Николай Младенов осъди плановете на Израел за строеж на над 2300 жилища в Западния бряг

Представителят на ООН заяви, че плановете грубо нарушават международното право

Обратно в новината

Коментари - Николай Младенов осъди плановете на Израел за строеж на над 2300 жилища в Западния бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гаден антисемит е тоя!

как може евреин да бьде антисемит????

След като евреите обезлюдиха България започнаха да се нанасят на наша българска земя, защото Обетовената земя се намира в България, но Богоизбрания народ е българския, а не еврейския !!!! Господ няма да ги остави да правят каквото си искат.

Голям съдник на верижка. Нека да осъди незаконната миграция заливаща Европа.

Това ако е обетованата земя, не искам никога да знам какъв е животът в Необетованата земя

май са забравили какво правеше Хитлер с тях и не си спомнят за помоща на многото държави които ги спасяваха от депортирането в лагерите на смърта в които правеха сапун от тях!!

По-добре антисемит, отколкото евреин. Вижте само как ни се отблагодаряват, че сме ги спасили.. това чудо е като болест..

Един друг евреин беше казал че тези жилища ще се строят, независимо от това кой какво казва или иска, защото политиката на Израел е да оставят арабите да облагородят земите които евреите искат да вземат... и така докато не остане земя за облагородяване;)

Кой му вярва на този ? След като Сноудън помести грамата че Младенов се хвали на Хилари Клинтън , че е спрял ЮП , не ми е интересен ! А тези симулации че уж е против Израел са смешни и лъжовни !

може, може... има хора които най-много мразят роднините си;)

Този в българия никой го не бръсне за човек.Той тръгнал света да оправя.

Все е нещо. Не вярвам да има файда ама все е нещо и това.

А срещата в Правец, където беше планирана войната в Сирия, в която загинаха толкова хора.

Този ренегат и кариерист от къде изскочи пак. И понеже той координира Близкоизточния мирен процес, там се раздират от войни. Ама то е така, като се намесят плужеци като този, които не са правили нищо друго освен да драпат по всички възможни начини за постове и, ако може, да са в международни организации.

като чета коментарите, както и самата статия, ми става ясно, че на тези, които плюят Израел, им е абсолютно неясно за какво става дума. Преди всичко, ако някога идете до тази уникална държава, веднага ще разберете къде евреите са сътворили чудеса и рай, и къде арабите живеят в мизерия и мръсотия... И ако не са евреите, тази територия щеше да е като всяка изостанала арабска държава (изключвам тези с петрол). Развитието на Израел като изключително високотехнологична модерна демокрация, с невероятни постижения във всички посоки на съвремието, включва цялата територия, вкл Западния бряг, но там няма никакви противоречия с арабското население, защото то се ползва напълно равностойно от всички придобивки на съвременния живот. Ако има някакви минимални противоречия, те идват от радикалните ислямски организации в съседните Ливан, Сирия и Ивицата Газа. И това е логично, защото всеки гражданин на Израел, независимо от националността си (евреин, арабин, палестинец, друз и т.н), се ползва от всяка придобивка на демокрацията, еднаква заплата и пенсия, еднакви права на учене, здраве и социални осигуровки. Между другото, да е ясно, че араби и палестинци нямат нищо общо помежду си. Палестинци и евреи живеят заедно на тези земи от 5778 години, а арабите идват там едва 275 години преди Новата Ера. Въобще, не си изказвайте неподготвени за Израел и въобще за Близкия Изток. Ако не е Израел, там няма никога да има прогрес, демокрация и мирно сътрудничество!

Те така все си заявяват, а онези не им пука и грабят земята на хората. Крайно време е както каза шефката на норвежките синдикати Израел да бъде бойкотиран.

Айде холан, много ни станаха вече тези уникални държави. Да, уникална е затова, че те преживяха ВСВ, и знаят какво е тормоз, но го прилагат всеки ден спрямо хората чиято земя са заграбили и грабят.

Не ги стройте защото скоро могат да ви ги бутнат

Ходил съм бре... Пълно е с радикални юдеи които дори министър-председателят си убиха, уж хазарта е забранен ама при 25% безработица сред младежта освен да залага друго няма какво да прави, та и затова или ходят на екскурзии в близката чужбина или пък използват корабчета казина за да не залагат на израелска земя. Апропо първите арабо-израелски войни избухват след като евреите слагат ръка на онези територии от Палестина на които арабите са изградили пътища, железница, пристанища и напояване... а наготово всеки може-)

Пак не си пил хапчетата май?

Един никому неизвестен мишок, осъдил една държава и етническа група която с едно щракване на пръстите си прави Американската Империя да танцува Хава Нагила! Неговата държава туко що плати $2 милиарда на САЩ за самолети а Израел а най големият получател на американски помощи, като Април миналата година, САЩ се задължи да даде на Израел безвъзмезна помощ от $38 милиарда за военните нужди на Израел през следващите 10г.

България с главна буква. Това е Родината ни

Спираме, щом казваш.

Николяйчо Младенов - куха персона със синекурна( но добре заплатена) длъьност - умиротворител на Близкия Изток. Той лично спретна едно голямо ешмедеме с много ядене и пиене в петзвездния хотел Риу Правец на банда сирийски главорези и людоеди( буквално), наричани от него "свободна сирийска опозиция". С пари на българския данъкоплатец. За което беше награден от вашингтонскиш господар със настоящата си службица. Аман от м..стии, продаьници, блюдолизци, майкопродавци и измекяри!

Браво на Николай Младенов.

лицето Младенов е евреин и НИКОГА няма да застане срещу Израел! Това е театър з наивници...

150+

хубаво е че строят, тъкмо ще има за преселилите се там нашенски мургави българи. Младеноав не е съдия, за да съди. Но явно се има по велик и от самия Господ.

Ха, ха, ха, евреин срещу евреи , има нещо гнило в България!

КОЙ ГО ПИТА П АТОЯ ИЗМЕКЯР???

Какво щастие за българия е че имаме този титак на дипломацията, този балкански Кисинджър. С хора като него можем да бъдем абсолютно спокойни,че националният интерс ще бъде защитен