Павлова не може да спре застрояването до Иракли

Министерство на регионалното развитие и благоустройството не може да спре строежа на ваканционно селище до Иракли, стана ясно от думите на Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова не може да спре застрояването до Иракли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво може тази Пухкавата - Нищо! Ясно, че тя е аватар на Премиера! Ама, много време стана това важно министерство да се управлява от Автар! Токова ли няма време Премиера, да намери човек, който разбира от Териториалните въпроси и строителството! Още малко и народното недоволство и него ще го отнесе! Този път, нито Обама, нито "Протестна мрежа" ще го върнат на власт! Вярно е, че като той бъде свален Америка ще се възмути и ще ни разкаже играта! Но, повече такова нещо като Генерал - Премиер в България не трябва да има!

Нема лошо ... Така или иначе повечето българи ходим в Гърция :) Не ми дреме за "нашето" море

Иначе за какво е министър с хиляди служители и служителки?! Вашата .... поганска! Жалко, че внуците ви ще отговарят и връщат всичко насрано и награбено.

Лилето май забрави, че с помощта на нейната партия НС прие закон за проверка на далаверите 10 години назад. Да дрънкаш глупотевини по телевизора можеш, но да си свършиш работата не. А къде е икономическата полиция, там преобладават май гъбарите?

ти си затова. Като никой не може нищо срещу нахалниците, прокурорът затова взима добрата си заплата. А му я плащаме на него и на другите, които вдигат рамене, да ни пазят от нахалници.

Ако искам много хора на едно място , ще си стоя в града !!!

иди на Марс бе! Там, подобия на теб - Няма! Ще си сам и ще се чувстваш добре! Тук на Земята и в Бг- има Закони за съобразяване и спазване!

Обаче законите не са само за теб,селяндура с парче земя ,наследил от баба си по-морето и лаком за кинти

че законите "са само за мен, селяндура"? Нито имам парче земя край морето, нито съм Селяндур, нито пък съм от "Лаком дол"! Уважавам и почитам Законите за Справедливост! Не ми приписвай свойте качества, или на "филанкишията"! Законите следва да се спазват абсолютно от всички Бг граждани! Нарушителят, Престъпилият Закона - не може да бъде "Над Закона"! Що за Умник си бре:"Чел- Недочел", Разбрал-Недоразбрал"... Хейтърска работа...

да,корумпиран политикоикономически елит зад които стоят пари от българоруската мафия ,толкова е очевадно !

много повече са другите корумпирани българо- чуждоземски мафии, свързани с родния ни златодобив, енергоносители и пр. ама "очевадно" само българоруската ти стяга "чепика"... Я, стига манипулиране и лицемерие!

да,лесните,бързите и сигурните парични потоци и извори за пране на пари са застрояването и имотите по българското черноморие,българският политикоиокномически криминогенен елит със корени от времената на бкп и дс е там!те са щастливците да строят и правят бизнес за глуповатото и примитивно простплюдие останало да живее на териорията на (европеиска) българия разкрачена между москва и истанбул!

Дрън дрън сменили статута нас ще ни правят. На окачени

Заглавието трябва да бъде. Павлова и КО. не иска да спре застрояването защото лапането е голямо, а народната воля кучета я яли! Дайте да си го кажем ясно. Ние живеем във времена на занадитска корупция и свободия. Ей това е резултата.

50 ГОДИНИ СМЪРДЯХА, ЧЕ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ...И ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА - ВСИЧКО ОСРАХА! НЯМА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ РАЗВИХРИЛИЯТ СЕ БАНДИТИЗЪМ. ИМАЛО СЪД! НО НЯМА ЗАКОНИ! СЪДИИТЕ ОБЯВЯВАТ ДОХОДИ И СЪС СТИСНАТИ УСТА И ЗАДНИК ДЕКЛАРИРАТ АПАРТАМЕНТИ, ИМОТИ И "СПЕСТЕНИ" ПАРИ В БАНКИТЕ НАД 300 000 ЛЕВА! ИМА ЛИ СЪДИЯ В ЗАТВОРА ИЛИ СВАЛЕН ОТ ЦИЦАТА НА НАРОДА...? НЯМА! ИМА ЛИ ДЪРЖАВА? НЯМА! АКО ТОВА БЕШЕ В САЩ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ФРАНЦИЯ, НОВИ ЗАТВОРИ ЩЯХА ДА ПОСТРОЯТ! КЪДЕ Е ФИНАНСОВОТО РАЗУЗНАВАНЕ!? КОЛКО ПЛАТИХА ПО ВЕРИГАТА? ...ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА!

Закони има,но неправилно са прилагани,а където има бели якички има и натиск,затова не ги ловят.А този за корупцията по високите етажи,замлъкна,и няма кой да ги ръчка!

А,винетките УСПЯ да ВДИГНЕ?! А,защо ли??? Е,г-жо,ВИНЕТКОВА?!

