ДБГ предупреди, че недоверието между партиите в РБ е високо

"България на гражданите" обяви, че има недоверие между част от партиите в Реформаторския блок, затова не трябва да има конгрес. ДСБ обаче настояват за такъв.

Обратно в новината

Коментари - ДБГ предупреди, че недоверието между партиите в РБ е високо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кунева,колко си прозрачна!Нали постигна СВОЕТО да си в управлението(но докога?).

''Троянската'' измършавяла кобила Меглена Кунева хвърля къчове.Бяхте ясни от самото начало що за колаборация сте.Не губете ценно за България време.

Недоверие ??!! В този блок да не би да има някави мутри в партииите, които иска да крадат ??

Какво ни донесе демокрацията за 25 години: - Преди имаше "червена аристокрация". Днес тя се нарича "бизнескласа". - Преди съществуваше политическа цензура. Днес има икономическа цензура - ако не си с властта, ще загубиш работата си. - Преди имаше журналисти на заплата. Сега има платени журналисти. - Преди имахме индустрия и селско стопанство. По време на демокрацията селското ни стопанство, индустрията ни и атомната ни енергетика бяха разграбени и харизани на чужденци или нашенски мафиоти. - Преди имахме славна армия. Днес имаме карикатурна сбирщина, която служи на западните сили. - Преди имахме здравеопазване. Днес право на здраве имат онези, които имат пари. - Преди селата и градовете ни бяха чисти и красиви. Днес на мястото на парковете и градинките има бетон, мръсотия и цигания, колите са по тротоарите. - Преди имахме природа. Днес горите ни се изсичат, а Черноморието е вече бетонирано. - Преди всички бяха нахранени. Днес просията стана професия, а ровенето из боклуците придоби общонационални измерения. - Преди имаше ред и спокойствие. Днес убийствата са ежедневие. - Преди имаше равенство. Днес "недемократизиралите" се люде ровят за храна в кофите за боклук заедно с гладните кучета. - Преди учениците пееха "Върви народе възродени". Днес индивиди със сексуални извращения парадират на гей-сбирщини. - Преди имахме история. Днес не се говори за турско робство, а за турско "присъствие", преиначава се Баташкото клане, Левски се представя като убиец, а Ботев се описва като терорист и пройдоха. - Преди се раждаха българчета, днес се въдят цигани! - През 1989 г. броят на българите беше повече от девет милиона души. Днес той е около 6-7 милиона! Два милиона от останалото в България население са пенсионери, които в порутените си селски къщи се страхуват за живота си от цигански набези. - Преди имаше държава България. Днес има територия България.

Стига спамил бе рапон. Демокрацията трябва да ти донесе усмирителна риза и да те вкара в лудницата. Само тъпак може да се върже на глупостите ти.

докога ша ни занимават тези? дадоха има власт! дадоха им пари! дадоха им внимание не им ли стига? кво значение има кво ша направят? кои се интересува от тях? какво зависи от тях? никакво!

Политически отрепки, мазно говорещи изхабени антиком словосъчетания. Наследници на сините разрушители на държавата, лицемерно плямпащи кухи лозунги за реформа на резултата от разрухата.

Пръмовица и КУРман май са доста изплашени че така освен че никога не са били собственици на и на задните си части... ми ша земат да ги ИЗПЛЮЯТ като ПРЕЕАНИ КРВИ...

Докато се разпределяше държавната баница, бяха относително спокойни, всеки надаявайки се за по-голямо парче.Сега,вече, е ред на недоволните, а такива винаги има.Че то , резена , който им се полага , трудно се дели на 5! Все ще има недохранени.Да не говорим, че нищо не им се полага.Пет партии, заедно едвам събраха гласове, за да влязат в парламента!А сега, не може да се говори с тях.

много са ми гнусни, особено крайните и плешивеца.

Ам Пръмова с какво те кефи?

не ме кефи, но ги степенувам. крайните са най-противни, гнусни и мазни.

Нали,искахте Пръмокуневица а?? Яжте сега една Пръмокуневица!! Както при СДС,така и при техните политически потомци,който ти предупреди за това,че определен техен политик е пълен боклук,те отвръщат с "млъкни мръсен комунист"!! Както при СДС,така и при техните политически потомци,се оказва,че точно този-посоченият-политик е пълен боклук!! Както при СДС,така и при техните политически потомци(съответно и при ДСБ-ще стане така)когато няма накъде,посочват и те същия политик и реват:-"аааааууууу,мръсен комунист под прикритие-излъга ни"!!! Както при СДС,така и при техните политически потомци,тъкмо успеят да се съвземат от предишния катастрофален удар,и да убедят хората да гласуват за тях-отново ос...рат нещата непоравимо,и отиват в небитието....

