17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доктора има две кенчета на бюрото .... едното е за химикалки и е от хайнекен , ама другото ......... :-)

Абе не знам дали е мястото да попитам, ама се ваксинирах с АЗ. Е лека температура, 37,8 максимум. Но ме заболя на едно место дето имах киста (вътрешна). И отидох на преглед. Та оказа се че кистата се е стопила: от 1дм е станала на 2мм. Първата мисъл беше яче съм се ударил и се е спукала. Но след това забелязах че още две кисти подкожни, са изчезнали. Някой знае ли как действа висока температура? вдигал съм само 4 пъти за над 20 годни? Или директно как действа този маймунски вирус?

1 см., не дм.

Не лекари, а търговци са от години. Когато ме оперираха от рак на гърдата, освен направлението по каса, избора на екип (без някакъв избор) и дневните, си платих и ПОИСКАНИЯ рушвет. След това се оказа, че работата не е свършена като хората и се наложи ревизия. От което последваха, разбира се, нови болки, дискомфорт и стрес. Пари обаче не връщат. Колко лекари гледат на пациентите си като на хора, а не като на ходещи портфейли?

ами професорът изобщо не се усеща ,че в България няма здравеопазване ,а търговия с медицински услуги.Затова няма и пациенти ,а клиенти и купувачи ,които са в правото си да бъдат капризни и придирчивш

Лекар, подвизаващ се в медии, за мен не е лекар. Изобщо такова перде съм откъм внушения, че може да си отхапят нещо изотзадзе!

Не лекари, а безскрупулни търгаши. "Лекуват" по протокол, без индивидуален подход, или по-точно по портфейл и ВИП статус. Истинските лекари са малцина и се броят на пръстите на сакат дърводелец, но въпросният Кюркчиев явно не е един от тях.

Смешник. Световно известни специалисти казват че ваксините ще имаст ефект 3-4 месеца а тоя смешник ги разбира нещата. Аман от псевдоспециалисти които за едни пасри реват по "пеавилния начин"

доктора има две кенчета на бюрото .... едното е за химикалки и е от хайнекен , ама другото ......... :-)

Докторът ме изкефи с мнението си, че медицински проблем се решава с медицински средства, а не със средновековни методи тип "локдаун". И като е казал "А", трябва да каже и "Б", а именно, че точно системата на "здравеопазване" (по-правилно би било да се нарече "болноподдържане") е виновна за измислената "пандемия", понеже тотално отказа да лекува пациентите си и те, естествено, взеха да умират! И вместо да признае безсилието си, обвини хората за виновни (защото се разболяват), т.е. прехвърли проблема от болната глава на здравата

Ако все още не използвате CryptoTab Browser, то изпускате една добра възможност! Това е Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Чрез него можете да добивате Bitcoin, докато просто сърфирате в интернет, както и досега. Към момента Биткойн се търгува над 55 000$, а очакванията са да достигне над 200 000$ в много близко бъдеще. Криптовалутите отдавна не са феерия и скептицизмът няма място при тях. Разгледайте и опитайте https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804. При редовното му използване ще сте благодарни за решението си! Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия! Не губите нищо да опитате, ако не ви хареса винаги може просто да спрете да го използвате.

Neue Welt Ordnung изисква тотална дегителизация, включваща и парите. При робовладелският строй основна движеща енергия е тази, на парите. А парите създават качеството алчност, последна точка в еволюцията на егоизма.

Не познавам другаря Кюркчиев, нито пък смятам за нужно да чета дългата тирада в полза на новите експериментални ваксини срещу SARS-CoV-2. Вчера едва чух брадясалия доктор Ангел Кунчев да си признава под сурдинка, че явно с ваксините нещата не са така розови както им се е искало. Какво разглезено вижда другарят Кюркчиев в това, че не проявявам интерес към силно рекламираните ваксини? Здрав съм, прав съм, нищо ми няма, е, разболявал съм се но ми е минавало, дори тази зима се разболях, оправих се без доктори, без ваксини само с парацетамол и чайчета. Та, недоумявам аз, какъв "клиент" съм? На кого съм "клиент"??? Изобщо, тотално несвързани и празни приказки!!! Никога, ама никога досега лекар не ми е говорил по такъв арогантен начин. Защо подписваме информирано съгласие? За да направим избор. Аз преди да го направя се информирах, тоест прочетох какво пише преди да го подпиша. А там пише, че ваксините (вероятно, но не сигурно) осигуряват защита между 6 месеца и една година, а не две години както твърди другарят Кюркчиев. Такова заблуждение на хората не трябва да бъде оставяно безвъзмездно! Аз отказвам да се ваксинирам с експериментална ваксина, която е одобрена за срок от две години през което време ще бъде изучавана, защото така ще се чувствам като морско свинче а не като съвестен гражданин който е привърженик на превантивната медицина! Живи и здрави, като изчакам две години и видя какви са резултатите от Европейската Агенция по Лекарствата, ще преценя как да постъпя.

