Червен код в Сърбия, жълт в 7 области на Западна България

Жълт код за валежи и гръмотевични бури е обявен за областите Видин, Монтана, Враца, София област, София град, Перник и Кюстендил. В Сърбия е обявен червен код.

Обратно в новината

Коментари - Червен код в Сърбия, жълт в 7 области на Западна България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Враца има наводнени улици, булеварди и подлези и продължава да вали. Никой не казва нищо обаче

във Видин се размина, както цяло лято. Тука е като неприкосновен храм на Природата и градушки не чукат. йес!

Какви стъклари ви гонят, тука имаше 3 часа дъжд, общо половин час градушка с размери между грах и орех. Всички листа на дърветата и зеленчуците са на решето или изпопадали, а тиквите ми ги заби в земята.

Познаха хората - вали и трещи!

Добре, че България не е на три морета, как щяхме да се справяме?

jingiby

Все ми се струва, че тоя червен код в Сърбия и жълтия в България са непремерени. Не може в България жълт, а там червен. И разделителната линия минава по географската граница, която няма метеорологична стойност. По скоро и тук и там кодът трябва да е оранжев!

Изсичането на горите ще доведе до страшни неща, които тепърва ще се случват. Природата си се саморегулира най-добре и ще го направи - както го е правила винаги.

Кой го дава тоя код? Същите мозъци, дето писаха, че ни очакват горещи и сухи дни оня ден ли? Айде обявявайте кафяв код и си ходете дома, че бетер депутати и министри станахте, толкова кадърни и авторитетни. Толкова ли няма някоя врачка от гетото, да стане главен синоптик?

Направо ръждясахме, и антикорозионен лак не може ни спаси. Айде пуснете две-три ракети против градоносни облаци, па макар и над населено място - по-добре да падат 30 кг отломки, отколкото с месеци чакане при автостъклари и обикновени джамджии и разправии със застрахователи-мошеници.

Ами по време на Орешарски не беше така! Грееше слънчице, раждаха се дечица! Но заради протестиращите тази година няма да има лято!

Аз пък помня, че по времето на Бойко от юни до октомври си ходехме по къси ръкави и не мислехме всеки ден за чадъри :)

Абе, да ви у цървулите. Само тормозите хората. А когато настъпи бедствие сте сварени по бели гащи. Некадърници ли сте или сте много тъпи. От вчера държите хората в напрежение, да чакат най-лошото. Защо не станете от столчетата, да си размърдате дебелите задничета и да отидете да поработите нещо необходимо и полезно, например като почистване в родните ви градове и села, ремонт на пътища, засаждане на дръвчета и др. такива полезни за обществото неща.

вече вали,ама не знам къде,там където вали кодът е жълт до оранжав някъде в тоя диапазон на цветовия спектър

Важно съобщение: Горещото време се отлага! :-) Задължително е закупуването на дъждобрани и галоши.

България, все пак да не забравя, че беше българин...

дреме ми.аз съм си добре.

булгааар с класическото име Ганя

Добре? На онзи бъхлясал остров, където вали 23 от 24 часа, и се тренира за сардина в метрото?:) Надали...

две седмици в ибиза-1100е . заплата 4.900е. лека нощ българино

Ха ха ха На 14 ноември ,неизвестно коя година се женя. Граждански брак В някое забутано село в неизвестна галактика. При кмета с двама свидетели. Единия свидетел смятам Бойко от Панорама. Така е по закон Ха ха ха Какъв е проблема?

Пак ли ще торят със самолетите отгоре?

ЖЪЛТ КОДЪТ? Тъмно жълт или по светъл и по колко литра жълт дъжд ще вали?

Доколкото Разбрах - все-още Не сме готови с (поне Начало на) на Система за Незабавни Действия/Превенция и Взаимопомощ на Самоволна Гражданска основа. Позволете да предложа : А. Да използваме платформата на Дир.бг и Форумът-Ни в Тоталните Възможности. Б. Да използваме платформата на КаТри за Видео/чат/тлф комуникацията Кажете за по-нататъка, Българ(к)и !

И Защо казвате Пак ви изби Бесът, красньiй/е ?!

Опасявам се, че даже и ти не си наясно какво точно искаш да кажеш....

Омраза. 'мъжки' 'хормони'. И ! - Отново опити ЗА генериране на Погроми. ---> И Докога Така ?! (тшенгесаускьи дансирующие гъгноми)

Какво ще е времето утре?Изчакайте до вдругиден да видим.

Все се чудя как може да има такива бастуна, на които да не им хареса закачлив и ведър коментар като този! А бе хора, случва ли ви се да се усмихнете или сте като мумии!

мумии са, и ботове