Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток"

Само Китай и Бразилия гласуваха в подкрепа на изготвения от Москва текст

Обратно в новината

Коментари - Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално. Нали ще се докаже, че са го думнали терористите от ФАЩ.

12 се въздържат ,щото ги е страх от сащ ..Нормално..сащ е терор.

Успех братушки, Бог е с вас !

Слава на руските войни!

Давайте Альошки опраскайте фашистката измет, отново ще ни спасите от кафявата чума...Господ здраве да ви дава и пази....

Каквото и да е станало, факта е, че Масква лъжеше за повреди в турбините на Сименс, отказваше да получи резервните части и нарочно намаляваше капацитета за да притиска Запада. Всеки познава приказката за лъжливото овчарче - като месеци наред лъжеш защо намаляваш, спираш, пускаш после на 20% капацитета от дължимото по договор е нормално след това никой, ама никой да не ти вярва! Масква и независими и честни разследвания?? О бич плиийз.

Тъпак, турбините бях в Канада бе педерас.

Уж много приятели имаха, пък само шефчетата от Китай ги подкрепили :)

ООН трябва да се преструктурира, за да отразява новия многополюсен световен ред. Иначе организацията просто си губи смисъла. Едните ще гласуват винаги "за", другите винаги "против".

Дам и Бразилия правят общо 2 милиарда. Другите въздържали се педераси са около 700 милиона.

Да трябва да няма право на вето и решенията да се взимат с мнозинство, а тежестта на държавите при гласуването да е на база население, икономически и социални достижения и човешки права.

Накрая знаете Празни щандове И банани за Нова година

Няма бе, какъвто и да е критерият, все руснаците ще го духат.

Само една държава може дасе озъби на Рф ,и това е Изсрайна ,обаче я пребиха като улична мастия..

Улична мастия А ти си неин син Гордей се

Само уукрипутешките хохли могат да се зъбят на Русия ,щото са руснаци .Обаче ще. Ги смажат .

Ай Ся

Абе напоследък всички си ги ебават, взеха ги нещо за мезе

Алкохола Клошар

Съветът за сигурност на ООН позорно се постави в услуга на фашизма!

Мишок

2 милярда олигофрени

Еми нали точно западния журналист ги изобличи.. да гласуват ,, за” и орецакат началниците си ки? Каквото им кажат , това ще правят. Факт е че това е американски международен тероризъм!

Натиснете с тия ваще 2 милярда в ООН, да гласуват една резолюцийка за Бахмут, да ви го предадат най-после украинците, че с бой явно не можете да го вземете.

Никой не ебаааа,ООН .най малко пък Сащ и Рф..последната е основател ..и ще го закрие..

Рф не е основател на нищо бе ватник, СССР не е Русия.

Изсрайна е изтощена, така казват по западните телевизии .Бахмут е смлян 100000Изтреоани хохли..

Кремвирши с ракия Тело като Арнолд Идеално

Ай Ся

Кви кренвирши, тия мажат филии с мас само

За цървула ,,СССР е Рф и обратно ..СССР създаде ООН..

Толупа Може би

Оня цървул ,,Аии,ся,кефи .

Путине Извадими го От гъза Много боли

Изсрайна я пребиха 5 000 Ахматовци и 20000 Бандита ..,,Изтощена е ,,гледам новини на 4 езика ..казват ..

Щото ако няма

Злия, ходи с таксито да ми купиш малко лубрикант, че на майка ти и се запали гъза, само с плюнка я боли много, а пък не иска да спирам, страх ме е да не се запали

Мнозинството е сговор от терористи, ама рашата им разбута задругата и сега го карат на въздържал се. Ако я нямаше опцията въздържал се, щяха да са против. Айде недей да тролиш, на всички е ясно, че сляпо защитаваш провокаторите на военните действия. Дано и надника ти е "западен", иначе не си струва срама, дето береш.

Не, че не се предполагаше, но сега историята стана съвсем прозрачна. И не са ентусиасти с бански и шнорхели от "Спорт депо". Истината е друга. Пстоянните членки - Франция, САЩ или Великобритания са ясни. Нищо друго не се очаква. Забавното е как непостоянните държави-челнки не са посмели да накърнят интереса на САЩ. Защо ли? ЦРУ слуша и натиска.

А то само трол и бълвоч. И от двете страни. Прочетете си помиите и тичкайте при мама и тати да им се похвалите какво сте сътворили. Инфантили и олигофрени.

Следствието е приключено, забравете!

:)))Щом не е минало искането на Русия,значи ,че тя си е постигнала целта!Само терористичните държави не са се усетили на каква динена кора са стъпили с отказа си!!!!

Ай Ся

Бе не знам колко е тясна, извадих бюст на Сталин в реален размер от там преди да я почна. Вика аз малко да загрея

Украйнските танкисти усилено тренират и се подготвят с новите танкове ЛЕОПАРД 2 Съответно руските ФАШИСТКИ щурмоваци от дивизията на СС също упорито тренират мятане на специална руска ФАШИСТКА противотанкова граната, за да получат наградата за първият унищожен ЛЕОПАРД 2 - 7 000 000 рупии https://www.youtube.com/watch?v=p9dRTMwSfJI

Важното е ,че Россия се мина срази война

С тази*

Не минало искането на русия в ООН по повод взрива на Северен поток ?Това все едно ти да се изсереш пред вратата на комшията,но другите от площадката знаят кой е и си мъчат,защото си местната бабанка,след това ти защото комшията ти не е реагирал решаваш да му подпалиш вратата на апартамента,комшийте пак си мълчат,комшията пак ,но на финала когато те срещне и ти удари два шамара а не тръгва да те убива-ти го питаш а мен защо????

Россия е голяма сила,2024 година ще вземе Бахмут евентуално

Кой обръща внимание на някаква диктаторска държава?Само други такива

Въздържалите се умници само наляха още вода в мелницата на Русия и натякването им, че щатите са взривили потоците! :)))

вие или сте про-американски маснипулативни извращения или просто сте доооста неинтелигентини. Целия тикток гърми с анализи на американски военни анализатори и интервюта със сенатори, че вече на целият свят е ясно кой е взривил тая тръба. Само БГ медиите останаха неинформирани и незнаещи кой се мъчи да предизвика 3-та световна. Айде осъзнайте се малко, че и вие сте в кюпа с труповете дето следват...

Да, Усрайна не е спирала да сере и гърми 10 години, а как реве само като получи шамарите в сурата, и как още повече сере и още повече гърми ... не е истина просто ! А комшиите потриват ръце.