Коментари - Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток" | Днес.dir.bg

Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток"

Само Китай и Бразилия гласуваха в подкрепа на изготвения от Москва текст

Обратно в новината

Коментари - Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток" | Днес.dir.bg

Коментари

Да живее Америка,да живее,Англия ,и всички от НАТО .Долу Кочината ,и подлогите,които скоро ще изчезнат.

Почти научихте Български и Руски, браво! ... Все още сте доста зле, но имате забележителен прогрес! ... Пича въшка с два-три езика си е направо феномен! ... Поздравления!

ТИ НА КОЛКО ГОДИНИ СИ НАПОМНЯШ МИ НА СТАЧКИТЕ ПРЕЗ 89-90-ТЕ ДОЛЕН АГИТАТОР или ТЕЗИ,КОИТО ОБИКАЛЯТ СТРАНАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДЕНА знаещи скръбта на НАРОДА говорещи им лъжи..... .......

Има хора кьорави. Не Виждат, че НАТО се оказа въздух под налягане. Още на са влезли в Украйна и се оказа , че намат необходимия ковет, а молят бившите соц страни за муниции.

Отново се виждат двойните стандарти .

Ако бе взривен Англйски,Щатски или Канадски газопровод щеше да има независимо разследване от ООН,но разследването за руско германския северен поток още веднъж ще докаже териростичното начало в политиката на Америка.

Контрафакт: Русия и Китай имат право на вето. Дори Китай да не го използва, дядя ти на майка ти путята няма да пропусне... Та ЛЪЖЕШ! Ама ЯКО!

Ега ти контрафакта.То бива да си с мозък бъбрек ,но имало и по - изпаднали с полирани мозъци като 4231 .Тук се коментира ,а не се налага мнение от Сульо ,Пульо или от някой си 4231.

"САЩ и НАТО също нарекоха инцидента "саботаж". Крадецът се съгласява, че кражбата си е кражба.

Няма как да мине искането,защото тези които не са съгласни знаят че те са виновни за взривяването на Северен поток . Разлома между Изтока и Запада става все по-голям и стръмен. Омразата нараства .

До тъпия орк който твърди, че ООН нямало правомощия да разследва!? Ти скопени мозъко явно въобще не разбираш какви правомощия има ООН стига да пожелае да ги прилага. ООН може с резолюция в ООН, ако няма вето от една от петте постоянни членки в Съвета за Сигурност да създаде както разследващ орган, така и съд. За справка - Съда за военни престъпления в Югославия, после една част от този съд трансформиран в съда за Косово. Този съд, разследващите органи, прокуратурата към този съд беше създаден с резолюция на ООН. Съда е с мандат - до приключване на всички дела свързани с войните в бивша Югославия. Но 3 Април 2023г започва делото срещу Хашим Тачи, Кадри Весели и компания от АОК за престъпления срещу човечеството и военни престъпления по време на войната в Косово - делото ще се гледа в отделен съд само за Косово. Така че нещастно плоскомозъчно умно-красиво джендърче, откровено ИДИ НА ХОЙ.

Копейкин ще се продададе на Герб, както Волен се продаде 2013 на Дпс и Бсп и гласува за правителство на Орешарски!

Знаете ли какво? Като потребител и гражданин на ЕС, въобще не се впечатлявам от риданията и тръшканията на българските производители, ресторантьори, хотелиери, пътищари. Не ме интересуват техните асоциации, сдружения, обединения. Да вървят по дяволите. Да ходят да протестират в Банкя пред къщата на шефа си. Защото всички ние би трябвало много добре да знаем КОЙ създаде тази икономическа среда в България.

На другия полюс е един бай Ганьо, който се прочу със своята наглост. Решил нашия да краде пари от проекти. Кандидатствал за финансиране по европроект като картофопроизводител. В последствие кандидатства да му отпуснат и средства за раситителна защита. Хващат го за злоупотреба с евросубсидии, защото Ганьо представя документи, фактури, всичко му е наред, обаче сателитните снимки не лъжат. Проверка на място установява, че тоя "земеделески производител" един картоф не е засял на площите си, ама с цялата си наглост иска от ЕС да му помогнат да си защити продукцията от вредители. Това е България. Тук хората мислят само как да откраднат, как да излъжат, как да ударят кьоравото, да врътнат далаверката, да бутнат някой лев та да се удари

да подкрепят укрите, си затварят очите за техния фашистки тероризъм. Често се питам - в името на КАКВО?

