17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да беше казал нещо за промени в изчислението на вашите заплати дето си ги вдигате през ден, там да беше се пообадил или не са ти поръчали тази тема. Мястото на цялата герберска шайка е в затвора така или иначе.

чудеха се кой да направи "промените" и набутаха ОП конкретно тъпия бушон от скат. Яд ви е че като не идват бсп така ви накара вас да идвате и да поработите малко, поне да ви видим и на вас физиономиите че забравихте къде е парламента.

по-важно е да не си увеличавате заплатите както Корнелия ви предложи, кажи далавери защо не ви изнася да ударите по себе си а само по неудобните, такива дето ви развалят рахатлъка, та сега и ти трябва да ходиш на работа.

заплата да няма и за вожда ви когато не ходи на петъчен kонтрол защото това е част от задълженията му, все още сме парламентарна република а не министър-председател република.

само че отсъствието на БСП в случая не е "неоправдано", а е точно в интерес на избирателите им.Така че вид протест когато си малцинство и не те чува ояденото мнозинство влиза в графа оправдано отсъствие.И нали сте мнозинство защо така сте се загрижили за бсп, а? Ми защото си работите по частните фирми и другите ходят за кворум та не се налага на вас да ходите, а сега мъка.. требе и вие да ходите на работа.

Този който ме поправи за граматическа та грешка го уверявам че е техническа. Роден съм 1956 година в социалистическо семейство членове на Б. К. П. Така ли е правилно. Навсякъде бяхме обградени с лозунги Слава на БКП и ред още глупости и колко трябва да сме доволни и предани на комунистическото управление и пак ред глупости внушаваха ни в училище, в казармата особенно на такива като мен щото бях граничар и на работа и т. н. И сега благодаря на човека не знам какъв пол е ама ми отвори очите че в България не е имало комунизъм а само членове на Б. К. П. Много интересно бихме си поговорили на тази тема. Какво ли е бръщолевил тогава тъпака Тодор Живков като казваше Да Живее Комунизма. Това не е грешка. Комунизма си е запазена марка на Тодор. Може и по телефона да си поговориме. Винаги приемам съвети и информация от малки и големи Да живее демокрацията.

язък ти за годините, така ще си отидеш без да разбереш комунизъма, бкп и демокрацията, а правилно казваш че не знайш пола на човека, щото за демокрацията е характерен 3-ия и не знам кой си пол, джендърския и прочие чудеса, дет ги нямаше при комунизъма на бае ти тошо,та лозунгите ти и бананите ти май бяха най малкия ти проблем от сегашните "демократични" радости..Такива дето сте живели и не сте разбрали къде сте били сте най жалки, ама за тебе спасение вече няма, обади се кат се пенсионираш при "демокрацията".

Та нали Нинова го предложи това?! Какви пет лева? Да, ама Нинова предложи и друго, за което Валери Симеонов мълчи. НИНОВА ПРЕДЛОЖИ ДА СПРЕ ПОВИШАВАНЕТО ДЕПУТАТСКАТА ЗАПЛАТА АВТОМАТИЧНО С НАРАСТВАНЕТО НА СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В СТРАНАТА! ТАЗИ АВТОМАТИКА ДЕЙСТВУВА НА ВСЕКИ ТРИ МЕСЕЦА И СУМИТЕ СЪВСЕМ НЕ СА СИМВОЛИЧНИ! ХА СЕГА, КАЖИ ВАЛЕРИ, КАЖИ СИМЕОНОВ, ЩО ТЪЙ "СЛУЧАЙНО" СТЕ ПРОПУСНАЛИ ТОВА ВЪВ ВАШЕТО "ПРИНЦИПНО" И "ПАТРИОТИЧНО" ПРЕДЛОЖЕНИЕ? ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ НА РАЗСЕЯНИ? ТОВА КАЖИ!

Кои бяха тези НФСБ? Този на снимката не беше ли хотелиера от х-л,,Козият рог", който имаше сделка с Гранчна полиция за нощувки. Някои говорят ,че бил и пишман политик патриотар,но не вярвам на това ,ако беше бивш физкултурник или пожарникар бих го припознал за политик от най-долната трета класа на РСВ.

