17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе оти не ви го набиа у гъзерете.И джурналистката и на докторицата.

Дебелаците да си доплащат. Доказано над 10 пъти по-висок е рискът от тежко боледуване само заради затлъстяване. Звучи малоумно, нали?

Не се учудвам че отново ще нарушат човешките права тези изроди те друго незнаят Господи слез и пребири тези безбозни същества защо пречат на нормалния начин на живот

Значи изобщо не трябва да се плаща за Ковид - на който му се живее да си плаща всичко от до. След като си се разболял значи някъде не е спазил противоепидемиологичните мерки - маска отказва да носи, кръчмите и дискотеките прекалено са му насърце, на мачове ходи когато има пик на заразата и прочее овчи прояви. Няма да се занимаваме тук постоянно с няколко отказващи да схванат каквото и да е свръхегоистични кретена

Трият резонни въпроси, които касаят дискриминацията. Например, болен от рак на белите дробове, но пушач ( става дума за личен и осъзнат избор) се лекува въз основа на осигуровките си, тези с ХИВ са ощр по-коварни, защото сеят заразата ( в повечето случая знаят за състоянието си, но тук и съдебната трябва да погнем за убийство) и пак се лекуват безплатно, а логиката да се набоцкаш с нещо крайно несигурно за себе си и околните вещество ( не го приемам за ваксина, защото не е на БЦЖ-то, например) е крайно недемократично, да не кажа друга дума.

Няма проблем но първо връщат парите от здравните осигуровки, за да не остане някой с впечатление че ще позволим да ни мамят !

На тези дето са измислили, тази чутовна глупост ще кажа - "Малко са Ви били!" Трябва повече и то по тъпите кратуни, може пък да ви дойде акъла. И никой не ви пречи да спрете да работите със Здравната каса и да точите осигуровките на неваксинираните.

Просто касата не иска да плаща, защото били много пари и защо държавата да ги дава! Това го каза преди малко една госпожа по БТВ.

Все с изнудване, а? Ами тогава да не плащат здравни осигуровки. Ама не ви оттърва, нали.

1 милион антигенни тестове бързо ще бъдат закупени, в случай че се възприеме вариантът със зелен сертификат. Тези тестове ще бъдат за сметка на държавата. Ето къде им е зора… сега някоя наша фирма ще се облажи с някое и друго милионче….

Ами ако неваксинираните 80 процента спрат да си плащат осигуровките, ще има ли въобще средства да се лекува някой по здравна каса, а помислете малко, къде отива тази система.

Шило

Както вече написах- тъпо предложение, тъпа анкета. Няма какво да се палиш.

Отдавна не се паля, но защо досега лекуваха тия без осигуровки безплатно, а сега тия дето плащаха за тяхното лечение да не могат да се лекуват. Ами тогава ваксинираните да си плащат ваксините, защо не зададат този въпрос.

да те питам... имаш ли си идея колко са парите от осигуровките и колко дава държавата като субсидии. С тия осигуровки не можеш платиш само тока и чистачките на болниците.

Имам идея - държавата почти нищо не дава. То и затова Здравната каса се разплаща с болниците с две години закъснение, а в чужбина на много места вече не им приемат Здравната карта.

Не мямаш. Бях написал тука точно с цитати. Изтрити са. Общо взето 5.4 млрд е бюджета, а 100 млн са осигуровките.

Какво значи да "доплащат"? Кажете просто колко хилядарки ще искат, така че болните да си пресметнат дали ще е по-евтино да си мрат вкъщи. А от правителството и лекарите друго какво да очакваш... "спасяват животи".

Шило

Ами да сменят начина на заплащане- всеки да си има осигуровки по сметка, застраховки... И да може за ги предоставя на друг, който се нуждае от грижи. Аз съм съгласен. И без това се осигурявам над максимално установеното като горна граница и имам здравни застраховки. И да има някакви дотации за тези, които нямат доходи, но се нуждаят от най-необходимата помощ.

Шило

Обаче, гейберчетата ме кефят. Като стане дума за Севда и за чекмеджета, веднага се обозначават. Спокойно бре, ще ви платят. А сега коментирайте статията.

по темата казваш... милото то тролче.. под всяка статия едно и също троли... помним ви още от Жан Виденово време. Костов е Виновен.

Шило

Сега и на Жан Виденов ли съм човек? Да, трол си. Герберски трол. Благодаря за доказателствата, които сам сочиш.

същите сте бе... не сте се проминили от тогава. обяснявахте как за всичко Костов е воновен. като мантра ви беше. повтаряхте едно летище за 1 долар... ма не споменавахте задълженията му... и още се говорят лъжливите ви мантри. Явно го учите от централата този приом... знаем това за 1000 пъти повторение на лъжата... палячовци.

Шило

Едно си трола знае, едно си трола бае. Послушай съвета ми и остави емоциите, достатъчно се изложи. Поне запази малко достойнство пред себе си.

за достойнство ми говори човек кланящ се на чуджа държава и плюещ по сънародници, законно избраните депутати на държавата си и гледащ как да я унизява при всяка възможност??? точно ти ли бе???????????? ти ли бе русоробе българофобе???????? точно ти ли бе? Ям араш от тука !

Шило

Е, като ти казах, че си трол, не ми повярва. Ами, такъв си. Що се мъчиш да отклониш темата?

Шило

А бе, да те питам нещо за Ханко Брат? Хахахахах

кой ли се опитва да ми дава разни "съвети" за да отклонява темата... пак бягаш като бито псе и казваш, че друг я отклонява. още по-надолу... аз му говоря ПО ТЕМАТА ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ И НЕ ВЯРВАТ, той се хвана, че съм цитирал Рублен и ВЕДНАГА за Боко Тъпото да каже нещо... бе да те еВа в скапаната русоробска подлога.