Най-малкото е човешко да симпатизираш на нападнатите. Отделно в България бихме 50 години под ботуша на Кремъл и знаем какво е. Съответно разбираме украинците защо не искат да са пак под контрола на КГБ. Понеже това влияние още го има очевидно и у нас дори. И нищо хубаво не сме видяли от него.

Докато има фурнаджийски лопати ще има и нападнати държави. За да няма нападнати не трябва да има съюзи.

И какво е под бУТУША на кремъл? Напрявиха се хиляди заводи и още толкова цехаве. Само за времето от 01.01 1970 до 24.10 1974 се постррои ПЪРВИ етап на КОЗЛОДУИ и тн. и тн. След 1989 г съ съветите на посолството на САЩ разрухата не е спирала.

Утре Сащ и Англия ще скочат на Венецуела ,на Аржентина ,на Судан ,Алжир .и на много други..Заради горивата ..Така ли ще си траят ООН.??

Е няма как да мине това предложение. ООН трябва да се закрие.

Кой взриви потока..??.В чии води е С.поток..??.Германия стои отстрани като надарена сватя...Хехе..

Затваряйте ООН и Англия,и сащ и юнисеф...Перачи на пари .. Организирана престъпност .

На кого не му е ясно, че се правим на луди?! Значи самолета над Украйна улучен от некадърните бандеровци в първия час им беше "ясно", че Руснаците са го улучили уж с ракета, която имат и украинците и е почти сигурно, че е от Украинска страна, но сега много сложна операция, която може да се извърши само с техника, която имат само САЩ и Английските гейове и пияници, и имат изключителен интерес, не знаем и ще чакаме не знам си какво?! Ей джендъри, лишихте ЕС от евтини ресурси по "приятелски", за да купуват супер скъпия ви газ, а военните ви корпорации-олигарси от най-висш клас, да продават на зависимите ви васали оръжие като за световно, което реално няма да се използва, защото войната в Украйна скоро ще приключи, запалена пак от вас!!! Не ви е срам бе нагли лакомии за ресурси и пари на чужди народи!!! Посейдон скоро ще ви невести, Дай Боже!!!

Никой отдавна не зачита решенията на оон. Архаична организациа, чиито живот свърши с края на американското господство.

Германия си приключи с големите газови доставки на мета ..ТАКА ЖЕЛАЕШЕ ШОЛЦ И ЛАЙЕН..

Саудитци уж бяха начело оре, 2001 ,на терракта ,пък Буш нападна Афганистан .и веднага Ирак..Къде е връзката..?

Колкото се разбра ,кой взриви Кулите близнаци..така и и с потока ..ООН е ненужна организация ,свършила своя живот..Москва знае кой поименно е автор на Терр акта..ПОИМЕННО .

Верно? И кой баш?

е как ще мине, все едно да искаш крадеца сам да си признае, че е откраднал

3/4 от СВЕТОВНОТО население ПОДКРЕПЯ Русия. :))) Евро-атлантиците са МАЛЦИНСТВО.

"Москва твърди, без да предоставя доказателства, че Западът стои зад експлозиите."?! Хи-хи! Не бе, Запада разполага с ДОКАЗАТЕЛСТВА, че Русия САМА СИ ВЗРИВИЛА газопроводите...;) ЗАПАДащите работят за Русия. :)

Как Москва да предостави доказателства, като запада не допуска независимо разследване или разследване от Русия. Щом не допускат разследване, ясна е работата

Русия не успя да накара Съвета за сигурност на ООН да поиска независимо разследване на експлозиите от септември миналата година И каква е причината да няма такова разследване?

1. ООН не е разследващ орган. 2. Има три национални разследвания.

е кеа е причината? то е ясно, страните които държат ООН, - САЩ, Англия и Западна Европа, стоят зад този терористичен акт и няма как да започнат разследване срещу себе си

ООН си казва направо, че не иска да се разбере истината за саботажите на тръбите. Дания и Норвегия "тупкат топката" една година и само повтарят, че уж продължавали да разследват. Пълно мълчание за разкритията на американския разследващ журналист - не можаха да го опровергаят, не го заплашиха и със съд (защото ще трябва да докажат, че не е прав). Каква всъщност е ползата от ООН в днешно време? Само членски внос плащаме...

