17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял живот плащам здравни осигуровки и накрая в болниците си плащам за всичко. Защо? Да спирам да плащам здравни осигурпвки тогава а?

Шило

Ако ми върнат здравните осигуровки и социалните-става. Щото отиват за лечение на ваксинираните в болничните и за престоя им в къщи , като са в отпуск поради болест. А, Дир, кво мислят останалите 58%?

Тогава и за тези които са ваксинирани да искат заплащане ако влезнат в болница !

Резонно е да си плащат, но не повече от 90%.

Шило

Не става така, пичове, не става. Щом като ми удържат всичко, в пълен размер, ще се възползвам от това.

Шило

Що?

Шило

Още един въпрос- като спешни случаи, в болниците се приемат и хора, които и лев не са внесли като здравни осигуровки. С тях, кво правим? Ако нямат доходи?

Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... така че здравната каса тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. да ги праща вкъщи с аспиринче. Все пак е някакво грипче, а грип не се лекува. Организма сам се лекувал от него... според не ваксинираните пациенти. Само хабим данъците на хората вместо да се дадат за наистина болни хора като такива със сърдечни проблеми, ракови и т.н.

какво би направил другаря Путин?

А бе, шкафчето не се ли изпразни вече, или отворихте и гардероба за хонорари от Севда?

Шило

Мдааа, тролът си е трол. Ти го питаш за България, той ти говори за други държави. Вместо да задаваш тъпи въпроси и да разкриваш същността си, прочети, как е уредено здравното осигуряване в държавата, която те интересува и си отговори сам.

Ако е със здравословен проблем и за това не е ваксиниран, тогава да си доплаща ли?

Шило

Мани, тъп въпрос и тъпа анкета. Която е породена от тъпо предложение от уж интелигентни хора.

спри де...

ои милиото тролче... пак ли мантрата почнахте. и какво общи има с пост-а ми? скапаняк.

Шило

Ама вярно си много тъпо парче. Така и не разбра написаното от мен. Аре, бегай да си подписваш ведомостта за днес, че остана без вечеря.

Къде ти е торбата?

Шило

Тролчето ми то, де намесваш и неща, които са извън статията? Това си е вашия, тролския подход. Това, че си показваш на.рания за.ник, е твой проблем. Щото доказваш, какъв си.

и така не ит хареса въпроса. Няма угодия на путлерастката мъстия.

Шило

Обаче, гейберчетата ме кефят. Като стане дума за Севда и за чекмеджета, веднага се обозначават. Спокойно бре, ще ви платят. А сега коментирайте статията.

алоооо..... малоумник... прочети поне поста под които тролиш бе келеш. кой намесва неща извън статията бе... виж какво писах аз, и какво си писал ти за шкафчета и тъпотии от кръчмата.

Шило

Що да не ми е харесал? Дадох ти безплатен съвет, какво да направиш. Ако те интересува Росия- чети за Росия, ако те интересува Германия, чети за Германия. А не да спамиш.

по темата казваш... милото то тролче.. под всяка статия едно и също троли... помним ви още от Жан Виденово време. Костов е Виновен.

виждам че се натовари като лайновоз в края на смяната. бягаш от въпросите, изместваш темите., разни Севди мевди се опитваш да вкараш но НИЩО по темата

Шило

Ами прочети си го бре, некадърник. Тоя бил казал, че вирус няма, оня кво направил. Поне цитирай кога и къде. Ако ми говориш за Шипка, думите на Радев бяха, че има по-страшен вирус и това е Тиквата. Което е така.

Шило

Сега и на Жан Виденов ли съм човек? Да, трол си. Герберски трол. Благодаря за доказателствата, които сам сочиш.

Шило

Да, защото твоето няма нищо общо със статията. Де намеси Путин? Вместо да си показваш простотията, последвай съвета ми.

алооо... тъпо парче. Де па намеси Рублен сега. Тия дето не са ваксинирани що не са? щото не "ВЯРВАЛИ" във вируса... не че е религия някаква. Щото искали да ги убият с иглата и да им сложат 5Г... нали в това ВЯРВАТЕ... аре бе... я пак... нещо се оака здраво. А сега не са се ваксинирали с/у Ковид, па искали да ги лекуват от Ковид... нагли парчета сте вие червените дришльовци

Шило

Аз или ти го намеси, троле? Я си прочети сам писанките, па тогава се прави на интересен. Сам се о.ра, друг да те бърше.

Какво значи да "доплащат"? Кажете просто колко хилядарки ще искат, така че болните да си пресметнат дали ще е по-евтино да си мрат вкъщи. А от правителството и лекарите друго какво да очакваш... "спасяват животи".

ти чети бе трол нещастен. виж под какво тролиш бе.