и кво стана,МРРБ /управляват/ т.е. останаха с правомощия да бутат колиби и палатки в близост до плажовете !?

Pesh0

Как неможе да я спре ? Плажната ивица е изключителна държавна собственост . Ако е станала частна по някакъв начин се одържавява . Плюс това се строи на плажа и на по малко от 100 метра от морето . Преди месец ме убеждаваше аз колата да не си спирам на по малко от 100 метра от морето .

с коментари нищо не става трябва действие драги българи.........

А може ли някой да ми каже каква е разликата м/у ромите с незаконните коптори и тези с комплексите по брега на морето?

Всичко в Държавата зависи от зависи от Управляващите , Законите, Съдебната система!Ромите са изоставени от Съдбата и Държавата!Голяма част от тях не са оземлени, нямат работа, никъде не ги искат и за да оцеляват, са принудени да крадат, убиват, да застрояват колиби в покрайнините на градове и села...Не ги защитавам! Властимащите и "Беззаконието" най-вече, са Причината за злощастието им и затова, което ни причиняват не само те, а и всякакви алчни Мутри, продажни управници и пр. измекяри ...

Абе, не може. Тиквата й е наредил да не може. Има една чифутска поговорка: "Като не можеш да си купиш народа, купи си царя."

Като неможеш, подаваш си ОСТАВКАТА Павлова

ЩОМ НЕМОЖЕ ДА СИ ВЪРВИ!!!

ИСКАМ НА 100 М ОТ МОРЕТО ДА НЯМА НИЩО и всякакви псевдозащитници на планини , морета , кучета, блатни кокичета, сини дюни, червенобузи патици да почистят боклуците в покрайнините на градовете и циганските квартали и да не спъват предприемчивите за да правят добрини за хиляди други. Ако парите не са от кокаин няма нищо лошо. А сега да не забравите да сложите минусче.

Я се понаведи малко,да си ми по удобен,пък после ще видим какво искаш ти духач!

не може да ги национализират. Стига с тия простотии, че се връщаме към социализма. В богатите държави всичко печелившо е държавно. Всички административни сгради приличат на нашите, които наричаха сталински тип или социалистически. х26 години лъжат народа, който не е бил на вън и не знае за какво става дума и рушат и заграбват.

А да видим сега,какво ни внушава тази статия?БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА (глупости,то няма държава и държавност),няма лостове с които да налага спазване на наличните закони и да попречи на няколко мутри и престъпници да унищожават флората и фауната в един останал,що годе запазен черноморски регион!Не могат да бъдат озаптени щенията и комерсиалният ламтеж на няколко мутри и всичко за сметка на националните богатства и природа!!!НЕ МОГАТ, да се справят със ситуацията управляващите от хунтата на Гроб,но инъче устите им за словоблудство и безплътни обещания не могат да се затворят!Великият КРАЛ МАГНОЛИЙ, и ресорното му комуноидното внуче- министърче,дебелогъзото Лилянче вече си признават че са НИЩОЖНИ,или прикриват непреодолими корупционни схеми и позволяват на мафията да плете безпрепятствено мрежите си и да унищожава останалото добро в държаната ни!Ало гробаджии,вървете на майната си ГАДОВЕ ,време е да бъдете смачкани и заличени и пратени в бунището на историята!

Купуваш си един кемпер втора употреба и с фамилията и приятели- в Балкана.Това ,което са го награбили, не могат да го вземат със себе си на оня свят.Повече ще ги боли,когато гушват босилека,защото други ще го продават.Айде , на кино!

корумпираните бюрократи да си прехвърлят горещия картоф помежду си, докато не изстине.

Новина: Австрия национализира родната къща на Хитлер Родна новина: Павлова не може да спре застрояването до Иракли И какво да коментирам???

Административния съд я изпържи!Долу Административния съд! А тя била законна,по законите ,де министърката,а де ги съветниците,да търсят възможности!

"Павлова не може да спре застрояването до Иракли" Правилно, това е работа на чистачката в министерството. Работата на министър Павлова е да взема заплата.

Ха сега да ми кажете как се свързват протестите ви срещу това строителство с принципа за неприкосновеността на свещената частна собственост. От къде накъде ще диктувате на собствениците на земята в Иракли какво да правят с нея. Ама на вас не ви харесвало. Гледайте си работата. Не е ваша работа какво ще правят собствениците в имотите си. Ама понеже софиянци искате да ходите на безплатен плаж та за това е всичко. Да отидете там, да серете цяло лято из гората, а после хората да ходят след вас да чистят. Няма такива работи. Ще се наложи да си плащате за да чисти някой след вас. Така е. Като не ви харесва не ходете.

Не ми слагате минуси, а ми кажете с какво от написаното от мен не сте съгласни.

Аз ти отговорих но някой педераст,или тъпа кучка от дирниците ми резна поста!

