Атентаторът Саипов работел като шофьор със зелена карта

Извършителят на снощния терористичен акт в Ню Йорк, при който загинаха 8 души и 15 бяха ранени, е попадал и преди в полезрението на федералните власти в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Атентаторът Саипов работел като шофьор със зелена карта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след този случаи оставането на лотарията (diversity)за зелена карта е под въпрос. тръм няколко пъти говори за отмяната и, като идеята му е да се приемат имигранти необходими на америка, а не сулио и пулио спечелили лотарията и дошъли да точи социалните.

януари сенатора от ню йорк шумър рева със сълзи на аирогарата в ню арк в речта си в защита на мюсулманите след първата забрана на тръмп. от вчера до сега не видях шумър да пусне и една сълза за убитите си съграждани. абе демократически ценности.

Хак да им е; прибират човешкия боклук от бившия СССР, араби, китайци и черни маймуни.

бил вълк единак пък имал връзка с петима разследвани и обвинени за подпомагане на теророризма. каква е формулировката на термина вълк единак?

американците как може да пускат такова човекоподобно в дома си

убил 8 души и ранил десетина... Кво се шашкате, бе?! Нали е Хелоуин

службите ги набират, обучават и следят .......... когато имат нужда, ги използват за мръсната работа. Отвреме навреме някой се изплъзне и действа сам на своя глава, ама и това е в реда на нещата. После пишат доклади и искат още пари за борба с тероризма. Всички са доволни. Само убитите не са.

Ха на бас, че сега пак Путин ще се окаже виновен. И Тръмп!

Путин само за тероризма не го обвиняват защото много лесно може да се докаже дълбоката връзка на ЦРУ с тероризма. Виж, за урагани и падане на метеорити и е виновен Путин...

императора не е виновен за действията на всички таджикистанци и уйгури от територията си ..

умерен опозиционер !

24 годишната Диагноза Абдулахмакова е зачислена на обучение при нас.

Тарамбуките от ИДИЛ започват да ми стават симпатични.Те вършат работата,която трябваше да свършим ние, нормалните хора и европейци-да наказваме онези,които отварят войни където и когато им скимне,убиват безнаказано жени и деца и то в много по-големи мащаби.Да изринем тия малоумници в ЕС,всички до един протежета на САЩ с техните евроГЕЙски ценности,криворазбрано милосърдие и продажното им решение за безвизово пътуване на 77 млн. турци и 6 млрд. евро без да са членове и без да са внесли 1 евро в ЕС.За идиотските им правила за ГМО,кривите краставици,за гейпарадите им и пр. тъпизми. СПЕШНО трябва да се закрият ЕС,НАТО,да се забрави "мултикултурна" Европа.А идеолозите и изпълнителите и клакьорите като нашите,на тези несъстояли се измишльотини,да бъдат изправени пред международен съд.Да се възстановят националните държави с техните особености,вяра,достойнство, самобитност, хилядолетна история.За съжаление отново се оказа,че ЕС и НАТО са наши гробокопачи и ни водят към колониално робство,неграмотност, бедност,демографска криза и гибел.

Та какви предлагаш? Да почнем да газим наред тези които не ни харесват защото били "милосърдни и мултикултурни"? Идиот!

Ти си ментално прегазен.

Добре че не е работил като шофьор на гавнавоз.

Ами то май за всеки атентатор казват, че е бил в полизрението на службите. Убил няколко човека и после казват - "ами да, то ние знаехме, че е джихадист, следихме го.. ама .. на.. СТРОГО ОСЪЖДАМЕ ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ!"

Те тия са си хора на службите.

"Разследвали", "проучвали", "таковали"... К'во разследване и проучване бе?... Когато полицай срещне брадата орка на обществено място, трябва да я разстрелва на мига...!!! Само така ще могат да преборят тероризЪма...!!! Дааа...!!!

Ами той и Меси е с брада....

Разстрел на място...!!! Никаква милост и за джихади-джуджо...!!! Дааа...!!!