Оххх... Класика в жанра: - един българин - хайдутин; - двама българи - чета; - трима - чета с предател! Събрали се - неразбрали се кой да води бащина дружина!

Кой реди пасиансите на реформаторския блок? Меглена Кунева.Преди изборите каза да си изберат ръководство след изборите след като заяви ,че поддържа кандидатурата на Лукарски-Лукавия. Сега ,когато чрез анкета ,а и много журналисти казаха ,че Лукарски не е подходящ за поста, царската метреса реши да ЛУКАВСТВА.Както беше в песента: "Така ми е добре така... Всъщност за какво ли ще отговаря метресата? ЗА НИЩО.ТЯ НИКОГА НЕ Е ОТГОВАРЯЛА, ЗАЩОТО ПЪРВО НЯМА ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ,НО И Е ТИПИЧНА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ: / СПОМНЯМ СИ СЛЕД ЕДНА КОНФЕРЕНЦИЯ В "РАДИСЪН" КАК СЕ ОТЧИТАШЕ НА "ЦАРЯ": "Мина .Казах и така на бързо приключи". Така че прав е Френския посланик за това не са ли много Зам.Министър председателите с ресор за европейските фондове. ПОЛИТИЧЕСКОТО РАЗЛОЖЕНИЕ НЕ Е ОТ ДНЕС, ТО ПРОСТО ПРОДЪЛЖАВА КАТО ВЕЧЕ ПРИДОБИВА ОТВРАТИТЕЛНИ РАЗМЕРИ И ВОНЯТ. ЗАТОВА ХОРАТА ГИ МРАЗЯТ.

Ми то какво друго да очакваш от сбирка помияри? По-зле от тези е само милиционерския боклук от ГРОБ...

Тия само влязоха в министерствата и вече се разпадат! Не можаха да изкарат и 100 дена поне от "хорска срама"! Ама те, като ги гледам - и Кунева и Лукарски и .... едва ли имат такава!

Kalin

Тоя блок е пълен збирщайн и не би просъществувал дълго просто различията и апетита е по голям от реалностите.От там и дърпането в различни посоки.Едните се надяват да лапнат другите;-)

Целият зор е как да се разделят 23 депутатски места на 2000 лидера, кой от кой по-талантлив, умен и честен! Дано РъБъ са наясно, че не направят ли чудо при съвместното си управление с ГЕРБ, в следващия Парламент за тях и Дудука ще се говори едно и също - като за минало.

Правилно, Конгресът ви трябва да е след зимата. Може да се наложи пак да ходите на избори. Партиите ви поотделно няма да влезнат в следващия парламент. Ако влезете пък с един лидер, не може да изнудвате за толкова министри. Така че слушайте Кунева. Тя е от стара коза "Е"ре. Иначе пак ще се разхождате цяло лято по жълтите павета и ще се чудите как така 400 дена никой не ви обръща внимание.

Милите бивши комсомолски активисти! Борни за власт и бягащи от работа, провалили се в личния си живот, с разврат зад перденцата, тези опротивяли ни мутри затъмниха слънцето в душите на хората, внесоха омерзение, скука, омраза в живота ни. Те разбиха нацията , обслужиха десните , почерниха историята и направиха от Републиката на народа ни клоака на една демокрация от задния двор с оборите и свинарниците. Всеки един взет поотделно, е престъпник, тайно измъчван от страх за неминуемото наказание и възмездие - за пропилените ни надежди за прогрес, за гаврата със стандарта ни на живот, за феодализирането на държавата, за предателството към другарите си по партия, те знаят кои, за всичко онова, което отрови битието ни. Проклети да са !

, че щяли да се разпаднат. ГЕРБ, щели да асимилират РБ, дрън - дрън. Каквото си направи сама една коалиция, дори Цветан Цветанов не може да и направи.

Дреме ми за "риформаторите" , за които бях уверен, че нищо реформаторска няма да свършат и затова не ми пука дали ще се разтрогнат или не . Той Боко това чака, да си прилапа под крилото .

