17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кондуктора жив ли е??

много познато , но при нас никога не е била добре развита, значи англичаните са им направили пътища и как са го написали комунистите

Не е изцяло наследена от британците жп мрежата, добавили са 4 000 километра нови линии и дублиране на стари линии. Планират и още за близките години.

Железопътните инциденти не са рядкост в Пакистан, наследил от британските колониални власти развита жп мрежа. Зле поддържана обаче, днес тя е съсипана от десетилетия корупция, неадекватно ръководство и недостиг на инвестиции Дира, сигурни ли сте, че не става дума за БДЖ ? Щото съвсем точно пасва описанието.

Не, описанието въобще не пасва- не преигравайте. БДЖ е ефтин, бавен и некомфортен транспорт, но сме на светлинни години от Пакистан, Индия, Бангладеш и други подобни.

Там поне от газова бутилка ,а тук се самозапалват мотриси и вагони...

Ех Хубаво е в Пакистан Заплатите там са високи и понякога достигат долар на ден Още 10 години ГЕРБ и ние ще сме така

И тая държава разполага с ядрени оръжия...

Споко, те не им работят ;)

Абе те може да не работят, ама факта, че ги разнасят с немаркирани камиони по улиците е доста тревожен факт.

Зевзек

Споко друг път. Ако всичко, което не работи, беше безопасно, това щеше да важи и за споменатата газова бутилка.

Пакистан. Еми и там си е тъмна Индия. Щом във влака с газова бутилка ще си приготвят храна. Заради един или няколко слабоумни индивида са загинали един куп народ. Те, че са много там, много са, ама все пак и те са "човек".

Я се замисли дали е толерантно някой наш кондиктор да свали от влака тъмнозелени граждани само защото са качили газова бутилка и каква ще е после реакцията на БХК

1. Не могат да изгорят живи. Били са живи, в един момент са се задушили и са умрели, но не са горели живи. 2. заглавието е потресаващо- има ли изгорели мъртви....

Всъшност, те са си съвсем живи докато са обвити в пламъци, съответно умират в адски мъки. Точно защото са горели. Някои се задушават и умират, други изгарят ЖИВИ. Е, не са живи до крайната фаза, но са в съзнание през доста болезнен период.