ООН не е страна в спора. ООН няма разследващи и полицейски функции. Разследванията се водят от компетентни национални органи. Когато те решат, че могат да разгласят факт или обстоятелство от разследването ще го направят. В нашият наказателно-процесуален кодекс е същото. По цял свят разследващите органи работят в интерес на разследването, а не на отделни субекти. С какво се занимава ООН можеш да разбереш като прочетеш Устава и се запознаеш с органите ѝ. С изненада можеш да откриеш, че СЗО не е частна фирма.

Страха от ИСТИНАТА.Америка и нейните сателити се стараят,за поредната измама.Трява да си пълен идиот за не разбереш истината. Колко измислени версии и нито една не може да ни убеди че руснаците са го направили.Вола рие и на гърба му пада. На това ми прилича USA и техните сателити.Решението на ООН го потвърди още по силно.

Това все едно Лавров го е казал.

Много пари хвърляте от Америка за България, само и само да се изкарате повече от 100 човека. Интересното е, че и стоте се редувате да тролите по форуми и новинарски сайтове.

Ако плащат добре сменям шефката. С тези рубли нищо не можеш да купиш.

Отричат всички международни организации. ЕС, НАТО, Международния Съд в Хага. Сега вече и ООН! Всички други са им виновни че се обосраха до ушите за срам пред целия свят!

Всъщност Русия постигна много. Видя се кой не иска разследване... а който не иска, значи е замесен.

Туркуробцити дуволни ут туй чи наркуманскити им гусудари взривиха европейски газопровод и ся сичку производство са изнася за ФАЩ

Напротив мина - гузен негонен бяга... Вижда се кой не иска разследване и крие нещо... За американците беше ясно че са те...въпросът беше хевропейците и швабите замесени ли са или са прецакани!? Сега се получи и тоя отговор - заедно са в кюпа

Как ще мине... то ООН е независима и полезна структура точно колкото НАТО е дефанзивно и зеленият клоун не е наркоман.

Резултатите от гласуването показват кой стои зад атентатите.

Верно ли? Баси колко си прозорлив! Направо си за в роман на Агата Кристи ....да му се не види....

Ми естествено че е вярно...на тебе не ти ли иде на акъла!? Направо си за помощно училище...

Ясно откъде идваш.

ㅤ

Докато не се разрази втора кубинска криза, оправия няма да има.

Нека всички да видят какви терористи са американците. Дори и слепите да прогледнат.

Да го духа ватата миризлива

Ватата миризлива е превръзката на жена ти.

скоро освен вън от европата и нануту ще има и вън от европата и нануту и оонетуту!

Това е ако зависи от Мунчака и копейкин!!! А то май нататък отиват нещата! Ще трябва да се мигрира. Не ми се живее в комунистическа кочина!!!

ㅤ

Прав ти път още отсега. Гарантирам ти, че като се махнеш и вземел останалите ти сподвижници, тук няма да е кочина!

От северозапада никога не сте били особено умени...

Руско тролче xюмненце,а? ЛГБТейче А ? Познах ли ?!

Целта на Русия е постигната - да се види, кой е против независимо разследване.

Крадеца вика "дръжте крадеца"!!

Ако беше така, какъв е проблема да се разреши независимо разследване? Къде ви изравя толкова тъпи?

Москва твърди без да предоставя доказателства..... Какво нещастна журналистическа амеба трябва да си, за да използваш в малоумните си статии изразите, които американските тъпанари са ти наляли в двете мозъчни клетки.

А представила ли е ? Я да ги чуем ?

А допуснаха ли я до разследването, че да разберем.

Виж заседанието, там има това инфо. Сайта на оон.

Зад гърба ти приятелите ти твърдят че си неостър, без да представят доказателства

Нищо де , лошото е за народа в Европа , че ще плаща курвенските номера на така наречените политици .... които обаче самия народ си избира щото били демократи ....

А сто и двадесет народа в говняшка плащат с кръв имперските амбиции на комплексираният маломерен плашипутарник...

""""""""""Руско тролче xюмненце,а?"""""""""""""""" ЛГБТейче А ? Познах ли ?!

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. VPN-а - най-добрия приятел начовека ;)

Трябва да подкрепим юга срещу севера в САЩ

кога през оонетото ще мине искането на братския бразилски народ за край на вековната окупация на бразилия от измилсената от анг;ло-саксите португалия?

кога през оонетото ще мине искането на братския тексаскйи народ за край на 200 годишната окупация на щата от америката и за въсстановяване на независимата държава тексас?