А добро утро, че здравите хора не са пациенти, а клиенти и като такива имат право да бъдат и малко глезени. Всъщност всички ние добре плащаме и за болните хора - системата на здравеопазването усвоява милиарди годишно, така че няма да е зле и болните да бъдат малко поглезени, тъй като обществото е платило достатъчно за едно по-добро отношение. Инак, ако иска професора пациенти, а не клиенти, има възможности за изява на доброволци в Сирия, в някои африкански страни, всъщност на доста места по света.

Като съм ти клиент, ще правиш каквото ти кажа бе, Кюркчиев! Клиентът винаги е прав и най-важното - плаща си за услугата!

Виждам вече един несъгласен постнал минуса. И прав е човека, какво като си здравно осигурен, то всичко се плаща и допълнително, за посещение кинта или два кинта, за да ти вземат пробите по здравна каса, кешиш, за да получиш резултата на хартиен носител -кешиш, нищо че трябва по електронен път да го пратят на доктораа, който те е пратил. Ами когато отиваш ва ЯМР или на Томограф с направление нямат лимит по здравна каса, но пък като извадиш 3360 или 420 кинти и ще ти снимат коляното, ама за тазовата става не си си платил и пак кешиш. после, ами после не се знае, нали ти взеха направлението в което е анамнезата, или като при зъболекаря отиваш ама той чете символа огледално, и той ти казва че не те боли 6ти ляв, а 6ти десен и ти не може да знаеш повече от доктора дето го чете! , ама вече те е накарал да подпишеш в книжката и в халваджийският тефтер, а и после те праща и да заплатиш и едни 16.80 на каса. Та здравната осигуровка покрива тези като Десислава Ганчева -С. -Р-ва, или Кур нелия Нинова -за тебе или няма място или направленията по здравна каса са свършили

Бочко за коляното и за кръвното колко си плати? Щото Кур нелия Нинова като обърна внимание точно на това, герберастите предпочетохте да я оплюете, вместо да вземете мерки.

Хитрецо,що не се ваксинира с Астра Зенека ами с Пфайзер а жена ти с Модерна.Аман от слугинаж.

КОМШИЯТА НИ, ЗДРАВ ПРАВ, СИ БИ ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ ВАКСИНА, НО ОНЗИ ДЕН ОТИДЕ В ПО-ДОБРИЯТ СВЯТ!!!! И В СМЪРТНИЯТ АКТ ПИШАТ, ЧЕ Е ПОЧИНАЛ ОТ СЪРДЕЧНА НЕДОСТАТЪЧАНОСТ????? БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!!

А дали наистина е бил здрав или това е било само собствената му преценка? Иначе бог да го прости!

Що ми се струва, че твърде преднамерено е това ВАСКИНИРА СЕ И ЗДРАВ ПРАВ УМРЯ! Казвам го от личен опит, и вече бил в кухнята. С прискърбие научих, че само преди дни си е отишъл приятел. Гепила го короната, и ....с и е отишъл от в къщи. да бе, да оставим филмите в които връщата изтеклият мозък обратно, и "специалиста" с морзови знаци информира какво да направят по спешен случай... тука става въпрос за ТЪРГОВЦИТЕ ДРАГА/И. първо личният лекар -до толкова уплашен да не го сполети съдбата на доверилиятму се "клиент" че телефона му по -често е извън обхват. А да дойде на място да види дали е аневризма, или сърце, или твърде високо кръвното -ДА, БЕ, ДА! ДА НЕ Е ЛУД! За това често ни показват пациент починал в линейката или на стълбищата/коридора на спешен център. Ще ни съобщават как пациента късно е потърсил лекарска/болнична помощ, ще е поредният капризняк, обезпокоил натоварените служители на 112. След което ще се окаже че майката късно е потърсила спешно помощ. те за това и ЗДРАВИ, ПРАВИ ХОРА УМИРАТ от ВАКСИНА, ОТ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, от ПОЛИТИКАТА НА ПРЕЗДЕНТА, ПРЕМИЕРА ИЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Докато смятат пациентите за клиенти -все ще е така. В края на краищата нали са търговско дружество. Но пък и отдавна станаха привърженици на проф Иво Христов. Или не ти обясняват, или готовият отговор - Питайте, обърнете се към "джипсито". То хубаво, ама защо смятам че знанията ми в тази дисциплина е по -обширно от това на личната ми лекарка (между другото някъде по гемиите я свързвам с креватна история). Та така другарю професор. Когато почна да не ми стига въздуха завъртях телефона за да питам какво следва, тя с уплах ми каза да взема антибиотици и побърза да затвори телефона. Приятел на синът ми установи диагнозата, и въпреки твърдението по ТВ че имало свободни легла, -навсякъде отказ за стационар. Благодарен съм на момчето, да е здрав и жив -и лекарства намери, и кислород ми докара в къщи...... Та отивам вчера за ваксинацията. първата работа -попълнете декларация! То за задграничен паспорт същите данни. Влизам в кабинета -дайте си личната карта; изпитателен поглед (митницата на излизане от Турция -паспорта, фацата паспорта) Питам -В декларацията пише при проблем да информирам а някакъв телефон.....Веднага ме прекъсват -Имате личен лекар! Протестирам че джипсито като се разболях ....пак ме прекъсват -Кога бяхте болен!? .... И никой не обяснява на "клиента" какво е нормалното протичане на часовете след иглата, какво трябва да се сметне за страничен (нежелан) ефект, какво трябва да направя след като личният ми лекар е изключен, или "извън обхват" ....-Следващият! дори нямаш време да наденеш пуловера, сестрата е отворила вратата и нетърпеливо те подканя да изчезваш. Значи, дори не съм клиент защото Бойко Борисов направи ваксинацията -БЕЗПЛАТНА! А стара практика е -НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД! но пък клиентите били капризни! Професоре!?