същите сте бе... не сте се проминили от тогава. обяснявахте как за всичко Костов е воновен. като мантра ви беше. повтаряхте едно летище за 1 долар... ма не споменавахте задълженията му... и още се говорят лъжливите ви мантри. Явно го учите от централата този приом... знаем това за 1000 пъти повторение на лъжата... палячовци.

Шило

Ами да сменят начина на заплащане- всеки да си има осигуровки по сметка, застраховки... И да може за ги предоставя на друг, който се нуждае от грижи. Аз съм съгласен. И без това се осигурявам над максимално установеното като горна граница и имам здравни застраховки. И да има някакви дотации за тези, които нямат доходи, но се нуждаят от най-необходимата помощ.

пипитах те съвсем нормално - какво би направил Путин... ок... каво би направила Меркал... ама явно нещо не ти хареса въпроса... що бе келеш? Кво толкова не ти хареса. нали питаш въпрос на който УЖ искаш отговор... явно не си искал отговор, а си искал просто да се изтролиш. Нали разсъждавам бе... кой какво би направил за да имаме някаква база за решения. бе да та еВА в кирливия русороб изтривалка.

Шило

Едно си трола знае, едно си трола бае. Послушай съвета ми и остави емоциите, достатъчно се изложи. Поне запази малко достойнство пред себе си.

тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. тия които НЕ вярват че има вирус - няма смисъл да им плаща. Що да харчи пари за нещо което пациента отрича, че има. Рублен беше един от тях. яз говоря за: тия които НЕ вярват че има вирус тия които НЕ вярват че има вирус тия които НЕ вярват че има вирус тия които НЕ вярват че има вирус Колко тъпо парче си бе? кое е извън статията бе??????

за достойнство ми говори човек кланящ се на чуджа държава и плюещ по сънародници, законно избраните депутати на държавата си и гледащ как да я унизява при всяка възможност??? точно ти ли бе???????????? ти ли бе русоробе българофобе???????? точно ти ли бе? Ям араш от тука !

Шило

Е, като ти казах, че си трол, не ми повярва. Ами, такъв си. Що се мъчиш да отклониш темата?

Шило

Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма... Рублен Еадеффф каза че вирус нЕма...

Шило

А бе, да те питам нещо за Ханко Брат? Хахахахах

Ами ако неваксинираните 80 процента спрат да си плащат осигуровките, ще има ли въобще средства да се лекува някой по здравна каса, а помислете малко, къде отива тази система.

Шило

Както вече написах- тъпо предложение, тъпа анкета. Няма какво да се палиш.

както казах - Рублен беше един от тях. Рублен беше един от тях. Рублен беше един от тях. Рублен беше един от тях. Но говорим за ОСТАНАЛИТЕ КОИТО БОЛЕДУВАТ В БОЛНИЦИТЕ. НЕ ГОВОРИМ ЗА РУБЛЕН... малееееееееееее... как се хвърля на барикадата... ужас... нараних без да искам господаря му... скапаняк.... ЧЕТИ БЕ !!!! ТРОЛ НЕЩАСТЕН!

кой ли се опитва да ми дава разни "съвети" за да отклонява темата... пак бягаш като бито псе и казваш, че друг я отклонява. още по-надолу... аз му говоря ПО ТЕМАТА ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА СИ ПЛАТИЛИ И НЕ ВЯРВАТ, той се хвана, че съм цитирал Рублен и ВЕДНАГА за Боко Тъпото да каже нещо... бе да те еВа в скапаната русоробска подлога.

да те питам... имаш ли си идея колко са парите от осигуровките и колко дава държавата като субсидии. С тия осигуровки не можеш платиш само тока и чистачките на болниците.

Отдавна не се паля, но защо досега лекуваха тия без осигуровки безплатно, а сега тия дето плащаха за тяхното лечение да не могат да се лекуват. Ами тогава ваксинираните да си плащат ваксините, защо не зададат този въпрос.

1 милион антигенни тестове бързо ще бъдат закупени, в случай че се възприеме вариантът със зелен сертификат. Тези тестове ще бъдат за сметка на държавата. Ето къде им е зора… сега някоя наша фирма ще се облажи с някое и друго милионче….

Имам идея - държавата почти нищо не дава. То и затова Здравната каса се разплаща с болниците с две години закъснение, а в чужбина на много места вече не им приемат Здравната карта.

Човек гласуваш за гробарите е или: 1. В далаверата с кражбите 2. Завършен де.бил. Ти избираш от кои си , но и в двата случая заслужаваш само презрение, тролче.

Все с изнудване, а? Ами тогава да не плащат здравни осигуровки. Ама не ви оттърва, нали.