Нищо чудно сами да са си взривили тръбите,като се напият не знаят какво правят. 26 марта колонна из пяти машин С-СТС 34-й отдельной мотострелковой бригады ехала по "крымскому мосту" в направлении оккупированного Крыма", - говорится в сообщении. Впрочем, по официальным данным, преодолеть свой путь до конца им помешало "превышение скорости и несоблюдение безопасного расстояния во время движения в составе колонны". Как результат – четыре из пяти машин нуждаются в значительном ремонте.

Да се радват,че още Кремлин(къщата на Гнома) е още читав.

Що, какво ще и направиш хехе

ес и сащ си плащат за всиччките мръсотии, които сътвориха. Очакват се още фалити в краваристан :)

ама те тези фалити по безобидни от икономическия възход на кочината. То не бяха москвичи, йотафони, безаналогови пушкала и пак пръц.

защо измисленото оонетото не смее да да обвини всички депутати, правителства и президенства на територия за геноцида с 3 милиона утреоани туземци за 33 години?... защото я нема таз организация! тя е фантазия за вземане на пари и за да храни паразити и джурналята!

От най неграмотните при това!

""""""""""Руско тролче xюмненце,а?"""""""""""""""" ЛГБТейче А ? Познах ли ?!

Мумиите от ЕС и САЩ искат със себе си да завлекат целия свят. Има протести по целия свят. Дано Путин има търпението мумиите да напуснат Земята , да дойдат живи хора на тяхното място и се възцари разума и мирът. Без насърчаването на мумиите Зеления идиот е едно нищо. Операцията започна защото зеленото нищожесво управлявано с дистанционно от ФАЩ искаше да постави ядрени ракети на 300 км от Москва.

Бива тъпотия, но чак толкова. Ти си истински талант.

ХАХА , БРАЗИЛИЯ СИ Е ПАК В БРИКС :))

Кой бръсне за слива тази изостанала фашистка държава расия. Да си знаят мястото в ъгъла на цивилизацията. Алкохолизирани кретени.

Русия знае своето място!

Има, но не с такива малоумни КГБейски старчета от миналия век.

Кеф

Коментари - Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток" | Днес.dir.bg

Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток"

Само Китай и Бразилия гласуваха в подкрепа на изготвения от Москва текст

Обратно в новината

Коментари - Не мина искането на Русия в ООН за взривовете по "Северен поток" | Днес.dir.bg

Коментари

Да живее Америка,да живее,Англия ,и всички от НАТО .Долу Кочината ,и подлогите,които скоро ще изчезнат.

Почти научихте Български и Руски, браво! ... Все още сте доста зле, но имате забележителен прогрес! ... Пича въшка с два-три езика си е направо феномен! ... Поздравления!

ТИ НА КОЛКО ГОДИНИ СИ НАПОМНЯШ МИ НА СТАЧКИТЕ ПРЕЗ 89-90-ТЕ ДОЛЕН АГИТАТОР или ТЕЗИ,КОИТО ОБИКАЛЯТ СТРАНАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ДЕНА знаещи скръбта на НАРОДА говорещи им лъжи..... .......

Има хора кьорави. Не Виждат, че НАТО се оказа въздух под налягане. Още на са влезли в Украйна и се оказа , че намат необходимия ковет, а молят бившите соц страни за муниции.

Отново се виждат двойните стандарти .

Ако бе взривен Англйски,Щатски или Канадски газопровод щеше да има независимо разследване от ООН,но разследването за руско германския северен поток още веднъж ще докаже териростичното начало в политиката на Америка.

Контрафакт: Русия и Китай имат право на вето. Дори Китай да не го използва, дядя ти на майка ти путята няма да пропусне... Та ЛЪЖЕШ! Ама ЯКО!

Ега ти контрафакта.То бива да си с мозък бъбрек ,но имало и по - изпаднали с полирани мозъци като 4231 .Тук се коментира ,а не се налага мнение от Сульо ,Пульо или от някой си 4231.

"САЩ и НАТО също нарекоха инцидента "саботаж". Крадецът се съгласява, че кражбата си е кражба.

Няма как да мине искането,защото тези които не са съгласни знаят че те са виновни за взривяването на Северен поток . Разлома между Изтока и Запада става все по-голям и стръмен. Омразата нараства .