Човек гласуваш за гробарите е или: 1. В далаверата с кражбите 2. Завършен де.бил. Ти избираш от кои си , но и в двата случая заслужаваш само презрение, тролче.

А ако не гкадъвЛ за рях си 100% де.бил и същевременно промито мозъче от Рубленски простотии

Ако е със здравословен проблем и за това не е ваксиниран, тогава да си доплаща ли?

Шило

Мани, тъп въпрос и тъпа анкета. Която е породена от тъпо предложение от уж интелигентни хора.

Къде ти е торбата?

Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... така че здравната каса тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. да ги праща вкъщи с аспиринче. Все пак е някакво грипче, а грип не се лекува. Организма сам се лекувал от него... според не ваксинираните пациенти. Само хабим данъците на хората вместо да се дадат за наистина болни хора като такива със сърдечни проблеми, ракови и т.н.

А бе, шкафчето не се ли изпразни вече, или отворихте и гардероба за хонорари от Севда?

ои милиото тролче... пак ли мантрата почнахте. и какво общи има с пост-а ми? скапаняк.

Шило

Тролчето ми то, де намесваш и неща, които са извън статията? Това си е вашия, тролския подход. Това, че си показваш на.рания за.ник, е твой проблем. Щото доказваш, какъв си.

алоооо..... малоумник... прочети поне поста под които тролиш бе келеш. кой намесва неща извън статията бе... виж какво писах аз, и какво си писал ти за шкафчета и тъпотии от кръчмата.

Шило

Ами прочети си го бре, некадърник. Тоя бил казал, че вирус няма, оня кво направил. Поне цитирай кога и къде. Ако ми говориш за Шипка, думите на Радев бяха, че има по-страшен вирус и това е Тиквата. Което е така.

алооо... тъпо парче. Де па намеси Рублен сега. Тия дето не са ваксинирани що не са? щото не "ВЯРВАЛИ" във вируса... не че е религия някаква. Щото искали да ги убият с иглата и да им сложат 5Г... нали в това ВЯРВАТЕ... аре бе... я пак... нещо се оака здраво. А сега не са се ваксинирали с/у Ковид, па искали да ги лекуват от Ковид... нагли парчета сте вие червените дришльовци

Шило

Аз или ти го намеси, троле? Я си прочети сам писанките, па тогава се прави на интересен. Сам се о.ра, друг да те бърше.

ти чети бе трол нещастен. виж под какво тролиш бе.

тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. Рублен беше един от тях. яз говоря за: тия които НЕ вярват че има вирус тия които НЕ вярват че има вирус тия които НЕ вярват че има вирус тия които НЕ вярват че има вирус Колко тъпо парче си бе? кое е извън статията бе??????

Шило

Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма...

както казах - Рублен беше един от тях. Рублен беше един от тях. Рублен беше един от тях. Рублен беше един от тях. Но говорим за ОСТАНАЛИТЕ КОИТО БОЛЕДУВАТ В БОЛНИЦИТЕ. НЕ ГОВОРИМ ЗА РУБЛЕН... малееееееееееее... как се хвърля на барикадата... ужас... нараних без да искам господаря му... скапаняк.... ЧЕТИ БЕ !!!! ТРОЛ НЕЩАСТЕН!

Шило

Още един въпрос- като спешни случаи, в болниците се приемат и хора, които и лев не са внесли като здравни осигуровки. С тях, кво правим? Ако нямат доходи?

какво би направил другаря Путин?

Шило

Мдааа, тролът си е трол. Ти го питаш за България, той ти говори за други държави. Вместо да задаваш тъпи въпроси и да разкриваш същността си, прочети, как е уредено здравното осигуряване в държавата, която те интересува и си отговори сам.

Шило

Ама вярно си много тъпо парче. Така и не разбра написаното от мен. Аре, бегай да си подписваш ведомостта за днес, че остана без вечеря.

и така не ит хареса въпроса. Няма угодия на путлерастката мъстия.

Шило

Що да не ми е харесал? Дадох ти безплатен съвет, какво да направиш. Ако те интересува Росия- чети за Росия, ако те интересува Германия, чети за Германия. А не да спамиш.

виждам че се натовари като лайновоз в края на смяната. бягаш от въпросите, изместваш темите., разни Севди мевди се опитваш да вкараш но НИЩО по темата

Шило

Да, защото твоето няма нищо общо със статията. Де намеси Путин? Вместо да си показваш простотията, последвай съвета ми.

пипитах те съвсем нормално - какво би направил Путин... ок... каво би направила Меркал... ама явно нещо не ти хареса въпроса... що бе келеш? Кво толкова не ти хареса. нали питаш въпрос на който УЖ искаш отговор... явно не си искал отговор, а си искал просто да се изтролиш. Нали разсъждавам бе... кой какво би направил за да имаме някаква база за решения. бе да та еВА в кирливия русороб изтривалка.

Резонно е да си плащат, но не повече от 90%.

Шило

Що?

Тогава и за тези които са ваксинирани да искат заплащане ако влезнат в болница !

Шило

Ако ми върнат здравните осигуровки и социалните-става. Щото отиват за лечение на ваксинираните в болничните и за престоя им в къщи , като са в отпуск поради болест. А, Дир, кво мислят останалите 58%?

Шило

Не става така, пичове, не става. Щом като ми удържат всичко, в пълен размер, ще се възползвам от това.

Цял живот плащам здравни осигуровки и накрая в болниците си плащам за всичко. Защо? Да спирам да плащам здравни осигурпвки тогава а?

спри де...