Разбита е група за превеждане на нелегални имигранти в ЕС

При съвместна операция на ДАНС, германските служби и Европол е разбита международна престъпна група за превеждане на нелегални имигранти в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Разбита е група за превеждане на нелегални имигранти в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаят, че Боко стои зад трафика на хора.

Е каква стана тя - уж емигрантите бедни, онеправдани, гонени, накратко - живи за ги оплачеш - и вадят от джоба си десетина хиляди евро? Бахмааму, аз не съм нито емигрант, нито бежанец, ама не мога да извадя толкова пари!

Абе да не са в България, пък къде ще са, хич не ме интересува. Марш от родината ми бе изроди.

у РФ. Нема кво да дирят вЕС.

В Германия са направени рациите с повече от 500 бундес полицай. Претърсени са 44 жилища и офиси, но всичко не е важно, важното е че операцията е успешна! Заловени са и 55.000 евро. Участвали са сили от германската ГСГ9

Защо у нас са бежанци, а в Германия - нелегални емигранти?

станаха нелегални емигранти. Друг път са бежанци. Това от какво зависи?

А какво стана с нашата граница? Все още ли нелегалните емигранти влизат като у лелини си та стигат чак до центъра на столицата?

,,..Разбита е група за превеждане на нелегални имигранти в ЕС..,,??? новината щеше да е :,,Разбита е група за превеждане на нелегални имигранти от турция,,??? но пречи на ,,нечии,, планове!!!

За квото и да ги фанат се има "документи за пътуване, пистолет и муниции, метамфетамини, мобилни телефони, SIM карти и евро в брой".........ако пребъркат наще мафиоти от парламента на бас че ше намерат същото и у тех!

Абсолютно вярно.

Айде и за ДАНС червени точки:))

ДАНС каква точно роля е играла...?

Зтваряли са си очите ,че да може и Германците да си пишат активи...