До тъпия орк който твърди, че ООН нямало правомощия да разследва!? Ти скопени мозъко явно въобще не разбираш какви правомощия има ООН стига да пожелае да ги прилага. ООН може с резолюция в ООН, ако няма вето от една от петте постоянни членки в Съвета за Сигурност да създаде както разследващ орган, така и съд. За справка - Съда за военни престъпления в Югославия, после една част от този съд трансформиран в съда за Косово. Този съд, разследващите органи, прокуратурата към този съд беше създаден с резолюция на ООН. Съда е с мандат - до приключване на всички дела свързани с войните в бивша Югославия. Но 3 Април 2023г започва делото срещу Хашим Тачи, Кадри Весели и компания от АОК за престъпления срещу човечеството и военни престъпления по време на войната в Косово - делото ще се гледа в отделен съд само за Косово. Така че нещастно плоскомозъчно умно-красиво джендърче, откровено ИДИ НА ХОЙ.

Копейкин ще се продададе на Герб, както Волен се продаде 2013 на Дпс и Бсп и гласува за правителство на Орешарски!

Знаете ли какво? Като потребител и гражданин на ЕС, въобще не се впечатлявам от риданията и тръшканията на българските производители, ресторантьори, хотелиери, пътищари. Не ме интересуват техните асоциации, сдружения, обединения. Да вървят по дяволите. Да ходят да протестират в Банкя пред къщата на шефа си. Защото всички ние би трябвало много добре да знаем КОЙ създаде тази икономическа среда в България.

На другия полюс е един бай Ганьо, който се прочу със своята наглост. Решил нашия да краде пари от проекти. Кандидатствал за финансиране по европроект като картофопроизводител. В последствие кандидатства да му отпуснат и средства за раситителна защита. Хващат го за злоупотреба с евросубсидии, защото Ганьо представя документи, фактури, всичко му е наред, обаче сателитните снимки не лъжат. Проверка на място установява, че тоя "земеделески производител" един картоф не е засял на площите си, ама с цялата си наглост иска от ЕС да му помогнат да си защити продукцията от вредители. Това е България. Тук хората мислят само как да откраднат, как да излъжат, как да ударят кьоравото, да врътнат далаверката, да бутнат някой лев та да се удари

да подкрепят укрите, си затварят очите за техния фашистки тероризъм. Често се питам - в името на КАКВО?

Най-малкото е човешко да симпатизираш на нападнатите. Отделно в България бихме 50 години под ботуша на Кремъл и знаем какво е. Съответно разбираме украинците защо не искат да са пак под контрола на КГБ. Понеже това влияние още го има очевидно и у нас дори. И нищо хубаво не сме видяли от него.

Докато има фурнаджийски лопати ще има и нападнати държави. За да няма нападнати не трябва да има съюзи.

И какво е под бУТУША на кремъл? Напрявиха се хиляди заводи и още толкова цехаве. Само за времето от 01.01 1970 до 24.10 1974 се постррои ПЪРВИ етап на КОЗЛОДУИ и тн. и тн. След 1989 г съ съветите на посолството на САЩ разрухата не е спирала.

Утре Сащ и Англия ще скочат на Венецуела ,на Аржентина ,на Судан ,Алжир .и на много други..Заради горивата ..Така ли ще си траят ООН.??

Е няма как да мине това предложение. ООН трябва да се закрие.

Кой взриви потока..??.В чии води е С.поток..??.Германия стои отстрани като надарена сватя...Хехе..

Затваряйте ООН и Англия,и сащ и юнисеф...Перачи на пари .. Организирана престъпност .

На кого не му е ясно, че се правим на луди?! Значи самолета над Украйна улучен от некадърните бандеровци в първия час им беше "ясно", че Руснаците са го улучили уж с ракета, която имат и украинците и е почти сигурно, че е от Украинска страна, но сега много сложна операция, която може да се извърши само с техника, която имат само САЩ и Английските гейове и пияници, и имат изключителен интерес, не знаем и ще чакаме не знам си какво?! Ей джендъри, лишихте ЕС от евтини ресурси по "приятелски", за да купуват супер скъпия ви газ, а военните ви корпорации-олигарси от най-висш клас, да продават на зависимите ви васали оръжие като за световно, което реално няма да се използва, защото войната в Украйна скоро ще приключи, запалена пак от вас!!! Не ви е срам бе нагли лакомии за ресурси и пари на чужди народи!!! Посейдон скоро ще ви невести, Дай Боже!!!

