Ядрено оръжие и АЕЦ за Кадафи срещу медиците ни

Атомна електроцентрала за Муамар Кадафи срещу освобождаването на българските медицински сестри – това е сделката, която през 2007 година е била сключена между Франция и Кадафи, пише френското издание „Лез енрок”.

Обратно в новината

Коментари - Ядрено оръжие и АЕЦ за Кадафи срещу медиците ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата работа аз лично НЕ разбрах няколко неща: колко пари дадохме на Кадафи НИЕ (България) какви недвижимости получиха сестрите какви привилегии им бяха признати (години за пенсия и т.н.) защо не се разбра колко и какви бяха обвиненията и по кои от тях бяха признати за виновни и по кои бяха оневинени НЯМА ДИМ БЕЗ ОГЪН не вярвам умишлено да са заразявали деца, но ако са допускали многократно инжектиране с комплекти за еднократна употреба в разрез с елементарни медицински постулати ТОВА СИ Е ЧИСТО УБИЙСТВО!! На фона на бедстващия капитан в Панама за когото НЯМА пари милионите които ни струват сестрите си е направо РАЗХИЩЕНИЕ!!

Защо никой не акцентира върху това, че след освобождаването на българските медици в България се пръкна Societe Generale Експресбанк?

В грешка си - Експресбанк е в България доста преди това ... даже и преди арестуването на медиците!

Societe Generale Expressbank се появи в края на 1999 г., когато френската група Societe Generale закупи държавната Експресбанк. 2 години преди това през 1997 г. Societe Generale регистрираха клон в София, който след закупуването на Експресбанк се сля с нея. Моят съвет е да четете повече и по-малко да пишете. Ще ни спестите много глупости.

dj63bg@

Не си в час драги, Societe Generale, чрез покупката на българската Експресбанк е на българския пазар повече от 10 г.,така че няма нищо общо с либийската афера !!!!!!!!!!!!!!!

dj63bg@

Още по-точно Societe Generale придобива българската Експресбанк през 1999 г. Така че господин Столюбовъ, нещо не сте в час!

Ми то хубаво да благодарим на Саркози, мойто момиче, ама за 400-те бастисани либийски деца на кого да се сърдим, или благодарим евентуално? Историята не познава по-голямо престъпление, а ние благодарим, че и се кефим даже, па и демонстрации за защита на убийците правим. Нема значение, то и без това всичко се замете с масовата демократична касапница миналата година в Либия. Благодарим ти, Саркози, че те има/ше/!

И псевдонимът ти точен, и фотото... Ашкоолсун! Цял свят разбра, че сестрите са невинни, само тук все се намира някой да плюе, мамка му и клише... Факт: даже и либийските умирисници си признаха за лъжата. Факт: Саркозито позволи на оня крокодил да си изпляска парцала пред Елисейския дворец - самоунижение, на което мислех, че само ние сме способни. Факт: пуснаха сестрите ВЕДНАГА и ТОЧНО СЛЕД сделката. Следователно - имало е сериозни и предварителни, и следварителни мушенгии. Кой знае и заради кого всъщност се наложи сестрите да се мъчат толкова време... Факт - Саркозито печели само с лъжи - за пришълците във Франция, за сестрите, за парите на кадафито, за ДСК и пр. А историята кви престъпления познава... не е истина... Ама как да претеглиш чий живот е по-ценен, че да кажеш кое е по-голямо?! Абе изобщо... що не си седя в канала или на дървото?

И за кво беше тва пенявене, братко питекантроп, не разбрах? На цял свят се каза, че сестрите са невинни. Отпуснаха се пари за това, направи се. Факт. Докато светът се чудеше може ли в такава богата петролна държава, в детското отделение на болницата в Бенгази, айде наште да бият инжекции на поразия. Недостигали спринцовки на айде наште, та затова не ги и сменяли на конвейра на смъртта. И то в държава, където полицията перка с Волво, а местните по стар богат арабски обичай не работят, а само живеят. Стегни се малко, питекантроп!

През декември 2007 година Саркози се срещна с Кадафи в Париж, по негови думи след като арабите не смятат Кадафи за диктатор той също няма право да твърди че в Либия се нарушават човешките права.Според изявлението на хората на Саркози двете страни са подписали договори за 10 милиарда евро ,дребна подробност е че представителите на бизнессредите твърдят че сумата е значително по-малка.

Саркози казал на Кадафи: Я пусни медиците, пък аз ще кажа, че заради това ти давам, каквото искаш.

се тая:)) се някой трябва да плати. Няма да се мине без това. Т'ва е положението