Например в САЩ официално има доста изисквания за чужденци включително искат да имаш банкова сметка но на практика по места искат само паспорта да ти запишат имената.

Аз че съм ЛУД -ЛУД съм ам апък чак тъп -ТИ СИ СВЕТИЛО НА МЕДИЦИНАТА И ДИАГНОСТИКАТА! Само дето не разбрах какво общо има САЩ или Япония с поста ми! Бихте ли обяснили! И още нещо за кой щат пишете това!? В друг щат взимат от застраховката на мъжа/жената или на син/дъщеря и в краен случай банката ти осигурява пари срещу ипотека, ако вече не си ипотекирал имуществото си. Ама драги, ние още пътуваме към КАТИТЕ, а не сме нито стигнали щатите нито живеем по тяхните закони

1. Със сигурност не са само 222, а в пъти повече случаите, но регистрацията ви е скапана. 2. Ако от тези 6 на един милион един е от твоите близки??? 3. Разяснителната ви работа по отношение на ваксините е под нулата, така че не сме разглезени клиенти, а вие сте шибаняци. 4. И не се научихте и да лекувате. Всеки ден убивате по над 100 човека.

И диплоата и професорската титла , за такова изказване би трябвало да са под въпрос. Знчи този човек твърди, че тромбоцитопения е безобидно състояние и е характерно за по- вечето ваксини, пренебрегва последиците от наналения брой тромбоцити , което води до ДИК .

И защо тази гадина, нарича здравите хора(те са здрави за да се ваксинират), пациенти?

Не лекари, а пласьори на Фарма Мафията !

