Сърбия ни върнала над 2200 имигранти за 20 дни

Сръбските гранични власти са върнали над 2000 мигранти, които се опитвали да влязат в страната от България, и са заловили 24-ма трафиканти за по-малко от месец.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия ни върнала над 2200 имигранти за 20 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

србите и без огради си ги ограждат и ни ги повръщат, а ние и петметрови дувари да дигнем, па ще си ги колекционираме за адет.

имаме огрaда и граница през която и пиле не може да прехвръкне,според боко маисъла

като ни връщат мигранти да ги карат право в сараите на цар киро и бат сали. Нали киро мангала, производителя на фалшив алкохол, дето погуби сума народ и увреди хората с ракови заболявания и младежите ни, ИМАЛ ТРАНСПОРТЕН КАНАЛ ЗА МИГРАНТИ. Право у тях, да си ги храни, пои и отглежда, без право да напускат къщата му.

Значи бедна Сълбия може да се справя, а ние постоянно врещим. Не е само въпрос на пари, а на желание. Иначе за ограждане на границата трябват пари. И армия.

боко маисъла получава пари за всеки емигрант дошъл тук,както и 9 глави на европеиски държави.

Независимо кой и коя полит.партия управляват-не трябва да допускат емигранти на българска земя.

Целта е ясна ,пълно обезличаване на българския народ.Поета го е казал много точно и аз няма какво да добавя Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, - грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия

Оказва , че чужди наемници ще пазят българската граница,лека по лека се отказваме от всичко ,което формира суверинитета на една нация.Накрая ще ни изритат от домовете ни и ще се заемат те да правят деца на жените.Ето това се нарича евроатлантическа солидарност,тоест да си си загубиш "лицето"

не разбирам защо турция може да пуска мигрантите, а българия не може законите не са ли едни за всички страни

След като една нищо и никаква Македония запечата границата си с Гърция, сега същото ще направят и сърбите.И остава мигрантите да преджапат през Дунава към Румъния. Но и румънците ще се освестят и тогава Тиквата ще си отглежда имигранти в България. Бъчи и онзи , пишман министъра земеделец твърдяха че всичко е наред, че границите ни се охраняват "перфектно", а всичко се оказва една долна лъжа. Който както си иска влиза в България, а нашите дрипльовци по границата си бъркат в носа. Едни шкембелии войници, само като ги видиш и ще повърнеш. Те не приличат на войници, а на едни тулупи. На свичко отгоре банкянския "гений" продължава да си прави кампанията за президент и от време на време издрънква, колко е тревожно положението на границата. Ами като е тревожно, вземи мерки. Ти се министър-председател, а не аз. За това се натискаше да спечелиш изборите и да отстраниш Орешарски. Сега ти трябва да вземаш мерки а не Орешарски. Какво оба да искаш от един малоумник? Отврат!

Е то това е главната цел на българоубиеца тиквун - да превърне България във вилает на Турция. Нали това е обещал след като американците са го сложили на власт. Никой не ни е виновен, че търпим един гнусен лизач на задници начело на държавата. Задачата на този дeбил е да затрие България и само Бог може да ни спаси, ako реши.

докато цар боко маисъла е на власт и всички се страхуват от мутрата-сланина,и с право,(заради 200 неразкрити още от миналия век показни убииства когато "главен комисар на мвр ")нищо ново не се очаква да създаде или образува,нещо малко поне да подобри живота на българина,но докато той е тук и на власт нищо добро не очакваите от нарциса боко.

Mигрантите в България да ги правят трудоваци, ако им харесва, безплатен обяд няма, в противен случай кой от къде е. Аз като ходя в чужбина си плащам, даже понякога като чужденец и двойно.

Никакви мигранти даже и за трудоваци,Не знам кога ше ви уври акъла.

тука пишем 22 а те връщат 2200 каква е тая аритметика на ГЕРБ?

Боко да си ги води в Банкя.

Ако октомври месец от Турция тръгнат ,както се заканва Ердоган тогава ко праим? Като че ли никой не е наясно реално какво се задава към границата ни с Турция.Кой и какво ще ги спре , а като влязат къде ще отидат?Това ще е краят на държавата.Само минни полета по границата е спасението-да ама не?!

а какво прави Ердоган, ако Европа му наложи икономически и всякакви санкции?????

абе я само да попитам- как може Сърбия да ни връща някакви циганори от афганистан и пакистан, сякаш на нас ни трябват за нещо? не може ли да ги изритаме и ние по родните им места, ами ще ги държим тука?

Не си наясно със закона!Не можем!Защото сме първата европейска държава,в която са пристигнали-незнайно как!Длъжни сме да си ги оставим у нас!Така е по закон.Затова и от други държави ще ни ги върнат,ако ги хванат-да ние честито!

затова сме нужни на европа,затова ни приеха да бъдем най-големият емигрански лагер в света,естествена буферна зона

Далаверите за Баруховия търбух стават все по-големи! Ама от много лакомия идва накрая голямото .......!

