Узбекът Саипов мачкал в Ню Йорк от името на ИДИЛ (видео)

Нападателят от Ню Йорк твърдял, че действал от името на "Ислямска държава", съобщи Си Ен Ен.

Обратно в новината

Коментари - Узбекът Саипов мачкал в Ню Йорк от името на ИДИЛ (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"благородния афганистански муджахидин" борец против империята на злото СССР. Нищо чудно, че са го приели с разтворени обятия "да научел английски" и са му дали зелена карта. Е да ама са пропуснали факта, че съвременните муджахидини няма как да са доволни от битието на бараба и обикновен шофьор.

Смотана, грозна и неподдържана брада (може би пълна с паразити), празен поглед, куха глава, мотив (представен като религия или достойнство) и човекът е вече слязъл по-ниско от животното. Всеки си носи сам последствията и си плаща за тях.

само заради външния му вид бих го опандизил а те гледат Българите под лупа.... и диоптър 30 да си сложите пак няма да видите от къде ви идва....

Очевадно за всички е, че това на снимката не принадлежи към човешкия вид. Човекоподобно с две орехчета за мозък, като на едното орехче дълбоко е гравирано "Аллаху акбар!", а на другото "ana qutil"...

тоя е от умерената опозизия!

Един типичен продукт на бившия ссср.

не си виждал неграта от крайните квартали на някой голям американски град??!!Интересно те чий продукт са?

Още колко хора трябва да бъдат избити, за да разбере целия свят, че исляма е най-голямото зло. Може да прозвучи крайно, но цивилизования свят може, и трябва да се отнесе към това "религиозно" чувство като към идеологическа чума. Така, както се отнесе към националсоциализма, към фашизма и към комунизма. Със забрани. Затова е необходимо взаимодействие на всички нормални хора, защото това вече е заплаха за същността на човешкия род, предизвикателство към морала и всички устои на обществото.

Toq e ot umerenata opoziziq!

Нищо чудно >>> да е руски трол защото с коментарите си прави антиреклама на САЩ.

е руснак/рускиня, защото понякога бърка граматиката и вкарва руски привкус. По-надолу е написал/а: "А уж Русия разбила ИДИЛ" Правилният български израз е: "А уж Русия разби ИДИЛ"

Веднага си личи изрода, защо са му дали убежище, сами са си виновни. Не дават визи на свой съюзници от НАТО и ЕС, а приемат да хрантутят ислямисти, руснаци и подобни имбецили.

Дават убежище на такива а връщат разни писатели дето критикували нещо си САЩ...

защо след като путлер победи идил атентатите на идил са в германия франция сащ ??? аз ли да мисля??

Така както 11-ти септември си беше вътрешна работа...

остатъците от разбитата идил се прибраха вкъщи , а вкъщи за тях е точно тези страни ,които посочи.

нещо не ти се отдава да мислиш.... Помисли, какво правят руснаците, когато попаднат на терористи?Пускат им я газ, я ги стрелят на поразия...!

За да мислиш трябва да имаш мозък и нужните знания и опит. Така се формира имтелекта на човека. Съдейки по нивото на твоя интелект, ти не трябва да се храниш, а да те поливат...

Жалко, че страдат невинни хора. Но je suis Сащ няма да си сложа заради политиката им.

добре де,няма ли най сетне да се съдят създателите на тази групировка .нима те не са съпричастни за тези невинни жертви.

такива като този в русия има мноого! ама там не газят а уж русия разбила идил...

Аз пък се питам платен трол ли си или просто си психично зле?

кое не е факт??? в русия има много от бившите републики много! прииждат непрекъснато а там не газят! а уж русия разбила идил?!

От платените е.

Дивак от Средна Азия мачка хора в Ню Йорк... Може и друго- едноличен търговец гази невинни хора, защото е страхливец и не напада армия, полиция, политици- все хора, които могат да се защитят. Малък шибан подлец от ОНД мрази обществото, което му е дало да стъпва по земята им. Каквото и заглавие да се появи, все няма да е достатъчно за малкия шибан подлец, защото на мястото на всеки един от пострадалите може да си и ти, твоята майка , жена, деца. Мисля, че демокрацията такива трябва да им санкционира и семействата и да ги гони по държавите им, като им отнема всичкото имущество. Ако си нямат имущество или държави по произход да ги избива.

Че те са го пуснали в САЩ точно с такава цел - да го ползват за атентат.

а американската армия нали уж била най силна..що бомбардира от въздуха болници, училища и сватби? Що не слязат да се разберат по мъжки с такива като този,а? Като ти убият семейството ,какво друго ти остава освен да мачкаш тези, които са си избрали катилите , които пращат армиите да трепят наред. Я се замисли каква е истинската причина някой да се превърне в терорист и защо обучават и децата си в това,но с тази куха глава няма да разбереш от къде е възникнал проблема.