Никой отдавна не зачита решенията на оон. Архаична организациа, чиито живот свърши с края на американското господство.

Германия си приключи с големите газови доставки на мета ..ТАКА ЖЕЛАЕШЕ ШОЛЦ И ЛАЙЕН..

Саудитци уж бяха начело оре, 2001 ,на терракта ,пък Буш нападна Афганистан .и веднага Ирак..Къде е връзката..?

Колкото се разбра ,кой взриви Кулите близнаци..така и и с потока ..ООН е ненужна организация ,свършила своя живот..Москва знае кой поименно е автор на Терр акта..ПОИМЕННО .

Верно? И кой баш?

е как ще мине, все едно да искаш крадеца сам да си признае, че е откраднал

3/4 от СВЕТОВНОТО население ПОДКРЕПЯ Русия. :))) Евро-атлантиците са МАЛЦИНСТВО.

"Москва твърди, без да предоставя доказателства, че Западът стои зад експлозиите."?! Хи-хи! Не бе, Запада разполага с ДОКАЗАТЕЛСТВА, че Русия САМА СИ ВЗРИВИЛА газопроводите...;) ЗАПАДащите работят за Русия. :)

Как Москва да предостави доказателства, като запада не допуска независимо разследване или разследване от Русия. Щом не допускат разследване, ясна е работата

Русия не успя да накара Съвета за сигурност на ООН да поиска независимо разследване на експлозиите от септември миналата година И каква е причината да няма такова разследване?

1. ООН не е разследващ орган. 2. Има три национални разследвания.

е кеа е причината? то е ясно, страните които държат ООН, - САЩ, Англия и Западна Европа, стоят зад този терористичен акт и няма как да започнат разследване срещу себе си

ООН си казва направо, че не иска да се разбере истината за саботажите на тръбите. Дания и Норвегия "тупкат топката" една година и само повтарят, че уж продължавали да разследват. Пълно мълчание за разкритията на американския разследващ журналист - не можаха да го опровергаят, не го заплашиха и със съд (защото ще трябва да докажат, че не е прав). Каква всъщност е ползата от ООН в днешно време? Само членски внос плащаме...

ООН не е страна в спора. ООН няма разследващи и полицейски функции. Разследванията се водят от компетентни национални органи. Когато те решат, че могат да разгласят факт или обстоятелство от разследването ще го направят. В нашият наказателно-процесуален кодекс е същото. По цял свят разследващите органи работят в интерес на разследването, а не на отделни субекти. С какво се занимава ООН можеш да разбереш като прочетеш Устава и се запознаеш с органите ѝ. С изненада можеш да откриеш, че СЗО не е частна фирма.

Страха от ИСТИНАТА.Америка и нейните сателити се стараят,за поредната измама.Трява да си пълен идиот за не разбереш истината. Колко измислени версии и нито една не може да ни убеди че руснаците са го направили.Вола рие и на гърба му пада. На това ми прилича USA и техните сателити.Решението на ООН го потвърди още по силно.

Това все едно Лавров го е казал.

Много пари хвърляте от Америка за България, само и само да се изкарате повече от 100 човека. Интересното е, че и стоте се редувате да тролите по форуми и новинарски сайтове.

Ако плащат добре сменям шефката. С тези рубли нищо не можеш да купиш.

Отричат всички международни организации. ЕС, НАТО, Международния Съд в Хага. Сега вече и ООН! Всички други са им виновни че се обосраха до ушите за срам пред целия свят!

Всъщност Русия постигна много. Видя се кой не иска разследване... а който не иска, значи е замесен.

Туркуробцити дуволни ут туй чи наркуманскити им гусудари взривиха европейски газопровод и ся сичку производство са изнася за ФАЩ

Напротив мина - гузен негонен бяга... Вижда се кой не иска разследване и крие нещо... За американците беше ясно че са те...въпросът беше хевропейците и швабите замесени ли са или са прецакани!? Сега се получи и тоя отговор - заедно са в кюпа

Как ще мине... то ООН е независима и полезна структура точно колкото НАТО е дефанзивно и зеленият клоун не е наркоман.

Резултатите от гласуването показват кой стои зад атентатите.

Верно ли? Баси колко си прозорлив! Направо си за в роман на Агата Кристи ....да му се не види....

Ми естествено че е вярно...на тебе не ти ли иде на акъла!? Направо си за помощно училище...