АКО СТЕ СМЕЛИ И ВИ СЕ ЖИВЕЕ, ВИЖТЕ Я! НЕУДОБНАТА ИСТИНА С ФАКТИ ПОДРЕДЕНИ В ПРИОРИТЕТЕН РЕД ИНФОРМАЦИЯТЕ Е САМО ЗА СМЕЛИ ТЪРСАЧИ НА ИСТИНАТА! Декларация за изолиране на вируси https://bit.ly/3dA16zy Какво е „ваксината“ АстраЗенека https://bit.ly/3enPSNX Минимизират щетите от скандала! Промяна на името на ваксината на Астра Зенека https://bit.ly/3v79KeR Сигурността на ваксините (видео) https://bit.ly/3xmAOJ4 За да разберете колко е безопасна ваксината – поискайте да си направите застраховка „живот“ преди ваксинацията https://bit.ly/3wpkNSf АstraZeneka – листовка(НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК) Ако от това не ви светне, че медиие и правителство съзнателно ви бутат към експериментална ГМО терапия!? http://bit.ly/Az-PfizerDoc 20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си. http://bit.ly/20Fakts-about-Covid-Vaccine 10 научно потвърдени факта за ваксините, които задължително трябва да знаете https://bit.ly/3kqg8cj Ваксинацията – накъде? https://bit.ly/3d3RPOU Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА) https://bit.ly/3c3PZhn С „ваксиниране“ за „Ковид-19“ участвате доброволно(склонени от Ангеловците) в чудовищен експеримент https://bit.ly/3dBUrFe Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye К19-ВАКСИНА: Представете си хиляди от тези наноботове във вашето тяло, които действат сами (ВИДЕО) https://bit.ly/2P3bDtP/ Искате да се ваксинирате? Отделете само 3 минути за този клип (БГ-СУБ) https://bit.ly/2NE2Pty Как ни баламосват с СОVID-19 ваксините: Д-р Симон Голд (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/d-rSimonGold-FakeVaccines Фондацията на Бил Гейтс обявява микрочип за контрол на населението (ВИДЕО) https://bit.ly/39vBgu9 Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3sswPaX Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 Как да се предпазим от 5 G гама радиацията, която те прави уязвим за корона вируса? https://bit.ly/3xe2zDm Поредна съпротива в Англия, поредната 50-та запалена 5Г кула. https://bit.ly/32uoxE2 Д-р Питър Глидън: Лекарите ви убиват (ВИДЕО - БГ субтитри) Причинено от доктори ..онези дето уж са призвани да ни лекува. https://bit.ly/PrichinenoOtDoktori Фарма химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО) https://bit.ly/3onpoQM КОВИД-1984 https://bit.ly/3xkMkon СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow Зов за събуждане: Научете за елементите на големия пъзел - Глобалното рестартиране, извънземните ни владетели, договора за депопулация с войни, колапс и ваксинации, както и за възходa на съпротивата. (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/3lWkUj0 Какво се задава около 2025 г. според лекция-доклад на NASA https://bit.ly/3tBZTgx Линк за запознаване с основните точки, които Елита прокарва за хората с ПЛАНА СИ ЗА "ДНЕВЕН РЕД 2030". http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 - 2030 (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/PlanLeaks -----------------Ето я и следващата планувана ПЛАНдемия ако я допуснем---------------------- Кибер атака – оръжието, което ще използват глобалистите (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/CyberAttack-NewPLANdemicWapon Кибер полигон 2021: глобалистите провеждат симулация на настъпваща „киберпандемия“, за да се подготвят за икономическо нулиране http://bit.ly/CyberPoligon2021 ------------------------------------------------------------- ВИЖТЕ Я!!! Истината за истинския ВИРУС -> Медиите! Признание от топ немски журналист за манипулациите на медиите + ЦРУ и службите. Не напразно 98% от журналистите си имат прозвище - ПРЕСтитутки, а медиите - мега манипулаторите от 4тата власт. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142104630F65RJ7W7 ====================================================================== Ето и какви са им плановете за тази ПЛАНдемия, как ги реализират и какво целят найстина: ====================================================================== План за тотален контрол, планът на Рокфелер за СЕГАШНАТА глобална пандемия готов, че и публикуван като симулация още 2010г. Важно е, запознайте се.(Видео БГ СУБ) https://bit.ly/3d674Xu КОВИД-1984 : През 2010 г. Фондацията Рокфелер публикува книга-упътване. Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“. В него има глава, наречена „Lock Step“, в която се съобщава за глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е замислена като репетиция за бъдещето https://bit.ly/3sFFJlH ----------------------------------------------------------------------- К19 - липсващата част от пъзела. Бъдещият тоталитарен нов световен ред (ВИДЕО) https://bit.ly/31SZs63 Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерт) https://bit.ly/skritata-istina-sega Човекът, версия 2.0. Събудете се: Д-р Кери Мадей (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерти) https://bit.ly/Doktor-vs-TransHumanVer2 Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ) https://bit.ly/3mkMBRR Историческо интервю с Аарън Русо: Рокфелер (ВИДЕО-БГ СУБ) https://bit.ly/3sAnVYY Материала който има силата да блокира играта на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери, ковид тарикати в полза на добрите и запазили някак разума си хора. http://bit.ly/svoboda-bg Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Пич, мисля, че на 4-ти километър има свободни места. Честно, потърси помощ докато е време

На "Четвърти километър" места вече няма, но на "Орландовци", ако няма се очаква разширяване, за да поеме наплива на ваксинираните.

Аз мога само да те съжАлявам, не да те съжЕлявам. Ти си загубил дни за да търсиш информация в насока твоите съждения, а в същото време, един доктор, когато е нямало телефони, нямало е самолети, хладилници дълбоко замразяване е пренесъл ВАКСИНАТА ЗА ПРОТИВ ЕДРАТА ШАРКА В АМЕРИКА! И Е СПРЯЛ ЕПИДЕМИЯТА И СМЪРТТА СРЕД ИНДИАНЦИ И АБОРИГЕНИ! Не се интересувам колко са починалите от Астрата, или от Дженсъна какво би станало, ако наместо тази информация ежедневно почнат да те информират колко са починали изгорени, убите, осакатени, инвалидизирани от токов удар. Значи ли това да се забранят автомобилите, електричеството. Ами самолетните катастрофи!? там си отиват стотици годишно, и твърде малко са оживелите. Но и ти и подобните ти не се плашите и летите до екзотични дестинации.... Мога още да споря по този въпрос. когато преди четиридесетина години се появи СПИНа -спряхте ли със секса, минахте ли само на манифактура, спряхте ли да се мушкате с общи игли ... Хайде, запазете си идиотията за себе си, за в семейството си. Къде къде по -леки истории на ТВ екрана са с надпис "ФИЛМА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЛИЦА ПОД 12 ГОДИНИ!" вероятно и във форума трябва да се въведе този почин

Евала. Ама няма да те чуе! Няма по- голяма опастност за човечеството от човешката глупост.

