Шефката на ДАЗД: Не съм политическо назначение

Новият председател на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева заяви, че назначението й не е политическо, защото не представлява част от политическите сили, които са на власт. Аз съм експерт, категорична бе тя в интервю за Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Шефката на ДАЗД: Не съм политическо назначение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ева Жечева не защтитава правата на децата, а правата на насилниците от ДД "Асен Златаров" гр.София. Това са Сашка Цветанова. Горги Парцов, Вера Рязанцева. Тя прикрива Минка Владимирова и Албена Атанасова, които подкупват деца и ни учат да лъжем и да предваме възпитателите и приятелите си.

политически са назначенията на всички в старозагорска област във всички институции-нагласени конкурси за гербаджийските калинки

Това е чисто политическо назначение с цел реваншизъм! Калин Каменов изпълняваше прекрасно своите задължения и дори беше подкрепян от родители, и НПО-та! Тези политически отмъщения рефлектират върху цялата държавна администрация.

А хич н е политическо назначението... Поредното безумие!!!

ТОВА Е ФЕМИНИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ПРИКРИВАЩА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА БЕЗОТГОВОРНИ МАЙКИ. ЧЕТИРИ ГОДИШНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ , СЛЕД ПОДАДЕНИ МНОГОБРОЙНИ СИГНАЛИ ОТ МЕН КАТО РОДИТЕЛ ДОВЕДЕ ДО ТОВА ДВАМА БРАТЯ ДА НЕ СЕ ПОЗНАВАТ. МНОГО СКОРИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАУЧИ ЗА ПРЕСТЪПНОТО БЕЗДЕЙСТВИЕ В АЗД ВАРНА

Ти ли не си политическо назначение бе, червена мърло! Коя беше майка ти?! Не е ли една долна мръсна комунистка от онова най-гнусно котило, което безжалостно ограби и зароби българския народ?! За бесилото сте всичките гадове гнусни! Пукнат да не остане от вас в тая държава!!!

Крадла и лъжкиня. Такива хора на такава длъжност не трябва да има. С това назначение се спира помощта за децата, които се нуждаят. Тя ще работи единствено и само за своята облага.

Верно дума. OФ-то не е част от партията. Не нам тия изтъркани номерца.

Ей, тия ще разсипят държавата, ама няма да подадат оставка. Ще разбият всички структури, за да си оставят техни хора. Не мога да ги понасям вече станишевци, местановци, маноловици и всякакви други анти-човеци! Септември трябва да сме повече!

Тази агенция е едно от най-пошлите неща в България. Говоря за уморените от глад деца по време на Масларова и други такива извращения, докато тя се возеше в Бентли. Но и цялата дейност е опошлена и подчинена на най-малкото съпротивление в обществото. Хиляди деца живеят като в изгнание заради тези уроди, които основно пазят своите интереси, а не тези на децата. Ако тази патица е създала агенцията, то ми е ясно защо и агенцията е такъв кенеф.

Уволниха шефката на агенцията за децата Шефката на Държавната агенцията за закрила на детето Ева Жечева е уволнена с решение на правителството от вчера. Предложението е направено от социалния министър Лидия Шулева /септ. 2001 г./ Причината е, че след направена проверка на агенцията, са били открити редици злоупотреби. Като председател, Ева Жечева е правила прекомерни разходи за работни помещения. Избрана е оферта на Балкантурист за 35 591 лева за месечен наем на 30 стаи и зала при наличието на по-добри оферти. Било е закупено и изключително скъпо офис оборудване за 97 140 лева и офис техника за 117 991 лева, установила проверката. Освен това Ева Жечева сама се е пращала до родния Сливен през почивните дни, като е използвала служебния автомобил и е взимала командировъчни. Проверката установила още, че е назначавала лица без нужната квалификация. В същото време твърди малко усилия са концентрирани върху същинската дейност на агенцията - благосъстояние и защита правата на детето, са посочени в мотивите на МС за уволнението й без предизвестие. До назначаването на нов шеф, постът ще заема Златка Етрополска, зам.-председател на агенцията.

Тази същата Жечева е била директор на Държавната агенция за закрила на детето през 2001 г. и е подписала договор за една година за офис от 1000 кв. м, за който плаща около 36 000 лв. наем на месец. Офисът се е разполагал на 4 етажа- на бул. "Витоша" срещу Съдебната палата.

Никак не сте политически назначени, просто сте същите боклуци, като калинките на тиквата.

Подписка срещу Жечева от съгражданите и от Сливен link

Конкурс имаше ли????????? Мизерници, махнахте най-съвестното момче! Калин Каменов е най-подходящият за тази работа! Кадърен и го прави със желание и любов!!!!!

И кога беше конкурса, експерте?

Браво, така се прави няма значение от СДС ли е или ДСБ, важното да са знаещи и кадърни хора . Стига тикви и калинки.Стига!!

