17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима съдебната палата не е историческа сграда .А решетките от пред .Но щом са от Бойко може.

МИНЧЕВ! САМ ЛИ ЩЕ СЕ УВОЛНЯВАШ?? СЕГА РАЗБРА ЛИ,ЧЕ СИ СЪЩИЯТ БОКЛУК КАТО ПРОСТО КИРО ?! Е ЗАТОВА ХОРАТА ВИ ЗАМЕРЯХА НА ШИПКА !

доста ободряващо символичен, защото подсказва какво реално трябва да се направи с най-големите врагове на българския народ.

Не бяхте вие дето всичко щяхте да правите прозрачно.

Значи няма да го анонсирате пред медиите, ако им уволнение на гл. Секретар. Тоест да разбираме, че тихичко може да го уволните. А вашата отговорност нещо се размива по мое мнение. И тези 35 хиляди ле. питам, с докладна записка ли ще ги трансформирате в други разходи за НС?

Отговорността е на стопанина на сградата - в случая председателя на Народното събрание. И както всички мислещи българи считат - Н.Минчев трябва да плати ГРЕШКАТА ЖЕЛЕЗНИ РЕШЕТКИ от личните си средства! Все едно да поръча врата за апартамента си, жена му и децата са ужасени от вида й, а той да се оправдава - аз не съм я поръчвал?! Оставка за Антибългарското правителство и антибългарския парламент.

Много интересно явление се наблюдава(не от сега). Влязат в парламента и стават едни докачливи, едни неприятни бих казал. А не осъзнават, че са избрани от гласувалите.

Анонсирай собственото си уволнение, защото ТИ си за уволнение и не търси изкупителна жертва да ти спасява насрания задник! Час по-скоро трябва да ви разкараме, вие очевидно с добро няма да си отидете! От нагли по-нагли сте, ояли се и осрали се, некадърници с некадърници!

През дългата година на "промяната" разбрахме няколко неща; 1.Винаги са прави, ако не са, е виновно предишното управлвние 2.Никога не грешет, ако се случи, предишното управление е виновно. 3 Не носят никаква отговорност, защото колектива не носи такава. 4. Всияки техни назначения са на честни, трудолюбиви и почтени хора, ако някой каже друго, то той е платен трол на предишното управление. 5. Всичко, което правят е за доброто на България, а престъпниците от предишното управление, лъжат за да подкопават доверието на хората в управляващите. 6. Ако някой зададе наудобен въпрос, отговора винаги е : А, понните ли как беше при ГЕРБ? Тъжно, брате, се живее!

Това е стратегия старателно изготвена от ВРАГОВЕТЕ на българския народ и на България! Виждаме във всички сектори и министерства злостно, безпощадно - разрушение на истинската духовна и физическа същност на българското. Поздравления за прецизното изброяване, които всички все по-болезнено усещаме върху себе си и децата си. Някой иска да ни ликвидира и го прави с жестокост, която с нищо не сме предизвикали ние българите. Или пък жестокостта е от завист, че ние българите живеем в райското място на Земята?!

мутра...

КК ли?

вредно!

едно крило на вратата - 12000 лв.

Верно ли? Ама то желязото е скъпо+ обработката+ инкрустациите + труда и боя и прено- превоз, + плъзгащият се механизъм, ами размерите, а и колко тежи една от тях, ами то си е пара!

Значи може сама да тегли дълг обаче не може сама да тегли една на макетата. Ега ти мишоците!

Нахален, прост, антипатичен случайник! Какво да го коментира човек?

Този се прави на луд. Бил подписал,пък не си спомнял! Цялата им работа е такава.

Много гадна физиомутра има това момченце,подло подхожда от самото начало.

Като е твоя отговорност,защо лъжеш маймунко мръсна?

Изключително противен и некомпетентен.

Чакайте бе хора, той в документа не бил видял и подписал, ами после и самите решетки ли не е видял, та трябваше от други да разбере... ?! Тия маймуни си махнаха решетките , а нас на маймуни ни правят! За махане и слагане пак платихме ние. Сега и маймунска шарка ще ни играят... Подходящо. В Шриланка ги оправиха, тук кога?!