отново реклама! няма ли да престанете, а пациентите били разглезени!! Вече говорите сякаш ваксината е задължителна Как така не може да се изследва склонност към тромби преди ваксиниране? Това е абсурд! Значи биг Фарма не ви плаща за такива изследвания! А и как да ви вярваме за данните от тромби след ваксини, като те са много повече според други общодостъпни източници? А умрелите наистина от ковид не са ли по малък процент от тези след ваксинирането? шикалкавене на световно ниво само и само да ни вкарате иглите въпреки че противоречи на закона за правата на човека и на конституцията

откъде ги копат тия профани ве? Дънди прешъс метълс ли ги вади? или в някоя свинеферма ги развъждат? Що не си ваксинират децата с тия бъркочи

в България вече всички са професори, като тръгнеш от суперхирурга Ботукса, минеш през несъстоялият се ортопед-травматолог, всевъзможни вирусолози,имунолози, епидемиолози и завършиш с никому неизвестни същества от прехвалени болници. Държавата на професорите.

Син на баща си, закърмен с баци фалшиво самочувствие, дори си личи и от снимката пред постерите на някакъв конгрес, явно в чужбина, за да го приемат като някакво светило... Баща му бе с подобно поведение и е предал генетично същото излъчване на синчето си, на което бързо бързо са му подарили професура. А от това, което е излял в интервюто, се разбира, че нито има рутината, нито знанията, нито интерптетацията на тази сложна материя Корона вирус...

Голяма злоба бе, ако ги познаваш лично няма да говориш така.

Много си прав! Това са хора, които са разочаровани от собствения си живот и не понасят други, които са постигнали нещо и живота им е смислен.

Чета коментарите и вече не се учудвам нито че С.Трифонов събра толкова гласове, нито че в БГ умират по 130-150 на ден от вируса.

Четеш ли между редовете, човече... Мои близли го прекараха, някои и с двустранна пневмония, преболедували, но не са ваксинирани! Даваш ли си сметка, на какво точно разчиташ да вярваш на 100 процента точно на властите? А чувал ли си за фармакологии, които имат корпоративни интереси да продават продукти, наречени "ваксини",СЛЕД КАТО СА УЖ СЪЗДАДЕНИ В РАМКИТЕ НА 1 ГОДИНА, и нещо, което все още е ТВЪРДЕ РАНО ЗА ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ СА БЕЗОПАСНИ НАПЪЛНО (ВЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ КАКВИ СТАТИИ ИМА ЗА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!). С колко точно процента си сигурен, че абсолютно не лъжат за данните с ползите и вредите на тези ваксини???! И още веднъж - аз не съм против ваксините, НО ДА СА ИЗДЪРЖАЛИ ВСИЧКИ КЛИНИЧНИ ТЕСТОВЕ(НЕ ДА ПРАВЯТ АГРЕСИВНА КАМПАНИЯ И РЕКЛАМИРАНЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН, СЯКАШ НЕ Е ПО ЖЕЛАНИЕ ТОВА ВАКСИНИРАНЕ И СИ Е СЪМНИТЕЛНО) И АБСОЛЮТНО ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЗА ПОНЕ ГОДИНА ЧЕ НЯМА ОСНОВАНИЯ, ХОРАТА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ (ВЕЧЕ СЕ НАГЛЕДАХМЕ НА ПОДОБНИ СЛУЧАИ НА ПОЧИНАЛИ ВАКСИНИРАНИ И УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ НО С ВАКСИНА В ТЕЛАТА ИМ ПО МЕДИИ, ЗАМАЗАНИ КАТО "ИЗКЛЮЧЕНИЯ",, НО ЗА БЛИЗКИТЕ НА УМРЕЛИТЕ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ГИ УСПОКОЯТ ТАКИВА ДУМИ! ЗАТОВА - МИСЛИ, ПРЕДИ ДА ОБВИНЯВАШ!!!

