Нетаняху заяви на Путин и Шойгу, че Израел няма да се примири с иранската заплаха

Техеран използва територията на Сирия за атаки срещу държавата ни, заяви израелският премиер на среща с руските лидери в Сочи

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху заяви на Путин и Шойгу, че Израел няма да се примири с иранската заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къд кога са тия нападения от Сирия. Виж обратното е всеки ден

Я , Володя се е срещнал с шефа си !

Обратното е! Обикновенно служителите ходят при шефа!Специално Нетаняху преди всяка по сериозна израелска атака, отива да получи разрешение и да я координира с Путин. Путин е търпелив и засега го трае, най-вече заради многото руснаци в Израел.Но докога ще е това, е трудно да се предвиди.

Гоуем си философ батка! Кажи още нещо очевадно барем впечатлиш някои дърта леля..

Путя бил 'шеф'.. само дето боклукът Кадиров го върти на малкия си пръст. Шеф е на овчедушното си ватно стадо, не повече.

Браво и на двамата лидери за откровеността - урок за поляците!

Ама що Нетаняху не се срещне с Меркел или Макрон точно преди изборите? Щото тия зомбита никой не ги бръсне за нищо! А виж с Путин да се срещнеш, е престижно и уважително!

Нетаняху се страхувал от ирански ракети, които ЩЕЛИ ДА ЗАПЛАШВАТ Израел. А дали е вярно, че Израел ОТ 2 ГОДИНИ шпионира Тръмп/Белия дом?!

верно е, ама не е от 2 години а от 1948

а човечеството .чрез дългите си носове се пъхат навсякъде,където изобщо не им е работата .

са 30 милиона. Само в Китай не си пъхат гагата, че там киното е различно........

Прав е Биби да ходи при Бащицата да за го благослови. 1.5 милиона руснака в Израел. Днеска във всяка една израелска тек фирма ако влезнеш в офисите им, програмистите си говорят само на руски (имам агенция за дигитални реклами и 1/2 от клиентите са ми израелски фирми и ходя почти всяка седмица там). Да не говорим че Мосад (Аман, Шинбет и прочие) са създадени от руски евреи с опит от КГБ. Израел е държава заради акъла на руските евреи и парите на САЩ.

1,5 милиона РУСНАКА ? Бате, се едно да кажеш че след голямата екскурзия 1989 в Турция живеят 300 000 българи Колкото тия в Измир са българи толко и тия в Хайфа са руснаци

кой е Яков Кедми преди да се изказваш. Биивш шеф е на спецслужба, която ги е отправила в Израел. Службата е Натив.

Прав е човека, руснаци са , дори иврит не знаят голяма част от тях

Какво има да се уточняват... нали го направиха още през 2015 и от тогава израелците развяват руски флаг пред руските системи свой-чужд;)

Брей че военолюбец тоз нятаняху все иран ги напада путин му е все едно малко са му проблемите че и вас да ви мисли добрр че бог ви обича и пази завинаги