Кадърни хора се назначават само след като се направи реален конкурс, а не защото някой така е казал!

Верваме ти. Не е политическо, а икономическо.

нали това е дъщерята на нора ананиева.Е как така няма нищо общо с БСП и назначението и не е политическо.Какво е това нахалство, или мислят, че младите не знаят коя е майката, а пък старите ще си мълчат доволно

Неее - на баба ти Нора щерката другаде я тропосаха;о) Но, успокой се де - и тази е нечия дъщеря, буля, зълва, любовница и т.н., щото в това правителство само на шуробаджанашки принцип се назначават!

Много еничари много нещо, почти като преди Освобождението.

Почти е като преди Освобождението 500 годишното турско присъствие. Новото ТУРСКО РОБСТВО, което вихри ДПС-то от 20 години насам, е на път да приключи тази есен.

назначаването на жечева е в унисон с много други назначения на Тройната Коалиция. Нищо ново под луната от много десятилетия.

Ами като има "забавени проекти", можещите и знаещи "леви" да ги осъществят! От комунист какво да очакваш - мрън-мрън, някой друг им е виновен за ТЕХНИТЕ ОБЕЩАНИЯ!

Ще ги осъществят. Ще налеят парите в гетата на избирателите им - цигани.

Това е оправдание. Всички знаем, че на БСП ще им бъдат спрени всички фондове от Европа.

Те затова поглеждат към Евразия, за жалост!

Струва ми се, че хората вече не са толкова пезпаметни и могат да направят разлика между кошмарното положение на с просещите и изнасилвани от депутати деца, когато тя беше шеф на агенцията и след, като я махнаха.

Ако не е политическо или по секс линия, е шуро-баджанашко!

Защо не извикаме някое дето от Дом или от тези, дето се дрогираха пр. около Централна гара в София, да кажат как са "закриляни" от агенцията, докато тази мърла беше шеф там. Аз лично бях слушател на разказ от такова дете в един влак, което беше избягало от дом и беше търсило лично помощ.

Не може без конкурс назначена и после не съм такава или онакава...

Мола ви са! Не мое щерката на Нора Крачунова Ананиева да не заслужава таа работъ. Тя си е баш най по... Кво сте са запиняли?

Да, да. Всички си спомняме как бяха "закриляни" децата по нейно време. Опазил господ.

Един въпрос към многознаещите - с какъв конкурс, квалификация, опит и най-вече - стаж е назначен предишния началник, който си отиде?

Позаинтересувай се кой и какъв и какво свърши предишния шеф!

Резултатите от работата на Агенцията по Времето на Калин Каменов се видяха и по улицата. Тази измекярка освен да гепи пари и да ги пренасочва към касите на БСП, друго не е правила.

Е това вече ме развесели и ми оправи настроението за целия ден, повече дори от медийните изяви на експертката мая манолова...ха ха ха...

Как да не си бе кифло ? Издържа ли конкурс за длъжността ?

Страхотно! Ето най-после едно назначение с публичен открит конкурс с няколко кандидата, със защита на различни идеи и концепции. А то някои си мислеха, че правителството на Орешарски е пълно с партийни целеви назначения, договорени едва ли не с Доган на тъмно. Няма такова нещо. Прозрачността ще остане символ на това правителство! ХА ХА ХА ХА

Не само тази агенция трябва да бъде незабавно закрита и парите за издръжките им да отиват при децата!

Няма как, наште хора требе да се уреждат, щото са бездарни и инак няма как да си пълнят гушите!

Да кажа първо, че съм от редовно протестиращите за ОСТАВКА на кабинета на тези измекяри. Но Ева Жечева е първият шеф на Закрила на детето. Страхотен професионалист и много отговорен човек. До скоро работеше в адмиснистрацията на Омбудсмана (също невероятен човек). Тя лично ми помогна в борбата ми с безхаберието на ДАЗД към едно детенце на наркомани. И личния ми опит по пътя с ДАЗД показа, че това е една неработеща структура и има нужда от смяна. Масово в бените квартали и децата на наркомани и алкохолици, психично болни се отписват от системата с лека ръка, което си е жив шувинизъм... Смятам, че това е единствената добра кадрова промяна направена до момента. И въпреки това ОСТАВКА!!!

Ти да не си циганката, дето я хвали. Нали знам как закриляха "Детето" по нейно време - циганета избягали от домове просеха до сред нощ в центъра на столицата, непълнолетни свиреха на цигулки, пак с цел просия, но за някой, който ги притежава, малолетни проституираха в страната и чужбина. Никаква работа не вършеше, никаква. Единственото, което правеше тази агенция, беше да събира сведения за извинените отсъствия на учениците в по-елитните държавни училища и да притеснява родителите по телефона, когато детето им е болно.

