия с арабското население, защото то се ползва напълно равностойно от всички придобивки на съвременния живот. Ако има някакви минимални противоречия, те идват от радикалните ислямски организации в съседните Ливан, Сирия и Ивицата Газа. И това е логично, защото всеки гражданин на Израел, независимо от националността си (евреин, арабин, палестинец, друз и т.н), се ползва от всяка придобивка на демокрацията, еднаква заплата и пенсия, еднакви права на учене, здраве и социални осигуровки. Между другото, да е ясно, че араби и палестинци нямат нищо общо помежду си. Палестинци и евреи живеят заедно на тези земи от 5778 години, а арабите идват там едва 275 години преди Новата Ера. Въобще, не си изказвайте неподготвени за Израел и въобще за Близкия Изток. Ако не е Израел, там няма никога да има прогрес, демокрация и мирно сътрудничество!

Айде холан, много ни станаха вече тези уникални държави. Да, уникална е затова, че те преживяха ВСВ, и знаят какво е тормоз, но го прилагат всеки ден спрямо хората чиято земя са заграбили и грабят.

Ходил съм бре... Пълно е с радикални юдеи които дори министър-председателят си убиха, уж хазарта е забранен ама при 25% безработица сред младежта освен да залага друго няма какво да прави, та и затова или ходят на екскурзии в близката чужбина или пък използват корабчета казина за да не залагат на израелска земя. Апропо първите арабо-израелски войни избухват след като евреите слагат ръка на онези територии от Палестина на които арабите са изградили пътища, железница, пристанища и напояване... а наготово всеки може-)

150+

Този ренегат и кариерист от къде изскочи пак. И понеже той координира Близкоизточния мирен процес, там се раздират от войни. Ама то е така, като се намесят плужеци като този, които не са правили нищо друго освен да драпат по всички възможни начини за постове и, ако може, да са в международни организации.

Все е нещо. Не вярвам да има файда ама все е нещо и това.

Този в българия никой го не бръсне за човек.Той тръгнал света да оправя.

България с главна буква. Това е Родината ни

Кой му вярва на този ? След като Сноудън помести грамата че Младенов се хвали на Хилари Клинтън , че е спрял ЮП , не ми е интересен ! А тези симулации че уж е против Израел са смешни и лъжовни !

А срещата в Правец, където беше планирана войната в Сирия, в която загинаха толкова хора.

Един друг евреин беше казал че тези жилища ще се строят, независимо от това кой какво казва или иска, защото политиката на Израел е да оставят арабите да облагородят земите които евреите искат да вземат... и така докато не остане земя за облагородяване;)

май са забравили какво правеше Хитлер с тях и не си спомнят за помоща на многото държави които ги спасяваха от депортирането в лагерите на смърта в които правеха сапун от тях!!

Голям съдник на верижка. Нека да осъди незаконната миграция заливаща Европа.

След като евреите обезлюдиха България започнаха да се нанасят на наша българска земя, защото Обетовената земя се намира в България, но Богоизбрания народ е българския, а не еврейския !!!! Господ няма да ги остави да правят каквото си искат.

Това ако е обетованата земя, не искам никога да знам какъв е животът в Необетованата земя

Пак не си пил хапчетата май?

гаден антисемит е тоя!

как може евреин да бьде антисемит????

По-добре антисемит, отколкото евреин. Вижте само как ни се отблагодаряват, че сме ги спасили.. това чудо е като болест..

може, може... има хора които най-много мразят роднините си;)