Не споря с хора с двуцифрено IQ, някак си не е етично да се състезаваш с неравностоен противник. Никого в нищо не съм обвинил. Просто заключение следващо наблюдението, че естествения отбор ще продължи и законите на Дарвин ще продължават да бъдат в сила, независимо от желанието на хора с по-голям умствен потенциал да помогнат на умствено ощетените. Но, в крайна сметка, Земята е пренаселена и загубата няма да бъде фатална. И животните могат да произвеждат тор, но са доста по-полезни от много представители на хомо сапиенс

Вече си го казват съвсем открито - те не гледат на хората като на пациенти, а като на клиенти!! Това е, няма какво повече да го въртят и сучат. Като добавите и колко добре им плащат на такива всезнайковци, при това с толкова "умен" поглед, картинката става кристално ясна. ВАКСИНА = УБИЙСТВО

Той казва пациентите се държат като клиенти, ама трябва акъл да го разбереш.

Те превърнаха пациантите в клиенти и те съответно се държат като такива!

Това за акъла е спорен въпрос. Лошото е, че си позволява да го каже. Какво значи пациент, и какво клиент? И друго е лошо, това че от такива непремерени изказвания страдат другите лекари.

не лекари, а алчни търгаши в храма на Хипократ

Пази боже такъв лекар да те лекува

ЧРД на славния чичо, който се опита да спаси човечеството от всички вируси и зарази преди 80 години.

И все пак, цялата ситуация в момента е съмнителна и гарантирано не всичко се казва пред обществото, ДОКОЛКО РЕАЛНО ПОМАГАТ ТЕЗИ "ВАКСИНИ" И КОЙ ГАРАНТИРА ВЪОБЩЕ, ЧЕ СА БЕЗОПАСНИ(СЛЕД КАТО КАРАТ ПАЦИЕНТИ ДА ПОДПИСВАТ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ОТКАЗ ОТ СЪДИМОСТ АКО ПОЛУЧАТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ), И СЛЕД КАТО НИКОГА НЕ СМЕ ЧУВАЛИ(И ЕКСПЕРТИ ИМУНОЛОЗИ), ЧЕ БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ СЕ СЪЗДАВАТ ЗА ГОДИНА?! В крайна сметка, след като накараха някои хора да се ваксинират, те потвърдиха, че те НЕ ПРЕДПАЗВАТ, а само дават възможност уж организмът им да се справи по-лесно с грипоподобния вирус(но разчитаме на техни думи)? И защо все още не се чува от големите медии(ако приемем, че са независими) да има дискусия ЗА и ПРОТИВ ваксините? Нали уж сме свободен свят и всеки иска да бъде информиран подробно за тях преди да реши дали да се ваксинира по собствено желание, А НЕ ПО ПРЕПОРЪКА, за ползите и вредите, както и, не само уж официални данни да ни изваждат пред нас(ако приемем, че властите са искрени в намеренията)? И всеки трезвомислещ се пита - след като чуе за потърпевши(има и починали ваксинирани, както и такива с втората доза, едната е лекарка от България, но неофициално за други не споменават) и за някои неприятни и тревожни слухове - вярно ли е, че все пак целта е да се намали населението и да се редуцира поне до известен %, за да бъде лесно контролирано в бъдеще за нечии цели и геополитически схеми? И второ, защо няма дебат и не отговорят пред обществото (сигурен съм, че имат въпроси) и за интервюто на този вирусолог и имунолог( чийто линк ще поместя: https://www.otizvora.com/2021/04/13339/preduprezhdenie-na-d-r-vernon-kolman-za-sveta/ Надявам се скоро да видим поне да дадат някакво оборващо доказателство на някои изказвания от страна на властите. Да уточня, уикипедията за съжаление слага неверни неща(чувал съм за подведени под съдебна отговорност за писане на неверни данни в нея), тя е собственост на фирма, свързана с Майкрософт, която пък е свързана с Гейтс и става едно мазало накрая. Много има въпроси, много...

Сигурно и аз съм капризен и разглезен клиент.... Ваксината е платена - пряко, косвено или в комбинация е все тая. Тоест тя е стока. Пак ние, разглезените клиенти я плащаме. Но пък нали, клиентът винаги има право? Защо да не мога да избира - тя е стока, както мога да си избирам киселото мляко, хляба и т.н. Освен това, точно сега, днес да се правят такива изявления от медик, не е ... много възпитано. Но пък е доста нагло. Дори и само заради това, че във времето, когато трябва да си тежко болен за да те допуснат (евентуално и често - ако си платиш) в болница, медиците направиха "цирк в болницата". Допуснаха телевизонни камери, екипи, ПР-ове, охрани и антураж в иначе "изолираните болници" - да съпровождат и отразяват Сияйното Слънц;е от Банкя! Как си прави изявления, дава пресконференции, предлага правителства, посещава пациенти (т.е. разхожда се) из болничните отделения, вкл. за жени... Да има кой да Му се възхищава! Щото сигурно вирусите бягат от Борисов и Ко?! После - ние, разглезените клиенти сме били виновни, че не искаме това или пък искаме онова?! Осъзнайте се бе! Не бъдете толкова нагли! Нали уж "Наглите" бяха в затвора?! Или пък не са само там?

