Най-голям е напливът за "Право" в СУ, излезе първо класиране

9356 са подали документи за влизане във висшето училище, 5682 са приети на първи тур

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бас ловя че и отношението мъже жени е в пъти по голямо от 1-ца... (за простите има повече жени) Все пак Лена дава страхотен пример с духане и право до къде можеш да стигнеш..

Дееба размених думите... жени/мъже

Прависти и икономисти...гръбнака на икономиката...

Деса Секса от ГЕРБ също е пример за това !

Има глад за Инженери, IT специалисти, лекари... народа се бута за право и психология :D И после, "ама аз съм с 234546 виШи, право в комбинация с философия и записах психология и работя за 800 лева ... "

И само неграмотност бълват... Неграмотни висшисти, чийто правопис и знания е нива под правописа, изказа и знанията на хората със средно образование, изучени по време на соца.

То, хубаво, ама "чиито... са..."

За който не може да смята, право е добре, вярно много са , но по-добре деловодител и учител по гражданско обрзование, че иначе без сметка и касиер не се става. Пък и може някоя въртележка да те издигне бос или едноок сред слепци.

Идея си нямате какъв ни го нахендриха с тази "промяна" ... Сега СУ ще бълва Лени на конвейр и това е категорична заявка за края ни като държавност.

няма юристка свестна. Колко сме ги ...ли и пили ....

То хубаво, ма трябва и малко мисъл преди да се хвърлиш в дадена уж "престижна" специалност. Само няколко примера от лични контакти: - правист, берящ зеленчуци в Англия - правистка, работеща като учителка в гимназия - филиложка, ранотеща като козметичка - счетоводител, работещ като рецепционист

Правото в България одавна девалвира, всеки трети е правист с купена диплома ! Затова от много прависти няма никаво право, законност и ред в България !

Всеки българин боготвори Германия и както знаем, немската икономика е направена от адвокати и икономисти. Скоро и в България така ;-)

Всеки иска да ш тарикат..да получава пари за подпис. Никой не иска на полето или във фабриката.

За « право» трябва да има прием на нулева година, т. Е без прием

безправно кочина това ще се котира след като всеки съди всеки за щяло и не щяло . Но 1000 човека сигурно са падат 100 прависта , пък за кадри за стопанството никой не мисли , и след това ревеме че никой не идва да инвестира .

се хрантутници ще излязат! Никакъв матриял с желание да произвежда принадена стойност

всички олигофренчета искат да са пепи еврото и гешефтев!

Е,как бе! Нали се влиза с матура, без изпит! Нулева година!!! Какви прависти ще излезе от тия, жална и майка на правосъдната система!

Има глад за на майката розичката! Всеки иска да я откъсне грубо!.