Тотал открили само нефт в ”Хан Аспарух”, за газ не е ясно

В „Блок 1-21 Хан Аспарух“ е открит нефт. Предстои и да бъде изготвена пълна оценка, за да стане ясно каква е перспективата за втори сондаж.

Обратно в новината

Коментари - Тотал открили само нефт в ”Хан Аспарух”, за газ не е ясно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко като свърши ще бъдем още по богати бедняци.

Ние имаме интерес да не се разкрие не само газ, а и нефт! Ако се разкрие, ние нищо не печелим!

Е как така ? Нали братушките още в средата на миналия век ни КАЗАХА, ЧЕ НЯМАМЕ? Аз не вярвам да са ни излъгали ..., а вие как мислите +++

Ние мислим, че не е дошло времето българския народ, да се ползва от природните си ресурси. Но идването на това време ни делят краен брой месеци, а не още 27 години "демокрация. БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ И НАД БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕТО НА СВОБОДАТА. Ще стане това време кратко, ако се включим масово в медитация и молитва за България, всяка неделя от 22 оо часа, до 22 зо часа. Без ОБЕДИНЕНИЕ С БОГ, нещата ще си останат такива каквито ги знаем, ... но душманите ни да не са сигурни и самоуверени.

Лозето не ще молитва, а иска мотика!

Кеееф, кеф. Като ви разпраях аз че от Русия по надеждно няма ми се смеехте.

Всеки сондаж ще струва на фирмата близо 300 000 евро. При 5000м дълбочина, излиза по 60евро на метър. Цената ми се вижда добра, ще ги викам тия от Тотал да ми дупчат в градината.

"Total" са открили руски нефт в български териториални води а премиера в оставка пак ще вдигне кръвното, щото няма и газ за хъба.

Няколко маслени мехурчета се представят за нефт. А всъщност се търси газ ...

да не залагат дълбочинни бомби за руските подводници

След полюциите на един гербераст: Тоне било Газ, а Гъз. И МОЖЕ БИ, А ДАНО, НАДЯВАМЕ СЕ, ДА СЕ МОЛИМ, цената от това находище да е по-ефтино от танкера с нефт от НОВОРОСИЙСКІ А ДАНО, АМА НАДА ЛИ!

Чудесно една колонка за НЕФТ и всички кораби ще зареждат там

Ако имаме кадърни политици дето работят за доброто на държавата, може да се постигне добре спорозумение с Тотал ако има петрол. Но, кат си знаем политиците, дори и количества като тези в Кувейт да намерят, народа пак нема да види нищо!

"Ташева специално попита за наличието на газ, който трябвало да попълва газовия хъб, лансиран от премиера Бойко Борисов." А аз си спомням едно категорично изказване на Борисов: "Няма Южен Поток, има Хъб Балкан!"

Тия ще издърпат набързо каквото има там и ще ви кажат че е толкова малко, че не си струва. Накрая ще им платите и за сондирането, щото работа са вършили хората и ще продължите със сънищата, че Черно море е пълно с ефтин газ за нуждите ви ...

Боко трябваше да възложи търсенето на по-сериозна фирма !!! Тотал-мотал ?!?!?! При толкова "сигурни" данни на Премиера за огромни количества газ да не би нещо да са го "изпуснали" ?!.!?!

както казваше преди 25 години един мошеник "нефта от Румъния тече по подземна река и отива на Юг в арабските страни". И пак казвам - който иска да вярва. Но аз знам всички точки в БГ, сондажи за нефт или газ. Просто ви лъжат. Преорахме и прекопахме цяла североизточна България. Имахме обекти в Балчик, Провадия, Стражица. Проучвахме нагоре до Дунава, Сливо поле. Другите ни обекти бяха в Монтана, Видин, с. Ясен Плевенско. И никъде нищо. Проучвахме с американска апаратура произведена от Халибъртон ИНК - MDS-16 и с DFS-V на Texas Instruments.

но да вярваш в химери или популистки обещания за реки от нефт това е вече пълна лудост. Аз съм нефодобивник. Работи в закритата Българска нефтена компания до 1993 година. Ние сме проучили надлъж и шир цяла България и ние определхме т.н. блокове, от които е Блок "Хан Аспарух". Ние сме казали още преди 25 години, че вероятността за откриване на нефт в промишлени количества е малко вероятна. Само че нас ни изгониха, закриха Геология и Геофизика АД и продадоха документацията на Хъски, Тотал и Тексако. А вие вярвайте.

А бе те и преди време откриха нещо, но така и него оцениха. А сега да видим колко е ! Дано са по-бързи.

Абе, и за маймуните беше ясно, че това "откритие" е предизборно и предназначено за най олигофренските групи на герберасткият електорат! Същото е и с "интерконектора" до Румъния. Както се установи, това е една тръба в нищото, защото от румънска страна няма компресорна станция, а и скоро не се предвижда! Румънците мънкат мъгляво за нещо си през 2019-та година!Ей това са брадатите лъжи на Тиквоний и шайката му!!

Лъжеш като путински трол!Интерконекторът с Румъния си има две тръби и компресорна станция!А за нефта трябва да се знае, че ТОТАЛ няма да хвърлят на вятъра милиард евро за проучване без да са сигурни,че ,,има ляп'' в това находище!