Тоя само като го видят на границата, трябва да го гръмнат. Освен откачен идилец, няма кой друг да си докара такава визия.

Франция не им даде Мистралите - газиха хора в Ница. Американците ще публикуват списък на кремълските крадци начело с Путин - газят в Ню йорк. Германия се отказа от Северен поток 2 - за малко атентат в Шчечин (добре че полицията успя на време да арестува изрода). Това са само някои от организираните и плащани от Злото Джудже атентати. Време е да да бъде завряно на кучето в аспуха.

Едва ли си толкова тъп!

както вас са ви учили от деца да мразите сащ така и него вие сте готови джихадисти познавам доста дето са в сащ сега имат много пари но понеже са тъпи промити мозъци продължават да ги мразят от простотията няма лечение

Ти си готов за лакей на някой диктатор с това разделяне на "вас" и "нас".

аз или ти е лакей на путлер??

това вече го чухме... нещо ново и смислено можеш ли да измислиш? В САЩ БЯХА много хора, видяха какъв е "рай" и се прибраха.

Ние не мразим САЩ!Аз поне лично, не ги мразя!Просто гледам реално на тях и на политиката им и на другите им действия , насочени срещу целия свят, и винаги , и изцяло в тяхна изгода!

ИДИЛ друг път! Това е някакъв психар-аматьор. Дори дядката с картечницата направи 50 frag-а, а този некадърник едва 8.

И що така? Забавили са на ИДИЛ заплатите?

о,идиоте,събуди ли се или дрогата още те държи ?! днес е ден на Будителите,а,не на идиотине,така ,че се скрии поне днес !!лапай дрогата и медитирай !!!

американците да продължават да ги поддържат и защитават !!как беше,най-големият враг Русия,ИДИЛ-приятели и умерена опозиция !!краварите объркаха света с неадекватната си политика и алчност !!!

в ракка се говореше руски в идил останаха главно руснаци и от бившия ссср сащ заедно с кюрдите унищожиха идил много са ви объркани мозъчетата

Ракка го превзеха от Асад джихадистите с помощта на Умерената опозиция...

ти и на карта не можеш да посочиш Ракка ,но си седнала да лъжеш как говорят там.... То и във Флорида се говори много руски, дали е част от Русия?!? В Кипър също основния език вече е руски и кво от това?

световният тероризъм започва в ссср! този от дете са го учили да мрази сащ в червата също като вас

Радвай се,че имаш новина за словесен онанизъм!

става с много пари , а финансирането се осигурява точно от САЩ и точно те се бъркат в живота на всички хора по света. Ето за това получават и омразата им. Но ти си бавничко и няма да стоплиш лесно.

Линкълн го утрепаха 1865 г. А тогава въобще не имало СССР. така,че тероризма си е патент на САЩ от самото му създаване.

Краварите да благодарят на обонго и евреолиберастите

Евразиец та дрънка.

Да кара от Тампа до Ню Йорк за да убие осем души? Този идиот е чул че в НюЙорк има много евреи и е тръгнал да става мъченик за вярата на кротките и справедливите. Отрепка.

Ако искаш да си отмищаваш някому за нещо (цитираните войни на американците по света), прави го с/у извършителите, както подобава на мъж, а не с/у мирни граждани, жени и деца, и то по такъв сатанински начин. Всички тези изродски изблици на насилие говорят за съвсем друго нещо. За адово, нечовешко семе, което чувствайки личната си мизерия мрази и си отмъщава за това на нормалните хора.Всичко останало са медийни бръщолевения и манипулации.

но с ръка на сърцето си кажи колко мирни жители избиха САЩ докато борят терористи? Колко пъти удряха болници, училища, сватби и други такива? Още повече когато този който трепе е много силен и се чувства безнаказан.....

А ти , друже, не разбираш онова, което четеш. Признак за интелект е човек да прави разлика, а не да се увлича по медийни внушения.

Ама е красавец. Като видя някой такъв брадясал в метрото и ми идва да му разбия мутрата мангалска.

САЩ бастисаха СССР. Следователно този е техен продукт.

Те и затова са го пуснали в САЩ - да го използват за атентат. Такива са под контрол на службите.

Тероризма, който създаваха далеч от границите си, през следващите месеци трайно ще се настани в САЩ. Да се готви и Израел. Който каквото е дробил, ще го сърба.

празнувайте русофили брат ви е успял в ню йорк в русия едно 20% от населението е като този саипови

Наистина ли си толкова тъп или се правиш?

Братко толераст!Като гръмне и в България пак ли русофилите или американофилите ще ти са виновни?Виновни са такива като теб които приемат с отворени обятия такива като него,вместо да се хванат за калашника или за М16. ОСТАНАЛОТО Е ОТ ЛУКАВОГО!!!

