17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Илиян - струпването в столици и големи градове е световна тенденция, не е правилно да обвиняваме някого, но мен ми се струва, че обяснението с гласуването само е недостатъчно обяснение. Напр. санирането е незаконно, защото с общи пари се прави нещо само за някои. Да не говорим, че това са блокове с почти изтекъл срок и връзките между панелите били лоши. Милиарди за малко над хиляда апартамента е разхищение, пример - някакво предприятие, открито в Ловеч за 6 млн лв, поне ще даде работа за хората, а нали един мрд са 1000 милиона?

Деца няма - места в градини и училища няма, лекари няма - започват с почти минимални заплати - моя позната в София дари започна с такава, за сестрите още по-зле, жилища се предлагат много - цените не падат, цена на газ пада драстично, цените вързани с него - нагоре - някой с икономическо образование да обясни тези феномени?

училища,детски градини....Мангасарияните,като не стъпват по такива места,как знаят да гласуват за правилния човек?

Чудя се като софия стана тройна защо се строят само волове и хотели а Училища не безобразие е да няма и да има по 50_ 100 резерви чакащи за 1 клас докога някои се бият в гърдите че мислят за да има деца

Боко да вземе да направи някоя инвестиции по родните места на столичани и няма да има проблеми с детски градини и училища ! Малко мисъл ама на време е казал народа !