Нетаняху заяви на Путин и Шойгу, че Израел няма да се примири с иранската заплаха

Техеран използва територията на Сирия за атаки срещу държавата ни, заяви израелският премиер на среща с руските лидери в Сочи

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху заяви на Путин и Шойгу, че Израел няма да се примири с иранската заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей че военолюбец тоз нятаняху все иран ги напада путин му е все едно малко са му проблемите че и вас да ви мисли добрр че бог ви обича и пази завинаги

Какво има да се уточняват... нали го направиха още през 2015 и от тогава израелците развяват руски флаг пред руските системи свой-чужд;)

Прав е Биби да ходи при Бащицата да за го благослови. 1.5 милиона руснака в Израел. Днеска във всяка една израелска тек фирма ако влезнеш в офисите им, програмистите си говорят само на руски (имам агенция за дигитални реклами и 1/2 от клиентите са ми израелски фирми и ходя почти всяка седмица там). Да не говорим че Мосад (Аман, Шинбет и прочие) са създадени от руски евреи с опит от КГБ. Израел е държава заради акъла на руските евреи и парите на САЩ.

Нетаняху се страхувал от ирански ракети, които ЩЕЛИ ДА ЗАПЛАШВАТ Израел. А дали е вярно, че Израел ОТ 2 ГОДИНИ шпионира Тръмп/Белия дом?!

1,5 милиона РУСНАКА ? Бате, се едно да кажеш че след голямата екскурзия 1989 в Турция живеят 300 000 българи Колкото тия в Измир са българи толко и тия в Хайфа са руснаци

верно е, ама не е от 2 години а от 1948

а човечеството .чрез дългите си носове се пъхат навсякъде,където изобщо не им е работата .

кой е Яков Кедми преди да се изказваш. Биивш шеф е на спецслужба, която ги е отправила в Израел. Службата е Натив.

Ама що Нетаняху не се срещне с Меркел или Макрон точно преди изборите? Щото тия зомбита никой не ги бръсне за нищо! А виж с Путин да се срещнеш, е престижно и уважително!

Прав е човека, руснаци са , дори иврит не знаят голяма част от тях

Я , Володя се е срещнал с шефа си !

Обратното е! Обикновенно служителите ходят при шефа!Специално Нетаняху преди всяка по сериозна израелска атака, отива да получи разрешение и да я координира с Путин. Путин е търпелив и засега го трае, най-вече заради многото руснаци в Израел.Но докога ще е това, е трудно да се предвиди.

са 30 милиона. Само в Китай не си пъхат гагата, че там киното е различно........

Къд кога са тия нападения от Сирия. Виж обратното е всеки ден

Гоуем си философ батка! Кажи още нещо очевадно барем впечатлиш някои дърта леля..

Путя бил 'шеф'.. само дето боклукът Кадиров го върти на малкия си пръст. Шеф е на овчедушното си ватно стадо, не повече.

Браво и на двамата лидери за откровеността - урок за поляците!