Много примери пропуснах, но най-драстичния ще спомена - циганки и цигани мъкнещи в адски студ и адски пек дрогирани бебета. Всеки е виждал тези бебета оставени на семята върху кашон в близост до МС и президенството в най-сурова зима. Много голяма закрила, направо равна на садизъм и извращения.

Няма проблем за госпожата. Но къде е конкурсът и прозрачността? Орешарски е пълен лъж....

Тая да не е сестра на бат Саалито?

Другия вариант е да си СЕКСУАЛНО назначение! Кое избираш?

Не е важно чия дъщеря е, а дали може. Вече са толкова малко знаещите, че е съвсем несъстоятелно да се питаме кой от коя партия е - който ЗНАЕ, Може и СЕ СПРАВЯ да бъде назначен. От калинки сме достигнали до положение на отговорин постове да стоят партийни бастуни.

Извинявай, но каква е разликата между калинки и шуро-баджанашки назначения, каквито са изцяло назначенията на това правителство!? Та това е едно и също нещо! А ти си против калинките, но за шуро-баджанащината? Има много можещи и знаещи хора, но най-отгоре винаги се тикат некомпетентни хора, само защото са "наши хора".

Като прочтох къде е завършила Ананиевата щерка.... Югозападен свободен университет ли беше или нещо подобно...

Югозападния Университет "Неофит Рилски" е едно от най-престижните ни висши учебни заведения. Много видни личности са негови възпитаници. Включително Соломон Паси притежава степен д-р Хонорис Кауза от този университет. Май не си учил много след началното образование и това не ти дава право на мнение.

Сигурно е назначение на Хю Хефнър. Ама - не, той пък общувал само с жени под 50-те.

Какво лошо има, че се назначават експерти? Познавам много добре Ева Жечева и си позволявам да заявя, че заслужава този пост. Освен, че е ерудиран и възпитан човек, тя е и създател на тази агенция. И още нещо - тя е една добра майка, обича децата и прави всичко възможно, за да реши техните проблеми. А що се касае за нейната политическа принадлежност ГАРАНТИРАМ, че тя не е и не е била член на БКП, БСП и ДПС. Успех г-жа ЖЕЧЕВА.

А съпругът й? Той как е, какво прави? И това, че не е лоша майка, някакво предимство ли е? И какво точно означава "създала", може би имаш предвид, че е назначена първа за за директор на агенцията? Тази длъжност да не е станала наследствена, нещо като "лорд"? С препоръката, която си написал няма да я наемат и за хигиенист.

мааа...страхотна е...наи - добре пилее парите на данъкоплаците:)!

Някой съмнява ли се, че нашата партия прави политически назначения? Ние държим да възстановим правилното функциониране на всички институции. Впрочем и на всички институции герберската некомпетентност, непрофесионализъм и дилетантщина нанесоха тежък удар. Наш дълг е да намерим доказани специалисти в съответните области, които да наложат професионалното начало на работа в съответните дирекции.

Той и Пеевски е от гражданската квота. Не е член.

link link

Какво лошо има, че се назначават експерти? Познавам много добре Ева Жечева и си позволявам да заява, че заслужава този пост. Освен, че е ерудиран и възпитан човек, тя е и създател на тази агенция. И още нещо - тя е една добра майка, обича децата и прави всичко възможно, за да реши техните проблеми. А що се касае за нейната политическа принадлежност ГАРАНТИРАМ, че тя не е и не е била член на БКП, БСП и ДПС. Успех г-жа ЖЕЧЕВА.

И назначението на Пеевски както и останалите назначения от нас не са политически а експертни.

Предлагам следващото ни правителство на този пост да назначи BahMaaMu, Hoius или някой друг виден наш съфорумец с подобно антикомунистическо име, който правилно ще възпитава децата ни - бъдещите интелигентчета!

Тоя пък си мисли, че Агенцията за закрила на децата ще възпитава детето му. Ей, това не като комшията да ти направи детето.

a какво назначение си бе неуважаема, нали те слагат тройната коалиция, следов. си от тяхното котило, боклук с боклук!

"Не съм политическо назначение" Да, бе, да а един мармот завиваше шоколада в станиол.....

Е, няма какво да се учудваме ,нищо ново под слънцето-да ама ние вече неискаме по този начин да ни налагат хора в управлението на страната.Напълно съм съгласен с предните коментари,че БСП назначава без конкурси хора от техните .А ми ще им помахам за сбогом септември като паднат.

Тя създала агенцията! Браво ма Жечева, освен да се возите на лъскави коли и да папкате друго можете ли? А на Норчето щерката какво прави?

Тази агенция е както всички други в БГ. Не върши нищо, взимат заплати и говорят иносказателно. Аз виждам всеки ден голи, гладни деца да ровят в кофите за боклук, но не съм забелязал нещо да върши тази агенция.

ПОРЕДНАТА ЧЕРВЕНА КРИМИНАЛИНКА-ПРЯСНО СЛЕДСТВЕНА ЗА ДАЛАВЕРИ ТЬОТКА!