"Ние не можем да осмислим изминалите 25 години след 1989 г., ако не си разкажем целия период на комунизма. Основната трудност обаче е, че това са всъщност два периода - от 1945 до 1962 г. - свирепият, жестокият и унищожаващ комунизъм; и този след 1962 г. - този подъл комунизъм, който създаде психиката на една голяма част от днешните хора, който култивираше несамостоятелността, неинициативността и който корумпираше", каза председателят на Сдружението на

Офф, мале... Тези са всичко друго, но не и реформатори. Лапачи за постове... пфуу.

РБ трябва да се управлява от педседателски съвет, включващ лидерите на партиите. Съветът трябва да има председател - пръв между равни. Лидерите на партиите трябва да заемат този пост по 1 година всеки - на ротационен принцип. Това е принципът на ЕС - справедлив е, доказано работи и предполага управление на равноправни партньори с консенсус. Лидерската алтернатива е партията на Костов - в най-най-най-добрия случай този модел има 2% електорат и нито човек повече.

Почна се...

Като някой квартет са-ама масов.

Страхотно нахалство от Кунева и сие - клатят целия РБ толкова време, а сега предупреждават за високо ниво на недоверие?!?

Пръмова и Лукарски ги е страх да застанат пред своите "партньори" защото ще чуят много истини за слагаческите си натури. Жалка работа. А на мен ми е жал за Раданчо и Москов, които поне изглеждат честни и прями...

Много важно! Нали станах министър!

Цитат:"Корман Исмаилов от Народна партия "Свобода и достойнство" също смята, че конгрес трябва да има." Нима Реформаторският блок е турска партия в България?

Всички русофилски мурзилки се пишат костококи.

избирателите си какво да говорим повече? Доста нерви изхабих заради вас и съм до тук,не ви вярвам повече. Вече нямам за кого да гласувам.

Кунева, Лукарски, Москов - предатели и кариеристи. Обречени са. На следващите избори нямат никакви шансове. И познайте кой печели от цялата работа? Да, точно така - Тиквун Ефенди !

Не може да има коалиция с марионетката на Костов -Радан. Той е ъам за да пречи и да унищожи РБ и ГЕРБ.

Тия РБ се крепят на светите крепки! Единственото, което ги обединява е безкрайното желание да додрапат до власта.Не им давам много време, съответно и на правителството.След това управление РБ няма да съществува повече.Немогат да изпълнят нито една от реформите, които обещаваха да правят.След, като се хванаха с небезизвестния реформатор Боко. Ама това си заслужаваме, като си избираме едни и същи комунисти от 25год. Не, не съм се объркал! БКП никога не е предавала власта!

ДБГ все повече губи от позициите си. Неговите хора се намърдаха на безветрени места, министерствата с много батак ги дадоха на ДСБ. Ние от ДСБ всъщност сме гръбнаъта на РБ. ДБГ едва ли има повече 1-1.5 % принос в изборния резултат. При еднин вътрешен референдум това ще прозре!

И.Й.Костов, МигРена Кунева ,вълкът Лупи ,....където отидат ,всичко отива на кота "0".

Добре, че се наложи да пътувам в деня на изборите иначе бях решил да гласувам за тия кокошкари. Да си управят тяхната кошара преди да се занасят, че ще ни управят държаватта. Един с друг едно мнение нямат за нищо. Да се чуди вече човек за кой да гласува.

в компанията на ДС ченгета? А за Кунева и Лукарски нямам думи..

Това Пръмова не е проблем.Проблема е, че голямата част от гласувалите за вас ,вече ви нямат доверие.

Лукарски,разкарайте ги. Няма ние да им берем срама.

ДБГ предупреди, че недоверието между партиите в РБ е високо Колко високо? Достатъчно ли е високо за да разцепи парламентарната група?

така става, когато една стабилна идея (ДСБ) обедини гравитиращи интересчии (Кунева, Лукарски)

Т. нар. "коалициони партньори" както са я подкрали няма да изкарат и един месец!

и Лукарски,сега вие ще берете негативите заради тях. Грешка направихте господа,сега ще плащате. Разочарована съм от тази коалиция.

Явно за партията на Кунева са гласували най-много избиратели, след като тя има най-много депутати в парламентарната група на РБ.

Това просто не е вярно. Броят на депутатите е резултат от пазарлък в рамките на РБ.