В тези съдбовни за България времена АЕЦ Белене да се превърне в лагер за задържане на мигранти и вместо реактор да бъде разположена огромна килия с капацитет за 100 000 мегавата! От торта ще се топли цяла България!

А, мен няма кой да ме шляпне по дупето!

Връщат ги в България, защото българите са ги ПУСНАЛИ в България, значи не са си опазили границите. И ЕТО ЗАТОВА, ЯСНО?

Българите никого не са пускали. Явно границата се охранява от небългари. И понеже не може да им се вярва - ограда и по границите със Сърбия и Македония!

българите пускат всички и го правят за пари , това се знае вече и от децата !

Българите пускат на всички, защото са евтини проститутки. Всеки месец влизат с хиляди.

Бъчварова, какво общо има с полиция, охрана, стрелкова и физическа подготовка? Всичките парчета са ГЕРБАДЖИЙСКИ подлоги. Тъпи, парашутисти, некомпетентни. Дългът от 40 млрд. нали от ГЕРБаджийските тъпанари се образува.

Почвайте да строите затвори!

википедия българин(определение)- човекоподобно , свикнало да се прави на гръмнато и често заравящо главата си в пясъка !между бога и парите , винаги избира второто , защото вярва , че може да ги отнесе в гроба си ! с две думи , обича да прави всичко наобратно , най-вече обича да развъжда всякакви паразити и се гордее с това !

Като станеш нормален може и да се пробваш до коментираш, дотогава ще си в графа - анормални явления в мрежата! :D

като станеш ти нормален , ще стана и аз !

Кой ще храни тези хора?

аз ти ние вие !!!

ние защо не можем да ги върнем на турция само за нас ли важат правилата сърбия с какво е по добра

сърбия не иска боклуци и терористи , това ли не ти е ясно ?!?

БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВРЪЩА В ДЕПО ЗА БЕЖАНСКИ ОТПАДЪЦИ НА ТУРЦИЯ И ЕВРОПА! София се превръща в гето на имигранти! Правителство и парламент грозно МЪЛЧАТ!! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

защо ни плашат с турция, като е достатъчно сърбите да ни връщат паплачта, дето я хващат у тях и да си загинем мърцина! Това е истината за работата и "професионализма" на оная нагла статистичка - разградена държава, както и на началника й, великия псевдогенерал!

Сега ние да ги върнем от където са. За тяхна сметка разбира се по възможност.

ЕВРОПЕЙСКИТЕ РАЗПРЕЖДАНИЯ не позволяват, а нашиата КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ мълчи и си затваря очите! ЩЕ ГО ОТНЕСЕМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ КОИТО ЩЕ ХРАНИМ НЕ САМО ЦИГАНИ , НО И ПРИДОШЛА ОТ ВЪН ПАПЛАЧ!

Преди години ,когато България имаше гранични войски ,всяко пресичане на границата извън указаните места за преминаване,независимо от посоката на движение се смяташе за нарушение.За неразбралите философи ще повторя ,независимо от посоката на движение.Разпорежданията на граничния патрул към нарушителите бяха пределно ясни и дълбоко съдържателни,и когато тези пределно ясни разпореждания не се изпълняваха имаше думата изобретението на калашников.Неговите слова бяха кратки и безпощадно ясни ,след неговите думи никой вече не мислеше да се прави на нарушител

Ама тва е недемократичноо! Ама тва е тоталитарно-ооо! Ама тогава сме живели в затвор зад бодлива тел. Ама тогава момчетата са губели по 2 от най-хубавите си години в казармата. Ама тогава и армия е трябвало да издържаме. И танкове, и самолети, и ракети. В ония мрачни времена.

За това сега ще се мъчим и ще си траем, което е много "демократично". Само че не за нас.

да ни върнат сега всичкото сиган, което влиза при тях от разни места! Върви имдоказвай1 че някой са от Македония, или Хърватия или от Унгария!

така се пада на тия дето много философстват и се мислят за по-хитри от другите !

"Европейски съюз" е хубаво нещо, но когато се управлява от умни хора, гледащи трезво и в перспектива на живота, а то.... От всякъде ни притискат, а Бойко се чуди на кого да угоди! "Най-лошо е да си син на бедни родители и поданик на слаба държава!"

СХЕМАТА Е: Мафията от ИДЛ праща и заплаща на МИГРИРАЩИ ТЕРОРИСТИ с куфарчета долари и дебели банкови сметки до БГ-Мафията. Последната си има ДЪРЖАВНО РЪКОВОДСТВО от хипер-натренирани и опитни специалисти като Бъчварова и пр. ГЕРБаджилъци. Тази ЕСС-ИДЛ-ГЕРБаджийска СИМБИОЗА припечелва за сметка на БГ и допълнително завлича държавата, като плаща на лапачите от Фронтекс за НАРОДНА сметка.

браво , олекна ми !!!