Решетките не бяха лошо решение! Помним и лумпени, които рушиха сградата! Не решетките поставят преграда между « народните избранници» и Народа, а неправилната политика! Крадливите депутати, липса на каквато и да е икономическа политика за страната: липса на спокойствие срещу престъпността; провинцията се тресе от мизерия и глад; липса на всякакво здравеопазване; училища потънали в забрава и мизерия.... Това правителство + Радев е за народен съд!

Напускай.

кога?!

Мр...ъхл..ьото минчев призна, че е подписал доклад за решетките още януари, ама не обърнал внимание какво пише в него. Драги сънародници, осъзнавате ли кой управлява НАродното събрание? Човек, който подписва, без да чете!!!!!

Дебили с американска закваска! За съжаление, армията я разбиха и сега няма кой да ги изрине тия боклуци! Звщо Киро простото е взел Линда тортата в оф. делегация в Рим? Че и вмето да стои отзад представителните ни лица, се е БОДНАЛА на първа позиция до Киро умнрто?!

За да си покаже диреците, т.нар. крака.

оф на този не мога да му гледам наглата физиономия толкова е противен, ми вземи се самоуволни LMAO

Ми то баце, целият им отбор от амбриажи е с такива гнусни физиономии. Сякаш са дялкани набързо. Ма кво да прайм, нали "народа" си ги иска...

Тъй като вярваме, че това е довело до развитие, затова и желанието на "Продължаваме промяната", изразено от премиера, е да се проведе КСНС, в който да бъде изготвен доклад от външно министерство и оттам да заемем общонационална позиция", коментира още Никола Минчев. Вижте колко е подмолен Колю Минчев - понеже има развитие, затова трябва да има КСНС, и да заемем ОБЩОНАЦИОНАЛНА ПОЗИЦИЯ, КАКВАТО КАЖЕ ПРЕМИЕРЪТ! Ми той е доказал, че НЕ МИСЛИ за държавата, а мисли как да изпълни обещанието си пред американците. Веднъж го доказа с отказа от руски газ и плащането с рубли, втори път с угодничеството си пред Украйна, бежанците и ремонта на танковете, трети път с колаборационизма си с македонците, екскурзията до Ватикана и подмилкването на Папата и всичко с шикалкавене и цуни-гъз!

Кой ще ни оттърве от тез ? Коалицията е ламя с 4 глави .

Като съсипаха армията, ни останаха партизаните! Сещаш ли се?

Браво на Минчев. Ето така се държи истинският мъж, поема отговорност, не като Боковците, на които 12 години за всичките осирания им бяха виновни тези преди тях, а сега са им виновни тези след тях.

Каква отговорност е поел този плазмодий,бе оригинал? Първо твърдеше,че не знаел нищо за решетките,после пък каза,че е подписъл нещо,ама не видял ,че става дума за решетки, после пък се опита да натопи главния секретар на НС, а сега пък гордо твърди,че той отговарял зя всичко в НС. Просто един смотаняк,който е прост като Кирето и не знае какво говори и как да се държи като мъж.

ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА КАТО Е ТВОЯ ОТГОВОРНОСТ БЕ МИШОК , ИЛИ ОТГОВОРНОСТА Е ТВОЯ АМА ДРУГИ ДА ПЛАЩАТ , МОШЕННИЦИ СТЕ ВИЕ С КИРО -ПРОСТО

Минчев да извади 38 хиляди от джоба си и да заплати личната си отговорност ! На наш гръб и един грешен лев е много !

И демонтажа да плати .

Тези решетки очевидно са част от битката между правителството и опозицията.

Прозрачност, а?!

Ууууууууу, председателят на НС не знае какво подписва! Да му се забрани да влиза в кабинета и да бъде разследван! Може да е подписал още какво ли не, което да е във вредв на България! ДАНС е на ход! Рашков спи ! Гешев не знае какво да прави!

Повечето заслужавате да сте зад решетките :)))

Прав си. Повечето от ГЕРП и ДПС заслужават да са зад решетките

Заслужават, но никой не си върши работата! Защо ли ? Защото са се клели във вечна вярност на Бойко Борисов!

Твоето уволнение ще е най-удачното решение. Барабар с цялата сбирщина на власт.

Най-правилно е да се уволнят всички от ДПС и техните приятели от ГЕРП

Анонсирай си оставката, путьо!

Цвачева, ти ли си? Или Деси Умнуто ? Или някоя от Лелки ГЕРП, от селското подразделение