Ясно откъде идваш.

ㅤ

Докато не се разрази втора кубинска криза, оправия няма да има.

Нека всички да видят какви терористи са американците. Дори и слепите да прогледнат.

Да го духа ватата миризлива

Ватата миризлива е превръзката на жена ти.

скоро освен вън от европата и нануту ще има и вън от европата и нануту и оонетуту!

Това е ако зависи от Мунчака и копейкин!!! А то май нататък отиват нещата! Ще трябва да се мигрира. Не ми се живее в комунистическа кочина!!!

ㅤ

Прав ти път още отсега. Гарантирам ти, че като се махнеш и вземел останалите ти сподвижници, тук няма да е кочина!

От северозапада никога не сте били особено умени...

Руско тролче xюмненце,а? ЛГБТейче А ? Познах ли ?!

Целта на Русия е постигната - да се види, кой е против независимо разследване.

Крадеца вика "дръжте крадеца"!!

Ако беше така, какъв е проблема да се разреши независимо разследване? Къде ви изравя толкова тъпи?

Москва твърди без да предоставя доказателства..... Какво нещастна журналистическа амеба трябва да си, за да използваш в малоумните си статии изразите, които американските тъпанари са ти наляли в двете мозъчни клетки.

А представила ли е ? Я да ги чуем ?

А допуснаха ли я до разследването, че да разберем.

Виж заседанието, там има това инфо. Сайта на оон.

Зад гърба ти приятелите ти твърдят че си неостър, без да представят доказателства

Нищо де , лошото е за народа в Европа , че ще плаща курвенските номера на така наречените политици .... които обаче самия народ си избира щото били демократи ....

А сто и двадесет народа в говняшка плащат с кръв имперските амбиции на комплексираният маломерен плашипутарник...

""""""""""Руско тролче xюмненце,а?"""""""""""""""" ЛГБТейче А ? Познах ли ?!

Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. VPN-а - най-добрия приятел начовека ;)

Трябва да подкрепим юга срещу севера в САЩ

кога през оонетото ще мине искането на братския бразилски народ за край на вековната окупация на бразилия от измилсената от анг;ло-саксите португалия?

кога през оонетото ще мине искането на братския тексаскйи народ за край на 200 годишната окупация на щата от америката и за въсстановяване на независимата държава тексас?

Нищо чудно сами да са си взривили тръбите,като се напият не знаят какво правят. 26 марта колонна из пяти машин С-СТС 34-й отдельной мотострелковой бригады ехала по "крымскому мосту" в направлении оккупированного Крыма", - говорится в сообщении. Впрочем, по официальным данным, преодолеть свой путь до конца им помешало "превышение скорости и несоблюдение безопасного расстояния во время движения в составе колонны". Как результат – четыре из пяти машин нуждаются в значительном ремонте.

Да се радват,че още Кремлин(къщата на Гнома) е още читав.

Що, какво ще и направиш хехе

ес и сащ си плащат за всиччките мръсотии, които сътвориха. Очакват се още фалити в краваристан :)

ама те тези фалити по безобидни от икономическия възход на кочината. То не бяха москвичи, йотафони, безаналогови пушкала и пак пръц.

защо измисленото оонетото не смее да да обвини всички депутати, правителства и президенства на територия за геноцида с 3 милиона утреоани туземци за 33 години?... защото я нема таз организация! тя е фантазия за вземане на пари и за да храни паразити и джурналята!

От най неграмотните при това!

""""""""""Руско тролче xюмненце,а?"""""""""""""""" ЛГБТейче А ? Познах ли ?!

Мумиите от ЕС и САЩ искат със себе си да завлекат целия свят. Има протести по целия свят. Дано Путин има търпението мумиите да напуснат Земята , да дойдат живи хора на тяхното място и се възцари разума и мирът. Без насърчаването на мумиите Зеления идиот е едно нищо. Операцията започна защото зеленото нищожесво управлявано с дистанционно от ФАЩ искаше да постави ядрени ракети на 300 км от Москва.

Бива тъпотия, но чак толкова. Ти си истински талант.

ХАХА , БРАЗИЛИЯ СИ Е ПАК В БРИКС :))

Кой бръсне за слива тази изостанала фашистка държава расия. Да си знаят мястото в ъгъла на цивилизацията. Алкохолизирани кретени.

Русия знае своето място!

Има, но не с такива малоумни КГБейски старчета от миналия век.

Кеф