Купили са си земеделска земя първоначално,така че да садят или картофи домати или друго според почвата!Тази земя е била към стопанство, а не предназначена за вили на могили.А те,смяна на предназначение в мъглата,после НОВ застроителен план,после,промяна на този план и накрай ги нацвъкали един куп бройки бунгала и подобни!Тези неща не стават без чадърчето на общината,не знам колко е до морето,но Закона за Черноморско крайбрежие го бавиха доста ,докато презастроят!Но и не смятам ,че всичко е законно!

Ще ти сложа минус,защото не знаеш,че този пясък никога не е бил ЧАСТНА собственост.Хората са били земеделци,а не хотелиери.

какво като си собственик на Земята?! Според теб- си над Закона ли и няма да спазваш правилата за предназначението на земите в Бг и ще си "вършеш" както искаш ?! Такава свободия и на онзи свят няма бе човек! Дори Вселената си има строги закони за Съществувание, който стриктно спазва! Толкова ли си непросветен егоист, безскруполен, алчен печалбар материалист...Светът и животът не са предназначени само за брутално развихрилите се мафиоти-бандити! Ама де...За жалост, Съдебната система е виновна и плаче за смяна и със сигурност това ще се промени , защото не се трае вече...Вън некадърните от управлението!

"вършееш"

симо

Това се нарича българска КАПИТАЛИСТИЧЕСКА действителност...Ясно се виждат възможностите на капитала и държавицата .

Не може да се строи на държавна граница, тя е не е частна собственост.Това се отнася за всички приватизирани, променени статути и други подобни еквилибристики.

то няма държава, ти граница търсиш

пред тия "предприемачи" Чоков от Галиче ряпа да яде

А такаааа.... Що така, бе Лиле?

Много сте се загрижили за природата, но ви мързи да си почистите около блока. Ревете за някакъв пясък, за който не сте подозирали, че съществува, а искате просперитет, развитие, инвестиции, работни места. Хубавото е, че който може, го прави въпреки злобата и завистта на тълпата. Хайде плюйте и мизерствайте соцговеда.

Ти от инвеститорите ли си бе швестер,и в какво точно инвестираш,в останалото малко местенце,където човек може да види истинска,естествена природа ли?Мамицата ви и педали!

Морето вече не е наше!Шведки,полякини,чехкини,германки и чат пат рускини- също!

Табуретката като не може, да изчезва! Ще дойде друга напориста калинка......

Застрояват ,защото ходите там и плащате.Дал господ планини и язовири в БГ.Ходя само там-чист въздух,рибка,малини,гъби и боровинки.Псуваш управниците на воля без СРС-та,разтоварваш се,вечерта-мръвка на жар и бяло винце....дреме ми на шушулката.

Павлова бегай от това место то не е за теб , не знам тази лилетка колко още глупости ще направи до края на мандата си , ако не я изгоним този път по-бързо !

А може ли да попитам...,за какво изобщо,може да се произнесе този...плондер:)))?!?

за винетките

Колко кинта е взела Павлова за да си затвори очите и ушите за строежа в Иракли?

Беше фрашкано с лагери за деца и работещи. 20 дни почивка-12.80 лв + пътните- толкова плащаха родителите ми,защото бяха работници.Сега няма деца и работещи. Висшите магистрати се уредиха,като крайно нуждаещи на първа линия,гиньо ганев и той се набута там.

това беше в друг свят и в друг живот

Това се нарича "организирана престъпна група" - вкл. съда, общината и "собствениците"

Щом министър не може да спре и премахне незаконен строеж, то защо изобщо министърът е на този пост!?

Искам да попитам на кого е пясачната ивица и какво са садили за да е земледелска земя ? Странно е че Държавата и Миниктър не могат да спрат строителство ! Министър Павлова щом не може да си подаде оставката ще се намери човека който ще стре унищожаването на Българската природа !

държавата не може да спазва законите, еем ти и държавата, еем ти и законите

А има ли административен съд изобщо ,който да се бори срещу действията или бездействията на администрацията, ведомствата ,общините или е техен съучастник! По всичко личи че подпомага издалите разрешителни,смяната на предназначението,както и самите предприемачи. Защото не се тръгне от първичните документи,а от самото строителство след дъжд качулка!

Да се национализират имотите . Без това за незаконно купени на много ниски цени. Да се построи нещо за Българските децата че те и без това са на изчезване.

не могат да спрат незаконно застрояване, но можаха да спрат референдум, ето на това му се вика демокрация по клинтънско-меркелски. интереса клати феса

Несебър и Созопол са независими гръцки селища от немай кога. Там България не може да пипа!

Министърката на магистралите за този отговор незабавно трябва да си подаде оставката.Питането е на чие разпореждане е Дирекция национален строителен контрол?Като чели май е на МРРБ но госпожата може и да не знае.

Парите стоят над държавата.