Ей, няма го вече Тулупа! Слуга си на "господар" от затвора!!! "Капризни клиенти" че просто не искат да се самоубият за едната настинка, тъп@н@р!!!

Тоя с по-голям успех би могъл да пропагандира Истанбулската конвенция :)

Пълни глупости!

Ти не си лекар а търгаш и паразит който както всичките лекари сте на хранилката на големите фармацевтични компании. Отивай си връщяй дипломата

Доста неинтелигентно изказване. Това са "калинките".

Ваксините не вървят, и това е проблема. И докато преди се питсхме дали да се ваксинираме или не, то сега спора е с коя ваксина да го направим. И не никой не знае защо, кога и с какво да се надупчим, но пък всички политици и медици ьнаят че трябва да се ваксинираме

Срам и позор за Вас "професоре". Разглезени клиенти да наричате българите, които тихо и кротко чакат пред вратите ви на всички вас лекарите понякога и с часове! За отношение, материална база и финансови изгоди няма да коментирам?!.. И да има и изключения и в лекарските среди тоест добри, любезни и отзивчиви доктори, но съотношението не е в тяхна полза като цяло.

Часове,викаш.В Германия чакат месеци. И това идва в България.

Явно съм живяла в някаква друга Германия, но колкото пъти съм имала нужда от лекар, давали са ми час веднага и всичко е било перфектно. Нищо общо с България.

В коя Германия живееш ? Никога не съм чакала за термин...

Същото е и в Англия. Ако използваш там някой познат да ти напише рецепта, аптеката няма да ти я изпълни, защото не е написана от съответния специалист. За това българите тичат през глава в "скапаната" ни държава, за да си напазаруват лекарства - антибиотици и какво ли не още. Правят си зъбите тук, защото е по-евтино. Правят си скенери, ЯМР-ри и други скъпи изследвания. После говорят пълни глупости и се кефят на своято "оригиналност"!

Не лекари , а търговци !

Не е прав за едно нещо - когато няма ваксини (или има много тулупи, които не искат да се ваксинират) единствената възможност за някакво предпазване е носенето на адекватна маска и физическата дистанция - не трябва да се пренебрегва нещо, което е известно от времето на чумните епидемии.

А и още нещо - този не се занимава с лечение на пациенти - специалист по клинична медицина е, те не са помирисвали пациент през живота си, работят с епруветки и контейнери.

клинична лаборатория, не мидицина, де, упс!

Браво Добро, както винаги гениално интервю, но такова мислене не е удовлетворява политиците в днешно време. :) Например Кекуле в Германия.

Удобни са Brinkman, която е позор за науката и Lauterbach - много добър оратор.

За тия дето си мислят, че някой ги конспирира има лек - Малашевци. Аз съм сигурен, че по време на чумните епидемии всички са обяснявали как тях няма да ги хване щото пият я ракия, я ходят на църква всяка неделя, ама на 60-80% не са оцелели. Същото е тук, който оцелее, естествен подбор. Болниците са пълни вече с вярващи, че това не е конспирация, остава и гробищата да се напълнят. Аз чакам 2-рата ваксина с АЗ,

Тъпо!

Не знам как точно тази слуз си позволява да критикува пациентите си. Та именно тези “КАПРИЗНИ КЛИЕНТИ” МУ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТАТА!!! После, като е толкова ербап, защо се е ваксинирал с Пфайзер??? Нали се тая било и хората били капризни, да не избират тромбите, като може да избират??? Надменно, надуто копеле, трябва веднага да бъде уволнено от позицията, която заема!!!

На чорбаджия ли се правиш, да не би лекарят да ти е слуга?! С какво си заслужил това привилегировано положение, та всички да се грижат за тебе стещу заплащане?

под “пациенти които се държат като капризни клиенти”. Добре че е добричък лекар, аз на негово място щях да ти кажа да си задържиш скъпоценните кинти и направо да те изгоня от кабинета си

Ако знаеш колко познавам де си затриха бизнесите така. Искахте да сте бизнесмени, ще се научите как се прави бизнес. Иначе - затваряш кепенците и духаш супата. Натам сте тръгнали и то без спирачки.

Тоя седнал да учи барманите и продавачите, на тях нещата са им ясни, всичките имат фацебук.

Вие станахте търговци, ние станахме клиенти.