То и в България мангалите сигурно вече са 20%.

Сами са си виновни щатите, че допускат съветски боклуци на територията си. Орките да си стоят в Азия.

Хайде да си го кажем направо Този от снимката е от друг биологичен вид. Просто сме много различи. Нама как да живеем заедно, това е истината.

Сами са си виновни щатите, че допускат съветски боклуци на територията си. Орките да си стоят в Азия.

Създавате трудности и отказвате визи на образовани и интелигентни хора, а на този малоумник, на който видът му казва всичко, без да е необходимо да го проучвате, сте го приели с отворени обятия. Кой в случая трябва да понесе отговорност?!

Кво му дъвчете брадата на момчето,бе?! Я попитайте за това някое загоряла "толерантка".Как мечтае да зарови лице в брадата му в "сюблимния" секс момент...!Няма страшно,няма пърхот,мил я е с противопърхотен шампоан!:-)))

Тръмп казва-край!Не трябва да допусне ИД на територията на САЩ. А КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ ДЪРТИ ЕВРОРАСТИ???? ЕЛАТЕ!НАШАТА ЛИБЕРАЛНО-ТОЛЕРАНТНА ВАГИНА ВИ ЧАКА! У Ж А С! БЕДНА ЕВРОПО!

jingiby

Кой пусна тази брадата централноазиатска полумаймуна в САЩ?

Гледам му лицето, очите, чертите и виждам едно много просто момче. Депресирано, брадясало и истерично. Наивно, глупаво, простовато. Интересното ми е, след като седем години е бил в САЩ и много вероятно повечето в Тампа- Флорида, защо не се е интегрирал? Дали за седем години е невъзможно да намериш работа, да се устроиш по някакъв начин в прилични условия, да си намериш жена и да направиш семейство? Той е пускал брада поне 6 месеца, ако не и година и по този начин може да се измери от кога има връзка с човек от ИД. Интересното е как човек, който идва от едно мизерно и полусредновековно по порядки място , каквото е Узбекистан вместо да оцени условията, които му дават големи възможности, той не се възползва от нищо и приема позиция на омраза? Това обяснява защо убива обикновените хора по алеята. Той го прави от завист, от неспособност да бъде като тях и като ги убива получава надмощието , което няма в действителност. Те живеят собствен живот и той не ги интересува, което унищожава егото, на което е възпитан като мъж в дивашката провинция, от която идва.

продължението. Голяма грешка е да се внушава равенство у неравни. Един див селчо получава кураж от подли убийци и си отмъщава на обществото, че не може да живее като него. В сравнение с Тампа, Узбекистан е дълбоката провинция, където дивашки нрави ръководят пасивната тълпа и попаднал на свобода, селчо унищожава несвойствената му среда. Той я стъпква, защото не приема да е "никой". Когато е намерен, на него му е внушено, че става "някой", че е значим, че вече се е свършило и го чака наградата. Малко на оня свят, но като е тъп това го задоволява.И в Узбекистан обещаваха на баща му комунизъм безплатно по същия начин, така че си е готов. Докато си само средство вече не притежаваш живота си. Това не може да се осъществи само по интернет. С него е работено на място от подъл манипулатор. Всеки, който попадне в ръцете на такъв се разделя със семейството си и губи самоличността си. В този момент е умрял. Атентата е трагичен послеслов с нищо неподозиращи хора.

Странно как ние Българите се мислим за велики и че живеем в Рая. Узбекистан е точно толкова развит колкото и България. Религията обаче не прощава на никого, за съжеление най-хубавото нещо от комунизма си отиде заедно с него а именно атеизма.

Вярно е,както са написали по-горе,че каквото посееш това ще жънеш.За обикновения българин дори и виза е мега трудно да вземе.А взривил се българин няма.И за западна Европа беше така.Визите бяха мираж,а в същото време на такива брадясали и забулените им жени раздаваха и визи и социални.Както е и сега.Не ми се слуша за религията на "мира"?Ето различни етноси,различни националности,а правят едно и също.И тези компании за коли под наем би било редно да работят с полицията.Този упадък от снимката е съмнителен дори и от Луната да го гледаш.Ами не искам да живея в глобално село.Искам да живея сред себеподобни,а не със същества кланящи се на сериен убиец педофил.

Посееш ли вятър,ще пожънеш буря!!!

По програма "Разнообразие",а?!?!?!Голямо разнообразие,вижте му снимката.Ееее,ДА ИМ Е ЧЕСТИТО "РАЗНООРАЗИЕТО"!:-)))

С техните камъни по техните глави.

"Да се завърне"? Грешка на езика, а?