Колко крадна ТАТИ ти Балев

язе не знам кво го мислат теа пишман депутати в народното събрание. у наше село има нещо като комбинат за сичко, че намериш хлеб, да купиш ядене, дрехи и обуща сащо, има и поща и браснар, поправат преправат облекло… абе сичко има и най-важното, дава на 4 – 5 души работа, вадат си леба ората та и на децата си. трудно че намериш работа у село а напрово у комбинато немаш шанс. тревба некой да се пенсионира ели да умре та тогава, некой от по…. така да се уреди. а тве дето го говорат по градо у нас го нема, па то смее ли некой да не оди 3 дни на работа, он председатело тутакси че го изгони… оти нарушавал накакав трудов кодекс ели нещо подобно да е…. а теа у парламенто си прават закон, да не одат на работа… леле, па за теа дебели тикви, гьостерица требва….

ААА някой чете какво се пише по форумите и зарибява гласоподаватели?!

Доган като го нямаше никакъв ще връща ли пари или колкото чумата ще върне на хората децата. Ама така е. Кьорав, куц сакат само да си депутат. Валери Симеонов като каза че има майки с уж болни деца чак го свалиха от пост че и червената арена на левия с лявото пеене С. Трифонов се препълнени с червени арменски противници за сваляне на премиера. Е, сега като ги изловиха с фалшивите телкове ще се извинят ли или тази постъпка не може да бъде платена. Рано или късно изтината изплува и лакеите лъсват. Бог да съди всички платени лизачи.

Краси ,първо не се пише ,,изтината",а истината. Второ комунизъм и комунисти след 1945 г. В България не е имало ,а само социализъм с членове на БКП около 900000 броя.Едно е да си член и да го размахваш ,а друго е да си комунист .Та Краси с уважение към теб ,но това са исторически факти.

Когато се промени закон в рамките на 4 години, всички гласували различно от против и неприсъстващи да връщат пари и осигуровки!!!

Добре би било , когато приемат закони , да им забранят да ползват телефоните си и да четат вестници. А в деня за парламентарен контрол ,защо има по 5 души в залата?

Значи има полза от позицията на БСП ...А защо чак сега ,Симеонов ?!?

Ами то ... такова..... нали избори.....!

Който не работи, да не получава заплата, така е справедливо, стига да важи за всички партии, не само избирателно, тъй като многократно има заседания с безобразно малко участници. Интересно, как ще гласуват ДПС, при положение, че едно известно тяхно прасе не се е мяркало много отдавна в парламента?

...да се санкционират народните представители при приемане на закони ,веднага ,след което ги коригират ….

Правилно! Иначе,другарят Симеонов и сие трябва да клечат непрекъсната в парламента.Това значи,че няма да могат да участвуват във важни събития извън страната и ще пострада цялата международна общност.

Ех, Валерко, трябваше ли редови депутатин да станеш, че да се загрижиш за парите на народа и прайхосването им за неработещи депутати?! А докато две години беше вице, не ти ли направи впечатление една корпулентна липса?;)) Две години вече отсъства редовно, и парите си взема редовно - що е то, Валерко?;)

Глей ко стаа!

редник Киро?

Тия почват да ме кефят :)))))) Започнаха да се цакат с топла бира и да се глобяват в пленарна зала. Тези, които не искат да бъдат цакани - си разкараха задниците от парламента.

подкрепям с две ръце предложението

За мен не важи

Нали вие си гласувахте този правелник бе комплексари???? Защо не си гласувате завразяване на заплатите след като народа ви мизерства ами се чудите как да се пенявите на трибуната после да си го пускате по телевизиите че за нормални предавания трябват мангизи а вие сте свикнали само да вземате но не и да давате с воленчо...Оърво изученте какво значи ''закон'', поинтересувайте се че в демокрациите законите НЕ се променят с десетилетие а не като вас всеки месец..

Ето Валката предлага да угоди на курни. Интересно обаче самата тя дали иска да и угодят баш по тоя ищах или само така си приказваше? Най-вероятно ще се направят на "родолюбци" и щото Руци уж тъй им е казал, под строй ще се върнат за заплати.

….Нинова отдавна предлага заплатата на депутатите да не е обвързана със средната работна заплата ...но кой да чуе...