Да му вземат дипломата веднага! Ваксинират се здрави хора - ТОВА НЕ СА ПАЦИЕНТИ! Ваксините не са безплатни - платили сме ги всички като данъкоплатци и като всеки КОМЕРСИАЛЕН продукт, на който производителят му търси печалба, следва да се позволи конкуренция. Та всеки има избор дали да се ваксинира, с какво иска да се ваксинира или кога да се ваксинира... На всеки нормален бизнес, който продава стока на здрави хора и на всеки милион продажби има 6 трупа на клиенти (ака цифрите изобщо са верни) щяха да му затворят кепенците и да плаща неустойки до дупка!

Една от най -гадната категория персони са лекарите-търговци! Те са в състояние да уморят маса народ (имат такава възможност) за да си получат сребърниците! Е, за такива разбира се, пациентите са клиенти, но добри клиенти ще са, ако не се интересуват от нищо, не питат нищо, не четат нищо, а като добитък , просто с благадарност, си снасят сребърниците! И не се заблуждавайте, че безплатните ваксини са "безплатни"! Мерси за минусите, но се замислете все пак за миг!

Нов професор с ново 20. Ще ви се да ваксинирате овче стадо. Да бяхте станали ветеринар.

Недей обижда ветеринарите!

Мангърчета шизофренни, подмийте си дупенцата и чакайте! Ще трябва да ви чипираме, няма как!

Иска ви се. За всеки чип взимате по 10 лева.

Айде - първия шизофреник изквича от ужас пред мисълта за игли и ваксини! Мангърчета шизофренни, вас специално ще ви чипираме с най-големите игли - да е сигурно че ще преминат всички чипове!

За такива като него - не доктори, а рекетьори в бяло ! И с какво тези "разглезени клиенти" са виновни, че не можа цялото "бяло братство" по света да създаде лекарство срещу вирус, който се убива със сапун, ами скочиха направо на ваксините ? С какво тези "разглезени клиенти" са виновни, че великите медици не успяха да създадат дори точен и бърз тест, с който да се хваща вируса навреме и да не се разпространява лесно ? Защо да са виновни, че не вярват на ваксини, за които никой не носи отговорност и не са минали задължителният период на тестване ? Имат ли вина, че никой не успя да създаде организация за успешно диагностициране и лечение на този вирус вече година и половина ? Аааа докторе - заври си мазната и корумпирана душичка в задните части и не давай акъл на мислещите хора, които си задават адекватни въпроси, защото и такива като теб са в кюпа на измамниците, които печелят от човешкото нещастие ! Поклон пред всички истински доктори, които лекуват защото са медици по душа и презрение към такива търговски цървули като този катил !

Всички са търговци. И да има свестни, на изчезване са.

"Това не е поведение на пациенти, а на разглезени клиенти!" Ако лекарите се държаха като лекари, а не като търговци може би и пациентите щяха да са такива, а не клиенти. За да сме пациенти е необходимо доверие, а за съжаление лекарското съсловие с години работи усилено да загуби това доверие . Резултата е виден.

А колко простички са нещата в действителност! Ако ваксините бяха минали изискуемият от правилата период на тестване / най-малко 5 години/ всички тези проблеми щяха да са известни. Тогава фирмите щяха да продават ваксините със списък от т.н. "не желани странични реакции" и всеки който има нужда от ваксинация / а това са най-вече хората които се намират в среда в която вируса се разпространява / би избрал и рщил за себе си, не без помоща на лекарите коя ваксина да си избере.

Така произвеждат конспиратори, ама не го съзнават тъпанарите.

Ето правилните въпроси на тема ваксиниране;: Вярно ли е че ако си ваксиниран: - не може да се заразиш и разболееш пак? - не си преносител на вируса? - можеш да пътуваш свободно? - няма да носиш маска? - няма да бъдеш карантиниран? Ако вашите отговори са "не" задайте си въпроса за чийй ви е тая ваксина

Щом ваксината те убие или доведе нелечима болест, какво значение има дали си корона преносител или можеш да пътуваш? Всичко губи смисъл!

Правилния въпрос е ще ме предпази ли ваксината от тежко изкарване на вируса с последствия и евентуална смърт при какъв риск? Другото са глупости. Засега в Щатите ЮК и Израел нещата отиват по скоро отговора да е да и риска е пренебрежим.

"Правилния въпрос е ще ме предпази ли ваксината от тежко изкарване на вируса" Сериозно? Тогава ми отговори с ръка на сърцето дали ще вземеш ваксината в следните случаи: 1. ваксината те предпазва с вероятност 100% от тежко изкарване на вируса, но също с вероятност 100% те убива от друго в следващите 3 години. Да или не? 2. ваксината те предпазва с вероятност 100% от тежко изкарване на вируса, но също с вероятност 50% те убива от друго в следващите 3 години. Да или не? 3. ваксината те предпазва с вероятност 100% от тежко изкарване на вируса, но също с вероятност 1% те убива от друго в следващите 3 години. Да или не? Искам да знам колко се страхуваш точно от леката настинка.