"Сърбия ни върнала над 2200 имигранти" Хайде сега ние да ги върнем на Турция, от където всъщност идват. На нас талибани, муджахидини, терористи и друга паплач, не ни трябва. Ако има християни бежанци, то те могат да останат в България.

От 6 месеца, приканям БЧК ,да организира кампания на границата с Турция по кръводаряване!!!Всеки заловен мигрант да дари 500мл кръв и тогава да влесе в лагера.Не иска ,- кръгом в Турция!

Абсолютно си прав!Столиюна община си оформи нов косвен данък!Прехвърля общинска земя на Търговското дружество - 'Софийски имоти", и то започва да събира наеми от "Овергаз", "Софииска вода", "ЧЕЗ".Те от своя страна започват да събират тези пари от теб, от мен, от всички нас.УМНО!

Лошото е, че като дойде време за избори резултатите ще са същите. То не бяха кражби, лъжи, измами, подправени протоколи, купени гласове и какво ли още не, и пак ГЕРБ управлява. Какво още трябва да се случи?

Какво още трябва да се случи, ли? Най-сетне Господ българина да обърне палачинката, и ... последните да станат първи.

борисов ,какво става с българската граница ?!нали много добре е пазеше,поне така се хвалеше !!ех,бокоч,бокич,комсомолец млад !!!

БОйко-БашиБОзуков !

Измета на цял свят е добре дошъл в България.Тук местните,които работят са готови да издържат тях,семействата им,приятелите им,които ще пристигнат по-късно. Готови сме да плащаме и повече данъци,за да има достатъчно и за местните интегрирани роми . Готови сме даже да плащаме за да работим за да има и за любимите ни политици.

ще ги храни и облича!

да , с наши пари , но да не забравяме , че това са терористи , които лесно се изнервят !

от Буда и харема му с министърки и гощавани с бира скара в опит да ги интегрират щото щат не щат ще се заселят тук. Тук много им напомня на техните земи, само дето парите са им малко тук 61 лв социал + безплатна манджа, спане и др

,че рязаните не ядат свинско!

това би трябвало да е част от интеграционната политика на Буда и сие. Така или заприличват на нас като лапат свински мръвки и пият алкохол или да си пият чайчето в мюслимските си държави и турция

Няма управия.Дали да не гласуваме за президент на патриотите ,та белким оправят имигрантите.Как можа малка Македония да се справи и да затвори пътя през себе си?Как се справя Сърбия?Едни престъпници богатеят за сметка на националната сигурност и нашия утрешен живот.

нито сърбите , нито македонците имат общо с четириногите , те просто си държат на държавата ! за българите няма Бог , само пари и празни приказки , в които много , много и пракалено вярваме !не мога да повярвам , че сме най-безотговорното и продажно племе на тая планета ...

ПОВЯРВАЙ! Ние сме най-нормалната народност на планетата. Всичко останало, са луди - ХАМАВО СЕМЕ.

Гаден народ са сърбите и историята го показва. Можеха да продължат за германия, където искат да идат всъщност, но сърбите ,разбира се с народ ще ни направят мизерия

сърбите нямат граница с германия , а всички техни съседи си затвориха границите !!! не се прави на гръмнат , това стана отдавна !

Не, че съм им любител, но тук са по-коректни и далновидни от нас. Вместо да "пробутват" проблема нататък се опитват да го спрат и да не превръщат територията си в трасе. Тук може да се поучим от тях. Редно е и ние да "уплътним" по-читаво граничните си пропуски, след като се вижда, че номерът за "пробутване" към централна Европа вече не минава.

да де, хубаво се опитвам да стопират проблема, като ни ги дадат на нас. тоест, пак на нас го набутват, така излиза. ние ще сърбаме попарата

А сега ние на кого да ги върнем?

Че те да не са наши, че да ни ги "връща"???

наши са , в смисъл , че някой тукашен им е прибрал парите (купил си ги е), а нашите комшии нещат , нямат нужда от мръсните им пари !

Ще си възстановим трудовите лагери и ще ги пратим да копат в мините. Престоя тук не трябва да е безплатен!

това са наивни и празни приказки , далеч от плановете на управляващите бизнесмени и башибозуци , които благодарение на стадото ,върнаха BG в 14 век !!!

Имигрантите не са виновни, след като има кой да им плаща без да правят нищо. Но правителството нали твърди непрекъснато, че границата ни се охранява прекрасно. Как няма срам, че изтичат стотици милиони за този, дето духа.

Да ги интегрираме заедно!

българските башибозуци са по-долни и от турските , това ви го казвам като чист пред България българин ! не се надоха тия говеда проклети ...

Наричат се еничари ;)) Турската дума за долни предатели. А предателството е стара българска традиция - "трима българи са чета с предател".

тъпия боко как отиде да прави сделка с иран-смъртния враг на израел (за реакторите) и некои да каже, че в главата на боко, не е само свинско със зеле

Очевидно е,че бая народ по границата забогатява яко!Само върнатите за месец от Сърбия , са платили на входната граница между 1 и 2 млн ЕВРА.Здраво бичат!